| Ζωντας στο σκοταδι | |
|
+5Sensitive Vampire paramu8enia Allison Argent Raven Favole 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Ζωντας στο σκοταδι Τετ Οκτ 03, 2012 7:12 pm | |
| Ένα κορίτσι..... όπου γεννήθηκε με ένα από τους πιο παράξενους τρόπους.... χωρίς πραγματική οικογένειά..... βιώνοντας ρατσισμό για αρκετά χρονιά....για το πόσο διαφορετική είναι...για το πως μοιάζει....για την ζωή της..... Χωρίς να ελπίζει για το αύριο ζώντας στο σκοτάδι κάθε μέρα και πιο πολύ...... μέχρι που κάποιος η κάποιοι αλλάζουν ριζικά την ζωή της....προς το καλό η προς το κακό...και τότε όλα θα αλλάξουν....θα συνεχίσει να ζει στο σκοτάδι η θα βγει στο φως..; Θα είναι αυτή που ήταν η όχι; Όλα θα είναι ένας μίτος για την 15χρονη Κριστιν......πιο θα είναι το τέλος? Coming soon....- Σπόιλερ:
(κατανοηση παρακαλω ειναι η πρωτη μ ιστορια ετσι....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BreakingDawn στις Πεμ Οκτ 04, 2012 5:11 pm, 1 φορά | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Τετ Οκτ 03, 2012 11:55 pm | |
| Για πόσο soon το κόβεις να έρχεται; Φαίνεται ενδιαφέρον | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Πεμ Οκτ 04, 2012 12:12 am | |
| λοιπον για ποσο soon πολυ πιθανον σαββατοκυριακο......
ναι ειναι ενδιαφερον....^_^ σιγουρα....
αλλα θα ειναι λιγακι περιπλοκο γιατιθα ειναι η πρωτη ιστορια με κεφαλαια....συνηθως κανω σορτ στορι | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Πεμ Οκτ 04, 2012 12:43 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Πεμ Οκτ 04, 2012 1:13 am | |
| - BreakingDawn έγραψε:
- λοιπον για ποσο soon πολυ πιθανον σαββατοκυριακο......
ναι ειναι ενδιαφερον....^_^ σιγουρα....
αλλα θα ειναι λιγακι περιπλοκο γιατιθα ειναι η πρωτη ιστορια με κεφαλαια....συνηθως κανω σορτ στορι Νομίζω είναι πιο εύκολο να γράψεις μεγάλο. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Πεμ Οκτ 04, 2012 2:16 am | |
| Original.Vampire : σε ευχαριστω πολυυυ....^_^
Χριστινα¨οχι το μικρο για μενα ειναι πολυ πιο ευκολο.....αλλα ο καθενας ιοτι τον βολευει...απλα το ειπα για ναμην παρεξηγησετε εαν λεω πολλα η καποια πραγματα δεν τεριαζουν | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Πεμ Οκτ 04, 2012 3:00 am | |
| Όντως φαίνεται πολύ ενδιαφέρον η ιστορία σου καλέ... Άραγε τι θα γίνει; :Ο Περιμένουμε! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Πεμ Οκτ 04, 2012 4:34 am | |
| φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία... ανυπομονώ να δω πως θα εξελιχθεί απλά πρόσεχε λιγάκι όταν γράφεις γιατί τρως λίγες λέξεις, ή τις κολλάς, ή αλλάζεις γράμματα. δεν στο λέω για κακό. απλά για να είναι πιο κατανοητή η γραφή σου! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Πεμ Οκτ 04, 2012 5:05 pm | |
| Ευα: εμ ναι εχεις δικιο....απο ταχυτητα ειναι αυτα.....σρυ θα το προσεχω...τα διορθωσα τωρα Μαρια: σε ευχαριστω πολυ...^_^ θα δεις τι θα γινει χεχε...^_^ και σας ευχαριστω ξανα ολες...^_^ οριστε το πρωτο κεφαλαιο...ειναι καπως γιατι εχω μπερδεμνα πραγματα μεσα..αλλα δεν πειραζει μαθινω ελπιζω να σας αρεσει......λιγακι μικρο αλλα το 2ο θα ειναι πιο μεγαλο i promise. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1
Ποτέ μου δεν ένιωσα μέλος αυτής της οικογενείας ήμουν το τρίτο παιδί και ποτέ δεν έμαθα τι σημαίνει αγάπη. Εγώ δεν ήμουν τίποτα άλλο παρά ένα μπάσταρδο. Ποτέ δεν με συμπάθησαν. Το πρώτο πράγμα που φταίει είναι διότι υπάρχω για να υπάρχει η αδελφή μου η Ρεμπέκα η αλλιώς Μπέκα. Λυπηρό έτσι; Εγώ δεν γεννήθηκα σαν όλα τα τα παιδιά η μάλλον σαν τα περισσότερα παιδιά όπου ήταν ο καρπός ενός έρωτα. Όχι όχι εγώ ήμουν διαφορετική. Δημιουργήθηκα σε ένα ιατρικό εργαστήριο όπως μου έχουν πει δηλαδή με τεχνητή γονιμοποίηση, Όχι από τους γονείς που έχω τώρα από αγνώστους. Και με δημιούργησαν για να είμαι τέλεια και συμβατή δότης για την αδελφή μου. Η Μπέκα πάσχει από ένα πολύ σπάνιο είδος λευχαιμίας. Άρα καταλαβαίνετε τον σκοπό που δημιουργήθηκα μόνο και μόνο για να δίνω ζωή σε αυτή. Από τα τόσα παιδιά του κόσμου ο θεός διάλεξε να έχω εγώ αυτή την τόσο εξαίσια ζωή χωρίς αγάπη και γεμάτη αδιαφορία.
Το δεύτερο πράγμα που θα φταίει για αυτή τους την αδιαφορία είναι πως από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκα το ένα μου πάθος ήταν η ζωγραφική. Τελείως άκυρο, ναι το ξέρω, άλλα είναι πραγματικό. Οι γονείς μου μισούσαν την ζωγραφική και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί και ούτε πρόκειται. Επίσης είχα ένα αδιανόητο πάθος για τα μαύρα και μωβ ρούχα. Ιδιαίτερα σε αυτά που είχαν ένα γοτθικό στυλ ξέρετε φορέματα με κορσέδες μακριές και κόντες φουστίτσες με δαντέλα και μπόλικο τούλι και όλα αυτά τα ιδιαίτερα κοσμήματα που θα μπορούσαν να τα συνοδεύουν. Στυλ gothic Lolita, έτσι ήταν το στυλ μου και το λάτρευα. Ποτέ δεν κατάλαβαν το στυλ μου και ποτέ δεν τους άρεσε απλά μου το παρείχαν για να τους αφήνω ήσυχους. Ο μόνος που με καταλάβαινε έστω και λίγο ήταν ο Στάμπλερ ο 20χρονος αδελφός μου. Και αυτό γατί κάποτε μου χε πει «Κριστίν χωρίς να παρεξηγηθείς, ώρες ώρες, σε λυπάμαι….είναι τελείως απάνθρωπο να σε δημιουργούν και να σε φέρνουν στον κόσμο μόνο και μόνο για δίνεις τα σωθικά σου γατί αν και δεν το καταλαβαίνεις αυτό δίνεις…για να σώσεις κάποιον…και μετά αυτοί να σε γράφουν στα παπούτσια τους. Και εγώ αυτή τους την αδιαφορία ζω, από τότε που η Μπέκα αρρώστησε οι ‘’γονείς μας’’ ζουν και αναπνέουν μόνο για αυτήν. Ο Στάμπ δεν ζει πλέον για αυτούς είναι θεωρητικά νεκρός όπως και εσύ.» Αυτό είπε με ένα βλέμμα που σε έκανε να νιώθεις τόσο απαίσια και τόσες τύψεις για ένα άγνωστο λόγο και έπειτα έφυγε. Προσπάθησα από τότε να είμαι δίπλα του ώστε να ξέρει πως για μένα δεν ήταν θεωρητικά νεκρός αλλά σπάνια μου έδινε σημασία.
Οκ η ζωή μου ήταν σκέτη κόλαση και γεμάτη αδιαφορία συχνά γελούσαν και με ειρωνευόταν. Όμως πιο πολύ την έντονη αδιαφορία και τον ρατσισμό τον ένιωσα γερά στο γυμνάσιο και το λύκειο. Δεν έμοιαζα με κανέναν από τους γονείς και τα αδέλφια μου η το σοι μου καθώς μεγάλωνα και αυτό είχαν αρχίσει να το παρατηρούν πλέον. Ήμουν γύρω στο 1,65 αδύνατη χλωμή επιδερμίδα με μαλλί μακρύ ως την μέση πιο μαύρο και από κάρβουνο και με μάτια στο γαλάζιο του ουρανού. Φτυστό φάντασμα. Η Μπέκα ήταν γύρω στο 1,60 17 ετών με σταρένια επιδερμίδα, μαλλί καστανόξανθο έως τους ώμους και με καστανοπράσινα μάτια. Έφερνε πολύ στον πατέρα μου. Και τέλος ο Στάμπ όπου ήταν 1.90 επιδερμίδα σε σοκολατί απόχρωση αρκετά γυμνασμένος με καστανά μαλλιά κομμένα σε στυλ φράντζα και με μάτια πράσινα σαν της μέντας. Έφερνε πολύ με την μητέρα μου. Οπότε εγώ και πάλι ήμουν αυτή που ξεχώριζε κατά πάρα πολύ..Τραγικό αυτό, δεν έμοιαζα σε κανένα ούτε στην συμπεριφορά ούτε στα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Λες και δεν είναι οι πραγματικοί μου γονείς αυτοί αλλά άλλοι . Άλλοι να με δημιούργησαν και να με πήραν αυτοί που έχω και έτσι να ναι γιατί έγινε αυτό; Σκέφτηκα πως έλεγα βλακείες δεν υπήρχε περίπτωση να είχε συμβεί κάτι τέτοιο τέλος από αυτούς δημιουργήθηκα αλλά και πάλι…δεν μου κολλάει…Κριστίν σύνελθε ξαναείπα στον εαυτό μου και ξάπλωσα για να με πάρει ο ύπνος. Λίγο πριν με πάρει ο ύπνος άκουσα ξανά την ίδια ελκυστική και όμορφη αντρική φωνή να μου λέει « Υπομονή και όλα θα αλλάξουν μικρό μου ,όλα θα αλλάξουν, υπομονή» Τι στο καλό θα πει αυτό; Ποιος ήταν αυτός που μου το έλεγε; Και γιατί να μου παίζει η φαντασία αυτό το παιχνίδι; Αυτά σκεπτόμουν μέχρι που ο ύπνος με πήρε.
| |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Σαβ Οκτ 06, 2012 2:08 am | |
| δεν κατάλαβα πως δίνει η κρίστιν ζωή στην αδερφή της Μπέκα? | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Σαβ Οκτ 06, 2012 2:15 am | |
| Σε ευχαριστω πολυ που το διαβασες ππρωτα απο ολα ^_^ θα σου εξηγησω....
οπως ανεφερα η Μπεκα πασχει απο ενα σπανιο ειδος λευχαιμιας...δηλαδη εχει λιγοτερα ερυθρα αιμοσφαιρια απο οτι πρεπει οπως και μυελο των οστων....οποτε για να μην πεθανει η Μπεκα η Κριστιν ππρεπει να της δινει μεγαλλες ποσοτητες αιματος και μυελο των οστων...για αυτο τον λογο την δημιουργησαν την Κριστιν...αλλα για να φανερωσω κατι τωρα η Κριστιν ειναι κατα καποιο τροπο υοθετημενη....απλα της εχουν πει και αλλα ψεματα.... | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Σαβ Οκτ 06, 2012 2:17 am | |
| aha τώρα κατάλαβα, ωραία ιστορία. (Θέλω να μάθω συνέχεια σύντομα) | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Σαβ Οκτ 06, 2012 2:19 am | |
| ^_^ σε ευχαριστω ^_^ καλα για συντομη δυνεχεια δεν το κοβω αλλα θα προσπαθησω...^_^ και παλι σεδ ευχαριστω | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Δευ Οκτ 08, 2012 6:56 pm | |
| Παρακαλω μπορει καπιος να σβησει το θεμα εδω? δλδ να το κλειδωσει η οτι κανετε? | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Δευ Οκτ 08, 2012 8:21 pm | |
| γιατί?????? Μια χαρα είναι η ιστρια συνεχισε. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Τρι Οκτ 09, 2012 12:15 am | |
| γιατι εισαι η μονη που το διαβαζειι...και σε ευχαριστω πολυ για αυτο..... αλλα το να κανω 10 ωρες να το σκεφτω να το γραψω και να το διαβαζεις μονο εσυ...για μενα ειναι καπως | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Τρι Οκτ 09, 2012 2:15 am | |
| Κι εγώ το διάβασα, αλλά δεν πρόλαβα να σχολιάσω Συνέχισε! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Τρι Οκτ 09, 2012 2:17 am | |
| οχ διαβολακο βλεπω...καλα κλα θα συνεχισω | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Τρι Οκτ 09, 2012 2:19 am | |
| Έτσι μπράβο! Άντε! Γράφε, λοιπόν! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Τρι Οκτ 09, 2012 2:19 am | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Τρι Οκτ 09, 2012 2:21 am | |
| Ναι άντε γράφε επειδή δεν σου σχολιάζουμε δεν σημαίνει ότι δεν είναι ωραίο... Απλά δεν έχουμε χρόνο!! Πολύ ωραίο! Πότε η συνέχεια; | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Τρι Οκτ 09, 2012 2:24 am | |
| χαχα μου αρεσει ετσι οπως το εθεσες μαρια
εμμ η συνεχεια δεν ξερω (εχουν πεσει διαγωνισματα τωρα και ειναι μονο η αρχη σνιφ σνιφ) | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Τρι Οκτ 09, 2012 2:26 am | |
| Και επίσης το ότι δε σχολιάζουμε δε σημαίνει απαραίτητα και δε διαβάζουμε... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Τρι Οκτ 09, 2012 2:28 am | |
| αχα αυτο παει σε σενα πιο πολυ.... να απλως ειμαι λιγακι ανασφαλης τωρα τελλευτεα συγνωμη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζωντας στο σκοταδι Τρι Οκτ 09, 2012 2:29 am | |
| Χαχα ευχαριστώ.!:Ρ
Άστα να πάνε και εγώ εδώ... ίδια μοίρα έχουμε...:Ρ
Δεν πειράζει εμείς θα περιμένουμε! :Ρ | |
|
| |
| Ζωντας στο σκοταδι | |
|