| Καταράσου με | |
|
+11Selene Raven AЯianЯhod.ЬЩ.22 Nephelim Lillith Sensitive Vampire Nathaniel paramu8enia Μικρό νταμπίρ Amaranth Μορένα 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Φεβ 27, 2012 5:57 am | |
| Δεν τους απογοήτευσες έχεις το λόγο μου, απλά δεν μπαίνουν συχνά! Αυτό είναι όλο Όχιιι άλλους βρικόλακες!:ρ Ας έχουμε και μια κανονική ιστορία! | |
|
| |
Μορένα Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 150 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2011 Ηλικία : 29 Τόπος : Σε μία στάνη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Φεβ 27, 2012 6:08 am | |
| Οκ... | |
|
| |
Nephelim Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 164 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 30
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose, Zoey, Selene, Edward Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Φεβ 27, 2012 7:10 am | |
| Εγώ πάντως περίμενα πως και πως την συνέχεια! Μ'αρέσει πολύ, γι'αυτό σε παρακαλώ βιάσου για την συνέχεια! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Φεβ 27, 2012 8:07 am | |
| Τώρα διάβασα την ιστορία μέχρι εκεί που έχεις γράψει και έχω τις εξείς παρατηρήσεις:
α) Ο πρωταγωνιστής, μόλις την είδε, κόντεψε να χτυπήσει το σαγόνι του το πάτωμα. Έχει γίνει desperanto και τους δέρνει όλους για τα μάτια της Μαρίας. Και ο κολλητός του δεν έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι την γουστάρει. β) Ο Κώστας απαξιώνει την συμπεριφορά του πρώην της, όταν από τις σκέψεις του και την φάση στον πρόλογο με την αγαπούλα που του έσπαγε τα νεύρα δείχνει το αντίθετο xD γ) Της Μαρίας ούτε καν της πέρσσε από το μυαλό ότι ένας τύπος που μάτωσε και πήγε στο νοσοκομείο για χάρη της και έδειρε τον πρώην της την γουστάρει. δ) Ο πρωταγωνιστής δεν κατάλαβε ότι η Μαρία κάτι μπορεί να αισθάνεται γι' αυτόν (έστω και μια τρυφερότητα, αρχή είναι ακόμα, όταν έκατσε μαζί του στο παγκάκι και του φιλούσε το μέτωπο ή έκανε λούτσα το πουκάμισό του από τα δάκρυα ή που μαγείρεψε καρμπονάρα για να κάνουν μαμ τα αγοράκια. Δεν έχει ξεκαθαρρίσει όμως ούτε τα δικά του συναισθήματα, παρόλο που λέει και ξαναλέει πόσο όμορφη είναι και πόσο διαφορετική του φαίνεται από τις καριόκες που συναναστρέφεται...
Πες στους πρωταγωνιστές σου να αρχίσει το μυαλό τους να παίρνει γρήγορα στροφές και να βλέπουν τι γίνεται μπροστά τους, μπας και δούμε καμία άσπρη μέρα -.- Άντε τώρα μην τα πάρω :P | |
|
| |
Μορένα Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 150 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2011 Ηλικία : 29 Τόπος : Σε μία στάνη
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Φεβ 27, 2012 5:08 pm | |
| Μην ανησυχειτε τα μεγαλα αποκαλυπτηρια ερχονται για τον Κωστα και την Μαρια!!! 1) Ο Δημητρης νομιζει οτι το κανει απο αδελφικη αγαπη. 2) Το ξερει οτι ηταν μπασταρδος με τις γυναικες και θα το μετανιωσει ασχημα στη συνεχεια. 3) Η Μαρια εχει μεινει μαλακας σε οτι αφορα τον Κωστα, γιατι παλια δεν της εδινε καν σημασια. 4) Ο Κωστας νομιζει οτι η Μαρια τον βλεπει φιλικα. 5) Το κεφαλι τους στον τοιχο θα βαρανε μολις τα ξεκαθαρισουν. :P
Σε ευχαριστω πολυ Νεφελιμ!!! | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Φεβ 27, 2012 7:08 pm | |
| ουουουου!!! θελουμε συνεχεια θελουμε συνεχεια!!
παντως οντως αντε να προσωρησουμε λιγοοο!! :Ρ
οχι μην την κανεις με βαμπιρ!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Τρι Φεβ 28, 2012 12:34 am | |
| Ωράια ιστορία! Δεν έχω τίποτα να πω για την ώρα γιατί με έχουν καλύψει οι άλλες που το διάβασαν πιο πιο πριν από μένα. Επίσης κι εγώ πιστεύω πως θα ήταν καλό να μην γίνει η ιστορία σου υπερφυσική με βαμπίρ κλπ. Πιστεύω πως έτσι όπως είναι θα είναι μια χαρά Περιμένω συνέχεια!!! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Τρι Φεβ 28, 2012 1:04 am | |
| 1) Δηλαδή ήταν δεμένοι από μικρά με την Μαρία; Γιατί, αν είναι έτσι, πάω πάσο. Αλλά είχε να την δει και πέντε χρόνια, έτσι; -.- Και μόλις την είδε αναφώνησε ''Τι γκομενάρα είναι αυτή'' Εεε, πόσο αδερφική να είναι αυτή η αγάπη; Καθόλου πονηρός αυτός ο Δημήτρης -.- :P 2) Θέλω να δω το πως θα το μετανιώσει 3) Η Μαρία από παλιά τον γούσταρε, κάνει μπαμ από μακριά -.- Αναμένουμε λοιπόν τα αποκαλυπτήρια | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Τρι Φεβ 28, 2012 1:13 am | |
| | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stivie Rae Jonhson Atittude: Kind
| |
| |
KingOfDarkness Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Σαβ Απρ 21, 2012 2:55 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Κυρ Απρ 22, 2012 12:38 am | |
| Μορένα has abandoned us | |
|
| |
KingOfDarkness Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Κυρ Απρ 22, 2012 12:42 am | |
| Θέλω να μάθω την συνέχεια ;( | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Κυρ Απρ 22, 2012 1:01 am | |
| | |
|
| |
KingOfDarkness Lycan
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Κυρ Απρ 22, 2012 1:06 am | |
| | |
|
| |
Μορένα Witch
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Απρ 23, 2012 12:02 am | |
| Ξύπνησα το πρωί κατά τις 11. Η Μαρία ήταν στο δωμάτιό της με μία φίλη της άκουγα τα μουρμουρητά τους. Οπς! Ανθρώπινες ανάγκες. Που είναι το μπάνιο; Καθώς πήγαινα στο μπάνιο πέρασα από το δωμάτιο της Μαρίας. Άκουσα και έμεινα κάγκελο. "Θες να μου πεις ότι έχεις αυτό το μανάρι να κοιμάται στο σαλόνι και δεν το ξεκοκκαλίζεις;" "Σουτ! Θα ξυπνήσει! Φυσικά και όχι! Είναι ο κολλητός του αδερφού μου! Και με βλέπει σαν την μικρή του αδερφή." "Ναι καλά τώρα. Σε μένα μιλάς. Μην μου πεις ότι δεν σου αρέσει γιατί θα φας φάπα!" "Ωωω καλά εντάξει! Μου αρέσει! Ευχαριστήθηκες; Μου αρέσει από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Από πιτσιρίκι..." "Έλα ρε... Φιλενάδα εσύ πρέπει να είσαι ερωτευμένη..." "Ποίος ξέρει; Είναι τόσο καλός μαζί μου. Μου φέρεται σαν πριγκίπισσα..." "Κανείς δεν ξέρει. Τέλος πάντων, έχω κολυμβητήριο. Πρέπει να φύγω. Θα περάσω το βράδυ να βγούμε για πίτσα." "Έγινε. Έλα να σε βγάλω ως την πόρτα." Έτρεξα στο μπάνιο. Κόντευα να σκάσω κιόλας. Της αρέσω; Της αρέσω! Η καρδιά μου χτύπαγε τόσο δυνατά που νόμιζα πως θα φύγει απ' τη θέση της. Γιατί κάνω έτσι; Ξύπνα Κωστή! Δεν είσαι εσύ για τέτοια! Θα την πληγώσεις όπως είχες κάνει με όλες τις γυναίκες στο παρελθόν σου. Όχι δεν θα το κάνω αυτό. Καιρός να μαζευτώ πια. Θα δώσω στον εαυτό μου μία ευκαιρία, μία ευκαιρία να ευτυχίσει με την Μαρία. Τελείωσα και βγήκα από το μπάνιο. Η Μαρία μάζευε τα σκεπάσματά μου από τον καναπέ. "Καλημέρα Κώστα μου τι κάνεις; Έχει καφέ στην καφετιέρα άμα θες." "Καλημέρα. Μια χαρά. Εσύ;" "Μια χαρά. Πέρασε πιο πριν μία φίλη μου και τα είπαμε λίγο." "Ναιαιαιαι... Πάνω σ' αυτό ήθελα να σου πω κάτι." Η Μαρία γύρισε και με κοίταξε. "Τι;" "Άκουσα την συζήτηση σας, εεε, χωρίς να το θέλω." Η Μαρία κοκκίνισε μέχρι τις ρίζες τον μαλλιών της. Αυτή και γω μαζί. "Εεε... Σόρρυ γι' αυτό." Κοίταγε κάτω. Σήκωσα το πιγούνι της. "Δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι..." Και τη φίλησα. Ένα φιλί λύτρωσης και χαράς Θεού. Ένα φιλί που με έκανε να νιώθω σαν μικρό παιδί...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μορένα στις Δευ Απρ 23, 2012 3:41 am, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Απρ 23, 2012 12:09 am | |
| Αυτή είναι η συνέχεια του προηγούμενου κεφαλαίου; Και είναι ΤΌΣΟ μικρή; Έλααα, περιμέναμε κάτι σε στιλ σεντόνι μετά από τόσο καιρό, γιατί μας το χαλάς; Εν πάση περιπτώσει, μου άρεσε ^.^ Άντε, μπας και ανοίξει τα στραβά του και δει ότι τον γουστάρει και αυτή και γίνει κάτι -.- | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Απρ 23, 2012 1:38 am | |
| Αααα κ εγώ Argy περίμενα σεντόνι... πάντως τέλειοοοοοοοο...... θέλουμε συνέχειαααα... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Απρ 23, 2012 1:42 am | |
| Κι εγώ περίμενα λίγο πιο μεγάλη τη συνέχεια (τόσον καιρό μας είχε εγκαταλείψει) αλλά δεν πειράζει, κι αυτή καλή ήταν. Άντα, για να δούμε τι θα γίνει μεταξύ τους Συνέχεια παρακαλώ | |
|
| |
nikosptol Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Απρ 23, 2012 3:29 am | |
| μπραβο συνχαρητιρια περιμενω πιστεθω ολοι μας στην συνεχεια..!!! | |
|
| |
Μορένα Witch
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Απρ 23, 2012 3:44 am | |
| Πάρτε λίγη συμπλήρωση!!! Παιδιά ανάλογα με το χρόνο μου θα συμπληρώνω... Συγγνώμη που σας άφησα τόσο καιρό!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Απρ 23, 2012 3:48 am | |
| Χαιρόμαστε που γύρισες Και εννοείται ότι ανυπομονούμε για την συνέχεια, αλλά δεν θα σε πιέσουμε άλλο, εντάξει | |
|
| |
KingOfDarkness Lycan
| |
| |
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Δευ Απρ 23, 2012 11:15 pm | |
| Άχουυυυυυ τέλειοοοο... κ με τους άλλους! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καταράσου με Τρι Απρ 24, 2012 12:09 am | |
| Εν τω μεταξύ, ο άλλος έπρεπε να το ακούσει με τ' αυτιά του, αλλιώς χαμπάααρι -.- Ξύλοοο | |
|
| |
| Καταράσου με | |
|