| Η Ρομφαία της Αλήθειας | |
|
+9Pearl Lillith black widow paramu8enia Dark Knight Amaranth Raven Ophelia AЯianЯhod.ЬЩ.22 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lily modgomery Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : between heaven and hell...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Christian Ozera Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Παρ Ιουν 29, 2012 8:01 pm | |
| wow...... εχεις φαντασια..... εγω και παλι δεν θα πιστευα.... δεν ξερω γιατι. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Παρ Ιουν 29, 2012 8:13 pm | |
| Καλά, μην πετάξεις καμιά μπαρούφα του στιλ ''Με βάση αυτή την λογική, οι Άγγελοι υπάρχουν, οι Δαίμονες το ίδιο, ακόμα και ο ίδιος ο Σατανάς, αλλά εγώ και πάλι δεν θα πίστευα στην ύπαρξη του Θεού'' γιατί θα τα πάρω | |
|
| |
lily modgomery Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : between heaven and hell...
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Παρ Ιουν 29, 2012 8:29 pm | |
| χαχαχαχα απλα λεω οτι θα ημουν σαν την πρωταγωνιστρια, δεν θα ανηκα σε καμια απο της δυο πλευρες... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Παρ Ιουν 29, 2012 8:40 pm | |
| Άλλο το να μην ανήκεις και άλλο να μην πιστεύεις στην ύπαρξη του Θεού. Η πρωταγωνίστρια (όπως και όλος ο υπόλοιπος πλανήτης χάρη στην Αποκάλυψη) έχει πιστέψει στην ύπαρξη όλων αυτών τα οποία οι άθεοι τα παρομοιάζουν σαν ''παραμυθάκι'' (μήπως γιατί τα είδαν με τα μάτια τους; Λέω εγώ τώρα -.- ) Απλώς, όπως δεν είναι το αναμενόμενο, οι άθεοι λούφαξαν στην θεσούλα τους και αυτοί που εναντιώθηκαν, στην ουσία, ήταν οι πιστοί. | |
|
| |
lily modgomery Vampire
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Παρ Ιουν 29, 2012 8:44 pm | |
| εγω θα ημουν μια απο αυτους που εναντιωνονται.(σορρυ που αργησα να απαντησω, επλενα πιατα :ρ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Παρ Ιουν 29, 2012 8:47 pm | |
| Εδώ που τα λέμε, όλοι θα εναντιώνονταν, απλώς σου λέω τι ισχύει σε αυτή την ιστορία. | |
|
| |
lily modgomery Vampire
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Παρ Ιουν 29, 2012 8:50 pm | |
| δεν νομιζω οτι θα εναντιωνονταν ολοι. μερικοι θα διαλεγαν να πανε με το μερος του θεου για να σωθουν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Παρ Ιουν 29, 2012 8:55 pm | |
| Ναι, μόνο που ο Θεός δεν είναι σαν τον διάολο (μπάντες σκύλοι αλέστε) Αν δεν τον ακολουθείς με την καρδιά σου, καλύτερα θα είναι να μην το κάνεις καν γιατί την ημέρα της Κρίσεως θα τα βρεις σκούρα ούτως ή άλλως (δεν το λέω εγώ. Όλα αυτά τα λέει η Αποκάλυψη, αν την διαβάσεις) | |
|
| |
lily modgomery Vampire
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Παρ Ιουν 29, 2012 9:03 pm | |
| εχω ενημερωθει απο την τρελη καθηγητρια ιστοριας μου γιαυτο.... αλλα λεω να το διαβασω κιολας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Παρ Ιουν 29, 2012 9:05 pm | |
| Ωραία. Ελπίζω να μην θεωρείς όποιον πιστεύει εξίσου τρελό :P
(Και να την διαβάζεις, δεν βγάζεις άκρη. Έχει άπειρους συμβολισμούς και δεν ξέρεις που μπορεί να αναφέρονται) | |
|
| |
lily modgomery Vampire
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Παρ Ιουν 29, 2012 9:16 pm | |
| οχι δεν ειναι τρελοι οσοι πιστευουν, η καθηγητρια μου απο μονη της ειναι. εγω θα την διαβασω και οτι καταλαβω... ∩_∩ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Σαβ Ιουν 30, 2012 3:31 am | |
| Χαχαχααα, το κακό είναι ότι οι καθηγητές είναι τρελοί από μόνοι τους. Έναν λογικό δεν μπορεί να βρεις xD
Μην προσπαθήσεις να την ερμηνεύσεις, δεν χρειάζεται. Ούτε να δεις ερμηνείες. Οι περισσότερες ερμηνείες της Αποκάλυψης που έχω δει είναι όλες για φόλα. Το πιο σωστό μου το έχει πει μια ψυχολόγος που ξέρω: ότι η Αποκάλυψη κάνει ''κύκλους'' γενικά. Ότι γίνεται κάτι δραστικό (που νομίζεις ότι έφτασε το τέλος) και ο ''κύκλος'' αρχίζει και πάλι από την αρχή. | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Σαβ Ιουν 30, 2012 3:43 am | |
| Τι εννοείς ακριβώς με τους κυκλους; Αν η Αποκάλυψη είναι το "απόλυτο τέλος" τότε πώς γίνεται να κάνει κύκλους; (Δεν έχω διαβάσει τίποτα από αυτήν απλά το "τέλος" δεν είναι η γενική ιδέα; ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Σαβ Ιουν 30, 2012 3:50 am | |
| Μέχρι να φτάσει η ημέρα της ''Κρίσεως'' έχει σφραγίδες, σάλπιγγες και δεν συμμαζεύεται :P Που σημαίνει ότι το τέλος δεν θα έρθει μπαμ και κάτω. Θα μεσολαβούν κάθε φορά κάποια γεγονότα μέχρι να επέλθει το τέλος. Βέβαια, λέει μέσα ότι όλα αυτά δεν θα γίνουν ''αν ο άνθρωπος μετανοήσει'' Που είναι σαν να λέει ότι εμείς θα το φέρουμε αυτό στον εαυτό μας. | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Σαβ Ιουν 30, 2012 3:53 am | |
| Αυτό με τις σφραγίδες το ήξερα. Άρα δηλαδή αν όοολη η ανθρωπότητα μετανοήσει, δεν έχει Αποκάλυψη; Μάλιστα... :Ρ Είμαι λίγο (εντάξει, πολύ) άσχετη με το θέμα, οπότε δεν τα ξέρω καθόλου αυτά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Σαβ Ιουν 30, 2012 3:55 am | |
| Άλλωστε, δεν νομίζω ότι ο Θεός έχει άδικο αν φέρει την όποια Αποκάλυψη. Έτσι όπως έχουμε καταντήσει, είμαστε άξιοι της μοίρας μας -.- | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Σαβ Ιουν 30, 2012 3:59 am | |
| λοιπον εγω αυτο που ξερω ειναι πως αν ερθει η δευτερα παρουσια θα ειναι η καταστροφη μας η επαφη θεου κι διαβολου......το τελος της ανθρωποτητας..... | |
|
| |
lily modgomery Vampire
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Σαβ Ιουν 30, 2012 4:00 am | |
| γενικα θα ειναι το τελος παντων.... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Σαβ Ιουν 30, 2012 4:02 am | |
| ε ναι ειναι κι αυτο αλλα τοτε θα ειμαστε αξιοι των πραξεων και της μοιρας μας....βεβαια οι Ινκα λενε πως φετος θα γινει καταστροφη του κοσμου πιστευετε τιποτα τετιο? | |
|
| |
lily modgomery Vampire
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Σαβ Ιουν 30, 2012 4:05 am | |
| εγω νομιζω οτι λενε για εναν πολεμο των κοσμων και οχι την φυσικη καταστροφη ή τον πολεμο μεταξυ αγγελων και δαιμονων.... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Σαβ Ιουν 30, 2012 4:05 am | |
| Άκουσα ότι αναβλήθηκε η καταστροφή για το 2027. XD | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Σαβ Ιουν 30, 2012 4:07 am | |
| χαχα μπα δεν ξερω τι να πιστεψω πλεον υπαρχουν τοσα πολλα κι πολλες πληροφοριες για τα παντα....σαν το κουτι της πανδορας αλλα με χειροτερα πνευματα κι χειροτερα απο πριν......δεν ξερω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Σαβ Ιουν 30, 2012 4:10 am | |
| Νομίζω αυτά που λες είναι μεταφράζονται σε ''ανίατες ασθένειες'' xD
Όσον αφορά την ιστορία μου, πιστεύω και εγώ ότι η καταστροφή θα είναι από πόλεμο των κόσμων, αλλά τους αγγέλους και τους δαίμονες τους έβαλα επειδή ήταν σχετικό με το θέμα του διαγωνισμού. | |
|
| |
lily modgomery Vampire
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Σαβ Ιουν 30, 2012 4:13 am | |
| οποτε συμφωνουμε οτι θα γινει πολεμος των κοσμων! (οχι με την εξωγηινη εννοια ) | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Η Ρομφαία της Αλήθειας Σαβ Ιουν 30, 2012 4:13 am | |
| μαλιστα ειμαι λιγο κι θα κανω ενα :P | |
|
| |
| Η Ρομφαία της Αλήθειας | |
|