| Ποια ταινια ειδατε προσφατα; | |
|
+42Αιώνια Allison Argent Κρίστεν Favole N.ever give U.p skailer lily modgomery Nephelim Dark Knight Lillith black widow Delena4ever seifer ImaginaryWorld Broken Angel paramu8enia marina forever skullvmp Amaranth Μικρό νταμπίρ red moon blackcatgirl AЯianЯhod.ЬЩ.22 Princess of darkness Sensitive Vampire Ireena dark princess Raven Cathy Ames Katerina Petrova Ophelia RosaV Christian Ozera Pandora Dracula's Daughter Roza di Queen maeve Natalia Westrice eilin Somnium Nightmare 46 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Μαρ 05, 2011 6:40 am | |
| αυτο δεν παιζοταν στον κινηματογραφο? περυσι νομιζω | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Παρ Μαρ 11, 2011 5:21 am | |
| ''Οι Ρυθμιστές''-7.10 Καλή ταινία για να περάσεις την ώρα σου. Θα ήταν ακόμα καλύτερη αν εξέλειπαν: οι ''κουστουμάτοι'' (δύσκολο να τους αγνοήσει κανείς), οι πόρτες με τα πόμολα (ΟΛΕΣ πια είχαν πόμολα; ) και το πόσο γρήγορα και εύκολα ερωτεύτηκαν οι δυο πρωταγωνιστές (με ταχύτητα φωτός, σας διαβεβαιώ!) | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Μαρ 12, 2011 1:23 am | |
| κεραβνοβολος ερωτας? γιατι σε χαλασε? | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Μαρ 12, 2011 4:49 am | |
| Με το που ειδοθήκανε, αμέσως αγαπηθήκανε! Έτσι όπως έδειξε την μεταξύ τους ''σχέση'' δεν θα έλεγα ότι η εξέλιξη αυτή ήταν...φυσιολογική. Με το που συναντηθήκανε, για παράδειγμα, αμέσως εκείνη τον φίλησε και αμέσως ερωτευτήκανε; Ήταν τόσο ''ιδανικό'' που καταντούσε ουτοπικό! | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Σαβ Μαρ 12, 2011 8:54 pm | |
| χαχαχαχαχαχα ο,τι να ναι..φαινεται λιγο τραβηγμενο δεν γινονται ετσι οι ερωτες!!εγω ειδα χθες την νεκρη νυφη του Tim Burton το εχω δει αρκετες φορες και δεν το βαριεμαι καθολου λατρευω τις ταινιες του | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Μαρ 13, 2011 2:56 am | |
| δεν την εχω δει.
ισως να κατεληγε λιγο ουτοπικο αλλα και παλι ποσες σχεσεις ξεκινανε απο ενα φιλι στην τυχη? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Μαρ 13, 2011 3:00 am | |
| Δεν έχεις δει την νεκρή νύφη;;; Είναι πολύ ωραία ταινία και με την κατάλληλη ατμόσφαιρα του Tim Burton! - Σπόιλερ:
Απλά, ο λόγος που ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή ήταν επειδή είχαν γνωριστεί σε μια προηγούμενη ζωή, κάτι τέτοιο...Έλα τώρα! Παραείναι ιδανικό!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Μαρ 13, 2011 3:12 am | |
| θα φροντισω να την δω
προηγουμενη ζωη? ωραιο ακουγεται. και αφου τα ιδανικα δεν τα ζουμε ας τα βλεπουμε τουλαχιστον να παιζονται στις οθονες μας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Μαρ 13, 2011 3:25 am | |
| - Σπόιλερ:
Ξέρεις τι όμως; Πιστεύω ότι ο έρωτας για να ''φουντώσει'' θέλει λίγο το χρόνο του, να γίνει το σωστό ''ψήσιμο'' Ωραίοι οι καρμικοί έρωτες, αλλά με βάση την εξέλιξη της σχέσης (δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα είναι μεγάλο spoiler) παραείναι ιδανικό και το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν ιδανικές καταστάσεις σε αυτή την ζωή. Δεν με ενόχλησε, απλά δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό και στην πραγματική ζωή
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μαρ 15, 2011 3:30 am | |
| ισως και να μην ειναι εφικτο η ταινια ωστοσο σου αρεσε, σωστα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μαρ 15, 2011 6:57 am | |
| Ναι, δεν λέω...Καλούτσικη ήταν... The Black Swan-7/10 Η ταινία θα μπορούσε να μετονομαστεί ως: Το δράμα μιας μπαλαρίνας! Δεν μου πολυάρεσε. Άλλα περίμενα να δω και άλλα είδα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μαρ 15, 2011 8:47 pm | |
| αχ και εγω ηθελα να δω τον μαυρο κυκνο και δεν το προλαβα με αυτα κ με εκεινα..λενε οτι δεν κανει να το δει καποιος παιζει παιχνιδια μυαλου και μπορει να σου προκαλεσει ψυχολογικα προβληματα και επισης ακουσα οτι η Natalie Portman χρειαστηκε ψυχολογο μετα απο αυτη την ταινια..αληθευουν ολα αυτα σου προκαλεσε τιποτα αυτη η ταινια Argy? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τετ Μαρ 16, 2011 1:28 am | |
| Εμένα προσωπικά; Νύστα... Την είδα γιατί είχα αϋπνίες. Μετά κοιμήθηκα σαν πουλάκι! :P Εντάξει, ότι σε πιάνει ''κάτι'' όταν την βλέπεις την ταινία, σε πιάνει...Αλλά μετά μου πέρασε, ούτε γάτα, ούτε ζημιά. - Σπόιλερ:
Πάντως...ότι έχει παιχνίδια μυαλού, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά, στοκ κάτω-κάτω της γραφής, όλα μια ιδέα είναι!
| |
|
| |
blackcatgirl Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Ηλικία : 38 Τόπος : Διαβολο-βαμπιρο-χώρα... :P
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat in Queen of the damned Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Μαρ 20, 2011 2:53 am | |
| Μια παλια με τον eddie merphy, το haunted mansion ... κωμωδιο-gothic καταστασεις σε μια στοιχειωμενη επαυλη.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Μαρ 20, 2011 3:09 am | |
| αα το εχω δει πολυ καλο!!!και εχει γελιο το εβαλαν αυτες τις μερες στην τηλεοραση εγω ειδα το τελος του κοσμου χ8ες το εχω ξαναδει βεβαια παιζει ο Σβατζενεγκερ end of days νομιζω λεγεται στα αγγλικα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Μαρ 20, 2011 5:54 am | |
| London Boulevard-8/10
Κλασσική, αγγλική ταινία με το κλασσικό αγγλικό black humor. Πολύ βία, με λίγα όπλα και πολύ ψεύτικο αίμα. Το τέλος της ταινίας με χάλασε κάπως. Πάνω-κάτω, κινούνταν στα πλαίσια του In Bruges. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Μαρ 20, 2011 6:01 pm | |
| εγω ειδα το messengers.
ταινια τρομου light ομως (ετρεμα οταν την ειδα γιατι ηταν η πρωτη μου επαφη με το αντικειμενο). παντως μου αρεσε πολυ. και ειδικα το τελος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τρι Μαρ 22, 2011 6:36 pm | |
| Την κυριακη ειδα ''Το αρωμα(η ιστορια ενος δολοφονου)''ενα πολυ καλο θριλερ πολυ καλη ταινια αν και μου την εσπασε ο ψυχακιας τυπος χαρηκα που πε8ανε στο τελος..ηταν πρωτη φορα που το ειδα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Τετ Μαρ 23, 2011 4:22 am | |
| εγω το ειχα ακουσει και ηθελα παση θυσια να το δω και να διαβασω το βιβλιο. αν και τελικα εκανα μονο το δευτερο. αλλ θα το δω καποια στιγμη (αν ειναι αυτο που καταλαβα, γιατι νομιζω υπαρχουν 2) | |
|
| |
red moon Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 51 Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2011 Ηλικία : 31 Τόπος : where the wind blows
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: edward,eric northman,bill compton Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Μαρ 31, 2011 1:50 am | |
| προχθες ειδα το red riding hood!!πολυ καλη ταινια!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Πεμ Μαρ 31, 2011 4:02 am | |
| εγω το cruel intentions. μου αρεσε παρα πολυ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Παρ Απρ 01, 2011 12:31 am | |
| Και εγώ το έχω δει. Και θα συμφωνήσω μαζί σου, ήταν καλή ταινία (παρόμοια με το Dangerous Liaisons) Θα ήθελα και εγώ να δω την Red Riding Hood Τόσο καιρό και ακόμα δεν την έχω δει... Εγώ είδα την ''Στρίγγλα που έγινε αρνάκι'' με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ (R.I.P) Ωραία ταινία, αν και παλιά...Πλάκα είχε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Παρ Απρ 01, 2011 1:43 am | |
| και εγω την ειδα την ταινια η στριγκλα που εγινε αρνακι. στην τηλεοραση που την ειχε.
ειδα και το an education. καλη ηταν. και σου δινει και ενα μαθημα ζωης
επιπλεον τα: the sorcerer's apprentice, killers it's boy/girl thing
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sensitive Vampire στις Σαβ Απρ 30, 2011 5:18 pm, 1 φορά | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Απρ 24, 2011 1:12 am | |
| Μικρες Κυριες κ Ανεμοδαρμενα Υψη (στο δευτερο δεν ενθουσιαστηκα) | |
|
| |
Μικρό νταμπίρ Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 834 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Everywere
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Adrian,Meison,Rose,Krictian Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποια ταινια ειδατε προσφατα; Κυρ Απρ 24, 2011 12:59 pm | |
| Προσαφατα,δηλαδη χθες, ειδα το Sweeney Todd. Ειναι μια απο τις αγαπημενες μου! πολυ καλη! Πως να μην ειναι αφου προταγωνιστει ο Johnny Depp!Επισης ειδα 30 μερες νυχτα,Ο μεσιας του διαβολου, το τελευτεο Saw,και ενα παιδικο μαζι με τα αδελφια μου ολες πολυ καλες! ακομα και το παιδικο! | |
|
| |
| Ποια ταινια ειδατε προσφατα; | |
|