Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Ματωμένο Δάκρυ

Πήγαινε κάτω 
+5
Raven
augampire
Selene
paramu8enia
darkfairy
9 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
darkfairy
Spirit
Spirit
darkfairy

Ζυγός Αριθμός μηνυμάτων : 48
Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2012

Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Μαρ 26, 2012 7:55 pm

Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 935979 το διόρθωσες βλέπω το μικρό λαθάκι :p
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Μαρ 27, 2012 12:00 am

Χαχα πάντα! :Ρ
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Μαρ 27, 2012 12:21 am

Η ιστορία φαίνεται να έχει καλή ιδέα Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 220813 Περιμένω να δω τη συνέχεια.
Η πρωταγωνίστρια είναι η Σεσίλια, έτσι; Ποια ήταν αυτή που έκανε την αφήγηση στο 4ο κεφάλαιο;
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Μαρ 27, 2012 12:34 am

Η Κάσι από ο,τι κατάλαβα εγώ! Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 860197
darkfairy
Spirit
Spirit
darkfairy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Μαρ 27, 2012 1:23 am

το βρήκες. Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 71070
RockingAngel
Spirit
Spirit
RockingAngel

Ταύρος Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2012
Τόπος : Κύπρος

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Μαρ 27, 2012 2:21 am

Πολύ ωραία ιστορία !!
Ανυπομονώ για την συνέχεια ...! Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 611715

Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 414482
darkfairy
Spirit
Spirit
darkfairy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Μαρ 27, 2012 2:56 am

Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 71070
Matwmeno dakry
Spirit
Spirit
Matwmeno dakry

Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Μαρ 27, 2012 3:06 am

darkfairy
i am from England and i translate your story!
I found it fantastic and very imaginative!!You are an excelent writter hope to buy a book from you in the future you deserve it!!!!

I am proud of you laloumen!!
Excellenteee Excelanteeeeee bravisimo bella!!Keep up the good work

I cant wait for the next episode to read it!!!!
I can read it all the day!!!

ate evarethika....

augampire
Spirit
Spirit
augampire

Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 24/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Μαρ 28, 2012 2:18 am

Δεν πειράζει για την σύγχηση, συγγνώμη για τα Greeklish! Σας ευχαριστώ. Είσαστε όλοι υπέροχοι!!! worshippy
darkfairy
Spirit
Spirit
darkfairy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Μαρ 31, 2012 2:41 am

ορίστε το επόμενο κεφάλαιο και όπως είπα είναι πιο μεγάλο Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 611715 ελπίζω να σας αρέσει Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 13873

Κεφάλαιο 5
Αν και ήταν βαρετή αυτή η εβδομάδα πέρασε σχετικά γρήγορα. Είχε πλέον φτάσει η μέρα που θα βγαίναμε όλοι έξω για το μπαρ. Ήμουν σχεδόν έτοιμη μου έμεναν μόνο τα παπούτσια όταν βούτηξε στο δωμάτιο η Σίντη.
«Εε κανεί. Πόση ώρα; Έχει εδώ και μισή ώρα που λες πως είσαι σχεδόν έτοιμη»
«Sorry που προσπαθώ να βάλω αυτά τα κολοπαπούτσια που εσύ με έβαλες να αγοράσω. Στο λέω θα έχουμε ατύχημα μην σου πω και κηδεία»
«Και ποιανού κηδεία;»
«Τη δική μου», κλαψούρισα.
«Μην ανησυχείς θα τα πας μια χαρά».
«Μμμ έτσι λες εσύ. Τα ‘χεις συνηθίσει εγώ όμως όχι. Το νοιώθω είμαι σίγουρη πως θα γκρεμο-τσακιστώ μι’ αυτά τα μμμ άτε να μην πω».
«Τέλειωνε κόρη μου θα βρούμε κάποιον να σε σώσει αν πέσεις», απάντησε και με άρπαξε απ’ το χέρι τραβώντας με μαζί της, βγαίνοντας από το δωμάτιο μου. Κάτω βρίσκονταν η Ντρίνα, η Φέι, ο Νικ, ο Τέιλορ, η Κάσι, ο Σάιλορ, η Ριάννα, ο Μαρκ, ο Έιντζελ, η Τζοάννα και ο Γκάμπριελ. Η Ντρίνα φορούσε ένα στενό μαύρο παντελόνι με μια γαλαζοπράσινη φανέλα που γυρνούσε στον ένα ώμο και μαύρα τακούνια. Η Φέι φορούσε μίνι φούξια φούστα μαζί με μια άσπρη φανέλα με φούξια γράμματα που έγραφε I’M A STAR και φυσικά ροζ τακούνια. Η Τζοάννα μια στράμπλεξ φανέλα με αποχρώσεις του μοβ και ροζ κι από κάτω μαύρο κολάν με – ω τι έκπληξη – μαύρα τακούνια. Μάλλον το είχαν συμφωνήσει σχεδόν όλες να φορέσουν μαύρα τακούνια και μάλιστα ψηλά, πολύ ψηλά που με έκαναν να νιώθω κόμπλεξ για το ύψος μου. Τα αγόρια φορούσαν σχεδόν όλοι το ίδιο. Δηλαδή στενό τζιν με ή μαύρη ή γαλάζια ή άσπρη μπλούζα με γράμματα πάνω. Όλοι κάθονταν στον καναπέ και περίμεναν. Είχαμε κανονίσει πριν να πάμε στο μπαρ να βρεθόμασταν στο σπίτι μου.
«Μα πόση ώρα μπροστά στον καθρέφτη;» Είπε κοροϊδευτικά αλλά και κάπως σοβαρά η Τζοάννα.
«Δεν ήμουν στον καθρέφτη κι μην ξεχνάς δεν είμαι εγώ που κοιτάω την αντανάκλαση μου συ-νεχώς αλλά εσύ», απάντησα με σαρκασμό. Πράγματι η Τζοάννα χωρίς τον καθρέφτη μπορεί να είναι ικανή να αυτοκτονήσει. Μπορεί ακόμη να το αγαπά ακόμα περισσότερο και από τον Έιντζελ. «Έιντζελ ένα πράγμα σου λέω. Μην της αγοράσεις ποτέ καθρέφτη. Αυτή είναι ικανή να σε αφήσει εσένα και να πάρει αυτό». Του είπα.
«Ψέματα. Δεν είμαι εξαρτημένη απ’ αυτό. Έιντζελ πε της».
«Τι να πει ο φτωχός που αν δεν πει αυτό που θες του κάνεις ολόκληρο κήρυγμα κι αυτό είναι μπροστά μας. Να δούμε τι του κάνεις όταν είσαστε μόνοι. Μήπως τον μαστιγώνεις;»
«Όχι κάτι ακόμη χειρότερο που δεν μπορείς να φανταστείς;»
«Τον τσιμπάς με τις βελόνες;»
«Όχι».
«Το βρήκα τον φιλάς και μετά ξερνά».
«Αυτό αγαπητή μου δεν είναι μαρτύριο αλλά ένα δώρο από τον παράδεισο».
«Όχι γι αυτόν».
«Μήπως ζηλεύεις;»
«Ναι. Όπως το πες. Ζηλεύει, ζηλεύει αφάνταστα που δεν μ’ έχει εμένα τον κούκλο, τον θεό δί-πλα της και προσπαθεί να μας χωρίσει». Είπε υπερηφανεύονται τον εαυτό του ο Έιντζελ.
«Ε και χέι ρε γόη που τρέχουν όλες από πίσω». Του απάντησα.
«Ναι ωραία η συζήτηση σας αλλά αν θέλετε να πάμε καμιά φορά στο μπαρ κουνηθείτε». Είπε η Φέι.
«Αχ κρίμας η σκηνή ζηλοτυπίας διακόπτεται εδώ, η παράσταση συνεχίζετε αύριο. Να σηκωθούμε να πάμε γιατί έτσι που την βλέπω σε κανένα δευτερόλεπτο θα βγάζει καπνούς απ’ τ’ αυτιά της». Είπε πειραχτικά η Σίντη.
«Εν δυο, εν δυο να βλέπω κίνηση». Διέταξε η Φέι.
«Μάλιστα κυρία της απαντήσαμε».
«Επ περιμένετε. Σέσι κάνε μια στροφή». Είπε ο Γκάμπριελ κοιτάζοντας με επίμονα.
«Γιατί;» Ρώτησα.
«Κάνε το». Έκανα μια στροφή όπως μου είπε και έπειτα τον κοίταξα με περιέργεια. «Δεν το πρόσεξα πριν αλλά τώρα που σε βλέπω καλύτερα είσαι μια κούκλα. Μόλις μου ‘κλεψες την καρδιά ας εν καλά που ο Θεός κατέβασε στη γη έναν τόσο όμορφο άγγελο σαν εσένα και μπήκε στη ζωή μου».
«Έλα τώρα σταμάτα τις βλακείες» του είπα κάπως κοκκινισμένη. Ο Γκάμπριελ δεν είναι πολλή καιρό στην παρέα μας. Κατ’ ακρίβεια πρόσφατα ήρθε πριν δυο βδομάδες. Στην αρχή τον παρεξηγούσαμε πολύ εύκολα. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πότε μιλούσε σοβαρά για ένα θέμα και πότε το υποκρινόταν. Είναι ένας ψηλός με καστανόξανθα μαλλιά και μελίσσια μάτια. Έχει γεροδεμένο κορμί και αρκετά ωραίος μπορώ να πω.
«Παιδιά σηκωθείτε να πάμε στο αυτοκίνητο ΤΩΡΑ. Στο τέλος το βλέπω να την περάσουμε εδώ». Ξανάπε η Φει.
«Εντάξει εντάξει». Είπαμε όλοι ταυτόχρονα και πήγαμε στην είσοδο και ανοίξαμε την πόρτα. Μας σταμάτησε ένα μπουκέτο με κατακόκκινα, βελούδινα τριαντάφυλλα που μύριζαν υπέροχα.
«Από ποιόν είναι;» Ρώτησε ο Γκάμπριελ αρπάζοντας το μπουκέτο.
«Δεν ξέρω».
«Τώρα να δω την κάρτα».
«Εννοείς εγώ να δω την κάρτα» του απάντησα και το άρπαξα απ’ τα χέρια του αρχίζοντας να ψάχνω για κάποιο στοιχείο που θα με οδηγούσε στην λύση του μυστηρίου. Οι ελπίδες μου ό-μως χάθηκαν στο κενό. Δεν υπήρχε κάρτα.
«Είναι ανώνυμη» είπε η Ντρίνα όταν το κατάλαβε από το ύφος μου.
«Κοίταξε καλύτερα» μου είπε ο Γκάμπριελ.
«Κοίταξα. Αν δεν με πιστεύεις είσαι ευπρόσδεκτος να κοιτάξεις και μόνος σου» είπα με θυμό. Τότε το ξαν’ άρπαξε και κοίταζε με μανία να βρει μια κάρτα. Σταμάτησε όταν πλέον πείστηκε κι ο ίδιος αφού δεν βρήκε τίποτα ενώ οι υπόλοιποι έμεναν να μας παρακολουθούν σαν χαζά.
«Χα. Τώρα με πιστεύεις; Καλά, τι σε νοιάζει εσένα από ποιόν είναι και γιατί κάνεις έτσι;»
«Επειδή έτσι. Θέλω να μάθω.»
«Γιατί τι είσαι; Ο κηδεμόνας μου;»
«Όχι αλλά…»
«Αλλά τι; Δεν είμαι κανένα παιδί που θα του ελέγχουν την ζωή και συγκεκριμένα εσύ την προ-σωπική μου ζωή».
«Ε παιδιά σταματάτε να τσακώνεστε. Πώς κάνετε έτσι για ένα σκατομπουκέτο;» ούρλιαξε η Ντρίνα».
«Εμένα ρωτάς; Αυτόν να ρωτήσεις που κάνει σαν τρελός», είπα δείχνοντας τον νευριασμένα.
Τότε ο Τέιλορ άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και διάταξε να μπούμε μέσα. Εμείς χωρίς να παραπονεθούμε κάναμε αυτό που μας είπε αμίλητοι. Φυσικά χωριστήκαμε γιατί δε μας χωρούσε όλους το αυτοκίνητο. Εγώ είχα μπει με την Σίντη, την Τζοάννα και τα υπόλοιπα κορίτσια ενώ στο άλλο μπήκαν όλα τα αγόρια. Η Κάσι έκατσε στο τιμόνι και στη θέση του συνοδηγού η Ριάννα. Ήμουν τσαντισμένη δεν ήθελα να βλέπω τα μούτρα του. Τουλάχιστον όχι μέχρι να φτάναμε εκεί που προοριζόμασταν διότι μέχρι τότε θα είχα ξεθυμάνει.
Η Ριάννα καθοδηγούσε την Κάσι για το δρόμο προς το μπαρ. Περάσαμε μέσα από μεγαλο-πρεπές και γιγάντια πανέμορφα σπίτια και μετά προσπεράσαμε ανάμεσα σε χιλιάδες καταστήματα. Συνειδητοποίησα πως πηγαίναμε σε μια άλλη περιοχή. Εμείς μέναμε στο Phantom’s hill. Οι κάτοικοι που κατοικούσαν εκεί πριν πολλά χρόνια το είχαν ονομάσει έτσι λόγο των τεράστιων παλιών σπιτιών. Έλεγαν πως ήταν τα σπίτια του κόμη Dracula που τάχα ακόμα ζει κι ότι περιπλανείται μέσα στους διαδρόμους για να βρει κάποιο θύμα να του σπαράξει την ζωή μέσα απ’ τα χέρια. Φήμες αυτό έχω να πω γιατί αν ήταν αλήθεια τον καιρό που εξερευνούσα το σπίτι θα τον είχα συναντήσει. Το μόνο που κατάφερα να βρω ήταν χιλιάδες ιστούς και αράχνες μαζί με τα νεογέννητα παιδιά τους και την απαίσια μούχλα που αποφάσισε να ‘ρθει μαζί μου στο σπίτι. Αναρωτιέμαι τι είχε κατεβεί στο κεφάλι τους εκείνη την στιγμή και έβγαζαν τέτοιες ιστορίες.
Μετά από 20 λεπτά περίπου φτάσαμε στη περιοχή Lanuna. Το αυτοκίνητο σταμάτησε κι ε-μείς κατεβήκαμε. Ήμασταν σε ένα καντούνι, όλα ήταν σκοτεινά. Υπήρχε μόνο μια φωτεινή τα-μπέλα ͘ με μεγάλα κόκκινα γράμματα μαζί με κόκκινες σταγόνες να τρέχουν από κάτω που έλεγε “Bloodsucker’’.
«Νάμαστε». Είπε η Ριάννα
«Τι; Μας περιπαίζεις σωστά;» Την ρώτησα.
«Όχι. Αυτό είναι το μπαρ». Απάντησε.
«Καλέ αυτό περισσότερο μοιάζει με δολοφονικό τοπίο παρά με μπαρ. Μόνο από το στιλ που είναι τα γράμματα το καταλαβαίνεις λες και είναι χάλοουιν. Γιατί εδώ έξω πάει πίσω σαν να γίνηκε ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και ερημώθηκε. Είμαι σίγουρη πως μόλις φυσήσει αέρας αυτό το μπαρ θα κατεδαφιστεί».
«Μην το βλέπεις έτσι είναι γερό και τέλειο μέσα.»
«Ναι είμαι σίγουρη γι αυτό», είπα σαρκαστικά.
«Θοβαρά είναι τέλειο» είπε η Τζοάννα χαρούμενη.
«Πες μας τώρα ότι ξανάρθες;»
«Ναι άπειρεθ φορέθ. Θου λέω είναι φοβερό» απάντησε ενώ την ίδια στιγμή ήρθαν τα αγόρια.
«Ουάου!! Τέλεια ήθελα καιρό να ‘ρθω εδώ». Φώναξε από την χαρά του ο Νικ.
«Με κοροϊδεύεις σωστά; Πες μου τώρα πως είναι και δημοφιλές;»
«Ναι hello. Υπάρχει μέσα στο διαδίκτυο» απάντησε.
«Πάμε μέσα και θα δεις» είπε ο Μαρκ και με γράπωσε από το χέρι.
«Καλά» είπα γυρίζοντας τα μάτια. Υπήρχε κάτι σ’ αυτό το μέρος που δε μου άρεσε αλλά σώπασα δεν είπα τίποτα και προχώρησα δισταχτικά. Τελικά είχαν δίκαιο ήταν καταπληκτικό και η μουσική τόσο δυνατά που τρύπωνε το αυτί σου αυτό όμως δεν σημαίνει πως μου έφευγε αυτό το αίσθημα. Αντιθέτως όσο πιο πολλά προχωρούσαμε τόσο πιο έντονο γινόταν.
Το μπαρ βρισκόταν λίγο πιο πέρα από την είσοδο είχε κόκκινα σκαμπό και ο πάγκος ήταν μαύρος. Ο τοίχος του ήταν βαμμένος γκρίζο εκτός από το ορθογώνιο που βρισκόταν στο κέντρο του το οποίο ήταν βαθύ κόκκινο με μαύρα ράφια που ήταν τα μπουκάλια και τα γυάλινα ποτήρια. Οι καναπέδες ήταν κόκκινοι όπου μπορούσες να βουλώσεις μέσα. Γύρω από το τραπεζάκι το οποίο ήταν μπροστά από το καναπέ υπήρχαν πολλά σκαμπό σε χρώμα μαύρο. Το πάτωμα ήταν από σκληρό γυαλί έτσι μπορούσες να βλέπεις τον κάτω όροφο που υπήρχαν κι άλλα σκαμπό με καναπέ και τραπέζια. Επίσης υπήρχε ακόμα ένα ολόιδιο μπαρ και στη μέση η πίστα. Εμείς καθίσαμε στο κοντινότερο καναπέ κοντά στο μπαρ και παραγγείλαμε τα ποτά μας. Άρχισα να κοιτάζω τριγύρω όταν ένοιωσα κάποιον να με κοιτάζει. Ένοιωθα την καρδιά μου να χτυπά γρήγορα και κοίταξα προς την κατεύθυνση που ήταν απέναντι κάτω σε ένα καναπέ. Είδα δυο γαλανά μάτια να με κοιτάζουν μες τα μάτια κι αμέσως γύρισα το κεφάλι μου. Τότε ο Γκάμπριελ σηκώθηκε κι ήρθε κι έκατσε δίπλα μου.
«Συγνώμη για πριν. Δεν ξέρω τι μ’ έπιασε. Απλά…»
«Απλά τι;»
«Απλά… Ζήλεψα»
«Τι; Δεν άκουσα». Είπα φωνάζοντας δυνατά λόγο της μουσικής. Τότε ήρθε πιο κοντά μου.
«Σεσίλια από την πρώτη στιγμή που σε είδα ήθελα να σου πω ότι…»
«Ώρα για χορό» είπε η Φέι πιάνοντας με απ’ το χέρι, τραβώντας για να κατεβούμε τα σκαλιά και να πάμε στην πίστα.
«Πας καλά;»
«Γιατί τι έκανα;»
«Με έβλεπες πως μίλαγα με τον Γκάμπριελ κι εσύ ήρθες και με άρπαξες. Κάτι ήταν έτοιμος να μου πει.»
«Δεν πειράζει θα σου πει μετά. Άντε έλα να χορέψουμε.»
«Όχι. Πάω τουαλέτα», είπα κι έφυγα. Σοβαρά εκείνη την στιγμή, παρόλο που είναι φίλη μου, μου ‘ρθε να την πιάσω να της βγάλω τα μαλλιά απ’ το κεφάλι μία μία. Η απόφαση να πάω στις τουαλέτες και μάλιστα μόνη μου ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωή μου.
Πήγα στις τουαλέτες, άνοιξα την πόρτα και ξαφνικά κάποιος με τράβηξε από τα χέρια μέσα σε μια από τις τουαλέτες και με έβαλε με την βία να κάτσω. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποιος ήταν μέχρι που προσπάθησα να σηκωθώ και με έβαλε πάλι να κάτσω βάζοντας βάρος στους ώμους μου ακινητοποιώντας με και σηκώνοντας το κεφάλι μου για να τον δω. Μου κόπηκαν τα πόδια, πάλι αυτός. Αυτός ο άγνωστος με τα γαλάζια σαν πάγο μάτια, αυτός που ήταν στο σπίτι της Κάσις.
«Α! Α! Α! Πού νομίζεις ότι πας;». Είπε με ένα πονηρό χαμόγελο που έφτανε μέχρι τα αυτιά. «Στο είπα πως σύντομα θα ξαναβρισκόμασταν, δε στο είπα; Μα πίστευες πως σε ξέχασα; Έτσι και προσπαθήσεις να φύγεις την έβαψαν οι φίλοι σου», είπε απότομα.
«Έτσι και τολμήσεις ν’ αγγίξεις έστω και μια τρίχα απ’ τα μαλλιά τους θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια κάθαρμα», του φώναξα όσο πιο ψυχρά μπορούσα.
«Μπα μπα έχεις και τσαμπουκά», απάντησε γελώντας. «Κοριτσάκι μου αυτά δεν πιάνουν πάνω μου, εγώ δεν γεννήθηκα προχτές για να τα τρώω αυτά. Όσο και να προσπαθείς να παίξεις την γενναία ξέρω πως φοβάσαι το καταλαβαίνω από τον χτύπο της καρδιάς σου.»
Ωχ με κατάλαβε και τώρα τι κάνω; Σκέφτηκα.
«Απολύτως τίποτα» είπε και χωρίς να προλάβω να αντιδράσω βρέθηκα στον τοίχο, να μου κρατά τα χέρια και να κολλά το σώμα του πάνω στο δικό μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κουνηθώ. Τα χείλη του ήταν τόσο κοντά στα δικά μου που τα ένοιωθα σχεδόν να με ακουμπάνε ενώ με το ελεύθερο του χέρι να ανεβοκατεβαίνει το λαιμό μου. Με κοίταγε βαθιά μες τα μάτια και ξαφνικά με φίλησε. Προσπάθησα να ξεφύγω αλλά δεν μπορούσα έτσι του δάγκωσα την γλώσσα. Τραβήχτηκε πίσω και με κοίταζε αγριεμένος «Το παίζεις και δύσκολη ε, ήταν ένα λάθος που δεν έπρεπε να κάνεις τώρα θα δεις τι έχεις να πάθεις». Και εκεί που ήταν έτοιμος να κάνει, που ούτε ‘γω δεν ξέρω τι ήταν να κάνει, εμφανίστηκε ένας άντρας, του έριξε μια δυνατή γροθιά και με άδραξε από το χέρι τραβώντας με έξω βουτώντας μέσα στο πλήθος που χόρευε.
«Είσαι καλά; Δε σου έκανε τίποτα αυτό το καθίκι έτσι;» Με ρώτησε και με κοίταζε σαν να υπάρχω μόνο εγώ και κανένας άλλος. Ήταν κούκλος με τέλειο γεροδεμένο σώμα και με την φανέλα που φόραγε το έδειχνε πόσο γυμνασμένος ήταν. Είχε μαύρα μαλλιά και μάτια καστανά σκούρο με μερικούς τόνους ανοιχτό μέσα σαν τα δικά μου.
«Ναι ευχαριστώ».
«Δεν κάνει τίποτα αρκεί εσύ να είσαι καλά. Σιγά μην τον άφηνα αυτό τον μαλάκα να σου κάνει κακό. Παρεμπιπτόντως με λένε Νέιθεν», είπε χαμογελώντας μου.
«Σεσίλια», είπα και του ανταπέδωσα το χαμόγελο. Ένοιωθα την καρδιά μου να φτερουγίζει απ’ την χαρά. Ξαφνικά το χαρούμενο κλίμα έσπασε.
«Αιμορραγείς. Πού χτύπησες;» Είπε σοβαρά λες και έκανα κάνα έγκλημα.
«Πρέπει να ήταν τη στιγμή που με τράβηξε». Απάντησα.
«Σήκω πάνω αμέσως», είπε και σηκώθηκε βοηθώντας με να σηκωθώ όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Είχα μια μεγάλη ουλή στον ώμο που έτρεχε ασταμάτητα αίμα. «Πρέπει να φύγεις τώρα», είπε και έβαλε το χέρι στη πληγή για να σταματήσει το αίμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει έτσι σιγά το πράγμα ασπούμε δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Μέχρι που γύρισαν όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί κοιτώντας με, με ένα χαμόγελο που δεν περιγράφεται. Τότε ο Νέιθεν με πήρε πάνω του και έτρεξε τα σκαλιά. Όταν τα ανεβήκαμε συνειδητοποίησα πως η παρέα μου δεν ήταν εκεί δεν ήξερα που ήταν.
«Περίμενε οι φίλοι μου δεν είναι ‘δω». Είπα ψάχνοντας τους.
«Μην ανησυχείς έφυγαν».
«Και πώς το ξέρεις εσύ;» Είπα όλο με απορία στο πρόσωπο.
«Δεν έχουμε χρόνο τώρα γι’ αυτά σου εξηγώ μετά, τώρα πρέπει να φύγ..» και πριν προλάβει να τελειώσει την κουβέντα του βρέθηκα στο πάτωμα και ο αυτός να τινάζεται στο μπαρ πάνω στα ποτήρια και τις γυάλινες μπουκάλες.
«Νέιθεν», φώναξα.
«Φύγε ΤΩΡΑ», είπε. Σηκώθηκα τρομαγμένη έτοιμη να φύγω όταν αυτός ο ηλίθιος με τα γαλάζια μάτια με άρπαξε από το λαιμό.
«Σου είπα πως θα το μετανιώσεις», είπε και έσφιγγε το χέρι του πνίγοντας με. Άρχισα να τον κλωτσάω και να τον γδέρνω μα αυτός όλο κι με έσφιγγε περισσότερο. Γινόμουν πιο αδύνατη και έχανα τις δυνάμεις μου. Όταν είδε πόσο αδύνατη είχα γίνει αυτός με τους υπόλοιπους έβγαλαν τους κυνόδοντες τους. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Τότε κατάλαβα γιατί ο Νέιθεν έκανε έτσι όταν είδε την πληγή μου αλλά πλέων ήταν αργά. Σιγά σιγά έχανα τις αισθήσεις μου ακούγοντας τον Νέιθεν να φωνάζει το όνομα μου και εγώ να αναρωτιέμαι πως το διάολο κατάφερα να μπλέξω έτσι.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την darkfairy στις Κυρ Ιαν 13, 2013 10:53 pm, 4 φορές συνολικά
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Μαρ 31, 2012 4:03 am

Ααααα τέλειοο! Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 13873

Έγινε καλά η ΣΕσίλια;;
Καλά αυτός ο άγνωστος τι στο καλό θέλει από αυτήν;;;; ohmy

Πότε η συνέχεια;;; Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 611715

darkfairy
Spirit
Spirit
darkfairy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Μαρ 31, 2012 4:55 pm

Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 71070 . Δε σου λέω τίποτα για την συνέχεια θα περιμένεις μέχρι την Παρασκευή που θα βάλω το επόμενο κεφάλαιο. Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 417110 Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 935979
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Μαρ 31, 2012 8:10 pm

Κακιά..... Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 959103 Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 48542

Περιμένουμεεεε! Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 13873
darkfairy
Spirit
Spirit
darkfairy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Μάης 28, 2012 4:42 am

Επιδή όπως έλεγα και στην αρχη είναι η πρώτη φορά που γράφω ιστορία θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε αν σας αρέσει. Αν όχι να μην το συνεχίσω.
Favole
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Favole

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 2741
Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012
Τόπος : Into the Dark

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura
Atittude: Scary

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Μάης 28, 2012 4:48 am

μα ειναι ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ
http://thecryptofdarkness.blogspot.gr/
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Μάης 28, 2012 6:31 pm

Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 430499
darkfairy
Spirit
Spirit
darkfairy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Μάης 29, 2012 3:43 am

πρέπει όμως να περιμένετε λίγο να τελειώσω το κεφάλαι Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 860197
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Μάης 29, 2012 5:22 pm

Εντάξει περιμένουμε όσο εσύ θα θελες! :Ρ
darkfairy
Spirit
Spirit
darkfairy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 31, 2012 1:05 am

Τελείωσα το κεφάλαιο!!! Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 611715 Ελπίζω να σας αρέσε

Κεφάλαιο 6

«Θεθίλια; Θεθίλια ξύπνα!». Άκουγα την Τζοάννα να μου ουρλιάζει μες τα αυτιά.
«Εεε τι θέλεις;» Απάντησα νυσταγμένη.
«Τι θέλω; Θήκω πρέπει να ετοιμαθτείθ για το θχολείο».
«Τι λες καλέ αφού είναι Σάββατο σήμερα».
«ΌΧΙ δεν είναι Θάββατο αλλά Δευτέρα».
«Τι;» Είπα και πετάχτηκα από το κρεβάτι ψάχνοντας βιαστικά τα ρούχα μου. «Καλέ τι ώρα εί-ναι;»
«8:35».
«Περίμενε κάτι δεν μου πάει καλά. Γίνεται να κοιμάμαι εδώ και δυο μέρες και ‘σύ να μη προ-σπάθησες να με ξυπνήσεις;»
«Μα τρελάθηκεθ; Μήπωθ πήρεθ τίποτα; Το Θάββατο δεν ήμουν εγώ που θου είπα πωθ θα πήγαινα να μείνω θτην Νάταλι και εθύ μου ‘πεθ εντάξθει; Και μάλιθτα μου είχεθ πει ότι μάλλον θα ΄ρχόταν από ‘δω κάποιοθ. Εγώ πριν λίγο ήρθα και θε είδα να κοιμάθαι έτθι ήρθα να θε ξυπνίθω».
«Μήπως σού ‘πα όνομα;»
«Όχι.»
«Τι ώρα φύγαμε την Παρασκευή;»
«Τα ξθυμερώματα. Γιατί;» ρώτησε απορημένη.
«Μπα τίποτα, άστο» της είπα για να μην την ανησυχήσω άλλο. Όμως δεν γίνεται να έχω κενό δυο ημερών. Γιατί δεν θυμάμαι τίποτα απ’ αυτά που μου λέει η Τζοάννα και τι έκανα εκείνες τις μέρες κι αν ήρθε αυτός που είπα ότι θα ‘ρχόταν τι έγινε;
«Με περιμένει η Νάταλι. Θα με πάρει και θα με φέρει θήμερα οπόταν δεν χρειάζεται να με περιμένειθ».
«Εντάξει».
«Θίγουρα είθαι καλά;»
«Ναι μην ανησυχείς. Άντε πήγαινε».
«Οκ» απάντησε κι έφυγε.
Μόλις έκλεισε την πόρτα πήγα στο μπάνιο και έκανα ένα κρύο ντους για να ξυπνήσω. Μετά από 20 λεπτά τελείωσα κι αφικνήθηκα προς το δωμάτιο μου. Ντύθηκα έβαλα τα βιβλία στην τσάντα έπιασα το κινητό μου, τα κλειδιά και κατευθύνθηκα στο αυτοκίνητο μου κλειδώνοντας πρώτα την πόρτα καθώς έβγαινα. Όταν έφτασα στο σχολείο το παρκινγκ ήταν ήδη γεμάτο. Μεταδυσκολίας κατάφερα να βρω μια θέση. Το είχα παρκάρει δίπλα από ένα Audi μαύρο τελευταίου μοντέλου ͘ πρώτη φορά το έβλεπα. Κανείς εδώ πέρα δεν είχε τέτοιο αυτοκίνητο. Δεν τού ‘δωσα και πολλή σημασία κι συνέχισα τον δρόμο μου βαδίζοντας προς την τάξη. Το κουδούνι είχε χτυπήσει.
Είχα ιστορία πρώτη περίοδο και βαριόμουν. Κάθισα στο θρανίο μου, τοποθέτησα τα βιβλία μου και περίμενα την κυρία Γουίντερμπιλ. Το κινητό μου άρχισε να τρίζει. Είχα μήνυμα από την Ριάννα και την Κάσι που έγραφε «Είδες τον καινούριο;». «Ποιόν καινούριο» έστειλα πίσω αλλά πριν προλάβουν να μου απαντήσουν μπήκε μέσα η κυρία Γουίντερμπιλ με γοργό βήμα και χτυπούσε την έδρα για να σωπάσουμε. Καθάρισε το λαιμό της και μας είπε:
«Λοιπόν παιδιά μου έχουμε ένα καινούριο μαθητή». Τότε άρχισαν όλοι να ψιθυρίζουν μεταξύ τους. «Παρακαλώ κάντε ησυχία, Asher πήγαινε κάθισε εκεί πίσω με την Σεσίλια.» του είπε. Αυτός άρχισε να έρχεται προς εμένα.
«Γεια, είμαι ο Νέιθεν». Είπε χαμογελώντας μου γοητευτικά και κάθισε δίπλα μου.
«Γεια, εγώ είμαι η Σ…»
«Σεσίλια, ναι το ξέρω». Είπε και μου ξαναχαμογέλασε.
«Πώς το…»
«Το είπε η καθηγήτρια σου», απάντησε και γέλασε κάνοντας με να κοκκινίσω. Όταν τον κοίταξα έτσι χαμογελαστό άρχισαν διάφορες εικόνες να ξεπετάγονται στο μυαλό. Εικόνες με αυτόν να μου ξανά συστήνετε με αυτό το μαγευτικό χαμόγελο και να με ρωτά αν είμαι καλά. «Σεσίλια, είσαι καλά;», ρώτησε με ανησυχητικό βλέμμα.
«Εε; Ναι, γιατί;»
«Σε βλέπω κάπως σκεπτική, τι σκέφτεσαι;»
«Δεν είναι τίποτα, απλά.. Να το ξέρω πως θα σου φανεί κάπως τρελό αλλά.. Έχω την αίσθηση πως ξαναγνωριστήκαμε».
«Σεσίλια θέλεις κάτι να προσθέσεις;» φώναξε η κυρία Γουίντερμπιλ.
«Χμμ; Για ποιο θέμα;»
«Για το κείμενο που μόλις διαβάσαμε. Κατά ‘κρίβεια που εμείς διαβάσαμε γιατί απ’ ότι βλέπω εσύ είχες άλλο θέμα να συζητήσεις με τον Νέιθεν» είπε η Τζούλια, του χαμογέλασε και τον χαιρέτησε. «Δεν πρόλαβε να ‘ρθει κι εσύ αμέσως τον βαδίζεις προς την καταστροφή!» είπε λες και τα ήξερε όλα η ηλίθια. Εκείνη την στιγμή άναψαν τα λαμπάκια μου. Ποιά νόμιζε πως είναι και μου μίλαγε έτσι. Την έβλεπα με τέτοιο τρόπο που ήταν σαν να έβλεπες ένα ταύρο που μόλις είδε κόκκινο.
«Εσένα τώρα ποιος σού ‘κλασε και πετάχτηκες όπως τον πόρτο; Αν γυρεύεις σημασία πουλάνε και στα περίπτερα» της απάντησα κι αμέσως άρχισα να χαίρομαι, φυσικά χωρίς να το δείχνω, όταν την έβλεπα να κοκκινίζει από το θυμό. «Πρόσεχε μην κάνεις ρυτίδες!»
«Σκάσε» φώναξε ενώ την ίδια στιγμή γύρισε και με κοίταξε. Ήταν διαφορετική, κάτι στα μάτια της ήταν διαφορετικό. Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς, εγώ πάντως ναι. Τα μάτια της περιείχαν μια μικρή απόχρωση του κόκκινου ενδιάμεσα στο γαλάζιο.
Ήμουν έτοιμη να της απαντήσω πίσω όταν ένοιωσα το χέρι του Νέιθεν να ακουμπάει το δικό μου και να μένει να κοιτάζει την Τζούλια κάπως επίμονα και σοβαρά.
«Σταμάτα» είπε σιγανά με το πρόσωπο του σαν πάγο, σαν να μην κουνήθηκε καθόλου συνεχί-ζοντας να την κοιτάζει. Σε μένα απευθύνθηκε ή σ’ αυτήν;
«Κορίτσια σταματήστε τώρα αμέσως αλλιώς θα σας αποβάλω» ούρλιαζε η καθηγήτρια με αποτέλεσμα να σταματήσουμε να μιλάμε και να μένει να μας κοιτάζει μ’ αυτά τα γουρλωμένα πρασινωπά μάτια που την έκαναν να μοιάζει με την γυναίκα του Φρανκενστάιν.
Ύστερα από μερικά λεπτά έπαιξε επιτέλους το κουδούνι και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ά-δειασε σχεδόν όλη τάξη. Μάζεψα τα πράγματα μου, ήμουν έτοιμη να φύγω όταν ο Νέιθεν με άρπαξε από το χέρι.
«Επ που νομίζεις ότι πας;»
«Θα μου κάνεις κι έλεγχο τώρα; Hello είναι διάλειμμα»
«Γιατί της μπαίνεις;»
«Επειδή μπαίνει μου»
«Do you have a death wish;»
«Γιατί. Ποιόν θα φοβηθώ; Εκείνη;»
«Εμένα»
«Τι εννοείς;» τον ρώτησα και τον κοίταξα στα μάτια. Έμεινα άφωνη όταν διέκρινα πως και ο Νέιθεν είχε εκείνο το κοκκινωπό χρώμα. «Είσαι καλά;» ρώτησα αγγίζοντας απαλά το πρόσωπο του. Ήταν παγωμένος όπως ένας πεθαμένος.
«Θα γίνω» απάντησε χαμογελώντας ψυχρά. Ξαφνικά άρπαξε το χέρι μου και με τράβηξε κοντά του δαγκώνοντας με στο λαιμό.

Προηγούμενη μέρα…
Ξύπνησα ιδρωμένη και το κρεβάτι μου ήταν μούσκεμα. Είδα ένα εφιάλτη όμως δεν το θυμά-μαι. Το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι το πρόσωπο της Σεσίλιας η οποία έμοιαζε να είναι τρομαγμένη μέχρι θανάτου. Σηκώθηκα από το κρεβάτι πήγα έκανα ένα ντουζ και μετά άλλαξα τα σεντόνια, ντύθηκα πήρα τα κλειδιά, ξεκλείδωσα το αυτοκίνητο μπήκα μέσα και πήρα τηλέ-φωνο την Σεσίλια αφού ήταν 10 η ώρα το πρωί.
«Έλα Σέσι, μήπως σε…»
«Ο συνδρομητής που έχετε καλέσει δεν ανταποκρίνεται, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα» Ω-ραία. Είναι ο τηλεφωνητής και τώρα τι κάνω; «Έλα Τζοάννα η Ριάννα είμαι. Η αδερφή σου είναι ξύπνια;»
«Δεν ξέρω. Είμαι σπίτι της Νάταλης. Γιατί δεν της τηλεφωνείς;»
«Την πήρα ήδη αλλά είναι στον τηλεφωνητή» Εκείνη την στιγμή κάποιος χτυπούσε το τζάμι του παραθύρου. «Θα σε πάρω αργότερα. Bye» της είπα και το ‘κλεισα.
«Γεια μήπως είσαι η Ριάννα;»
«Εσύ ποιος είσαι;»
«Ένας συμμαθητής της Σεσίλιας. Μου ζήτησε να σε βρω για να μου πεις που είναι το σπίτι της για να της πάρω κάτι για το μάθημα» τον έβλεπα ύποπτα. Πώς γίνεται να “πάρει κάτι” για μά-θημα όταν δεν κρατά τίποτα; «Σ’ αυτήν θα πας, έτσι δεν είναι; Μπορείς να με πάρεις;».
«Εεε θα πάω σε μια φίλη μου πρώτα. Γιατί δεν μου το δίνεις και θα της το δώσω εγώ όταν την δω»
«Στην Κάσι πας έτσι; Επί την ευκαιρία να την γνωρίσω κι αυτή. Πιστεύω πως πρέπει και αυτή να είναι καλή όπως κι εσύ. Σίγουρα ταιριάζετε ως φίλες της Σέσις» είπε και μου χαμογέλασε. Άνοιξε την πόρτα και κάθισε στη θέση του συνοδηγού πριν προλάβω καν να πω ούτε λέξη. Του χαμογέλασα κι εγώ και ξεκίνησα την μηχανή κατευθυνόμενη προς το σπίτι της Κάσις. Τι να έκανα; Να άρχιζα να του τσιρίζω σαν να είμαι καμιά παρανοϊκή;
Μόλις φτάσαμε του είπα «ένα λεπτό» και βγήκα, πήγα στην είσοδο και χτύπησα την πόρτα. «Μην πεις τίποτε απλά κάνε ότι σου λέω και μόλις σε ρωτήσω αν πήρες τα πράγματα σου να πεις όχι ακόμα» ψιθύρισα της Κάσις όταν άνοιξε την πόρτα. «Καλημέρα, πήρες τα πράγματα σου;»
«Καλημέρα, σχεδόν, έλα μέσα» απάντησε και μπήκαμε μέσα. Την γράπωσα από το χέρι και πήγαμε στο παράθυρο για να μην μας δει. «Τον γνωρίζεις;»
«Ποιόν;»
«Εκείνον που είναι μες το αυτοκίνητο» απάντησα δείχνοντας τον. «Εμφανίστηκε από το πουθενά κι άρχισε να μου λέει διάφορες αρλούμπες ότι είναι συμμαθητής της Σέσις και πως του ζήτησε να της πάρει κάτι για το μάθημα».
«Και πού το βρίσκεις παράξενο;»
«Γίνεται να παίρνεις σε κάποιον κάτι για μάθημα και να μην κρατάς τίποτα;»
«Όχιι»
«Ακριβώς»
«Νομίζω κάπου τον ξανάδαμε αυτόν»
«Ναι;»
«Ναι. Αυτός δεν είναι ο τύπος που εμφανίστηκε στο σπίτι μου όταν ήμασταν εδώ;»
«Είσαι σίγουρη;» ρώτησα ανοίγοντας την πόρτα και πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο.
«Ναι 100%»
«Και τί κάνουμε τώρα;»
«Άκου έχω ένα σχέδιο» κι άρχισα να της εξηγώ.
«Γίνεται να κάτσεις πίσω σε παρακαλώ;» τον ρώτησα καθώς έμπαινα στο αυτοκίνητο και έκανα σήμα της Κάσις.
«Ναι βεβαίως». Μόλις βγήκε έξω μπήκε μέσα η Κάσι και κάθισε στη θέση του συνοδηγού. Πριν προλάβει να ανοίξει την πόρτα για να μπει πάτησα το γκάζι και φύγαμε. Όταν φτάσαμε σπίτι της Σεσίλιας η πόρτα ήταν ήδη ανοιχτεί.
«Είναι κανείς εδώ; Τζοάννα; Σέσι;»
«Αργήσατε» είπε δυνατά μια ανδρική φωνή. Γυρίσαμε και είδαμε εκείνον τον άγνωστο να κρατά την Τζοάννα.
«Πώς..»
«…Ήρθες εδώ; Αφού σε αφήσαμε πίσω»
«Και πώς ήξερες ότι αυτό είναι το σπίτι της Σεσίλιας;»
«Ήρθα να την επισκεφτώ. Τόσο σοβαρό είναι πλέων;» είπε γελώντας. «Όμως ξέρετε κάτι, αν δεν βιαστείτε να την βρείτε μπορεί και να πάθει κάτι». Αμέσως τρέξαμε στα σκαλιά μπαίνοντας στο δωμάτιο και κλειδώνοντας την πόρτα. Αρχίσαμε να την ψάχνουμε μα δεν μπορούσαμε να την βρούμε πουθενά παρά μόνο το δωμάτιο της το οποίο ήταν άνω κάτω. Αποκλείεται να έφυγε γιατί τα πράγματα, τα ρούχα της είναι εδώ. Και αποκλείεται να έφευγε και να μην μας έλεγε τίποτα. Ξαφνικά ο τύπος αυτός έσπασε την πόρτα κι μπήκε μέσα. «Βλέπετε ούτε ‘γω μπόρεσα να την βρω κι έτσι σκέφτηκα γιατί δεν περιμένω τα κορίτσια, να ‘ρθουν αυτές μπορεί να ξέρουν. Και τσακ εμφανίστηκε η κοπελιά από ‘δω. Λοιπόν πού είναι;»
«Δε σου λέμε»
«Α! Μάλλον δεν καταλαβαίνετε σε τι θέση βρίσκεστε» είπε και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά στην Κάσι την άρπαξε και την κόλλησε στο τοίχο «Πού είναι;».
«Δεν ξέρω» απάντησε συνεχίζοντας να τον κοιτάει μέσα στα μάτια λες και ήταν υπνωτισμένη. Και μετά όρμισε πάνω δράττοντας κι εμένα απ’ το λαιμό.
«Τώρα η σειρά σου. Πού είναι η φιλενάδα σας;»
«Δεν ξέρω» απάντησα άθελα μου.
Τότε το τηλέφωνο άρχισε να χτυπά κι αφού δεν απάντησε κανείς πήγε στο τηλεφωνητή. «Εεε Τζοάννα γεια. Είμαι ένας φίλος της αδερφής σου δεν με ξέρεις αλλά τέλος πάντων, μου είπε να πάρω τηλέφωνο σε περίπτωση που θα την γυρέψεις. Είναι εδώ μαζί μου και μάλλον θα ‘ρθει αύριο. Αυτά. Θα κλει..»
«Βρε βρε καλός τον να». Απάντησε πατώντας το κουμπί για ανοιχτή ακρόαση. «Ώστε μ’ εσένα είναι και την γυρεύαμε τόση ώρα μαζί με κάτι φίλες της. Είναι και η αδερφή της εδώ» είπε και γέλασε διαβολικά.
«Κάτω τα χέρια σου.. έτσι και πάθουν κάτι θα…»
«Αυτό εξαρτάται από σένα»
«Και τι θες;»
«Τι κοπελιά που ‘χεις»
«Αυτό ούτε που να το σκέφτεσαι»
«Μάλλον ξέχασες ποιος έχει το πάνω χέρι εδώ πέρα. I’ m the top dog here. Είσαι πρόθυμος δηλαδή να θυσιάσεις αυτές τις τρεις ψυχές για μια ψυχή που μόλις μάθει τι έκανες θα σε μισεί για μια αιωνιότητα;». Εμείς μέναμε να τον παρακολουθούμε με τρόμο. Μα τόσο απάνθρωπος είναι πια που δεν τον νοιάζουν οι άλλοι; Όταν σιγουρευτήκαμε πως δε μας κοιτούσε χωριστήκαμε και οι τρεις σε διαφορετική κατεύθυνση. Σκεφτήκαμε πως αναγκαστικά θα έπρεπε να τρέξει πίσω από μια για να την αρπάξει ενώ οι άλλες δυο θα ξέφευγαν και θα καλούσαν την αστυνομία. Όμως το σχέδιο μας απέτυχε. Κατά κάποιο τρόπο όταν αρχίσαμε να τρέχουμε διάταξε να σταματήσουμε και το κάναμε αλλά όχι μόνο, ούτε καν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Γιατί τον ακούσαμε, γιατί δεν μπορούμε να κουνήσουμε ούτε ρούπι; Δεν καταλαβαίνω, πως γίνεται; Τι στο καλό είναι αυτός, ο διάβολος; Αμέσως γύρισε και με κοίταξε ρίχνοντας μου ένα πλατύ χαμόγελο που έφτανε μέχρι τ’ αυτιά του. «Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο» είπε λες και μπόρεσε να ακούσει τι σκέφτηκα, καλά πόσο άρρωστος είναι ο τύπος; «Αν σού ‘λεγα τι είμαι θα χάλαγε όλη η φάση. Ένα στοιχείο σου δίνω είμαι χειρότερος κι απ’ τον ίδιο σου τον εφιάλτη. Α! και Νέιθεν ͘ τικ τακ τικ τακ ο χρόνος κυλά. Απάντησε γρήγοραααα!» του έλεγε τραγουδιστά δείχνοντας να διασκεδάζει μ’ όλ’ αυτά. «Έχεις δέκα δευτερόλεπτα. Δέκα, εννιά, οχτώ, εφτά, έξι, πέντε, τέσσερα, τρία,..»
«Εντάξει» απάντησε ο Νέιθεν
«..δύο, έν..»
«Είπα εντάξει κουφός είσαι;» φώναξε.
«Θα παρακάμψω το τελευταίο που πες. Λοιπόν θα βρεθούμε στο Curse Mark, ελπίζω να ξέρεις που είναι.»
«Ναι… Ξέρω» απάντησε κάπως διστακτικά.
«Κανόνισε σε μισή ώρα να ‘σαι εκεί αν δεν θες να πάθουν κάτι» είπε και ξαφνικά εξαφανίστηκε από τα μάτια μας.

Σηκώθηκα απότομα με την καρδιά μου να χτυπά γρήγορα.
«Θεθίλια; Θεθίλια ξύπνα» ούρλιαζε η Τζοάννα μες τ’ αυτιά μου.
«Εε; Τι θες;» είπα νυσταγμένη.
«Τι θέλω; Θήκω πρέπει να ετοιμαθτείθ για το θχολείο» απάντησε. Περίμενε αυτό δεν ξανάγινε;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την darkfairy στις Κυρ Ιαν 13, 2013 5:59 am, 2 φορές συνολικά
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 31, 2012 1:37 am

Πολλές εξελίξεις βλέπω και πολύ μπλέξιμο! Μπράβο! Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 220813
Μόνο μπορείς να λες λίγο ποιος μιλάει; Όχι συνέχεια, αλλά σε κάποια σημεία ακόμα θα ήταν καλό να λες ας πούμε "είπε ο/η τάδε" για να είναι πιο κατανοητό. Στο λέω επειδή χάθηκα λίγο που το διάβαζα.
Απ' ό,τι κατάλαβα κάποιος απήγαγε τη Σεσίλια για τις δύο μέρες που έλειπε από το σπίτι η αδερφή της και μετά την "επέστρεψε". Αυτή πήγε σχολείο όπου γνώρισε αυτόν τον Νέιθαν, ο οποίος τη δάγκωσε; Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 955178

Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στη συνέχεια!!! Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 220813

Btw, ο τρόπος που γράφεις έχει βελτιωθεί αρκετά από τα προηγούμενα κεφάλαια. Συνέχισε έτσι!!! Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 13873
darkfairy
Spirit
Spirit
darkfairy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 31, 2012 1:41 am

Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 71070 όχι ο Νέιθεν είναι αυτός που την έσωσε και την γυρεύει ο άλλος. τώρα γιατί την δάνγκωσε δε λέω...tongue
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 31, 2012 1:46 am

A, δεν το είχα καταλάβει. Νόμιζα ότι ο Νέιθαν ήταν αυτός που την έψαχνε...
Καλά, μη λες γιατί τη δάγκωσε!-.- Έτσι κι αλλιώς, θα το μάθουμε στη συνέχεια, έτσι δεν είναι; angel
darkfairy
Spirit
Spirit
darkfairy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 31, 2012 1:52 am

Ακόμα να γράψω συνέχια οπόταν θα δείξει τι θα σκεφώ Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 611715 Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 860197
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 31, 2012 2:59 am

Άντε γράφε! Μην καθυστερείς! Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 611715
darkfairy
Spirit
Spirit
darkfairy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ματωμένο Δάκρυ   Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 31, 2012 3:14 am

Μάλιστα κυρία.. Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 611715 tongue αρχίζω Ματωμένο Δάκρυ - Σελίδα 2 356445

Ματωμένο Δάκρυ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: