| Vampire Diaries: 3rd season | |
|
+7paramu8enia Rose_ELen@.Ever blood darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Sensitive Vampire Amaranth Katerina Petrova 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Κυρ Ιουν 17, 2012 5:45 am | |
| Έγινε συγχώνευση των τόπικ : 3rd season- trailers και The Vampire Diaries 3rd season - News, το τόπικ μετονομάστηκε σε : 3rd Season και το πρώτο ποστ επεξεργάστηκε. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Κυρ Ιουν 17, 2012 4:41 pm | |
| Πωπωωω, τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο πάλι! Χαμός! - Σπόιλερ:
Η Ελένα βρικόλακας; Και ο Κλάους στο σώμα του Τάιλερ; Ο Ντέιμον ήταν τελικά αυτός που συνάντησε πρώτος την Ελένα και όχι ο Στέφαν;
Ένα είναι σίγουρο: στην τέταρτη σεζόν θα γίνει ΧΑΜΌΣ ^^ | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Τρι Ιουν 19, 2012 4:37 am | |
| Εντελώς μόνο χαμός της τέτοιας θα γίνει! - Σπόιλερ:
Τώρα είδες το τελευταίο επεισόδιο;; Ναι μιλάμε! μόλις είδα ο,τι ο Ντέιμον συνάντησε πρώτη την Ελένα και μετά της έσβησε την μνήμη τον έβρισα! :@ Ο βλάκας τι πήγε και έκανε! Αλλά το παραδέχομαι, είναι πολύ καλός! Αυτό με τον Κλάους έχω να πω ο,τι κάπως το περιμένα! αλλά αυτό με την Ελένα που έγινε βρικόλακας!
Αυτά και από εμένα! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Τρι Ιουν 19, 2012 4:56 am | |
| Της ποιας; - Σπόιλερ:
Καλά, η Ελένα είναι βλαμμένη, ηλίθια και ένα σωρό άλλα, το έλεγα εγώ από την αρχή -.- Να έχει δίπλα της το μαναρομάναρο τον Ντέιμον και να θέλει τον λαπά τον Στέφαν! Ας τρέχουν τώρα μαζί στα δάση και να πνίγουν κουνέλια -.- (για να τους πιούνε το αίμα, όχι τπτ άλλο, πονηρά μυαλά! :P) Αυτό με τον Κλάους δεν το περίμενα με τί-πο-τα όμως Αλλά για την Ελένα το έμαθα πέρσι περίπου από αυτό το forum, οπότε λίγο πολύ το περίμενα :P
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Τρι Ιουν 19, 2012 8:04 pm | |
| Άσε καλύτερα! Δεν το λέω! Δεν είμαι τέτοια κοπέλα εγώ για να λέω πράγματα τέτοια!:Ρ( Άσε κατάλαβα δεν κατάλαβες τι εννοώ αλλά δεν πειράζει καλέ! :Ρ - Σπόιλερ:
Έλα μου ντεεεε !! Αχχ αυτός ο Ντέιμον! σε σκοτώνει^.^ Χαχα όντως!:Ρ Εγώ είχα ένα προαίσθημα ο,τι θα κάνει κάτι για τον Κλάους η Μπόνι γιατί δεν ήθελε να πεθάνει η μητέρα της...Άρα κάπως περίμενα ο,τι θα γίνει κάτι τέτοιο...Απλά δεν περίμενα να μπει στο σώμα του Ταίλερ!:Ρ Ααα ναι;;; Καλά, εγώ ανυπομονούσα η Ελένα να γίνει βρικόλακας! :Ρ
| |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Πεμ Ιουν 21, 2012 12:20 am | |
| Καλα επαθα πλακα!!!!!!!!!! - Σπόιλερ:
εγω παλι δεν περιμενα τιποτα απο ολα αυτα να γινουν!!!! παντως ειμαι πολυ περιεργη πως θα ειναι η Ελενα σαν βρικολακας!!!αντε να δουμε τελικα με ποιον θα καταληξει!!!!Ο Κλαους παλι αμαν!!!!παντως εξυπνο τελος!!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Πεμ Ιουν 21, 2012 12:30 am | |
| Μαρία: Μια χαρά κατάλαβα -.- Για πλάκα το είπα -.- - Σπόιλερ:
Κρίμα τον καημένο τον Τάιλερ Ελπίζω να κάνει την σωστή επιλογή (βλέπε Ντέιμον <3 ) αλλιώς να πάει να πνιγεί! -.- Ε μα πια, τα νεύρα μου έχει σπάσει >.< Γιατί; Αν εξαιρέσεις ότι είναι κάθαρμα, εγώ πολύ τον πάω ^^
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Πεμ Ιουν 21, 2012 3:46 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Παρ Ιουν 22, 2012 3:39 am | |
| Η ατάκα σου είναι τόσο επική που θα στην κλέψω 0_0 :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Παρ Ιουν 22, 2012 6:12 pm | |
| Χαχαχα εγώ καν δεν ξέρω γιατί την είπα...:Ρ αλλά κλέψτην είναι όλη δικιά σου! :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Παρ Ιουν 22, 2012 9:28 pm | |
| :P (Αν δεν διαλέξει τον Ντέιμον στον επόμενο κύκλο, ας σκάψει καλύτερα τον λάκκο της -¯- | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Παρ Ιουν 22, 2012 9:33 pm | |
| Τίποτα! με σένα! Αν και νομίζω ο,τι θα ήτανε καλύτερα να της το σκάψουμε εμείς.... για να πέσει μέσα μια και καλή! Η χαζή!!! -.-''' | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Παρ Ιουν 22, 2012 9:36 pm | |
| Πες τα μωρέ!!! Και στο βιβλίο παίζει να είναι 2 φορές πιο ηλίθια από ό, τι είναι στην σειρά -.- | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Παρ Ιουν 22, 2012 10:00 pm | |
| Τα λέωωωω!!!!!! Ναι εε;;; Τι κάνει στο βιβλίο δηλαδή;:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Παρ Ιουν 22, 2012 10:02 pm | |
| Έχω ακούσει ότι στο βιβλίο είναι πολύ σκύλα κι έτσι :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Δευ Ιουν 25, 2012 1:46 am | |
| Αααα την μαλάκοοοοοο..... Να διαλέξει Ντέιμον τέλος! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Δευ Ιουν 25, 2012 3:33 am | |
| Γιατί; Στην σειρά καλύτερη είναι; Όλο καλή καλή μας το παίζει και όλο το πληγώνει το παλικάρι. Α να χαθεί πια. Η σκρόφα -.- | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Δευ Ιουν 25, 2012 6:07 am | |
| Χαχαχ θα πάμε εμείς στην σειρά της...Και θα διαλέξουμε τον Ντέιμον! :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Τρι Ιουν 26, 2012 12:30 am | |
| Είναι ο εκλεκτός της καρδιάς μας εδώ και καιρό ^^ Απλά αυτή είναι ηλίθια και δεν το βλέπει -.- | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Τρι Ιουν 26, 2012 1:16 am | |
| Χαχαχα σωστή αν δεν πάει και τον διαλέξει... Πάμε εμείς! :Ρ Θα την αφήσουμε την άλλη να ψοφήσει...Εμείς πακετάρουμε κι φεύγουμε για τον προορισμό μας!:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Τρι Ιουν 26, 2012 4:02 am | |
| Πραγματικά, απορώ τι θα γίνει στον τέταρτο κύκλο. Έχω μεγάλη αγωνία ^^ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Τρι Ιουν 26, 2012 8:35 pm | |
| Και εγώ....!!!!! Άντε πότε θα βγει;;;!!!! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Πεμ Αυγ 02, 2012 5:14 am | |
| εγω ειχα δει μεχρι το 9 επεισοδιο γιατι τα επομενα βγηκαν γεναρη και δεν τα εβλεπα. και εκατσα τρεις μερες τωρα και τα ειδα ολα μαζι. και τα 22. ειναι ακομα καλυτερα απο το να τα βλεπεις ενα ενα...
argy, που σου φανηκε οτι κανει κιλια? εκει που εψαχναν απο ποιον ξεκινησε ο ''κυκλος αιματος'' τους?
εγω περιμενα καποια στιγμη να γινει vampire, αλλα αυτο με τον κλαους δεν το περιμενα... η ειρηνη μου ειπε οτι ισως η bonnie στον τεταρτο κυκλο γινει κακια. εχετε ακουσει τιποτα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Πεμ Αυγ 02, 2012 6:30 am | |
| Ναι γιατί όμως;;; Να γίνει κακιά; | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Πεμ Αυγ 02, 2012 7:17 am | |
| κοιτα. εγω εχω κατι θεωριες. η πιο βασικη ειναι πως ολοι την ''εκμεταλλευονατι'' κατα καποιον τροπο. ολα γινονται για χαρη της ελενας και του στεφαν και του ντειμον. ισως θυμωσει. εξαλλου θυμασαι τι ειπε στο τελος στον κλαους. το εκανα επειδη το ηθελα εγω. κανεις πια δεν θα μου λεει τι να κανω | |
|
| |
| Vampire Diaries: 3rd season | |
|