| Μικρές ιστορίες | |
|
+10AЯianЯhod.ЬЩ.22 paramu8enia MissNightmare Μικρό νταμπίρ Dark Princess. Sensitive Vampire soulitsa@xd Nathaniel Pearl Ophelia 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Πεμ Σεπ 08, 2011 1:20 am | |
| παιδιά σας έχω μια ολοκληρωμένη ιστορία εδώ που είχα γράψει για μια εργασία στην δευτέρα γυμνασίου...!! ελπίζω να σας αρέσει!
Από μικρή είχα γίνει μέλος σε μια συμμορία πειρατών. Ήξερα τα πάντα για τους πειρατές και για το πως χειρίζονται το σπαθί τους. Ήμουνα και καλή και κακή στην συμπεριφορά. Οι γονείς μου και τα αδέρφια μου ποτέ δε με ρωτούσανε για τις παρέες μου. Γιατί ποτέ δεν νοιάζονταν για μένα. Μια μέρα οι πειρατές μου έδειξαν ένα χάρτη θησαυρού και μου είπαν: -Θα έρθεις μαζί μας; -Ναι! τους είπα εγώ, αψηφώντας για τους κίνδυνους.Δεν ρώτησα καν τους γονείς μου, αν με αφήνουν να πάω. Έτσι ένα βράδυ έφυγα κρυφά. Περάσαμε πολλούς κινδύνους στην θάλασσα. Μερικοί δεν τα κατάφεραν και μερικοί τα κατάφεραν. Εγώ ήμουν από εκείνους που τα κατάφεραν μαζί και με τον καπετάνιο φυσικά. Στη θάλασσα πέρασα όλα τα παιδικά μου χρόνια. Μέχρι που τελικά είχαμε βρει το νησί του θησαυρού. Εγώ είχα γίνει η πιο έμπιστη του καπετάνιου. Όταν είχαμε φτάσει στην ξηρά όλοι μας φιλούσαμε την άμμο, σαν να ήταν ο Θεός μας. Επιτέλους φάγαμε και κάτι άλλο εκτός από ψάρια και κρέας από πουλιά. Και ήπιαμε νερό κανονικό εκτός από το θαλασσινό νερό, τα ρούμια και τα άλλα ποτά που είχαμε στο καράβι. Εγώ έκανα και ένα μπάνιο γιατί ήμουνα βρώμικη τα τελέυταία 10 χρόνια. Ήμουνα 12 χρόνων όταν είχα φύγει από την πατρίδα μου και τώρα ήμουνα 22. Μέχρι να φτάσουμε στο θησαυρό μας πήρε μια εβδομάδα. Όταν είχαμε φτάσει στο θησαυρό είχε πάρα πολλές παγίδες, που δυστηχώς μια από αυτές σκότωσαν το καπετάνιο μας. Οι τελευταίες λέξεις του ήτανε <<οτί πρέπει να γίνεις καπετάνισσα επειδή είσαι ίκανη>>. Όπως καθόμουν και τον κοίταζα ένα δάκρυ χύθηκε από το μάτι μου, μετά από τόσα χρόνια. Μετά σιγά σιγά έβγαιναν πολλά πολλα μέχρι που σπαράχθηκα στο κλάμα... γιατί; Γιατί το καπετάνιο τον είχα σαν πατέρα που δύσκολα έχεις μια τέτοια αγάπη στα δικά μας χρόνια. Τον φίλησα στο μέτωπο και του ευχήθηκα καλό ταξίδι. Πριν φύγει και παέι σε εκείνο το μέρος που λεγόνταν ουρανός του υποσχέθηκα οτι θα έκανα τα πάντα για το πληρωμά του. Όταν τελικά έφυγε του φτιάξαμε ένα τάφο στην πατρίδα του αφού τελικά πήραμε τον θησαυρό και φτάσαμε στην πατρίδα μας. Οι γονείς μου όταν με είδανε στην αρχή με τα αντρικά ρούχα δεν με αναγνώρισαν. Μα όταν τους είπα πως ήμουν η χαμένη τους κόρη, με φίλησαν και μου είπαν << παιδί μου>> . Τέτοια τρυφερότητα δεν είχα ξανανοιώσει από τους γονείς μου. Εγώ και το πλήρωμα μου είμασταν περήφανοι, γιατί το επάγγελμα μας είναι το όνειρο κάθε παιδιού. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Πεμ Σεπ 08, 2011 1:30 am | |
| Ουάου! Τι μου θύμισες τώρα! Τα παιδικά μου χρόνια Κι εγώ τέτοιες ιστορίες έλεγα στον αδερφό μου, όταν ήταν μικρός Αν ήμουν καθηγήτρια, θα σου έβαζα στάνταρ 20! - Σπόιλερ:
Fan των Πειρατών της Καραϊβικής, να υποθέσω;
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Πεμ Σεπ 08, 2011 1:38 am | |
| χαχα ευχαριστωωω για το 20!! εισαι παρα πολυυ καληη!! :Ρ - Σπόιλερ:
πολυ φαν!!μα πεθαινωω να τους δωω!!! :Ρ
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Πεμ Σεπ 08, 2011 1:53 am | |
| 20 και από το δεύτερο βαθμολογητή! - Σπόιλερ:
Κι εγώ είμαι πολύ φαν των Πειρατών της Καραϊβικής!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Πεμ Σεπ 08, 2011 1:59 am | |
| | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Πεμ Σεπ 08, 2011 5:49 am | |
| τριτο 20 κι απο εμενα. - Σπόιλερ:
κι εγω ειμαι φαν. αν και τα ειδα ολα φετος | |
|
| |
| |
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Πεμ Σεπ 08, 2011 4:00 pm | |
| εγω το τελευταιο το ειδα στο σινεμα | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Πεμ Σεπ 08, 2011 5:27 pm | |
| Περιμένουμε την επόμενη ιστορία σου - Σπόιλερ:
Να το δεις το 4. Αξίζει
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Πεμ Σεπ 08, 2011 6:35 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Πεμ Σεπ 08, 2011 7:21 pm | |
| θελωω πολυυυυ να το δω αλλα δν ειχα ποτε την ευκαιρια για να το δω... παντα κατι συνέβαινε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Σαβ Σεπ 10, 2011 7:32 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Σαβ Σεπ 10, 2011 7:33 pm | |
| το ελπιζωω γτ ειμαι και τοσο γκαντεμο σε αυτην την ζωη...!! :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Σαβ Σεπ 10, 2011 7:33 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Σαβ Σεπ 10, 2011 7:35 pm | |
| αμα ειναι ετσιι! θα τα καταφερω...!! | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stivie Rae Jonhson Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 3:12 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 3:45 am | |
| | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stivie Rae Jonhson Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Πεμ Μαρ 01, 2012 9:59 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Τετ Μάης 02, 2012 1:18 am | |
| Ελπίζω να σας αρέσει... - Σπόιλερ:
Και τώρα που έχω καινούργιο πληκτρολόγιο θα ξανά αρχίσω να γράφω...
ΣΥΓΝΩΜΗ Με κρατάνε μόνο τα μηχανήματα, άκουσα ότι θα μου τα βγάλουν σε λίγο για να δουν αν θα αντέξω. Αλλά εγώ μέσα μου ξέρω ότι δεν είμαι τόσο δυνατή όσο νομίζουν. Ξέρω ότι η ζωή μου είναι σαν το μηχάνημα. Το συνδέεις και λειτουργεί μα όταν το αποσυνδέεις σβήνει. Έτσι θα γίνει και σε μένα. Το τελευταίο έντονο πράγμα που θυμάμαι είναι να μου λέει «Σ’αγαπώ» το αγόρι μου. Και μετά το αμάξι μας έπεσε πάνω σε ένα άλλο. Όλη η ζωή μου μέχρις στιγμής είχε περάσει από μπροστά μου και μετά έσβησε. Και τώρα να, να ΄μαι σε ένα μικρό δωματιάκι του νοσοκομείου. Δεν μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου, αλλά καταλαβαίνω ότι ήρθε η στιγμή να μου βγάλουν τα μηχανήματα. Όλοι γύρω μου κλαίνε. Δεν θέλουν να πεθάνω. Αλλά συγνώμη που θα σας απογοητεύσω. Αντίο και σας αγαπάω… | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Τετ Μάης 02, 2012 1:42 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Τετ Μάης 02, 2012 1:54 am | |
| Με γεια το πληκτρολόγιο... Πάω να φέρω τα χαρτομάντηλα | |
|
| |
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Τετ Μάης 02, 2012 3:51 am | |
| Μας γράφεις μια ιστοριούλα για μια που πεθαίνει. Τι λες να πάθαμε; :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Τετ Μάης 02, 2012 3:57 am | |
| Κατάθλιψη, φυσικά -.- Θέλει κι ερώτημα; -.- | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μικρές ιστορίες Τετ Μάης 02, 2012 8:07 pm | |
| Χαχα εντάξει μωρέ πέθανε... Αλλά τώρα χωρίς πλάκα το αφιερώνω σε μια φίλη μου... Και σας ευχαριστώ όλους σας για τα σχόλια που κάνατε! | |
|
| |
| Μικρές ιστορίες | |
|