| Γενική Κουβεντούλα | |
|
+10Lillith Favole Raven AЯianЯhod.ЬЩ.22 Allison Argent paramu8enia Albert Archibald Amaranth Κρίστεν Ophelia 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 9:07 am | |
| Sony Ericsson όχι και τόσο καλή μάρκα... αλλά πιστεύω ότι έχει 2-3 χρόνια μπροστά του.... αρκεί να μην πέσει πουθενά γιατί αλλιώς θα θέλει μαγκούρα μετά! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 9:10 am | |
| Ποια μάρκα πιστεύεις ότι είναι καλύτερη; | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 9:16 am | |
| Sony Ericsson πάντως όχι και τόσο γιατί η ξαδέρφη μου είχε πάρει Sony Ericsson μάρκα κινητού και της χάλασε στο μισό χρόνο, ή στο ένα χρόνο!:Ρ
Πιστεύω ότι είναι η Nokia γιατί έμενα το κινητό που είχε πέσει από την δεύτερη ή τρίτη μέρα δεν θυμάμαι στην τουαλέτα...(άσε μεγάλη ιστορία) :Ρ χάλασε μόνο η κάμερα, δεν νοιάστηκα! Επέζησε για 3 χρόνια, έπειτα πήρα άλλο...:Ρ Και πάλι είχε πέσει αμέτρητες φορές... και με δύναμη και από ύψος...:Ρ
Το motorolla 2 χρόνια κρατάει πιστεύω...
Και τώρα που έχω samsung δεν ξέρω, θα σου πω σε κάνα 2 χρόνια...:Ρ | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 9:18 am | |
| Και εγώ πιστεύω ότι το Nokia είναι από τις πιο αυθεντικές μάρκες. Αλλά οι περισσότεροι προτιμούν Samsung ή Sony Ericsson γιατί έχει περισσότερα μπιχλιμπίδια. Μπρος στην αντοχή, προτιμούν την άνεση :P
(Motorolla δεν είχα ποτέ, αλλά όσοι είχαν δεν ήταν ευχαριστημένοι :/) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 9:31 am | |
| Ναι, μικρή γι'αυτό το λόγο ήθελα να πάρω Sony Ericsson!:Ρ Χαχα! Αλλά αν το ψάξεις και η Nokia έχει κάτι μπιχλιμπίδια!:Ρ
Πίστεψε με, έχουν δίκιο..:Ρ Εμένα μου είχε βγει το πληκτρολόγιο... Άλλα κουμπιά δεν πατιόνταν..:Ρ Άσε μαρτύριο τότε!:Ρ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 9:33 am | |
| Πάλι καλά που δεν είχα ποτέ Motorolla τότε -.- Αλλά ούτε και Samsung. Τα Σαμ-sung τι λένε; (Το τελευταίο ήταν νύξη για το Supernatural σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, αμόρφωτα ανθρωπάρια xD) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 9:40 am | |
| Και μην πάρεις ποτέ σου!:Ρ Όσον αφορά για το Samsung ε εντάξει μέχρι στιγμής καλό είναι το έχω περίπου ένα χρόνο...:Ρ
Χαχα πράγματι δεν το κατάλαβα...:Ρ Είμαι χαζό ή απλά είναι η κούραση!:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 3:13 pm | |
| Argy έχουμε το ίδιο κινητό!:P | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 6:09 pm | |
| Εγω εχω το nokia lumia αλλα βασανιστηκα μεχρι να το παρω γιατι οι γονεις μου δεν ηθελαν να μου το παρουν! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 7:27 pm | |
| Καημένο μου παιδί Και εγώ θέλω να αλλάξω τώρα κινητό αλλά να πάρω ένα κινητό που μπαίνουν 2 κάρτες μέσα γιατί δυστυχώς πρέπει να έχω 2 κινητά η σύνδεση των γονιών μου είναι άλλη και των φίλων μου άλλη οπότε είναι κάπως εκνευριστικό. Μακάρι να με αφήσουν... | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 7:51 pm | |
| Τα ιδια με εμενα αλλα δεν σκεφτηκα ποτε κινητο με δυο καρτες βεβαια τωρα σιγα μην αλλαζα το κινητο μου, ειναι καταπληκτικο! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 8:08 pm | |
| Ναί το ξέρω είναι φανταστικό το κινητό σου @Princess of darkness σε μία φωτογραφία που έχεις στον ''Καθρέφτη του Night Castle'' έχουμε σχεδόν την ίδια φυσιογνωμία!Μόνο η μύτη αλλάζει :o | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 8:35 pm | |
| Argy, Το δεύτερο μου όνομα είναι σκύλα λόγω του ότι κοροϊδεύω τους πάντες και τους τρολλάρω Εγώ έχω LG και μια χαρά είναι. Και τούμπες έχει φάει και διάφορα. Μου το δάνεισε η κολλητή μου και το είχε και αυτή 2 χρόνια πριν από εμένα. Βέβαια εγώ το έχω μόνο 4 μήνες τώρα αλλά με βολεύει πολύ. | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 8:46 pm | |
| | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 9:17 pm | |
| Εγω ποτε δεν ειχα LG κινητο, μονο σε TV ειχα LG | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Δεκ 15, 2012 9:46 pm | |
| Σε TV και εγώ έχω Αλλά είχα και σε κινητό είναι καλό θα έλεγα. | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 16, 2012 7:33 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 16, 2012 7:36 am | |
| Γεια σου Ειρήνη! Τι κάνεις; Πως και από το σκοτεινό κάστρο μας; | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| |
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 16, 2012 4:14 pm | |
| Hello! Good morning everybody! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 16, 2012 4:24 pm | |
| | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 16, 2012 5:08 pm | |
| | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| |
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 16, 2012 5:44 pm | |
| Εγω αντίθετα αυτη η εβδομάδα ήταν πολύ ωραία!!!! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 16, 2012 5:52 pm | |
| | |
|
| |
| Γενική Κουβεντούλα | |
|