| Πόσα κιλά είστε; | |
|
+36Maraki Death Selene black widow Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith paramu8enia AЯianЯhod.ЬЩ.22 fosopsi Amaranth marina forever bella cullen Broken Angel blood darkness Vasilis1818 Μικρό νταμπίρ Sensitive Vampire Princess of darkness Night Princess♥ ClaireReno Rozario Catnipe queen of damned storm Raven Katerina Petrova Cathy Ames wowmicky012 Queen Alice VΙ Dracula's Daughter Roza di sweety Somnium eilin Ophelia Christian Ozera 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Σαβ Νοε 26, 2011 10:55 pm | |
| Ακουω για κιλα που παιρνεται και σας ζηλευω.Δεν μπορω καθολου ευκολα κιλα ειμαι λεπτοκαμωμενη... | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Σαβ Νοε 26, 2011 11:34 pm | |
| τυχερή είσαι! και εγώ παιδιά είμαι κανονική αλλά θα ήθελα να σφίξω λιγάκι! | |
|
| |
Broken Angel Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 2643 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : in my world
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: edward cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Σαβ Νοε 26, 2011 11:35 pm | |
| Τιιιι? Τυχερή! Μακάρι να ήμουν σαν κι εσένα κι ας έκανα παράπονα! Τώρα τι να πω? Με τον καιρό όλο και κτ θα πάρεις!!! Εγώ πάντως δεν είμαι ιδιαίτερα αδύνατη αλλα κι εγώ θα ήθελα να σφίξω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Πεμ Δεκ 01, 2011 3:42 am | |
| Τυχερη??χαχ δεν νομιζω!:P:P Χρειαζεται να βαλω λιγα γιατι κατι κατινες στην σχολη με εκνευριζουν οταν μου λενε πωωω εισαι πολυ αδυνατη φαε κατι...αλλα δεν τρελαινομαι με το πασο μου χαχαχαχαχ θα βαλω καποια στιγμη...λεμε.!:P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Πεμ Δεκ 01, 2011 4:00 am | |
| Μια χαρά είσαι! Ας ήμουν κι εγώ έτσι! Και τώρα στις κατίνες θα δώσεις σημασία; | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Πεμ Δεκ 01, 2011 7:00 pm | |
| σωστα... κακιες λενα. μην τις ακους... ισα ισα βρε χριστινα. αν χασω 10 κιλα θα ειμαι στα φυσιολογικα μου και θα ειμαι και απολυτως ευχαριστημενη με το σωμα μου... μετα λιγο γυμναστηριο για να σφιξω και ετοιμη... αλλα τωρα με τα μαθηματα ολο τρωω και δεν κινουμαι καθολου. αρα παιρνω αντι να χανω στελλα, εισαι πολυ τυχερη... αχ και να μπορουσα και εγω να τρωω και να μην παχαινω. με μια μπουκια που θα φαω, θα βαλω κιλα | |
|
| |
Broken Angel Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 2643 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : in my world
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Πεμ Δεκ 01, 2011 8:23 pm | |
| Princess of darkness: Εεε κατίνες είναι τι περίμενες? Ασ'τες Να λένε ό,τι θέλουν και μην τους δίνεις σημασία... Sensitive vampire: Αν το παλέψεις λγ μέχρι τα χριστούγεννα όχι μόνο δεν θα πάρεις αλλα κιλά αλλα θα χάσεις κιόλας! Και μην σκας ιδιαίτερα μια χαρά εισαι! Πάντως εγώ αν το πάρω απόφαση μπορω να χάσω άνετα κάποια κιλά! Και νομίζω πως το έχω πάρει και όλο και κτ έχω χάσει! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Κυρ Δεκ 04, 2011 6:46 am | |
| εχυ λες οτι ειμαι μια χαρα... αλλα δεν ειμαι. πρεπει να αδυνατισω επειγοντως! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Κυρ Δεκ 04, 2011 8:00 am | |
| Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα για το καλο μου θα ηθελα να βαλω μερικα.Η προσπαθεια μετραει!Αφηστε το κοριτσια κατιναρες που ολο σχολιαζουν.Και φυσικα δεν δινω σημασια ειμαι οπως ειμαι δεν χρειαζεται να δωσω λογαριασμο.Δεν κοιτανε που εχουν τις γιαουρτοσακουλες να κρεμωνται(και αναφερομαι στο στηθος) και τις παχαρες.!Μιλαμε για πολυ παχος!Χριστινα,και εγω οταν εδινα πανελλαδικες ετρωγα συνεχεια ειχα παθει και βουλιμια...αστα να πανε ηταν περιεργη φαση.Ειναι απο το αγχος.Ολοι βαζουν καποια παραπανησια κιλα απο το αγχος των εξετασεων.Και εγω ειχα παρει κατι τοτε.Αλλα σιγα μην αγχωνεσαι εισαι μια χαρα ασε να περασει το λουκι των εξετασεων και ασχολεισαι με το σωμα σου μετα με ο,τι θελεις να διορθωσεις. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Κυρ Δεκ 04, 2011 8:05 am | |
| και εγω τωρα με τις πανελληνιες συνεχεια τρωω. αστα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Κυρ Δεκ 04, 2011 8:14 am | |
| ε φυσιολογικο ειναι μην ανησυχεις!Ολοι το περναμε! Θα περασει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Κυρ Δεκ 04, 2011 8:20 am | |
| ναι αλλα αν μεχρι να περασει εγω εχω παρει πολλα κιλα την εβαψα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Κυρ Δεκ 04, 2011 8:27 am | |
| Ευα μου μην στεναχωριεσαι γι αυτο.(Το πετυχα το ονομα αυτη τη φορα!ε???:P)Αυτη την περιοδο πρεπει να τρως για να εχεις δυναμεις.Μην υπολογιζεις πολυ τα κιλα απλα τρωγε σωστα για να εχεις δυναμεις για να αποδωσεις καλυτερα. Τα φρουτα και η σοκολατα βοηθανε!Ετσι εχω ακουσει τουαλχιστον για την σοκολατα!:P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Κυρ Δεκ 04, 2011 8:29 am | |
| (το πετυχες... ) αν τρωω σοκολατα δεν με βλεπω καλα... βασικα τωρα θελω να κανω και λιγη διαιτα. εξαλλου ολη μερα καθομαι, δεν τρεχω κιολας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Κυρ Δεκ 04, 2011 8:34 am | |
| Η καθιστικη ζωη δεν ειναι και το καλυτερο για τον οργανισμο μας ειναι η αληθεια...ελα βρε με μετρο η σοκολατα!Την ωρα ποου διαβαζεις μπορεις να φας.Εγω τρωω σοκολατα ο,τι ωρα να ναι και μεγαλη ποσοτητα αλλα αυτο ειναι αλλο τροπαρι χαχαχαχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Κυρ Δεκ 04, 2011 8:39 am | |
| εγω αν τρωω σοκολατα καθε μερα οταν διαβαζω με βλεπω τετραπαχη σε 5 μηνες που θα τελειωσω με τις πανελληνιες | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Κυρ Δεκ 04, 2011 8:38 pm | |
| Ναι ντάξει αν κάθεσαι όλη μέρα και διαβάζεις και τρως και σοκολάτα λογικό είναι! Εγώ ξέρω ότι η σοκολάτα βοηθάει στην συγκέντρωση αλλα δεν χρειάζεται να τρως μεγάλη ποσότητα...δύο κομματάκια και εισαι μια χαρά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Πεμ Δεκ 08, 2011 8:01 pm | |
| τι να πω... εγω να χασω θελω... οχι να μην τρωω τιποτα, αλλα υγειινα και με μετρο | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Πεμ Δεκ 08, 2011 10:22 pm | |
| Πάρε το απόφαση τότε και ξεκινά την υγιεινή διατροφή και με μέτρο... | |
|
| |
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Δευ Φεβ 20, 2012 11:46 pm | |
| Εγώ πρέπει να μαι γύρω στα 70 κιλά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Τρι Φεβ 21, 2012 3:00 am | |
| Εγω σας ειχα πει αλλα αυτο τον καιρο αρνουμαι να κοιταξω την ζυγαρια... | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Τρι Φεβ 21, 2012 3:10 am | |
| Στελλα συμφωνω απολυτα!!!!!!!! το μονο που ξερω ειναι οτι ειμαι πααααααρααααα πολλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Nephelim Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 164 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 30
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose, Zoey, Selene, Edward Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Τρι Φεβ 21, 2012 3:29 am | |
| 57 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Τρι Φεβ 21, 2012 3:34 am | |
| Αχ τελειαααααααα τα ιδανικα κιλα για μενα ειναι αυτα!!!Τα θελω!!!!!!!:P:P Εγω δεν ανεβαινω γιατι με την πιεση στην εξεταστικη και το ηλιθιο προγραμμα που εχουμε ειμαι απο της 8 το πρωι εως της 9 το βραδυ στο πανεπιστημιο -.- και ετσι δεν ανεβαινω γιατι θα δω οτι εχασα κ αλλα! | |
|
| |
Nephelim Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 164 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 30
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose, Zoey, Selene, Edward Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Πόσα κιλά είστε; Τρι Φεβ 21, 2012 3:37 am | |
| Σε καταλαβαίνω απόλυτα! με την εξεταστική έχασα 3 κιλά. βέβαια γύρισα σπίτι και τα πήρα πίσω και παίζει μέχρι να φύγω να έχω πάρει 1-2 ακόμα! Άσεεε! Έχω κι εγώ ένα πρόγραμμα! Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ! Μας έχουν αλλάξει τα φώτα! | |
|
| |
| Πόσα κιλά είστε; | |
|