| Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο | |
|
+5Selene Sensitive Vampire paramu8enia Raven AЯianЯhod.ЬЩ.22 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Τετ Οκτ 31, 2012 5:45 am | |
| Θα 'ναι δεν θα 'ναι κάνας χρόνος; :P Αυτό θα το δεις στο επόμενο κεφάλαιο (Το οποίο ευελπιστώ να το τελειώσω σύντομα ) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Πεμ Νοε 01, 2012 1:13 am | |
| Πράγματι, πρέπει να είναι... Για να δούμε τι θα δούμε | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Πεμ Νοε 01, 2012 2:37 am | |
| Το διάβασα και εγώ, τελικά παντρεύτηκε τον Έρικ | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Πεμ Νοε 01, 2012 10:44 pm | |
| Ναι, αλλά γιατί τριγυρνάει μόνη της με ένα παιδί στην αγκαλιά; | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Παρ Νοε 02, 2012 1:47 am | |
| Γιατί ο Έρικ ψόφησε; (Κρίμαααα! :Ρ) | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Παρ Νοε 02, 2012 2:20 am | |
| Εφόσον ο Έρικ ψόφησε, θα μπορούσε να μείνει απλά σπίτι της με τη κόρη της αλλά αυτή πήγε και βρήκε τον Άλερον. Βασικά τον συνάντησε τυχαία σωστά? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Παρ Νοε 02, 2012 2:59 am | |
| Ψόφησε λέει Βλέπω μια βαθιά συμπάθεια για τον Έρικ... Βασικά, δεν το έκανε επίτηδες. Τυχαία συναντηθήκανε. Το γιατί δεν ''έμεινε απλά στο σπίτι της'' θα το δείτε παραπάνω, όσο και για ποιο λόγο ο Άλερον εξακολουθεί να φέρεται έτσι | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Παρ Νοε 02, 2012 4:28 am | |
| Μα, ναι. Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Έρικ. Μες στην καρδιά μου τον έχω!
Άντε, γράφε! Μας έχει φάει η αγωνία εδώ πέρα!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Παρ Νοε 02, 2012 8:35 pm | |
| Το βλέπω Όσο για το καινούριο κεφάλαιο...μάλλον από Δευτέρα Θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ να το περάσω και πιο σύντομα, αν γίνεται, αλλά μέχρι την Δευτέρα ελπίζω να το έχω τελειώσει | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Παρ Νοε 02, 2012 11:40 pm | |
| Εντάξει, θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα, τι να κάνουμε. | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 03, 2012 2:34 am | |
| Δεν ξέρω αν θα ζώ μέχρι Δευτέρα!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 03, 2012 3:42 am | |
| Γιατί να μη ζεις; | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 03, 2012 3:53 am | |
| Γιατί πεθαίνω απ'την αγωνία! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 03, 2012 4:08 am | |
| Α, αν είναι έτσι... ούτε εμένα με βλέπω να ζω μέχρι τη Δευτέρα. | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 03, 2012 6:35 am | |
| Κοίτα καλά να πάθει η Κατσίκα! :Ρ
Ο Άλερον τσακώθηκε με την Λορεραι; Τι τέλειο!:Ρ
Λοιπόν γράφε γιατί περιμένουμε με αγωνία το καινούργιο κεφάλαιο!:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 03, 2012 6:51 am | |
| Αυτή την φορά, θα το ανεβάσω πιο γρήγορα, μην φοβάστε. Έχω γράψει ήδη παραπάνω απ' το μισό | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Σαβ Νοε 03, 2012 6:41 pm | |
| Ωραίαααα ανυπομονούμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Τρι Νοε 06, 2012 1:31 am | |
| Το καινούριο κεφάλαιο, όπως σας υποσχέθηκα, ανέβηκε. Μπορείτε να το διαβάσετε | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Τρι Νοε 06, 2012 2:09 am | |
| Το διάβασα! Μη μου πεις ότι ο Άλερον απήγαγε τη Σοφία! Όποιος και να το έκανε θέλει σκότωμα πάντως! Γιατί λέει η Ζενέλ ότι η Λορελάι έφυγε απ' τη ζωή τους; Έκανε ότι είχε πεθάνει ή τίποτα τέτοιο για όλον αυτό τον καιρό; Και κάτι μου λέει ότι δε θα τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε ότι δε θα ξαναφύγει. Ειδικά τώρα που πήραν τη Σοφία... Πότε θα δούμε συνέχεια; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Τρι Νοε 06, 2012 2:15 am | |
| Κιόλας; 0_0 Μπράβο ταχύτητα :P Παιδιά, σας το λέω από τώρα: μην μου ζητάτε να σας πω ποιος την απήγαγε γιατί πάνω σε αυτό θα βασιστεί ολόκληρο το έργο Όχι, δεν έκανε ότι έχει πεθάνει. Απλώς δεν μπορούσε να της γράφει. Της το απαγόρευε κάτι...ή μάλλον κάποιος Την συνέχεια θα αρχίσω από αύριο να την γράφω. Ελπίζω να την τελειώσω σύντομα | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Τρι Νοε 06, 2012 4:11 am | |
| Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει ακριβως με τον Ερικ. Δεν νομιζω να ειναι ο Αλερον αυτος που απηγαγε τη Σοφια, γιατι πολυ απλα δεν νομιζω να εχει λογους εκτος του οτι δεν μπορει να κανει κατι τετοιο στο σπιτι της Ζενελ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Τρι Νοε 06, 2012 4:13 am | |
| Αυτό το κομμάτι είναι ''ασαφές'' (ας πούμε) για την ώρα. Θα ξεκαθαρίσει στην πορεία Γιατί δεν μπορεί να το κάνει; Εδώ μπόρεσαν να φυγαδεύσουν την Ζενέλ από ολόκληρο κάστρο. Η έπαυλη θα του φαινόταν παιχνιδάκι...ΑΝ το έκανε εκείνος | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Τρι Νοε 06, 2012 4:58 am | |
| Εγώ νομίζω πάντως πως έχει λόγο να το κάνει: να εκδικηθεί τη Λόρελαι. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το κάνει όμως. Και επειδή, ό,τι και να μου πεις, εγώ θα συνεχίσω να μαντεύω: μπορεί να είναι και ο Έρικ πίσω από αυτό, αν δεν έχει πεθάνει το γουρούνι... Και είναι αυτός που απαγόρευε στη Λόρελαι να γράφει, έτσι; Τον... (η διαγωγή μου δε μου επιτρέπει να πω το χαρακτηρισμό ) Κι εγώ ελπίζω να την ανεβάσεις σύντομα τη συνέχεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Τρι Νοε 06, 2012 5:05 am | |
| Έλααα, να βλέπω τα στοιχήματα να πέφτουν βροχή στο τραπέζι :P Παιδιά συγνώμη, ξέρετε τι καλή κουτσομπόλα είμαι σε κάτι τέτοια, αλλά αν σας πω ποιος και γιατί το έκανε, θα είναι σαν να σας λέω το τέλος...και λίιιγο παραπέρα. Οπότε δεν μπορώ να σας πω Ναι, αυτός είναι (και, όπως θα δείτε παρακάτω, ο λόγος είναι ηλίθιος ) Θα προσπαθήσω | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο Τρι Νοε 06, 2012 5:10 am | |
| Δεν μπορώ να αντισταθώ, τι να κάνουμε; Όχι, μη μας πεις. Αλλά όπως σου είπα, δεν μπορώ να μη μαντεύω. Είναι πολύ μεγάλος ο πειρασμός. Ναι, ποιος άλλος θα ήταν... (αφού και ο ίδιος είναι ηλίθιος, δε θα είναι ο λόγος; ) Καλά, μη βιάζεσαι, με την ησυχία σου. (Αλλά φρόντισε, όχι πάνω μήνα!) | |
|
| |
| Κρυφό Αστέρι-Μέρος Πρώτο& Δεύτερο | |
|