| Γενική Κουβεντούλα | |
|
+30Elpida100 AngelMoon Danar Envyus Dark Shade Reika Nikos-Winchester DeathView* Ntina Salvatore black widow FoxyTheFox DeepBlue Αιώνια baby vampire Katerina Petrova iVi Albert Archibald Agapw niall horan Favole Vasilis1818 Alexandra scary N.ever give U.p Princess of darkness Amaranth paramu8enia Lillith AЯianЯhod.ЬЩ.22 gerstavros Allison Argent Κρίστεν 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 14, 2013 4:14 am | |
| Τίποτα | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 14, 2013 4:16 am | |
| Τίποτα Σταύρο!
:Ρ
Εγώ βλέπω γιου γκι ο! Έχω κολλήσει...:Ρ σε λίγο θα πάω να διαβάσω για το φροντιστήριο!:ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 14, 2013 4:19 am | |
| Μαρία Απορώ με την αντοχή σου να διαβάσεις τέτοια ώρα :P:P Βασικά εγώ ξύπνησα και νωρίς σήμερα περίπου και νυστάζω :P
| |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 14, 2013 4:38 am | |
| Εμένα μετά τις 10 σταματάει να λειτουργεί το σύστημα...βασικά εγώ το κλείνω....:P Ειρήνη σε καταλαβαίνω και εγώ σήμερα ξυπνησα νωρίς και ψιλονυστάζω.... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 14, 2013 5:26 am | |
| Και εγώ νωρίς ξύπνησα αλλά... κοιμήθηκα το μεσημέρι!:Ρ
Έχω αντοχές...:Ρ Δεν μπορώ να διαβάσω άλλη στιγμή..:ρ | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 576 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : From another dimension
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Naruto, Zero, Kirito, Ichigo,Lelouch, Train....ktl Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 14, 2013 5:42 am | |
| Εγώ γενικά δεν έχω καλή σχέση με τον ύπνο...:P | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 14, 2013 6:39 am | |
| Εγώ μετά τις 12, αργά αργά, συγκεντρώνομαι πιο εύκολα για διάβασμα:Ρ ειναι πιο ήσυχα, κι εχω λιγότερα πραγματα στο μυαλο μου συνήθως, επειδή αρχίζω να νυστάζω! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 14, 2013 9:18 pm | |
| Τζωρτζίνα και εγώ απο τις 10 το κλείνω το σύστημα. Αυτή την χρονιά τα μαθήματα τα κάνω το μεσημέρι αφού γυρίσω απο το σχολείο,φάω και τα λοιπά τα κάνω.Εάν έχω κανένα ιδιαίτερο και δεν προλαβαίνω (συνήθως την ιστορία την αφήνω για το απόγευμα) τότε κάνω αυτά που μου έχουν μείνει όπως είναι η ιστορία :P Δεν ξέρω τώρα τελευταία δεν χορταίνω ύπνο :P | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 14, 2013 9:23 pm | |
| Εγώ τα κανω το απόγευμα γιατί συνήθως έχω Αγγλικά το μεσημέρι...αλλα από ύπνο σου λέω έχουμε μαλώσει εμείς οι δυο καιρο τώρα... | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 14, 2013 9:26 pm | |
| Χαχαχ γιατί δεν έχεις καλή ''σχέση'' με τον ύπνο; | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 14, 2013 9:29 pm | |
| Δεν ξέρω δεν με συμπαθεί μάλλον...αν σκεφτείς ότι το περισσότερο που κοιμάμαι είναι 5-6 ώρες...:P
| |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 14, 2013 9:32 pm | |
| Αλήθεια; Νομίζω,αν δεν με απατά η μνήμη μου είναι 8 ώρες κανονικά. | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιαν 14, 2013 11:37 pm | |
| Ναι. 8 ωρες πρεπει να κοιμομαστε την μέρα για να μαστε εντάξει! Τζωρτζινα, αν ειναι 5-6 ωρες καλά ειναι..υπάρχουν κ χειρότερες περιπτωσεις.. | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Ιαν 15, 2013 2:06 am | |
| Ναι αλλά λέει 5-6 ώρες το περισσότερο :P Δηλαδή το λιγότερο πόσο είναι; :P | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Ιαν 15, 2013 5:02 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Ιαν 15, 2013 5:32 am | |
| Το έχω πάθει αυτό 1 ώρα ύπνο...:Ρ Αλλά θυμάμαι μια άλλη φορά που δεν είχα κοιμηθεί ούτε το μεσημέρι ούτε το πρωί και την επόμενη μέρα είχα πάει κάπου... Και έπειτα μετά τις 12 έπεσα για ύπνο το βράδυ...
Α εγώ σε αντίθεση με σένα Τζωρτζίνα έχω πολύ καλές σχέσει με τν ύπνο! :Ρ Θα το πάμε σοβαρά μου φαίνεται!:Ρ
Και εγώ Σταύρο μετά τις 12 διαβάζω κ με βρίζουν!:Ρ | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Ιαν 15, 2013 5:47 am | |
| Εγώ φροντιζω σχεδον πάντα να κοιμάμαι τουλάχιστον 6 ώρες! λιγότερο δεν βγάζω εύκολα την μέρα, νιωθω εξαντλημένος. γενικά κλεινω κανα 8ωρο ύπνου τα σαββατοκυριακα:ρ Μαρία+Υπνος=LFE χαχα :Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Ιαν 15, 2013 8:55 pm | |
| Εγώ παιδιά τα πάω καλά με τον ύπνο. Ούτε τέλια ούτε και χάλια. Το μόνο που παθαίνω είναι ότι αν κοιμηθώ το μεσημέρι μετά πρέπει να κάθομαι μέχρι τις 1 και για να με πάρει ο ύπνος αλλιώς δεν μπορώ να κοιμηθώ με αποτέλεσμα να πηγαίνω μερικές φορές σαν βαρεμένο στο σχολείο :P Οπότε αποφεύγω τον μεσημεριανό ύπνο όσο μπορώ. Και ξαπλώνω μόνο το μεσημέρι για λίγο γιατί πολλές φορές θέλω να ξεκουραστώ λιγάκι γιατί έχουμε και δύσκολο πρόγραμμα. Αυτά με τον ύπνο :P
| |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Ιαν 15, 2013 9:46 pm | |
| Μεσημέρι τώρα που το λες έχω να κοιμηθώ από τότε που ήμουν 3...:P | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Ιαν 15, 2013 10:06 pm | |
| Χαχαχα αλήθεια; Εάν κοιμηθώ και το μεσημέρι τελίωσα :P | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Ιαν 15, 2013 10:21 pm | |
| Εγώ είμαι σαν την Ειρήνη, δεν μπορώ να κοιμηθώ το μεσημέρι! Και επίσης, δεν μπορώ να κοιμηθώ όταν έχω άγχος ή όταν φοβάμαι. | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Ιαν 15, 2013 10:38 pm | |
| Ούτε εγώ μπορώ...βασικά δεν θέλω...γιατί να κοιμάσε το μεσημέρι όταν έχεις τόσα άλλα πράγματα να κάνεις? :P | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Ιαν 15, 2013 10:47 pm | |
| Ακριβώς! Έτσι κι αλλιώς αν κοιμηθώ το μεσημέρι δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ με τίποτα! | |
|
| |
N.ever give U.p Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 16, 2013 12:18 am | |
| | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 16, 2013 12:42 am | |
| Ακριβώς με το άγχος που ανέφερε η Λία. Εάν έχω άγχος δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου. Στριφογυρνάω όλη την ώρα :P | |
|
| |
| Γενική Κουβεντούλα | |
|