| Η Ρομφαία της Αλήθειας | |
|
+9Pearl Lillith black widow paramu8enia Dark Knight Amaranth Raven Ophelia AЯianЯhod.ЬЩ.22 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Δευ Απρ 23, 2012 3:44 am | |
| Οκ. Να το έχετε υπόψη σας για το μέλλον λοιπόν - Σπόιλερ:
Μουχαχααα. Ο DK την έβαψε | |
|
| |
black widow Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 724 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011 Ηλικία : 40 Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Δευ Απρ 23, 2012 9:30 pm | |
| Συμφωνώ με όοοοολα τα παιδιά με έχουν καλύψει σε όλα.
Περιττό να πώ πόσο καλή είναι η ιστορία σου, απλά φοβερή στεναχωρέθηκα κι εγώ με το παιδάκι που τυφλώθηκε και το πήρε και απο τη μάνα του αυτός ο να μην τον πώ αλλά εντάξει αξίζει πολλά η ιστορία σου (ταινία γρήγορα)
Καλή τύχη στο διαγωνισμό. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Δευ Απρ 23, 2012 9:40 pm | |
| για τα καλά σου λόγια Αυτός ο...Αντίχριστος εννοείς; :P Είδες, όμως; Εφόσον οι δαίμονες του πρόσφεραν σαν ''ανταμοιβή'' την όρασή του αν πήγαινε με το μέρος τους και οι άγγελοι ήταν κάπως ''Δεν πειράζει που τυφλώθηκες, θα ανταμειφθείς στους ουρανούς,'' ε, λογικό ήταν το τι θα επέλεγε το παιδάκι. Ευχαριστώ πολύ (Να πω επίσης; Θα συμμετέχεις στον διαγωνισμό; ) | |
|
| |
black widow Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 724 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011 Ηλικία : 40 Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Δευ Απρ 23, 2012 10:47 pm | |
| Τον Αντίχριστο εννοούσα ναι!!! Δεν θα συμμετέχω εγώ κουκλί μου στο διαγωνισμό όπως και η Μαρία στον προηγούμενο δεν συμμετείχε προφανώς γιατί βλέπεις τις ιστορίες πριν ανέβουν και υπάρχει μια περίπτωση στο εκατομμύριο να αντιγράψεις κάποιες ιδέες άλλων συμμετεχόντων και δεν είναι σωστό αλλά στον επόμενο είμαι απο τώρα μέσα χιχι!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Δευ Απρ 23, 2012 11:07 pm | |
| Δίκαιο και σωστό αυτό Ανυπομονώ να διαβάσω τι θα γράψεις για τον επόμενο διαγωνισμό τότε | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Τετ Απρ 25, 2012 10:02 pm | |
| Yπεροχη ιστορια!!!! Συμφωνω με ολα τα παιδια και φυσικα θα ηθελα να την συνεχισεις!!!!! Θα ηθελα πολυ να παει η μανα του παιδιου και να σπασει τα μουτρα του Αντιχριστου που τολμησε να χωρισει το παιδι απο τη μανα του (και θα την βοηθουσα και εγω αν ημουν εκει!!!) Καλη τυχη στον διαγωνισμο!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Απρ 26, 2012 2:19 am | |
| Thanks a lot, Lillith, για τα καλά σου λόγια και για τις ευχές σου Παιδιά, σας λέω, μην το λυπάστε υπερβολικά το παιδάκι -.- Ξέρω εγώ τι σας λέω :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Απρ 26, 2012 3:09 am | |
| Να σου πω την αλήθεια, δεν το λυπάμαι γιατί 1)δεν είδε το χάλι που είχε γίνει ο κόσμος αφού τυφλώθηκε, 2)καλά να πάθει που ήθελε το περίεργο και 3)ααααν οι διάβολοι του δώσουν πίσω την όραση του τότε problem solved, αν όχι (που είναι πιθανό γιατί μιλάμε για "'ατομα" που κοιτάνε πώς να σε εκμεταλλευτούν), τότε και και πάλι, καλά να πάθει! :Ρ Αλλά εσύ γιατί λες να μην το λυπόμαστε; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Απρ 26, 2012 3:11 am | |
| Άμα σας πω από τώρα, τι νόημα θα έχει; Να έχετε και λίγο αγωνία :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Απρ 26, 2012 3:12 am | |
| Θα το συνεχίσεις λοιπόν; (Για να λες ότι να έχουμε αγωνία, κάτι θα πρέπει να κάνεις, έτσι δεν είναι; ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Απρ 26, 2012 3:13 am | |
| Μπορεί. Αλλά, αν είναι να γίνει ιστορία κανονική, να ξέρετε ότι θα αργήσει. | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Απρ 26, 2012 3:14 am | |
| Ναι, το καταλαβαίνω αυτό. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Απρ 26, 2012 3:15 am | |
| If you say so | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Απρ 26, 2012 3:18 am | |
| I would like to believe that it is so | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Απρ 26, 2012 5:05 pm | |
| και εγώ συμφωνώ με την Χριστίνα σχετικά με το παιδάκι...!!! Καλά να πάθειι... Να το συνεχίσεις Argy....!!!!! | |
|
| |
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Μάης 10, 2012 1:51 am | |
| Πολύ καλή η ιστορία σου, αν και σε κάποια σημεία με εκτενή περιγραφή. για να ειμαι ειλικρινής κουράστηκα. Κατά τα άλλα το συναίσθημα που ήθελες να περάσεις το ένιωσα. Συγκίνηση και περηφάνια για τους θεσμούς της οικογένειας, αλλά και αμφιβολία για τον λόγο του θεου. - Σπόιλερ:
...έλα τώρα πες την αλήθεια... ΒΛΕΠΕΙΣ Supernatural!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Μάης 10, 2012 2:00 am | |
| Αν δεν γίνονταν αυτές οι '' εκτενείς περιγραφές,'' όπως λες, το κείμενο θα ήταν σαφώς μικρότερο, αλλά θα ήταν ένα παράξενο, αλληγορικό ''φάσμα'' διάφορων ασύνδετων γεγονότων χωρίς δομή και νόημα. Ορισμένοι θεωρούν ότι η αλληγορία δίνει μια νότα ''μυστηρίου'' και κάνει το κείμενο πιο θελκτικό και ενδιαφέρον, αλλά αυτό δεν νομίζω ότι ισχύει, όχι απόλυτα τουλάχιστον. Τέλος πάντων, έχω μια συγκεκριμένη θέση πάνω σ' αυτό, αλλά δεν θα επεκταθώ για να μην ξεφύγω άλλο από το θέμα. Ο καθένας εκλαμβάνει ένα κείμενο και μια ιστορία όπως εκείνος νομίζει. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σου άρεσε - Σπόιλερ:
Δεν νομίζω ότι το αρνήθηκα ποτέ :P ΦΥΣΙΚΆ και βλέπω Supernatural. Μιλάμε για τρελό κόλλημα
| |
|
| |
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Μάης 10, 2012 2:07 am | |
| Μα ναι, δεν είμαι ειδική πάνω στο θέμα ούτε προσπαθώ να το παίξω. Και στον Κώδικα Ντα Βιντσι βαριόμουν να διαβάσω τις ιστορικές αναδρομές. Ίσως απλά είμαι τεμπέλα! Λογικά είναι θέμα γούστου! Τρελαίνομαι για μυστήριο και αλληγορίες, όπως και νοήματα κρυμμένα στο κείμενο. ( άσχετο αλλά ήθελα να το πω ) χε χε χε - Σπόιλερ:
...Καμμένα μάτια από αρχάγγελο = Supernatural τέλος! Σε συμπάθησα! χαχαχα
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Μάης 10, 2012 2:18 am | |
| Κοίτα, αν κάνεις κριτική σαν αναγνώστης, ναι, από την μεριά σου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αν κάνεις όμως κριτική ''εν των έσω'' είναι αλλιώς (όχι για το δικό μου κείμενο. Γενικότερα αν γράφεις συστηματικά ιστορίες και χρησιμοποιείς κάποιες τεχνικές και κάποια μοτίβα. Συνήθως, ο συγγραφέας δεν ξυπνάει μια ωραία πρωία και λέει ''Χμ...Τι θα κάνω τώρα; Θα τους πήξω στην ιστορική αφήγηση για να γουστάρουνε'' :P Κάποιο στοιχείο θα θέλει να καταδείξει, κάπου να δώσει βάση σε κάτι που μπορεί να σχετίζεται με το άμεσο παρόν ή μέλλον. Επίσης, μπορεί στις περιγραφές, σαν αναγνώστης, να είσαι κάπως ''(βαθύ ροχαλητό) Άντε, τελείωνε άνθρωπέ μου, μας ζάλισες!'' αλλά και χωρίς αυτές δεν μπορείς να μπεις και στο κλίμα. Δεν λέω. Και εμένα μου αρέσουν αυτά που λες αλλά πρέπει να έχεις ''χώρο'' να το κάνεις για να έχει κάποια ουσία. Αν το κάνεις αυτό σε ένα κείμενο 2 σελίδων, είναι σαν να προσπαθείς να λύσεις Σουντόκου με κλειστά τα μάτια :P Το θεωρώ λίγο άστοχο και ικανό να δημιουργήσει ανεύρυσμα στον αναγνώστη :P - Σπόιλερ:
Καλέ, εδώ μόνο που είδα την σκιά των φτερών του Castiel, ήμουν κάπως έτσι=> Φαντάσου όταν τυφλώθηκε μετά και εκείνη η μάντισσα. Heaven, I'm in heaven :P
| |
|
| |
Pearl Witch
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Μάης 10, 2012 2:28 am | |
| Φυσικά και κάνω κριτική σαν αναγνωστρια, αν και θεωρώ οτι δεν κάνω καν κριτική. Απλά λέω τι προτιμάω σε ιστορίες. Και όχι δεν ειμαι "εκ των έσω" δεν μελετάω τεχνικές συγγραφής, αλλά κι ο άλλος το είχε πήξει το βιβλιαράκι για το βατικανό και τις αιρέσεις του... ε άνθρωπος είμαι κι εγώ... βαρέθηκα! Anyway! - Σπόιλερ:
O Castiel είναι τέλειος. Ο αγαπημένος μου άγγελος. Αν και παραδέχομαι οτι είχα και λίγη αδυναμία στον Lucifer. Είχε πλάκα! :P
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Μάης 10, 2012 2:35 am | |
| Δεν λέω, πρώτο κριτήριο στο να ''αξιολογήσεις'' μια ιστορία είναι με βάση το δικό σου γούστο, αλλά μην το αφήνεις να ''επηρεάζει'' την κρίση σου, γιατί μετά εξυψώνεις (σε βαθμό ''θέωσης'') τα όσα σου αρέσουν και για τα υπόλοιπα...Καιάδας :P Το ξέρω αυτό που σου λέω γιατί το έκανα κι εγώ. Γενικά, είναι δύσκολο να κρίνεις κάτι τελείως αντικειμενικά, αλλά προσπάθησέ το και πάλι ^.^ - Σπόιλερ:
Δεν το έχω διαβάσει το βιβλίο, αλλά μου φαίνεται ότι ο τύπος, για να επιμένει τόσο με το θέμα της θρησκείας και των αιρέσεων ή πολύ θρήσκος είναι ή πολύ κατά της συγκεκριμένης θρησκείας.
Ναι, γιατί δεν ήταν μονόπλευρος και είχε αμφιβολίες σχετικά με το τι είναι ηθικά σωστό και τι όχι (τρελαίνομαι για τέτοιους χαρακτήρες. Μου άρεσε ο ηθοποιός που έκανε τον Λούσιφερ. Την εικόνα του την χάλασε ο Σαμ. Γενικά δεν συμπαθώ τον Σαμ. Για την ακρίβεια... Είμαι ΑΝΤΙΣΑΜΙΑΚΙΆ -.-
| |
|
| |
Pearl Witch
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Μάης 10, 2012 2:41 am | |
| Ναι βρε παιδί μου... το χω, απλά τώρα έχουμε δώσει έμφαση σε αυτό. όπως είδες επεσήμανα και τα στοιχεία που μου άρεσαν στην ιστορία σου, όπως η πλοκή της. - Σπόιλερ:
Καλά ναι! Είχε θέμα αν και μπορεί να ήταν πιο ενδιαφέροντα αν τα διάβαζα τώρα παρά στα 16 μου που διάβασα το βιβλίο. Πάντως πολύ ανάλυση βρε παιδάκι μου... απαπαπαπα. Κι εγώωωω Dean for ever λέμε!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Μάης 10, 2012 2:47 am | |
| Ναι καλέ, δεν είπα τίποτα. Συζήτηση κάνουμε :P Άλλωστε, είναι ένας διαγωνισμός όπου γράφουμε τις ιστορίες μας και περνάμε καλά, αυτό δεν είναι που έχει σημασία; - Σπόιλερ:
Κάτι τέτοιο είχα πάθει και εγώ με το Περηφάνια και Προκατάληψη. Όταν το είχα διαβάσει στα 13, είχα ξετρελαθεί. Όταν το ξαναδιάβασα στα 16, ήθελα να αυτοκτονήσω :P Η πολλή ανάλυση φέρει παρενέργειες :P
Πότε θα ρίξει τον σκ@τοφλωρο το Σαμ σε ένα χαντάκι να το χαρούμε; ΠΌΤΕΕΕ;;; -.-
| |
|
| |
lily modgomery Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : between heaven and hell...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Christian Ozera Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Πεμ Ιουν 28, 2012 11:45 pm | |
| φανταστικη ιστορια....αλλα δεν καταλαβα κατι, εγω,παραδειγμα, που ειμαι αθεη, τι θα γινομουν? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Παρ Ιουν 29, 2012 4:47 am | |
| Οι άθεοι πίστεψαν (εφόσον έβλεπαν με τα μάτια τους δαίμονες, αγγέλους και τον ίδιο τον Σατανά :P ) Οι πιστοί εναντιώθηκαν γιατί αναιρέθηκαν όλα αυτά που στηρίζει η θρησκεία περί ''ελεύθερης επιλογής'' | |
|
| |
| Η Ρομφαία της Αλήθειας | |
|