| Γενική Κουβεντούλα | |
|
+10Lillith Favole Raven AЯianЯhod.ЬЩ.22 Allison Argent paramu8enia Albert Archibald Amaranth Κρίστεν Ophelia 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 10:02 pm | |
| Σε ευχαριστώ Σταύρο, όποτε μπορέσω θα πάω να αγοράσω μια!
Γνώμες... | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 10:07 pm | |
| Χαχαχαχ μου άρεσε αυτό το ''Γνώμες''. Θα συνφωνήσω με τον Σταύρο δεν θα το νιώθω σαν ευθύνη αλλά σαν μια δέσμευση.Επειδή ακριβώς θα υπάρχουν αισθήματα. | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 10:12 pm | |
| Εγώ δεν το βλέπω σαν δεσμευση. Γιατί όταν το θες πραγματικά κ σε κανει ευτυχισμένο, δεν το νιώθεις δεσμευση | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 10:14 pm | |
| Γενικά εγω δεν πιστεύω στις σχέσεις | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 10:15 pm | |
| Τέσπα όπως είπε και η σοφή Λία ''Γνώμες''....:P | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 10:22 pm | |
| Ακριβώς είμαι η πιο σοφή των σοφών και η πιο έξυπνη...(ψωνίζομαι τώρα, μην με πάρετε στα σοβαρα) | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 10:26 pm | |
| χαχα:Ρ συναίσθημα σαν τον ερωτα δεν υπάρχει άλλο πιστεύω | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:15 pm | |
| Υπάρχει. Είναι δυνατότερο και κρατάει περισσότερο. Η αγάπη | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:20 pm | |
| Πρόβλημα: Το Wordpad σβήστηκε δεν ξέρω και εγώ πως και δεν ξέρ που να γράψω, καμιά ιδέα κανείς?
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:23 pm | |
| Γράψε στο Notepad :P Α, και Λία (επειδή τώρα διάβασα τα προηγούμενα ποστ) Μην είσαι τόσο κατηγορηματική. Μπορεί η ζωή να σε εκπλήξει ευχάριστα, που ξέρεις | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:24 pm | |
| - AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
- Υπάρχει. Είναι δυνατότερο και κρατάει περισσότερο. Η αγάπη
ο αληθινος ερωτας προυποθέτει αγάπη | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| |
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:28 pm | |
| Ο ''έρωτας'' και η ''αγάπη'' είναι επικίνδυνο (θα έλεγα) να μπαίνουν τόσο εύκολα στον ίδιο παρανομαστή. Προτού γίνει αυτό, θέλει να είσαι 100% σίγουρος για πάρα πολλά πράγματα. Λία: Κάνε μετατροπή του αρχείου όταν το αποθηκεύσεις σε .txt | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:33 pm | |
| δεν τα βαλα στο ιδιο, απλά ο πραγματικός ερωτας προυποθέτει αγάπη, αλλιώς δεν είναι αληθινος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:39 pm | |
| Θα συμφωνήσω απόλυτα ως προς αυτό που είπες. Απλώς ήθελα να το διευκρινίσω γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να συγχέουν αυτές τις δυο έννοιες. | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:42 pm | |
| (δεν ανηκω στους περισσότερους ανθρωπους:Ρ) έχεις δίκιο. πλεον αγαπη=σεξ για τους περισσότερους | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:45 pm | |
| Όχι...Μέχρι τα 30, είναι μόνο το σεξ, θαρρώ. Ούτε καν η αγάπη! :P | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:46 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:48 pm | |
| Δηλαδή; | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Δεκ 23, 2012 11:59 pm | |
| ότι εξισώσουν την αγάπη με το σεξ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Δεκ 24, 2012 12:08 am | |
| Εγώ πιστεύω πως έρωτας=σεξ αλλά για την αγάπη δεν ξέρω, δεν ξέρω καν αν υπάρχει τέτοιο συναίσθημα! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Δεκ 24, 2012 12:17 am | |
| Ιιιιιιι τι πρόστιχα είναι αυτά! Αστειεύομαι φυσικά συμφωνώ με όσα είπε η Αργυρώ. Πφφ αυτός ο έρωτας... | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Δεκ 24, 2012 2:41 am | |
| Έρωτας μπορεί να υπάρξει. Αν θα εξακολουθεί να υπάρχει τότε είναι σπουδαίο. Τότε μπορούμε να τον πούμε αληθινό έρωτα. Και η αγάπη έρχεται μέσω αυτού. Εξάλλου αγάπη είναι να θες τον άλλον γιατί είσαι ερωτευμένος μαζί του. Τον θες και σου αρέσει για αυτό που είναι. Και στις καλές του αλλά και στα κακές του μέρες. Να είσαι δίπλα του. Αυτό δεν κάνουν οι γονείς μας; Αυτοί που δεν χωρίζουν τουλάχιστον αγαπιούνται. Για αυτό είναι μαζί.
Εγώ αυτό πιστεύω. Και είναι σπουδαίο να κάνεις οικογένεια. Να μοιράζεσαι την χαρά με τον/την σύζυγό σου όταν περιμένεις ένα παιδί. Και όχι μόνο.
| |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Δεκ 24, 2012 2:51 am | |
| Δύσκολο θέμα να γράφεις για ώρες..αν το βιώσεις καταλαβαίνεις τι πάει να πει.Απ την αγάπη γεννιέται ο έρωτας.Μπορεί να μην έχει βιώσει ακόμα κάποιος στην ζωή του αυτό το συναίσθημα οπότε αναρωτιέται αν υπάρχει.Υπάρχει!Και ναι Κατερίνα(Amaranth) είναι όλα αυτά που ανέφερες. | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Δεκ 24, 2012 3:16 am | |
| Η δική μου άποψη είναι: Καταρχήν απο την αγάπη όντως γεννιέται ο έρωτας.Ο έρωτας είναι ένα υπέροχο συναίσθημα όταν το μοιράζεσαι με εκείνον που αγαπάς.Είσαι εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα.Στα ωραία και στα άσχημα.Όταν είσαι ερωτευμένος δέχεσαι τον άλλον έτσι όπως είναι.Όταν ερωτεύεσαι κάποιον δεν σκέφτεσαι μόνο την ''συνουσία'' να το πώ πιο κόσμια αλλά και όλα αυτά που θα μοιραστήται.Τις σκέψεις τα ενδιαφέροντα και όλα τα όνειρα.Ουσιαστικά δύο ζωές ενώνονται και γίνονται ένα.Μοιράζεσαι την καθημερινότητα σου με εκείνον που αγαπάς που είσαι πραγματικά ερωτευμένη.Άλλο του μου αρέσει κάποιος και άλλο τον έχω ερωτευτεί έχει τεράστια διαφορά.
Σε ένα πράγμα διαφωνώ λίγο Amaranth αυτό που είπες με τους γονείς.Μερικοί δεν αγαπιούνται και υπομένουν για χάρη των παιδιών τους τόσα χρόνια.Γιατί οι γονείς μας κάνουν θυσίες για εμάς.Μερικές φορές απλά υπομένουν κάποια πράγματα και καταστάσεις για χάρη των παιδιών.Και ουσιαστικά μερικούς αυτό τους ενώνει.Στο λέω επειδή το έχω δεί σε μία φίλη μου αυτό. | |
|
| |
| Γενική Κουβεντούλα | |
|