| Γενική Κουβεντούλα | |
|
+30Elpida100 AngelMoon Danar Envyus Dark Shade Reika Nikos-Winchester DeathView* Ntina Salvatore black widow FoxyTheFox DeepBlue Αιώνια baby vampire Katerina Petrova iVi Albert Archibald Agapw niall horan Favole Vasilis1818 Alexandra scary N.ever give U.p Princess of darkness Amaranth paramu8enia Lillith AЯianЯhod.ЬЩ.22 gerstavros Allison Argent Κρίστεν 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Αυγ 14, 2013 4:59 am | |
| Τώρα που είπες ''Blood sisters''...Πως και πως περιμένω την ταινία του Vampire Academy. Διαβάζω τώρα και το spin off (είμαι στο 3ο βιβλίο) και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα. Αααχ. Πότε θα έρθει η 14 του Φλεβάρη; Αργεί πολύυυ :'(
Όντως. Πότε πέρασε το καλοκαίρι ούτε κι εγώ το κατάλαβα. Μπορεί να μην γύρισα πολύ, αλλά τουλάχιστον ξεκουράστηκα. Είχα ανάγκη από λίγη ξεκούραση προτού αρχίσει πάλι το εξάμηνο >.< | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Αυγ 14, 2013 5:07 am | |
| Ουφ δεν μπορώ πάλι να διαβάσω.Δεν έχει σημασία πόσο ξεσάλωσες σκοπός των διακοπών είναι να ξεκουραστείς όσο περισσότερο μπορείς. Μη νομίζεις κ εγώ..μεγάλο μερός των διακοπών κοιμόμουν στο κρεβατάκι μου :P Όσο για την ταινία τι να πω βγαίνουν όλο φωτογραφίες και δεν μπορώ να ησυχάσω μας ξεσηκώνουν!Αργεί δεν λες τίποτα!Λίγο με τις πρωταγωνίστριες έχω τις αμφιβολίες μου ειδικά για την Rose που αποπνέει μεγάλη δόση γλυκύτητας παρά αέρα μαγκάκι αλλά ας μη ξεφεύγουμε κυρία admin.Παρολα αυτά δεν μπορώ να περιμένω! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Αυγ 14, 2013 5:37 am | |
| Και εγώ έτσι έλεγα, αλλά η Richelle με κάνει πάντα να αθετώ τον όρκο μου :P Πέραν της πλάκας, γράφει ωραία η άτιμη Μια απ' τα ίδια κι εγώ: στο κρεβατάκι μου. Καλά, είχαν δεν είχαν, μας ξεπατώσανε. Στην γενική συζήτηση είμαστε. Δεν νομίζω ότι ξεφεύγουμε. Εν πάση περιπτώσει. Με το που θα βγει η ταινία, θα πάω να την δω subito. Η αγωνία με σκοτώνειειει >.< | |
|
| |
Reika Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2012 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Αυγ 15, 2013 11:37 pm | |
| Καλησπέρα και από μένα, καλές διακοπές σε όλες και σε όλους! Θα ήθελα να προτείνω να ανοιχτούν 2 νέα topics στο section με τις σειρές. Το ένα topic να έχει θέμα την 5η Season του The Vampire Diaries και το άλλο τη σειρά The Originals. Πιθανότατα να το προτείνω κάπως πρόωρα, γιαυτό δεν πήρα το θάρρος να ανοίξω εγώ τα threads, απλά άκουσα πως το φθινόπωρο θα έχουν πρεμιέρα αυτές οι σειρές, συγκεκριμένα στις 3 Οκτωβρίου, οπότε ίσως θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ήδη κάποια κουβεντούλα. Να μοιραστούμε spoilers or something xD | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Αυγ 16, 2013 12:34 am | |
| Α πολύ ωραία ιδέα εγώ είμαι μέσα.Νομίζω μπορείς να ανοίξεις topic ελεύθερα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα Αργυρώ, εννοείται και εγώ θα τρέξω να δω την ταινία αμέσως το είδες το τρέιλερ;;;;;;;;Έμεινα αλλά δεν μ'άρεσε η φωνή της Λίζα :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Αυγ 16, 2013 10:18 pm | |
| ΟΜG!!! Από την μια δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τις 14, από την άλλη...κάνω τον σταυρό μου και εύχομαι η ταινία να μην είναι μάπα >.< Υ.Γ. Στο trailer, η Ρόουζ μου αρέσει περισσότερο από την Λίζα. Μα καλά, δεν μπορούσαν να βρούνε καμιά άλλη να την υποδυθεί; Και ο Κρίστιαν ψιλοφλώρος μου φάνηκε (και είναι και οι δυο από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες -.- ) Anywayz. Θα περιμένω να βγει και το official και μετά θα δαγκώνω τα σίδερα μέεχρι να βγει η ταινία στους κινηματογράφους 0_0 :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Αυγ 17, 2013 5:54 am | |
| Εμένα σε γενικές γραμμές μ'άρεσε το τρέιλερ αλλά ξενέρωσα με το που είδα και άκουσα την φωνή της Λίζας.Είναι χάλιαααα απο όλες τις απόψεις αλλιώς την φανταζόμουν.Σαν μια Caroline(Candice Accola) ακριβώς.Πλήρης απογοήτευση.Για την Ρόουζ έλεγα ωχ παναγιά μου πολύ γλυκιά και ευαισθητούλα φαίνεται αλλά μόλις είδα το τρέιλερ μάλλον άλλαξα λίγο γνώμη μας κάνει και μας παρακάνει για τον ρόλο!Ο Ντιμίτρι θεωρώ ότι ήταν μια καλή επιλογή ταιριάζει στις περιγραφές του βιβλίου.Ο Άντριαν γιες ήταν λίγο φλούφλης.Η Νάταλι πάλι..απλά τρελό γέλιο στο απόσπασμα που την δείχνει σε πάρτυ-δεξίωση(παίζει να ναι τότε που εμφανίστηκε η βασίλισσα Τατιάνα και έκανε ρόμπα την Ρόουζ).Παρακαλάω να περάσει αυτός ο καιρός που κυλάει αργά και βασανιστικά και να μην είναι άλλη μια κινηματογραφική πατάτα για μια τόσο ωραία σειρά βιβλίων.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Princess of darkness στις Σαβ Αυγ 17, 2013 10:18 pm, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Αυγ 17, 2013 8:05 am | |
| Μακάρι. Γιατί, πραγματικά, είναι από τις καλύτερες σειρές της young adult και θα είναι κρίμα να την καταστρέψουν έτσι >.< | |
|
| |
Reika Spirit
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Αυγ 19, 2013 5:40 am | |
| Βρήκα μία ταινία στο IMDB και θα ήθελα γνώμες. Η ταινία είναι κάπως παλιά, του 1999 και λέγεται The Blair Witch Project http://www.imdb.com/title/tt0185937/Πρέπει να υπάρχει και ένα game στηριγμένο στην ταινία. Έχετε δει την ταινία; Και αν ναι, πώς σας φάνηκε; | |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Αυγ 20, 2013 2:27 am | |
| Hey, guys! Τι κάνετε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Αυγ 20, 2013 7:36 am | |
| Χα την είχα δει πριν μερικά χρόνια την ταινία υπάρχει και δεύτερη.Η πρώτη είναι απο ερασιτεχνική κάμερα τραβηγμένη απο μια παρέα που επιχειρεί να κατασκηνώσει σε δάσος για να ζήσουν απο κοντά στο μέρος όπου σύμφωνα με το μύθο ζούσε η μάγισσα.Μπορώ να πω ότι βαρέθηκα πάρα πολύ γιατί έδειχνε οτιδήποτε έκαναν μαζί και πολλά περιττά πράγματα που κρατούσαν αρκετά λεπτά και περίμενες σαν βλάκας πότε θα δείξει το καλό σημείο.Στο τέλος στο κρίσιμο σημείο το έκοψαν φυσικά.-.- Δεν μ'αρεσε καθόλου καλύτερα να δω Rec σε φάση με κάμερα.Η δεύτερη ταινία ''Book of shadows'' είναι σαφώς καλύτερη και σκοτεινή.Την πρώτη φορά που την είδα είχα τρομάξει σε αρκετά σημεία και μ'άρεσε η όλη ιστορία.Την πρώτη δεν την συνιστώ αλλά η δεύτερη θα σου αρέσει.Όσο για το βιντεοπαιχνίδι δεν ήξερα πως υπάρχει. | |
|
| |
Reika Spirit
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Αυγ 20, 2013 2:51 pm | |
| Thanks for the info, προσωπικά δεν μπορώ να συνηθίσω στην ιδέα μιας ταινίας που έχει τραβηχτεί και καλά με ερασιτεχνική κάμερα. Το ίδιο πρόβλημα είναι που με κρατάει από το να δω τα Paranormal Activity. Θα προσπαθήσω φυσικά να δώσω κάποια ευκαιρία στα Paranormal Activity γιατί έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά πάντα θα προτιμώ τις ταινίες που ο σκηνοθέτης χρησιμοποιεί όλα τα τεχνικά οπτικοακουστικά μέσα για να σε βάλει στο κλίμα της ιστορίας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Αυγ 21, 2013 8:18 am | |
| Έτσι ακριβώς.Την δεύτερη ταινία του blair witch μου άρεσε γιατί ήταν κανονική ταινία με τα εφέ της,την ατμόσφαιρα κλπ και όχι τραβηγμένη απο ερασιτεχνική κάμερα.Βέβαια αν δεις τις ταινίες Rec που οι 2 πρώτες είναι τραβηγμένες κ αυτές επίσης απο κάμερα είναι εντελώς διαφορετικές.Έχει όλα τα σημεία που σε κάνουν να έχεις αγωνία και φόβο χωρίς τα περιττά πράγματα που μπορύν να σε αποσυντονίσουν αμέσως.Ήταν κάτι το διαφορετικό και σου τις προτείνω ανεπιφύλακτα.Τα Paranormal Activity δεν τα είδα ποτέ και μου έχουν πει άτομα που τα είδαν ότι δεν είναι κάτι φοβερό.. | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Σεπ 01, 2013 4:32 am | |
| Καλησπέρα στην παρέα! Τι κάνετε? | |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Σεπ 01, 2013 5:11 am | |
| Kαλησπερα! Τι κανεις; | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Σεπ 01, 2013 10:38 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Σεπ 01, 2013 10:42 pm | |
| Ωπ! Όντως Μαράκι. Welcome back Και εσείς τι κάνετε, φίλτατε monsieur; ^^ | |
|
| |
iVi Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2013 Ηλικία : 912 Τόπος : εμενα ρωτας?
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella Swan,Edward Cullen,Jacob Black,Damon_Stefan,Shrek,Fiona Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Σεπ 01, 2013 11:31 pm | |
| | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Σεπ 03, 2013 3:52 am | |
| | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Σεπ 03, 2013 8:08 pm | |
| Γειά σε όλους και από εμένα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Σεπ 03, 2013 11:06 pm | |
| ^Wow Omg bbq. Καλώς την! Πως κι από 'δω; Όλα καλά; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Σεπ 04, 2013 4:27 am | |
| Αρχίζει το σχολείο,οι εξεταστικές,τα φροντιστήρια γι αυτό μαζευτήκαμε όλοι εδώ ξαφνικά χαχα
Γεια σας παίδες! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| |
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Σεπ 06, 2013 7:07 am | |
| Ουφ συμφωνώ.. | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| |
| |
| Γενική Κουβεντούλα | |
|