| Η ιστορία μας.. | |
|
+10Lillith Amaranth paramu8enia Nephelim Selene Raven Alastar Ophelia Dark Princess. Catnipe 14 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Catnipe Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 100 Ημερομηνία εγγραφής : 22/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : on the floating shapless ocean
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Jane, Volturi (Twilight Saga) Atittude: Scary
| Θέμα: Η ιστορία μας.. Δευ Οκτ 04, 2010 3:57 am | |
| Γεννήθηκα στις 6 Δεκεμβρίου του 1884, στο Λονδίνο της Αγγλίας. Καταγόμουν από μία από τις πιο εύπορες οικογένειες της Αγγλίας, μέχρι που ο πατέρας μου δολοφονήθηκε. Έτσι έμεινα με την μητέρα μου. Τα οικονομικά μας άρχισαν να "παίρνουν την κάτω βόλτα". Η μητέρα μου αποφάσισε μόνη της να με αρραβωνιάσει με έναν από τους πιο εύπορους άντρες του Λονδίνου. Ήταν ο μόνος τρόπος να βγούμε από το αδιέξοδο. Τον Cal ποτέ δεν τον αγαπησα, δεν ένιωσα τίποτα για αυτόν. Μπροστά σε όλους ήταν καλος και στοργικός, αλλά όταν μέναμε οι δυό μας γινόταν το ακριβώς αντίθετο. Έτσι αποφασίσαμε να μεταναστεύσουμε στον Νέο Κόσμο, και να κάνουμε μία νέα αρχή. Αλλά πού να ξέραμε... Φαντάζομαι τον Τιτανικό τον έχετε δει οι περισσότεροι από εσάς. Δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς η παραγωγή αυτής της ταινίας εντόπισε τα ονόματά μας. Αλλά ήταν πολύ κοντά σε αυτό που ζήσαμε εγώ και ο Jack και οι ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Όμως η ιστορία μας είχε άλλη κατάληξη. Η ταινία συμβαδίζει μέχρι εκεί που βρίσκουμε τη μεγάλη σανίδα και ο Jack με έβαλε πάνω της για να με σώσει. Στην πραγματικότητα ο Jack βρήκε και αυτός ένα σωσίβιο από κάποιον που ήδη είχε πεθάνει και ανέβηκε στη σανίδα μαζί μου. Αρχίσαμε να κωπηλατούμε με τα χέρια μας και φτάσαμε σε μία βαρκα που, για όνομα του Θεού,είχε μέσα 12 μόνο άτομα ανώ θα χωρούσανε τουλάχιστον άλλα 60. Μας βοήθησαν να μπούμε μέσα. Το κακό ήταν ότι είχαμε μόνο το μαύρο παλτό του Jack το οποίο μου είχε δώσει νωρίτερα. Κουβέρτες ή κάτι άλλο να σκεπαστούμε δεν υπήρχε και έτσι μοιραστήκαμε το παλτό ρίχνοντάς το στους ώμους μας. Μετά από μερικά λεπτά ένιωσα μια ξαφνική ζεστασιά και ρώτησα τον Jack τί συνέβενε. μου απάντησε παρηγορητικά "τελειώνει Rose μου, σε λίγο θα ήμαστε για πάντα μαζί" και με φίλησε. Λίγο πιο μετά το ένιωσα, το σώμα μου ήταν σχεδόν παγωμένο και νεκρό και το κεφαλι μου βαρύ. Γύρισα προς τον Jack και του είπα πόσο πολύ τον αγαπούσα, και τότε τελειωσε. Τον είδα βέβαια να κλείνει τα χέρια μου στα δικά του, να μου κλείνει απαλά τα μάτια και να μου δίνει ένα φιλί στο μέτωπο. Τότε σηκώθηκα και βγήκα απο το σώμα μου. Ο Jack είχε κλείσει τα μάτια του και περίμενε να τελειώσει. Και τότε το είδα.. μία ασημένια κλωστίτσα να ανεβαίνει στον ουρανό μαζί με την τελευταία του πνοή. Ήρθε στα ξαφνικά από πίσω μου και με αγκάλιασε τρυφερά. Αποβιβαστήκαμε στο Νέο Κόσμο και από τότε ζούμε αγαπημένοι και αόρατοι. Ήμουν δίπλα στη μητέρα μου όταν πέθαινε από τη στεναχώρια της και δίπλα στον Cal όταν αυτοκτόνησε το 1930 επειδή έχασε όλη του την περιουσία εξαιτίας του κραχ, μόνο που κανένας δεν ήξερε ότι τους παρακολουθούσαμε. Μόλις ξεψυχούσαν εξαφανιζόμασταν για να μη γίνουμε αντιληπτοί. Φαντάζεσαι Jack μου να μας κηνυγούσαν ακόμη; Αυτά για εμένα και τον Jack μου.. τώρα σας αφήνουμε γιατί ένα ζευγάρι χάνει τη ζωή του στην άσφαλτο. Θέλουμε να είμαστε μαζί τους μόλις έρθουν σε αυτόν τον κόσμο.Τελικά τίποτε δεν στάθηκε εμπόδιο για εμάς. | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Η ιστορία μας.. Δευ Οκτ 04, 2010 4:02 am | |
| | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Η ιστορία μας.. Δευ Οκτ 04, 2010 4:19 am | |
| Πάρα πολύ όντως.....Και μένα με συγκίνησε Dark Princess - Σπόιλερ:
Δεν είναι πρόστυχο αρκεί να μην συνεχίσουνε :P
| |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Η ιστορία μας.. Δευ Οκτ 04, 2010 5:30 am | |
| Εσυ την εγραψες η την βρηκε καπου??? - Σπόιλερ:
Χαχαχαχαχαχα μπα.......
| |
|
| |
Alastar Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 600 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 48
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Η ιστορία μας.. Δευ Οκτ 04, 2010 3:37 pm | |
| Καλώς ήρθες, ομολογώ ότι έχεις φαντασία. Μου άρεσε η ιστοριούλα σου. Γράφεις μήπως; | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Η ιστορία μας.. Δευ Οκτ 04, 2010 6:23 pm | |
| Ωραία ιστορία, συγκινητική... Καλωσήρθες λοιπόν και αν γράφεις θα ήθελα πολύ να δω κι άλλα δικά σου και επίσης ανυπομονώ να δω τα σχέδια για τα φορέματα που έλεγες!!!!! | |
|
| |
Catnipe Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 100 Ημερομηνία εγγραφής : 22/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : on the floating shapless ocean
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Jane, Volturi (Twilight Saga) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Η ιστορία μας.. Παρ Οκτ 08, 2010 3:01 am | |
| Παιδιά δεν γράφω ιστορίες. Η συγκεκριμένη ταινία με συγκίνησε και η ιστορία είναι δική μου. Απλά είδα τους άλλους που έγραφαν και ήθελα και εγώ!! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια πάντως !!! *ΥΓ: Τα φορέματα έρχονται μάλλον την Κυριακή γιατί δεν προλαβαίνω (καταραμένο σχολείο).. | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stivie Rae Jonhson Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Η ιστορία μας.. Παρ Φεβ 17, 2012 9:49 pm | |
| Ωραία ιστορία, συγκινητική... Καλωσήρθες! | |
|
| |
Nephelim Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 164 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 30
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose, Zoey, Selene, Edward Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Η ιστορία μας.. Σαβ Φεβ 18, 2012 8:27 pm | |
| πολύ ωραία ιστορία! μπράβο σου! | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Η ιστορία μας.. Σαβ Φεβ 18, 2012 10:16 pm | |
| θα συμφωνήσω και εγώ με τα κορίτσια! Πολύ συγκινητική! :") | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Η ιστορία μας.. Κυρ Φεβ 19, 2012 1:46 am | |
| πραγματικα πολυ διαφορετικο τελος. και αν και νεκροι ειναι ακομα μαζι,ευτιχισμενοι και βοηθωντας αλλους να προσαρμοστουν σ'αυτον τον διαφορετικο κοσμο..μπραβο σου! | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Η ιστορία μας.. Κυρ Φεβ 19, 2012 4:23 pm | |
| πολυ ωραια ιστορια!!!! | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Η ιστορία μας.. Δευ Φεβ 20, 2012 1:55 am | |
| Πολυ ομορφη ιστορια με συγκινησε εχεις φαντασια δεν μπορω να πω....πολυ καλο!Και καλωςηρθες!!! | |
|
| |
aphroditenight19 Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 103 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 100 Τόπος : HOUSE OF NIGHT
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: me Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Η ιστορία μας.. Κυρ Μαρ 04, 2012 3:01 am | |
| | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Η ιστορία μας.. Τρι Ιουν 26, 2012 12:18 am | |
| Με συγκίνησε πάρα πολύ, έχεις μεγάλη Φαντασία. Τέλεια ιστορία | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Η ιστορία μας.. Παρ Ιουλ 06, 2012 9:48 pm | |
| ναι... ηταν τελεια ιστορια! απιθανη! | |
|
| |
| Η ιστορία μας.. | |
|