| λοιπον παιδια νομιζο πως ειρθε η ωρα να βαλο την πρωτι μου ιστορια απολαυστε | |
|
+4Lillith black widow Dark Knight pavlos99 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pavlos99 Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 19/03/2012 Ηλικία : 25 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: λοιπον παιδια νομιζο πως ειρθε η ωρα να βαλο την πρωτι μου ιστορια απολαυστε Πεμ Μαρ 22, 2012 7:51 pm | |
| Καθε μεσανυχτα μεσα στην σκοτεινια του δρομου και το λιγοστο φως της γειτονιας ενα κοριτσι με μακρια ασπρη νυχτυκια και ενα σφυρι στο χερι εμφανιζοταν και εκλεγε τοσο δυνατα που ξυπνουσε ολους τους κατοικους. Αυτο το γεγονος εξοργισε τους κατοικους που αποφασισαν να βαλουν καποιον να παρακολουθει το κοριτσι. Ετσι το επομενο βραδυ το κοριτσακι ξαναεμφανιστηκε αλλα αυτη τη φορα κρατουσε καρφια. Εβαλε το ενα καρφι σε μια κολονα την ΔΕΗ και προσπαθουσε να το καρφώσει αλλα χωρίς αποτελεσμα. Αντιθετως χτυπουσε το χερι της και σπαραζε απο τον πονο και για αυτο ο ντεντεκτιβ αποφασισε να την σταματησει και να την παει στο νοσοκομειο. Την επιασε απο το χερι και το σκουπισε με ενα χαρτομαντηλο για να φυγουν τα αιματα. Τ0 κοριτσακι τοτε απλωσε το χερι της, ξεριζωσε και πηρε τα ματια του ντεντεκτιβ και εφυγε χαρουμενη χοροπηδοντας και τραγουδοντας. Οι κατοικοι συγκλονισμενοι κατεγγειλαν το γεγονος στην αστυνομια που το επομενο βραδυ αφου ειδαν το κοριτσακι να καρφωνει αυτη την φορα με αποτελεσμα (μαντεψτε γιατι?) την οδηγησε σε αναμορφωτηριο νομιζοντας οτι η ιστορια τελιωσε. Ενα χρονο μετα μερικες λαμπες της ΔΕΗ χαλασαν και εβγαλαν ανακοινωση πως 12 η ωρα το βραδυ θα υπαρξουν εργα. Οι κατοικοι απορησαν για την προθημια των εργατων να δουλευουν και τετοιες ωρες. Ετσι το βραδυ ακουγαν επι ώρες τον ηχο ενος σφηριου. Το πρωι που ξυπνησαν το πιο γρικιαστικο πραγμα που μπορουσε να αντικρισει κανεις βρισκοταν στις αυλές του. Καθε κάτοικος στην αυλη αντικρισε ενα κοριτσακι σταυρωμενο με μια λιμνη αιματος ενω στην κεντρικη πλατεια σχαματιζοταν ενα πενταλφα απο αίμα.Το γεγονος συγκλονισε τον κοσμο ενω σε εκεινη την γειτονια κα8ε βραδυ το πενταλφα αιματος σχαματιζετε ξανα και ακουγονται καρφια να καρφωνουν κοριτσακια που ουρλιαζουν. | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: λοιπον παιδια νομιζο πως ειρθε η ωρα να βαλο την πρωτι μου ιστορια απολαυστε Πεμ Μαρ 22, 2012 8:02 pm | |
| Μεταφέρθηκε στο ''The Book of Shadows'' Φίλε μου καλως ήρθες! Ωραία η ιστορία σου , καλά ποστ (στο αντίστοιχο τόπικ κάθε φορά ) και καλή διασκέδαση στο forum μας.. | |
|
| |
black widow Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 724 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011 Ηλικία : 40 Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: λοιπον παιδια νομιζο πως ειρθε η ωρα να βαλο την πρωτι μου ιστορια απολαυστε Πεμ Μαρ 22, 2012 11:37 pm | |
| Λοιπόν Παύλο μου ανατρίχιασα με τα κοριτσάκια κρίμα τα καημένα! Ωραία ιστορία έχεις κι άλλες? | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: λοιπον παιδια νομιζο πως ειρθε η ωρα να βαλο την πρωτι μου ιστορια απολαυστε Παρ Μαρ 23, 2012 1:11 am | |
| Γεια σου Παυλο!!!! Πολυ ωραια ιστορια!!!!Σιγουρα δεν θα ηθελα να μενω σε εκεινη την γειτονια!!!! Περιμενουμε και αλλες ιστοριες!!!! Μπραβο σου!!!!!!! | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: λοιπον παιδια νομιζο πως ειρθε η ωρα να βαλο την πρωτι μου ιστορια απολαυστε Παρ Μαρ 23, 2012 3:12 am | |
| Παύλο, Καλά σου ποστ! Α! και μπράβο σου πολύ καλή η ιστορία σου! Πίστεψε με Σοφία, ούτε εγώ θα το ήθελα.... | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: λοιπον παιδια νομιζο πως ειρθε η ωρα να βαλο την πρωτι μου ιστορια απολαυστε Παρ Απρ 13, 2012 4:45 pm | |
| | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: λοιπον παιδια νομιζο πως ειρθε η ωρα να βαλο την πρωτι μου ιστορια απολαυστε Πεμ Ιουλ 19, 2012 8:06 pm | |
| καλως ηρθες και απο εμενα παυλο. ωραια η ιστορια σου... κριμα για τα κοριτσακια...
| |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: λοιπον παιδια νομιζο πως ειρθε η ωρα να βαλο την πρωτι μου ιστορια απολαυστε Παρ Νοε 16, 2012 1:41 pm | |
| Ανατριχιαστικό αλλά ωραίο | |
|
| |
| λοιπον παιδια νομιζο πως ειρθε η ωρα να βαλο την πρωτι μου ιστορια απολαυστε | |
|