| Μαγεία η παναρχαία τέχνη | |
|
+5apateonakos Sensitive Vampire Favole Κρίστεν Allison Argent 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Δευ Νοε 26, 2012 4:13 am | |
| Ουάου αυτό πάντως με την μολυβένια πλάκα μου έκανε εντύπωση! | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Τετ Νοε 28, 2012 8:19 pm | |
| Όπως λέει και ο τιτλος η μαγεία υπήρχε απο τα πολύ παλιά χρόνια και το απέδειξε το παραπάνω κείμενο οπότε βγάζουμε το συμπέρασμα πως εκείνα τα χρόνια θα χρησιμοποιούσαν και μαύρη και λευκή μαγεία όχι όπως είχαν πεί μια φορά στην εκκλησία οτι υπάρχει μόνο μαύρη μαγεία και είναι του διαβόλου! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Τετ Νοε 28, 2012 8:33 pm | |
| - Allison Argent έγραψε:
- Όπως λέει και ο τιτλος η μαγεία υπήρχε απο τα πολύ παλιά χρόνια και το απέδειξε το παραπάνω κείμενο οπότε βγάζουμε το συμπέρασμα πως εκείνα τα χρόνια θα χρησιμοποιούσαν και μαύρη και λευκή μαγεία όχι όπως είχαν πεί μια φορά στην εκκλησία οτι υπάρχει μόνο μαύρη μαγεία και είναι του διαβόλου!
Ναίιι ακριβώς!Η Μαύρη είναι η μαγεία του κακού | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Τετ Νοε 28, 2012 8:39 pm | |
| Ναι και ο παπάς είπε πως δεν υπάρχει άσπρη μαγεία και παραλίγο να με διώξει γιατι επεμενα ότι υπάρχει! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Τετ Νοε 28, 2012 8:40 pm | |
| | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Τρι Δεκ 25, 2012 11:43 pm | |
| εγώ ξέρω πως σίγουρα δεν πιστεύω στην μαγεία με την μορφή που μας παραουσιάζεται σε ταινίες, ας πούμε. ξόρκια, κατάρες, ευχές... | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Τετ Δεκ 26, 2012 6:00 pm | |
| Ναι και εγω δεν πιστεύω στη μαγεία έτσι όπως παρουσιάζεται στις ταινίες όπως στο The secret Circle και Χάρι Πότερ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Τετ Δεκ 26, 2012 8:01 pm | |
| - Σπόιλερ:
Μακάρι να έιμασταν σαν και αυτές στο The Secret Circle ε Λία; :P :P Ναί ούτε εγώ πιστεύω στην μαγεία που παρουσιάζει ο κινηματογράφος. | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Τετ Δεκ 26, 2012 8:04 pm | |
| - Σπόιλερ:
Ώ, ναι εγω θα ήμουν σαν την Φέη
| |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Τετ Δεκ 26, 2012 8:05 pm | |
| - Σπόιλερ:
Χαχαχα εγώ θα γίνω η Κάσι :P
| |
|
| |
apateonakos Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2013
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Παρ Ιουν 07, 2013 7:12 pm | |
| η μαγεια υπαρχει ασχολυμε ενα χρονο με τη λευκη αλλα ειναι αρκετα δισκολη σαν τεχνη και ειναι μονο για αυτουσ που μπορουν να ξεχωρισουν το καλο απο το κακο αλλιως σχεδον παντα το ατομο καταληγει στη μαυρη η οποια σχετιζεται αμεσα με το σατανισμο κε σχεδον παντα καταστρεφει το ατομο το οποιο τη χρησιμοποιει στο τελος | |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Παρ Ιουν 07, 2013 8:31 pm | |
| αληθεια ασχολησε με την λευκη μαγεια;;;!!! ζηλευω , αλλα ,για εξηγησε μου λιγο, τι ειναι η λευκη μαγεια;;;; | |
|
| |
Αιώνια Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 67 Ημερομηνία εγγραφής : 16/04/2013 Ηλικία : 199 Τόπος : εδω, εκει, παραπερα.....
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: dracula.... Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Κυρ Ιουν 09, 2013 7:40 pm | |
| - baby vampire έγραψε:
- αληθεια ασχολησε με την λευκη μαγεια;;;!!!
Για εξηγησε μου λιγο, τι ειναι η λευκη μαγεια;;;; ναι, τι ειναι;;;;; εγω δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοιο ηδος μαγειας!!!! νομιζα οτι ηπαρχει μονο η μαυρη μαγεια η οποια εχει να κανει με τον Διαβολο!!!!!!! | |
|
| |
Vasilis1818 Warlock
Αριθμός μηνυμάτων : 327 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2011 Ηλικία : 34 Τόπος : Καπου...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Τετ Ιουν 12, 2013 7:34 pm | |
| Πιστευω στην μαγεια. Βασικα διαβασα και κατι που ειπατε για την εκκλησια. Η εκκλησια λεει οτι ή μαγεια ειναι κακη ή ας πουμε οτι ειναι μονο μαυρη. Δεν αναγνωριζει την μαγεια ως κατι καλο γενικα και για αυτο δεν συμφωνει στο οτι υπαρχει και λευκη μαγεια.
Προσωπικα για εμενα η μαγεια ειτε μαυρη (καλα στην μαυρη ακομη πιο πολυ) ειτε λευκη δεν ειναι καλη. Βεβαια δεν ξερω γιατι δεν το εχω ψαξει ποτε κι ουτε με εδιαφερει. Βεβαια αν χρησιμοποιεις την μαγεια ΜΟΝΟ για να προστατευτεις εσυ και οχι για να πειραξεις καποιον ή γενικα για κατι διαφορετικο τοτε ειναι καλυτερα.
Το θεμα ομως ειναι οτι στην μαγεια και τα λογια που λες... Σε ποιον απευθυνεσαι? σε ποιον προσευχεσαι και ποιος σου δινει την δυναμη να κανεις οτι ζητησεις? Σιγουρα οχι ο θεος παντως (για αυτους που πιστευουν οτι υπαρχει θεος). | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Πεμ Ιουν 13, 2013 3:11 am | |
| Βασίλη, σχετικά με αυτό που είπες, για το που απευθύνεσαι, απευθύνεσαι στη φύση αν δεν κάνω λάθος. Η φύση με τα στοιχεία της, φωτιά, νερό, αέρας, γη, ακόμα και το πνεύμα, σου δίνουν τη δύναμη. Η μαύρη μαγεία δε, σχετίζεται με το σατανισμό γιατί υπάρχει η αντίληψη πως ο Σατανάς δίνει τις δυνάμεις αυτές τις σκοτεινές. Αλλά εγώ πιστεύω και πάλι πως η φύση δίνει αυτές τις δυνάμεις. Εξάλλου, και η φύση εκτός από την ομορφιά που διαθέτει (δηλαδή λεύκη μαγεία, αν το πάμε έτσι), είναι και επικίνδυνη τόσο που μπορεί και να σκοτώσει (δηλαδή μαύρη μαγεία)
Βέβαια, δεν έχω ασχοληθεί με αυτό το θέμα και δεν ξέρω. Απλά, αυτή είναι μια δική μου θεωρία. Και ίσως υπάρχει και γενικότερα. | |
|
| |
Vasilis1818 Warlock
Αριθμός μηνυμάτων : 327 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2011 Ηλικία : 34 Τόπος : Καπου...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Πεμ Ιουν 13, 2013 6:52 am | |
| Η φυση? πνευμα? τι εννοεις πνευμα και πιο πνευμα? παντως οχι δεν ειναι η φυση γιατι ειχα συζητησει καποτε με μια γυναικα που ηταν μαθητρια "λευκης" μαγειας και μου ειχε πει οτι απευθυνεται στον θεο και στους αγγελους. Πραγμα που δεν πιστεψα αλλα ετσι μου ειχε πει. Η μαυρη δε μου ειπε οτι απευθυνεται στο εντελως αντιθετο... δηλαδη προς τους δαιμονες. Προσωπικα δεν μπορω να πω με σιγουρια γιατι δεν εχω ιδεα αλλα ξαναλεω πως η μαγεια δεν ειναι κατι καλο για να ασχοληθεις θελει σιγουρα τεραστια προσοχη κι αν παει κατι στραβα τι γινεται? δεν τα εμπιστευομαι αυτα. | |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Πεμ Ιουν 13, 2013 5:18 pm | |
| Εψαξα και ρωτησα για την λευκη μαγεια και διαβασα (και ακουσα , απο τον ιερεα της περιοχης μου) πως δεν εχει καμια διαφορα με την μαυρη. Και τα 2 ειδη μαγειας αναφερονται στον Διαβολο και στους δαιμονες, ακομα κι ας μην το ξερουν αυτοι που χρησιμοποιουν, τη λευκη μαγεια! | |
|
| |
apateonakos Spirit
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Κυρ Ιουν 16, 2013 8:14 pm | |
| οι παπαδεσ οντωσ αυτο πιστευουν αλλα ειναι λαθοσ καταρχασ στη λευκη μαγεια απευθυνεσε στην ιδια τη φυση και κατ επεκταση στο θεο.οι περισοτεροι τα μπερδευουν γιατι τα ορια αναμεσα στα 2 ειδη μαγειασ ειναι παρα πολυ εφκολο να ξεπεραστουν και εχει γινει απο πολλουσ αλλα απλα ενημερωτικα στη λευκη μαγεια ο σταυροσ ειναι φυλακτο και για τουσ εμπεισουσ υπαρχει κατι που λεγετε επικληση στουσ αγγελουσ!!τωρα για τουσ εξυπνουσ που θα σκεφτουν"μα και οι δαιμονεσ αγγελοι ηταν μηπωσ αναφερει αυτουσ ωσ αγγελουσ?"οι πιο ισχυρεσ κατα τη γνωμη μου επικληση ειναι στουπ αρχαγγελουσ μιχαηλ και γαβριηλ | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Τρι Ιουν 18, 2013 3:19 am | |
| | |
|
| |
apateonakos Spirit
| Θέμα: Απ: Μαγεία η παναρχαία τέχνη Τρι Ιουν 18, 2013 6:46 am | |
| α και γιατι καποιοσ ρωτησε η μαυρη απευθυνεται στον ιδιο τον οξω απο δω καθωσ υπαρχουν και ανθρωποθυσιεσ και κατι αλο στη λευκη ισωσ το πιο σημαντικο κοματι ειναι η θεωρια η οποια ειναι τεραστια και απαραιτητη για να προχωρησεισ στο πρακτικο μεροσ και για σου συμβει κατι κακο πρεπει πραγματικα να το προσπαθησεισ :Ρ και οντωσ καλο ειναι να μην ασχολειται οπιοσδηποτε με αυτην | |
|
| |
| Μαγεία η παναρχαία τέχνη | |
|