| Γενική Κουβεντούλα | |
|
+30Elpida100 AngelMoon Danar Envyus Dark Shade Reika Nikos-Winchester DeathView* Ntina Salvatore black widow FoxyTheFox DeepBlue Αιώνια baby vampire Katerina Petrova iVi Albert Archibald Agapw niall horan Favole Vasilis1818 Alexandra scary N.ever give U.p Princess of darkness Amaranth paramu8enia Lillith AЯianЯhod.ЬЩ.22 gerstavros Allison Argent Κρίστεν 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Helena Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιουλ 29, 2013 5:16 pm | |
| Χαχαχαχαχ τωρα ειμαι παλι αθηνα >.< Με λενε Πανο ποσο χρονον εισαι Τζενη (πολυ ωραιο ονομα ) | |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιουλ 29, 2013 5:27 pm | |
| Αληθεια; Και γιατι ετσι; :p Γεια Πανο! Ειμαι 14 και παω 15. ( Εμενα μου αρεσει, ετσι κι ετσι :p) | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιουλ 29, 2013 5:29 pm | |
| Χαχαχαχαχα οι γονεις μμ με κουβαλισαν εγω ειμαι 16 - σου εχω στειλει πμ :
| |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιουλ 31, 2013 2:00 am | |
| Βλέπω ότι είναι η αρχή μιας ξεχωριστής φιλίας. Συγκινήθηκα :')
Υ.Γ. Πανούκο, πως και από'δω; Δεν μας έχεις συνηθίσει σε επισκέψεις... | |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιουλ 31, 2013 2:06 am | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιουλ 31, 2013 2:10 am | |
| Με ωμέγα γράφεται το Αργυρώ βρεεε. Θα σε αφαλοκόψω :P ... Πλάκα κάνω ^^ | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιουλ 31, 2013 2:12 am | |
| Ουπς! ! Δειξε ελεος :p | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιουλ 31, 2013 2:18 am | |
| Θα το σκεφτώ :P Τι κάνεις, παιδί μου; Πως τα περνάς; | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιουλ 31, 2013 2:26 am | |
| Η μεγαλη βασιλισσα των βρυκολακων θα το σκευτει! Δεν μπορω να πιστεξω στην τυχη μου Καλα, αλλα βαριεμαι κι εχει ζεεεεεστη!! :p Εσυ; | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιουλ 31, 2013 3:16 am | |
| Χμμμμ η Αργυρω παντα ηταν φιλανθρωπος...αλλα παντα Βαμπιρ Αουουουουουουου Γιωργοοοο!!!! χαχαχαχαχα ερχομαστε χδ! Beware! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Αυγ 07, 2013 5:45 am | |
| Ελάτε. Θα χαρώ πολύ να σας γδάρω και να φτιάξω με το δέρμα σας μια γούνα ^^ Καλά παιδί μου. Γύρισα από διακοπές, αλλά θα ξαναφύγω μάλλον. | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Αυγ 07, 2013 8:31 pm | |
| Η Αργυρώ έχει άγριες διαθέσεις :p Που θα πας Αργυρω; (Εγώ είμαι ακόμα Αυλιδα, αλλά εδώ στην παραλία έχει WiFi! :p) Τι κανείς Πανο? | |
|
| |
DeathView* Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 29 Ημερομηνία εγγραφής : 23/07/2013
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Αυγ 08, 2013 3:56 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Αυγ 08, 2013 5:30 am | |
| Πάντα. Πάντααα :P Μάλλον θα πάω στο χωριό μου, αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς :/ (Και, για να απαντήσω και στην κοπέλα μέχρι να δεηθεί να απαντήσει ο Πάνος: ) Καλά είμαστε. Εσύ πως είσαι; | |
|
| |
Nikos-Winchester Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2013
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean Winchester Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Αυγ 09, 2013 8:13 pm | |
| Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος..!! Ελπιζω να ειμαστε μια καλη παρεα και να περναμε ωραια με ιστοριες και ολα τα γενικα που μας εφεραν εδω.. | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Αυγ 10, 2013 4:15 pm | |
| Αργυρώ, σκέφτεσαι να μας γδάρεις διάβασα; xD
Γειά σου! Καλως ήρθες στην παρέα μας! Καλά θα περάσεις θα το δεις! Εμένα με λένε Κατερίνα! | |
|
| |
| |
| |
Nikos-Winchester Spirit
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Αυγ 12, 2013 6:25 pm | |
| να σας ρωτησω κατι εσεις πιστευεται οτι τα ονειρα ειναι απεικονιση της πραγματικοτητας?? γτ τον τελευταιο καιρο βλεπω ονειρα και συμβαινουν... απο παντα γινοταν αυτο δεν ξερω αν ειναι το ενστικτο αλλα τον τελευταιο καιρο ειναι πιο ισχυρο και πιο συχνο τι λετε εσεις? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Αυγ 12, 2013 6:29 pm | |
| Υπάρχει κάτι που λέγεται ''Ερμηνεία των ονείρων'' (Freud) (το είχαμε αναφέρει στην θεματική ''Όνειρα'' στο φόρουμ, απλώς το υπενθυμίζω) Προτού, λοιπόν, βιαστείς να ερμηνεύσεις κάτι ως ''μεταφυσικό'' ή κάτι που ξεπερνά την λογική, καλό θα ήταν να το ψάξεις λίγο πρώτα. Το υποσυνείδητο έχει πολλά να μας πει | |
|
| |
Nikos-Winchester Spirit
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Αυγ 12, 2013 6:34 pm | |
| δεν ξερω ισως ειναι αυτο αλλα να βλεπω την ιδια σκηνη στον υπνο μ να σηκωνομαι το πρωι και το απογευμα να το ξαναζω δεν ξερω ξεφευγει ισως... τελος παντων πιθανοτατα να εχεις δικιο ισως χρειαζεται να το ψαξω πιο πολυ.. αλλα δεν νομιζω ενας απλος ονειροκριτης να με βοηθησει.. παιδια λιγο ασχετο με τα προηγουμενα μ ποστ αλλα πειτε καμια καλη ταινια θριλερ... να εχει μεσα λυκανθρωπους η βρυκολακες... ευχαριστω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την AЯianЯhod.ЬЩ.22 στις Τρι Αυγ 13, 2013 5:35 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Απαγορεύονται τα διπλά ποστ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Αυγ 13, 2013 5:39 am | |
| Καταρχάς, Νίκο: Απαγορεύονται τα διπλά ποστ. Οπότε, καλό θα ήταν στο μέλλον να τα αποφύγεις. Αν αισθάνεσαι ότι ένας απλός ονειροκρίτης δεν θα σε βοηθήσει, ψάξ' το περισσότερο. Απλώς λέω να μην βιαστείς να το κρίνεις ως κάτι το μεταφυσικό αν δεν το έχεις ψάξει πρώτα. Αν δεν το έχεις δει, δες το Underworld (το προτείνω γιατί έχει και λυκάνθρωπους και βρικόλακες) Αν δεν σε νοιάζει αν θα έχει και τα δυο, μπορώ να σου προτείνω ταινίες one of each | |
|
| |
Nikos-Winchester Spirit
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Αυγ 13, 2013 7:56 pm | |
| Οκ συνγωμη για το διπλο ποστ.. το underworld ειναι πρωτο στις επιλογες μου αλλα αν μπορεις πες μ κατι ακομα σε τετοιο στυλ.. | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Αυγ 14, 2013 4:43 am | |
| οι ταινίες Blade και το Van Helsing ίσως; Την καλησπέρα μου παίδες τι κάνετε; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Αυγ 14, 2013 4:46 am | |
| Αυτές ακριβώς θα σου πρότεινα κι εγώ Πω καλά, Στέλλα. Μες στο μυαλό μου είσαι Καλά κοριτσάκι μου. Αύριο φεύγω για το χωριό μου και θα γυρίσω τέλη Αυγούστου. Εσύ πως είσαι; Πως τα περνάς; - Σπόιλερ:
I missed yououou | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Αυγ 14, 2013 4:53 am | |
| Γλυκιά μου φίλη τι γίνεται έχουμε κάποιο είδος δεσμού(blood sisters) και σκεφτόμαστε,κάνουμε τα ίδια πράγματα;Τύφλα να χει το δίδυμο Λίζα-Ρόουζ!Λοιπόν θα πάω κ εγώ στο χωριό αύριο και αυτές οι ταινίες είναι απ τις αγαπημένες μου μαζί και το underworld που προαναφέρατε τυχαίο;Καλά είμαι διακοπές λίγο απο δω κι απο κει.Πότε πέρασε ο καιρός δεν το κατάλαβα!Εσύ πως τα περνάς; omg stop it you..i miss you too:D | |
|
| |
| Γενική Κουβεντούλα | |
|