| Νεο μελος παιδια καποιος να βοηθεια κανεις; | |
|
+4Maraki Death AЯianЯhod.ЬЩ.22 Nathaniel EliosSD 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliosSD Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Ελλαδα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Νεο μελος παιδια καποιος να βοηθεια κανεις; Πεμ Μάης 03, 2012 1:15 am | |
| Ειμαι καινουριος οποτε αμα μπορει καποιος να μου εξηγηση το νοημα του (site). | |
|
| |
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Νεο μελος παιδια καποιος να βοηθεια κανεις; Πεμ Μάης 03, 2012 1:34 am | |
| Πρώτον έκανες ποστ σε λάθος κατηγορία. Κάνε τις ερωτήσεις σου ΕΔΩ. Καλώς όρισες. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Νεο μελος παιδια καποιος να βοηθεια κανεις; Πεμ Μάης 03, 2012 2:48 am | |
| Συν+φωνώ με τον αποπάνω μου Καλωσόρισες και καλά ποστ να έχεις - Σπόιλερ:
Naruto 4 ever
| |
|
| |
Maraki Death Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 322 Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : At my dreams..
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: roose,christian.edward,alice,bella,esmi, Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Νεο μελος παιδια καποιος να βοηθεια κανεις; Παρ Μάης 04, 2012 2:46 am | |
| Η βασικη ιδέα του σάιτ είναι οι βρυκόλακες ακι οι συζτήσεις περί αυτών και όχι μόνο. | |
|
| |
KingOfDarkness Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Νεο μελος παιδια καποιος να βοηθεια κανεις; Παρ Μάης 04, 2012 2:39 pm | |
| Συνφονώ με την Μαρία +σου εύχομαι καλή διασκέδαση στο κάστρο μας^^ | |
|
| |
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Νεο μελος παιδια καποιος να βοηθεια κανεις; Πεμ Μάης 10, 2012 1:30 am | |
| Μεταφέρεται στο "Λίγα λόγια για σας" Και καλώς ήρθες | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Νεο μελος παιδια καποιος να βοηθεια κανεις; Παρ Μάης 11, 2012 3:01 am | |
| Ντάξει εγώ είμαι η γκρινιάρα του φόρουμ... Καλώς ήρθες. Κάνε έναν κόπο να μικρύνεις λίγο την υπογραφή σου. | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Νεο μελος παιδια καποιος να βοηθεια κανεις; Παρ Ιουλ 06, 2012 9:42 pm | |
| καλως ηρθες και απο εμενα! | |
|
| |
| Νεο μελος παιδια καποιος να βοηθεια κανεις; | |
|