| Καταράσου με | |
|
+11Selene Raven AЯianЯhod.ЬЩ.22 Nephelim Lillith Sensitive Vampire Nathaniel paramu8enia Μικρό νταμπίρ Amaranth Μορένα 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| |
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Σαβ Ιαν 07, 2012 2:14 am | |
| μπα... εγω δεν το βλεπω για γαμο... νομιζω οτι κατι θα συμβει και θα τα ανατρεψει ολα... πες το προαισθημα, πες το οπως θες, ετσι αισθανομαι. βεβαια μπορει να κανω λαθος | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Σαβ Ιαν 07, 2012 4:34 am | |
| λες ε? | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Σαβ Ιαν 07, 2012 7:45 pm | |
| δεν ξερω... εμενα αυτο μου βγαζει... μπορει να ειμαι και λαθος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Σαβ Ιαν 07, 2012 8:42 pm | |
| μπορεί και όχι όμως! | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Κυρ Ιαν 08, 2012 1:40 am | |
| | |
|
| |
Μορένα Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 150 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2011 Ηλικία : 29 Τόπος : Σε μία στάνη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Ιαν 09, 2012 1:04 am | |
| Παιδιά εγώ έχω έτοιμα δύο κεφαλαιάκια αλλά μόλις γύρισα από εξάωρο ταξίδι και είμαι ψόφια...! Χίλια συγγνώμη αλλά, ανθρώπινες ανάγκες βλέπετε....
Υ.Γ. Ναι ο Δημήτρης κάτι θα κάνει -δεν θα είναι ο μόνος- αλλά ο έρωτας του Κώστα θ' αντέξει... | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Ιαν 09, 2012 3:10 am | |
| χαα το ηξερα για τον Δημητρη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Ιαν 09, 2012 9:46 pm | |
| ωω ωραίααα!! ανυπομονούμε!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Πεμ Ιαν 12, 2012 8:18 pm | |
| | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Παρ Ιαν 13, 2012 6:22 am | |
| και εγω ανυπομονωωωωωω!!!!!!!!!!! Πολυ ωραιο μπραβο σου!!!!!!!!! | |
|
| |
Μορένα Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 150 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2011 Ηλικία : 29 Τόπος : Σε μία στάνη
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Παρ Ιαν 20, 2012 3:42 am | |
| Κεφάλαιο 3ο[
"Γιατί; Τι έκανα; Τι; Θεωρείσαι άντρας εσύ τώρα; Πας καλά; Σε σιχαίνομαι!" φώναξε η Μαρία και έβαλε τα κλάματα κλείνοντας το τηλέφωνο. Έτρεξε και κλείστηκε στο δωμάτιό της. Εγώ και ο Δημήτρης είχαμε μείνει στήλες άλατος. Τι συνέβει μόλις τώρα; Η Μαρία είχε ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά όταν την πήρε στο κινητό ο φίλος της -οποίος στο λαιμό μου κάθεται- και τώρα έκλαιγε; Τι της είπε ο αυτός ο μαλάκας; Ο Δημήτρης όρμησε στο δωμάτιό της, μόνο και μόνο για να τον διώξει έξω μ' ένα "Φύγε σε παρακαλώ". "Ασ' την πέντε λεπτά να ηρεμήσει." "Μα γιατί κλαίει ρε Κώστα;" "Πιθανώς την χώρισε γιατί δεν του καθόταν. Τον ξέρεις;" "Μου είχε πει μόνο ότι ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερος της." "Καλά μαλάκας είσαι; Τι θέλουν όλοι οι δεκαοχτάχρονοι από μία κοπέλα; Σεξ!" "Νομίζεις πως δεν της το 'πα; Χίλιες φορές της το είχα πει! Και 'κείνη μου 'λεγε ότι είναι διαφορετικός, ότι ποτέ δεν της ζήταγε τίποτα!" "Ναι, όλοι έτσι κάναμε στην αρχή για να νιώσουν άνετα, να μας εμπιστευτούν και να τις γαμήσουμε μετά. Μπορεί οι γυναίκες να λένε πάνω στα νεύρα τους ότι είμαστε όλοι ίδιοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αλήθεια..." "Γαμώτο, γαμώτο!" είπε και κάθισε στον καναπέ κρύβοντας το πρόσωπό του στα χέρια του. "Ηρέμησε ρε Μήτσο!" "Μου λες γιατί την άφηνα να βγαίνει μαζί του; Κι αν το κάνανε; Θα τον σκοτώσω τον μαλάκα! Αυτός στο χώμα και γω στην φυλακή!" "Σκάσε ρε Μήτσο! Όπα ρε συ θα κάνεις και φόνο! Μην γίνεσαι τόσο μελοδραματικός! Πρώτα απ' όλα, δεν ξέρουμε άμα το κάνανε και δεύτερον και να το κάνανε, έγινε με την δική της συναίνεση και επίσης, εφόσον έχει κλείσει τα δεκάξι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!" "Καλά ρε με κοροϊδεύεις; Με ποιουνού το μέρος είσαι;" "Με το μέρος της λογικής! Γι' αυτό ξύπνα και κοίτα πως να βοηθήσεις την αδερφή σου και όχι πως να φέρεις την καταστροφή! Και μιας που αναφέραμε την Μαρία, πάω να δω πως είναι!" Τον παράτησα σύξυλο στο σαλόνι, πήγα στην κουζίνα, πήρα το ρολό με το χαρτί και μπήκα διστακτικά στο δωμάτιό της τείνοντας το ρολό. "Μου επιτρέπεις;" "Και δεν μπαίνεις; Με σένα νιώθω καλύτερα." ψέλλισε παίρνοντας το ρολό και σκουπίζοντας το πρόσωπό της. Πήγα και έκατσα δίπλα της. Εκείνη αρπάχτηκε από την μπλούζα μου και ξεκίνησε καινούργιο γύρω δακρύων. Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Την αγκάλιασα και ξεκίνησα να της χαϊδεύω τα μαλλιά λέγοντας της να ηρεμήσει. Όταν σταμάτησε να κλαίει την απομάκρυνα από πάνω μου και την κοίταξα ευθεία στα μάτια -ακόμα και πρησμένα που ήταν, ήταν τόσο όμορφα... "Θες να μου πεις τι έγινε;" Έγνεψε καταφατικά, έσκυψε το κεφάλι και ξαναχώθηκε στην αγκαλιά μου... "Με τον Μιχάλη τα φτιάξαμε πέρυσι. Εγώ Α' Λυκείου και αυτός τρίτη. Ήξερα ότι ήταν λίγο κωλόπαιδο αλλά μαζί μου ήταν κύριος. Με έβρισκε στα διαλείμματα και μου έδινε λουλουδάκια από τα παρτέρια πίσω απ' το σχολείο μαζί με ραβασάκια με ότι μ'αγαπάει και ότι θέλει να είμαστε για πάντα μαζί και τέτοιες μαλακίες... Ποτέ δεν μου ζητούσε τίποτα παραπάνω από φιλιά. Τον τελευταίο μήνα όμως άρχισε να γίνεται πιεστικός. Να με χουφ... όταν με φιλούσε, να μου το λέει συνέχεια και να μου λέει ότι δεν τον αγαπάω αφού δεν ήθελα να ολοκληρώσω μαζί του. Και γω σαν ηλίθια να του λέω ότι τον αγαπάω και ότι απλά δεν ήμουν αρκετά έτοιμη ακόμα... Και αυτός να μου λέει καλά καλά και να φεύγει... Και σήμερα με παίρνει τηλέφωνο και μου λέι ότι θέλει να χωρίσουμε. Γιατί; Μην με ρωτάς εμένα, εσύ φταις. Τι έκανα; Δεν ήθελες να ολοκληρώσεις μαζί μου! φώναξε. Μη μου φωνάζεις! Ότι θέλω θα κάνω! Θεωρείσαι άντρας εσύ τώρα; Ναι ρε και μάλιστα από τους βαρβάτους! Σε βαρέθηκα πια ρε Μαρία! Εσένα και την κωλοπαρθενιά σου! Άι στο διάολο πια! Πας καλά; Σε σιχαίνομαι!" είπε η Μαρία μεταφέροντας μου τον διάλογο στο τέλος και ξεκινώντας καινούργιο γύρο δακρύων. Ε όχι! Μπορεί να είμαι και γω μπάσταρδος με τις γυναίκες αλλά ποτέ δεν πίεσα καμία και ποτέ δεν μίλησα σε καμία έτσι! Ποτέ δεν έκανα σχέση γι' αυτό ακριβώς τον λόγο. Και τώρα έρχεται αυτός ο πιτσιρικάς να φερθεί τόσο σκάρτα στη Μαρία; Να την κάνει κουρέλι; Θα τον γαμήσω ανάποδα! "Που συχνάζει αυτός ο μαλάκας;" "Στο πάρκο εδώ πιο κάτω. Γιατί τι θα κάνεις;" "Περίμενε και θα δεις.' Σηκώνομαι από το κρεβάτι της και και βγαίνω τρέχοντας από το διαμέρισμα χωρίς να δώσω σημασία στον σοκαρισμένο Δημήτρη. Πού είναι το πάρκο; Α! Λίγο μετά από το φούρνο. Είχαμε πάει εκεί με την Μαρία. Φτάνω εκεί λαχανιασμένος. Μια παρέα αγοριών είχε αράξει εκεί. Βρε καλώς τα μου. "Ποίος μπάσταρδος από 'σας είναι ο Μιχάλης;" Εκείνη τη φάση γελάγανε. Χα. Το γελάκι τους κόπηκε μαχαίρι. "Εγώ" είπε ένας από αυτούς και σηκώθηκε. Γι' αυτόν έκλαιγε η Μαρία; Μέτριο ύψος, μερικά σπυράκια, αντιανεμικό και σκουλαρίκι στο φρύδι και στο αυτί. "Είσαι ο πρώην της Μαρίας;' "Ναι" είπε και γέλασε. Δεν ήθελα και πολύ. Τον άρπαξα από τον γιακά και τον κόλλησα με την πλάτη στον κορμό ενός δέντρου. "Άκου να σου πω, μαγκάκι της κακιάς ώρας. Ξαναφέρσου έτσι στη Μαρία και θα πεις τον Δεσπότη Παναγιώτη. Ξαναμίλησε της έτσι και θα σε βρουν πνιγμένο στο λιμάνι του Πειραιά. Ξανάγγιξε την και θα σε πετάξω από το Ζάλογγο. Ξανακοίτα τη μόνο και θα σε κάνω να φτύσεις το γάλα της μάνας σου!!!" "Κάτσε ρε μαλάκα! Ποιός είσαι εσύ που θα μου πείς τι θα κάνω;" φώναξε προσπαθώντας να απαλλαχτεί από την λαβή μου. "Όποιος γουστάρω ρε!" "Κώστα μη!" Ήμουν έτοιμος να του σκάσω μπουνιά όταν η Μαρία τράβηξε το χέρι μου. Δεν τον χτύπησα, αλλά δεν τον άφησα. "Ασ' τον λεχρίτη ρε Κώστα!" τον άφησα όταν έφτασε λαχανιασμένος πίσω της ο Δημήτρης. Αυτός σωριάστηκε στις ρίζες του δέντρου και η Μαρία πήγε από πάνω του. "Είσαι ένα τίποτα και δεν πρόκειται να καταφέρεις ποτέ τίποτα!" του είπε κοιτώντας τον στα μάτια. Ύστερα τον έφτυσε στο πρόσωπο -περιποιημένα θα μπορούσα να πω- και άρπαξε εμένα καμαρωτή καμαρωτή -που είχα ένα ειρωνικό χαμόγελο μέχρι τα αφτιά- και τον Δημήτρη που είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό και ξεκινήσαμε όλοι μαζί για το σπίτι. Απ' ό,τι φαίνεται θα κάναμε μαζί Πρωτοχρονιά...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μορένα στις Κυρ Φεβ 12, 2012 8:55 pm, 1 φορά | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Παρ Ιαν 20, 2012 3:48 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Παρ Ιαν 20, 2012 5:49 am | |
| τι ωραιοοοοοο χαχα κανε μπανιο γρηγορα! | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Παρ Ιαν 20, 2012 9:20 pm | |
| πολυ ωραιοοοοοοο!!!!!!!! ακομα εισαι στο μπανιο;;;;;;;;;;; | |
|
| |
Μορένα Witch
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Παρ Ιαν 20, 2012 9:26 pm | |
| oxi apla ekatsa lg st krevati n kn merikees dior8wseis k m phre o morfeas
| |
|
| |
Lillith Dark Elf
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Παρ Ιαν 20, 2012 9:28 pm | |
| - Μορένα έγραψε:
- oxi apla ekatsa lg st krevati n kn merikees dior8wseis k m phre o morfeas
με την ησυχια σου Κασσιανη μου αστειακι εκανα!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Σαβ Ιαν 21, 2012 1:17 am | |
| πολυ ωραιο... αντε να δουμε τι της εκανε αυτος ο .... | |
|
| |
Μορένα Witch
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Κυρ Φεβ 12, 2012 8:56 pm | |
| Παιδιά συμπλήρωσα το κεφάλαιο αυτό -μετά από πολύ καιρό- και ελπίζω να σας αρέσει!!! :P
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Κυρ Φεβ 12, 2012 11:42 pm | |
| χαχαχαχα τι καλό! ποτέ η συνέχειαα;;;:Ρ
έχεις καιρό να μπεις! που χάθηκες;;!:Ρ
| |
|
| |
Μορένα Witch
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Τρι Φεβ 14, 2012 8:50 pm | |
| ειχα τρεχαματα ρε μαρακι και δεν προλαβαινα ουτε να παω στο W.C. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Τετ Φεβ 15, 2012 2:29 am | |
| Χαχα κατάλαβα! Δεν πειράζει με την ησυχία σου περιμένουμε! Εγώ το W.C το λέω μια λέξη ολόκληρα Welcome! | |
|
| |
Μορένα Witch
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Φεβ 27, 2012 2:54 am | |
| ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4ο
Το βράδυ στο σπίτι του Δημήτρη και της Μαρίας παίζοντας χαρτιά με τον Μήτσο, αναπόλησα όλες τις Πρωτοχρονιές που θυμάμαι. Ήταν άθλιες. Πάντα με ένα ρεβεγιόν συνοδευόμενο με ψεύτικα χαμόγελα, φωνές τσακωμούς και χίλια δυο. Πέρυσι ήμουν τύφλα στο μεθύσι και μόνος στο σπίτι μου, α και πρόπερσι στην αγκαλιά μιας Βραζιλιάνας στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ναι, τι ωραίες αναμνήσεις να θυμάμαι... Απορία του κοινού. Γιατί να μην έχω μία νορμάλ οικογένεια όπως όλος ο κόσμος; Ή κάποιον αδερφό ή αδερφή όπως η Μαρία και ο Μήτσος; Απάντηση. Γιατί είμαι γαμημένα γκαντέμης! "Που θα πας μετά από 'δω;" Α! Και έλεγα πότε θα με ρωτούσε. Κάνοντας τον μαλάκα... "Τι που θα πάω;" "Μέτα την Πρωτοχρονιά δεν βγαίνεις συνήθως έξω;" Ναι αφού γίνει μάχη με τον πατέρα μου.. "Μπααα... Περνάω καλύτερα εδώ. Άσε που θέλω να φάω την καρμπονάρα της Μαρίας. Η οποία ακόμα δεν είναι έτοιμη!" Τόνισα την τελευταία πρόταση, κάνοντας την Μαρία να γελάσει και δίνοντας ένα τέλος στην συζήτηση με τον Δημήτρη. "Τώρα έρχομαι monsieur προσωποποιημένη γκρίνια!" και η καρμπονάρα έκανε την εμφάνιση της πάνω σε τρία πιάτα, σε ένα δίσκο, στα χέρια της Μαρίας. Η καρμπονάρα ήταν αυτό που λέμε μπόμπα φαγητό. Η μυρωδιά του μπέικον χτύπησε την μύτη μου προτού το πιάτο απιθωθεί μπροστά μου. Τα μανιτάρια ξεπετάγονταν από παντού. Οι μυρωδιές των τυριών γέμιζαν τον χώρο. Φυλλαράκια βασιλικού έκαναν την εμφάνισή τους εδώ και κει στο πιάτο. Το φαγητό αυτό αυτό μπορούσε να σε στείλει στα ουράνια σε δύο περιπτώσεις. Άμα είσαι καλοφαγάς από την γεύση ή από την χοληστερίνη -έτσι για να χαλάμε τον ειρμό της απόλαυσης με μερικά επί της ιατρικής και υγείας πράγματα. Και στις δύο περιπτώσεις θα το απολαύσεις, οπότε ποιος χέστηκε;
η συνεχεια μετα
| |
|
| |
| |
| |
Μορένα Witch
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Φεβ 27, 2012 4:51 am | |
| Ασε ρε Μαρακι... Απ οτι φαινεται απογοητευσα τους αναγνωστες μου ...
Ποιος ψηφιζει το εργο να παρει βαμπιρικη τροπη; | |
|
| |
| Καταράσου με | |
|