| Vampire Academy Series | |
|
+14Princess of darkness Κρίστεν Chrysa Mysterious Dark Vampire AЯianЯhod.ЬЩ.22 Katerina Petrova Dark Princess. Sensitive Vampire Raven Cathy Ames Pandora eilin Dracula's Daughter Christian Ozera 18 απαντήσεις |
|
Ποιό από τα 5 είναι καλύτερο; | Vampire Academy | | 11% | [ 2 ] | Frostbite | | 0% | [ 0 ] | Shadow Kiss | | 17% | [ 3 ] | Blood Promise | | 11% | [ 2 ] | Spirit Bound | | 6% | [ 1 ] | Όλα | | 55% | [ 10 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 18 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Vampire Academy Series Κυρ Μάης 23, 2010 3:36 pm | |
| Και αναμένεται το έκτο. Για όσους έχουν διαβάσει το 4-5 στα Αγγλικά τα βάζω. Επίσης βάζω να μπορείτε να ακυρώσετε την ψήφο σας σε περιπτωση που αλλάξετε γνώμη ή κάτι τέτοιο!! | |
|
| |
Dracula's Daughter Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 259 Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Transilvania
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Vlad Dracula,Stefan Salvatore,Kristian Ozera and Dimitri Belikov Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Δευ Μάης 24, 2010 2:22 am | |
| Αχ εγω δεν θα ψυφισω ακομα γιατι δεν τα εχω διαβασει ολα
Αλλα προστοπαρων το καλυτερο ειναι το Shadow kiss | |
|
| |
eilin Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 1663 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : in the magic
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Ροουζ - Dimitri Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Τετ Μάης 26, 2010 2:57 am | |
| αν και δεν τα εχω διαβασει ολα προς το παρων το αγαπημενο μου ειναι το φιλι της σκιας | |
|
| |
Pandora Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon, Eric Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Τετ Μάης 26, 2010 7:10 am | |
| - eilin έγραψε:
- αν και δεν τα εχω διαβασει ολα προς το παρων το αγαπημενο μου ειναι το φιλι της σκιας
Συμφωνώ..! Έκανα τη χαζομάρα διαβάσω τα τρία πρώτα στα ελληνικά. Και είπα μιας κ το ξεκίνησα έτσι να το συνεχίσω...Αλλα η μετάφραση είναι ομολογουμένως ψιλοάθλια κ φαίνεται πρόχειρη...Ίσως γι αυτο βγαίνουν τόσο (σχετικά) γρήγορα στη γλώσσα μας. | |
|
| |
Cathy Ames Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2010 Ηλικία : 31 Τόπος : Cullen Residence
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dracula Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Πεμ Ιουν 10, 2010 5:53 pm | |
| Δεν ήξερα που να απαντήσω, ωστόσο εδώ μου φαίνεται καλά. Τα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει. Δεν ξέρω αν υπάρχουν στα ελληνικά. Θα τα διαβάσω όμως το καλοκαίρι. | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Κυρ Φεβ 06, 2011 5:43 pm | |
| Ποιο από τα 5 είναι καλύτερο? Το έκτο!!!!! Βέαια όλα είναι τέλεια άλλα το τελευταίο είναι το καλύτερο! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Κυρ Φεβ 06, 2011 7:08 pm | |
| ανυπομονω να διαβασω το 5 και το 6 για να κανω την συγκριση. τοσο τελειο ηταν? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Κυρ Φεβ 06, 2011 7:21 pm | |
| Ναι, ήταν καταπληκτικό. Ήταν σε κάποια σημεία κάπως προβλέψιμο όμως. Δε σου λέω ποια γιατί δεν έχεις διαβάσει το 5 και αν σου πω θα στο χαλάσω. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Κυρ Φεβ 06, 2011 7:47 pm | |
| | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Δευ Φεβ 07, 2011 1:18 am | |
| Ολα!Απο την αρχη μεχρι το τελος! | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Δευ Φεβ 07, 2011 1:37 am | |
| εγω εχω διαβασει μεχρι το 4... οποτε και τα 4.... οταν διαβασω και τα αλλα 2... διαλεξω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Δευ Φεβ 07, 2011 3:55 am | |
| αλλα το τεσσερα ηταν..... | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Πεμ Φεβ 24, 2011 8:25 am | |
| Όλα μου άρεσαν πάρα πολύ. Πλέον έχοντας ολοκληρώσει όλα τα βιβλία μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές στην κατηγορία young adult fiction, μια σειρά που αξίζει να διαβάσει κανείς. Αν και συμφωνώ ότι το τέλος του έκτου ήταν κάπως προβλέψιμο και το τέταρτο ήταν ''λιγάκι'' υποτονικό, σε γενικές γραμμές, νομίζω ότι δύσκολα μια σειρά βιβλίων θα ξεπεράσει το Vampire Academy. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Τετ Μαρ 02, 2011 6:53 am | |
| και φαντασου οτι εχω διαβασει μονο τα τεσσερα πρωτα. παντως οποιο και αν ειναι το τελος, προβλεψιμο και μη, σιγουρα η διαδρομη ως εκει ειναι θεικη | |
|
| |
Mysterious Dark Vampire Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 94 Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : dreamland
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Τετ Σεπ 07, 2011 2:25 am | |
| εμενα παιδια ολα μ αρεσαν αλλα αυτο το 3 τη σκηνη ερωτικη ηταν αυτη ρε γαμωτι δηλαδι ποιο πολλα ελεγε στο πρωτο που δεν κανανε τιποτα παρα εκει που κανανε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Τετ Σεπ 07, 2011 10:31 pm | |
| εσυ με αυτο το παραπονο πορευεσαι μηνες τωρα | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Τετ Σεπ 07, 2011 11:31 pm | |
| Ναι, αλλά έχει δίκιο σ' αυτό -.- | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Πεμ Σεπ 08, 2011 5:02 am | |
| τι να κανουμε? δεν γινονται παντα ολα ετσι οπως τα θελουμε | |
|
| |
Chrysa Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Deep Forests of Montana
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dimitri Belikov Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Δευ Νοε 14, 2011 4:18 am | |
| όλαααα!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Δευ Νοε 14, 2011 4:42 am | |
| ^Όλα, όλα, όοοολα (Ίσως όχι τόσο το Blood Promice αλλά και πάλι...) Όλα! (Fangirl here ^.^ ) | |
|
| |
Chrysa Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Deep Forests of Montana
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dimitri Belikov Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Δευ Νοε 14, 2011 4:45 am | |
| !!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Τρι Νοε 13, 2012 3:23 am | |
| Έχω διαβάσει την περίλιψη απο το The Vampire Academy..Φαίνεται πολύ ωραίο^^ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Τρι Νοε 13, 2012 6:54 am | |
| Η περίληψη δεν αρκεί. Πίστεψέ με, δεν ξέρεις τι χάνεις | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Κυρ Νοε 18, 2012 12:17 am | |
| Όντως!Πάντως και εγώ δεν μπορώ να διαλέξω!Όλα είναι υπέροχα ακόμα και το Blood Promise που το έιχα βαρεθεί λίγο στην αρχή έγινε και αυτό αγαπημένο.Τελειώνω και το τελευταίο τώρα!Δεν θα ξεχάσω τα συναισθήματα που μου προκάλεσε το πρώτο βιβλίο που με έκανε να μην το αφήνω και να πάρω και τα υπόλοιπα(όσα έιχαν βγει τότε) μέσα σε μια βδομάδα.Είναι πρωτότυπη σειρά δεν νομίζω οτι θα υπάρξει παρόμοια και τόσο επιτυχημένη! Αγαπάμε κάργα Vampire Academy!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Series Τρι Δεκ 25, 2012 10:08 pm | |
| εγώ ποτέ δεν βαρέθηκα όσο το διάβαζα... μάλλον γιατί δεν έτυχε ακόμα να διαβάσω το τελευταίο... αλλά είναι λατρεία... κρίμα που τελείωσε! | |
|
| |
| Vampire Academy Series | |
|