Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
Θέμα: ~Dark Princess.~ Σαβ Σεπ 25, 2010 7:31 pm
Γεια σας....Ειμαι η Αλεξανδρα ,αλλα μπορειτε να με φωναζεται και Σαντρα....Ειμαι 14 ετων...Και λατρευω οτιδηποτε εχει να κανει με τον Μεσαιωνα και το γκοθικ.Αν ηταν στο χερι μου θα ντυνομουν κι ολλας αλλα η μητερα μου θα με σκοτωνε τοτε....Ετσι μου ειναι αρκετο να γραφομαι σε παρομοια φορουμ(αν και αυτο ειναι το καλυτερο μεχρι στιγμης) και να μιλαω με ανθρωπους σαν εμενα...... Μου αρεσει πολυ να ζωγραφιζω,αλλα το θεμα ειναι παντα θλιβερο........Μου αρεσει παρα πολυ να γραφω ιστοριες.....συνηθως δεν εχουν καλο τελος .Ακομα και στην τελευταια προταση μπορω να τα ανατρεψω ολα.Οποτε αν θελετε να διαβασετε κατι με χαρουμενο τελος παρακαλω προσπεραστε τες γρηγορα!!!!!Επισεις διαβαζω παρα πολλα βιβλια....αν ενα βιβλιο μου αρεσει πολυ μπορω να διαβασω 700 σελιδες σε 6 καπου ωρες.........Και ετσι συνηθως δεν εχω τι να διαβασω και διαβαζω φανφικ....... Σε θεματα μουσικης τωρα....ακουω παλι θλιβερα και συνηθως ειναι H.I.M.,Evanescence,Within Temptetion,Sirenia και αλλα παρομοια...Ενω οταν θελω να χαλαρωσω ακουω το Requiem for a dream... Tα αγαπημενα μου χρωματα ειναι :το μαυρα,το μπορντο,το μοβ και το μπλε το σκουρο...... Θελω επισεις να αρχισω μαθηματα Ιταλικων,αλλα προς το παρον ξερω μονο αγγλικα, λιγα Γαλλικα και Ρωσικα. Μου αρεσει το σκακι,εχω αρκετο χιουμορ και λατρευω την νυχτα και τα πλασματα της......Ξεχασα να σας αναφερω επισεις οτι λατρευω την θαλλασσα και τα πειρατικα βιβλια!!!
Λοιπον.....θα μπορεσω να μπω καιργω στην παρεα σας?????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dark Princess. στις Κυρ Σεπ 26, 2010 5:34 pm, 1 φορά
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
Χμμμ γεμάτος σκοτεινές πτυχές ο χαρακτήρας σου αγαπητή Σάντρα. Τα μουσικά σου ακούσματα ταιριάζουν αρκετά με τα δικά μου κα ιθα σου πρότεινα να ακουσεις κάποια στιγμή και we are the fallen. Πρόκειται ουσιαστικά για όλο το παλιο group των Evanescence εκτος της Amy Lee.
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
Το ξερω το συγκροτημα γλυκεια μου απλα δεν τους ανεφερα......ανεφερα τα κυριοτερα....ι....Το bury me alive ηταν το πρωτο δικο τους που ακουσα...αλλα μου αρεσει περισοτερο αυτο
Pandora Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 614 Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon, Eric Atittude: Mean
Πολύ ενδιαφέρουσα η αυτοπαρουσίασή σου Σάντρα..! Νομίζω μάλιστα ότι έχουμε μερικά κοινά,ειδικά όσον αφορά τη μουσική..! Θέλω πολύ να διαβάσω τις ιστορίες σου κ είμαι σίγουρη ότι κ οι υπόλοιποι το ίδιο. Καλώς μας ήρθες λοιπόν..!
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
Καλε ολοι του αερα ειστε???/Εχω αρχισει να φοβαμε....χαχαχα...Καλως σας βρηκα!!!!!!!Καταρχας ναι παιζω σκακι και μαλιστα εχω νικησει 2 φορες τον πατερα μου ο οποιος ειναι παρα μα παρα πολυ καλος....Βεβαια εχουμε παιξει χιλιαδες φορες και εγω τον νικησα μονο 2 αλλα κατι ειναι και αυτο!!!!Ειμαι σιγουρει οτι θα κανουμε πολυ καλη παρεα παιδια.......!!!!ΑΑΑΑΑ να και μια της φωτιας...Ειμαι σιγουρη οτι θα περασω καταπληκτικα εδω!!!!!!!
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble