| Ένα βιβλίο για τον απο πάνω | |
|
+23lily modgomery Allison Argent Broken Angel Dark Princess. Sensitive Vampire Night Princess♥ Vincent Raven Katerina Petrova Pandora Cathy Ames Christian Ozera Nightmare Queen Alice VΙ Dracula's Daughter Roza di Nathaniel Somnium van der Saargon sweety Queen maeve eilin Ophelia 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ένα βιβλίο για τον απο πάνω Δευ Νοε 12, 2012 1:47 am | |
| Το έχω στην βιβλιοθήκη μου, αλλά δεν το έχω διαβάσει ακόμα Vampires&Succubus-Richelle Mead | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ένα βιβλίο για τον απο πάνω Δευ Νοε 12, 2012 1:58 am | |
| Ααα ήθελα να το διαβάσω αυτό είναι στην λίστα κ αυτό οπότε το βρήκες για μένα χεχε
The lord of the rings trilogy απο αγαπημένο Tolkien | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ένα βιβλίο για τον απο πάνω Δευ Νοε 12, 2012 2:03 am | |
| Ναι, όντως. Ντροπή μου που δεν έχω διαβάσει Τόλκιν μέχρι τώρα Η Κληρονομιά-Κρίστοφερ Παολίνι (όλα τα βιβλία του Έραγκον, με απλά λόγια ^^ ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ένα βιβλίο για τον απο πάνω Δευ Νοε 12, 2012 2:30 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ένα βιβλίο για τον απο πάνω Δευ Νοε 12, 2012 2:32 am | |
| Το λατρεύω Black Sun Rising-Cella Friedman | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ένα βιβλίο για τον απο πάνω Δευ Νοε 12, 2012 6:16 am | |
| The vampire chronicles,Anne Rice | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ένα βιβλίο για τον απο πάνω Δευ Νοε 12, 2012 5:00 pm | |
| | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ένα βιβλίο για τον απο πάνω Τετ Νοε 14, 2012 3:25 am | |
| | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ένα βιβλίο για τον απο πάνω Πεμ Νοε 22, 2012 10:47 pm | |
| - Σπόιλερ:
- AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
- Σπόιλερ:
Κόρα (σε πειράζει να σε φωνάζω έτσι; ) πιο μέσα δεν μπορούσες να πέσεις :P Αυτό το βιβλίο είναι ΑΚΡΙΒΏΣ του γούστου μου <3
Τωρα ειδα το ποστ σου πραγματικα ειμαι πολυ ασχετη.Τελος παντων δεν με πειραζει να με φωναζεις Κορα, εχεις διαβασει το συγκεκριμενο βιβλιο? Γιατι εγω και παλι δεν μπορουσα να βρω καποιον που να διαβαζει Masterton
| |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ένα βιβλίο για τον απο πάνω Πεμ Νοε 22, 2012 11:06 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ένα βιβλίο για τον απο πάνω Παρ Νοε 23, 2012 12:45 am | |
| Κάσι-Ποιος είναι ο συγγραφέας του ''Υγρού θανάτου;'' - Σπόιλερ:
Κόρα: Όχι, δεν το έχω διαβάσει, αλλά ξέρω αρκετά για τον συγκεκριμένο συγγραφέα. Γι' αυτό είπα ότι κάτι τέτοιο είναι πιο πολύ του γούστου μου
| |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ένα βιβλίο για τον απο πάνω Παρ Νοε 23, 2012 12:53 am | |
| - Σπόιλερ:
Γραφει πολυ τρομαχτικες ιστοριες και μ'αρεσουν οι ιδεες του, αν διαβαζεις ποε θα ειναι σιγουρα του γουστου σου
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ένα βιβλίο για τον απο πάνω Παρ Νοε 23, 2012 12:55 am | |
| - Σπόιλερ:
Είμαι σίγουρη γι' αυτό. Μου αρέσουν οι τρομακτικές ιστορίες (και δη όταν αξίζουν κιόλας )
| |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Ένα βιβλίο για τον απο πάνω Παρ Νοε 23, 2012 12:58 am | |
| - Σπόιλερ:
Εγω ποτε δεν μου αρεσαν οι τρομακτικες ιστοριες γιατι δεν τις εβρισκα τρομακτικες αλλα ο Μαστερτον ειναι θεικος
| |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| |
| |
| Ένα βιβλίο για τον απο πάνω | |
|