Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Γενική Κουβεντούλα

Πήγαινε κάτω 
+30
Elpida100
AngelMoon
Danar
Envyus
Dark Shade
Reika
Nikos-Winchester
DeathView*
Ntina Salvatore
black widow
FoxyTheFox
DeepBlue
Αιώνια
baby vampire
Katerina Petrova
iVi
Albert Archibald
Agapw niall horan
Favole
Vasilis1818
Alexandra scary
N.ever give U.p
Princess of darkness
Amaranth
paramu8enia
Lillith
AЯianЯhod.ЬЩ.22
gerstavros
Allison Argent
Κρίστεν
34 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 39  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Αυγ 14, 2013 4:59 am

Τώρα που είπες ''Blood sisters''...Πως και πως περιμένω την ταινία του Vampire Academy. Διαβάζω τώρα και το spin off (είμαι στο 3ο βιβλίο) και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα. Αααχ. Πότε θα έρθει η 14 του Φλεβάρη; Αργεί πολύυυ :'(

Όντως. Πότε πέρασε το καλοκαίρι ούτε κι εγώ το κατάλαβα. Μπορεί να μην γύρισα πολύ, αλλά τουλάχιστον ξεκουράστηκα. Είχα ανάγκη από λίγη ξεκούραση προτού αρχίσει πάλι το εξάμηνο >.<
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Princess of darkness
Fallen
Fallen
Princess of darkness

Παρθένος Αριθμός μηνυμάτων : 2094
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Lestat
Atittude: Noble

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Αυγ 14, 2013 5:07 am

Ουφ δεν μπορώ πάλι να διαβάσω.Δεν έχει σημασία πόσο ξεσάλωσες σκοπός των διακοπών είναι να ξεκουραστείς όσο περισσότερο μπορείς.Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 611715 Μη νομίζεις κ εγώ..μεγάλο μερός των διακοπών κοιμόμουν στο κρεβατάκι μου :P

Όσο για την ταινία τι να πω βγαίνουν όλο φωτογραφίες και δεν μπορώ να ησυχάσω μας ξεσηκώνουν!Αργεί δεν λες τίποτα!Λίγο με τις πρωταγωνίστριες έχω τις αμφιβολίες μου ειδικά για την Rose που αποπνέει μεγάλη δόση γλυκύτητας παρά αέρα μαγκάκι αλλά ας μη ξεφεύγουμε κυρία admin.Παρολα αυτά δεν μπορώ να περιμένω!
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Αυγ 14, 2013 5:37 am

Και εγώ έτσι έλεγα, αλλά η Richelle με κάνει πάντα να αθετώ τον όρκο μου :P Πέραν της πλάκας, γράφει ωραία η άτιμη Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 611715
Μια απ' τα ίδια κι εγώ: στο κρεβατάκι μου. Καλά, είχαν δεν είχαν, μας ξεπατώσανε.

Στην γενική συζήτηση είμαστε. Δεν νομίζω ότι ξεφεύγουμε. Εν πάση περιπτώσει. Με το που θα βγει η ταινία, θα πάω να την δω subito. Η αγωνία με σκοτώνειειει >.<
Reika
Spirit
Spirit
Reika

Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2012
Τόπος : Πάτρα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΠεμ Αυγ 15, 2013 11:37 pm

Καλησπέρα και από μένα, καλές διακοπές σε όλες και σε όλους!
Θα ήθελα να προτείνω να ανοιχτούν 2 νέα topics στο section με τις σειρές. Το ένα topic να έχει θέμα την 5η Season του The Vampire Diaries και το άλλο τη σειρά The Originals. Πιθανότατα να το προτείνω κάπως πρόωρα, γιαυτό δεν πήρα το θάρρος να ανοίξω εγώ τα threads, απλά άκουσα πως το φθινόπωρο θα έχουν πρεμιέρα αυτές οι σειρές, συγκεκριμένα στις 3 Οκτωβρίου, οπότε ίσως θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ήδη κάποια κουβεντούλα. Να μοιραστούμε spoilers or something xD
Princess of darkness
Fallen
Fallen
Princess of darkness

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΠαρ Αυγ 16, 2013 12:34 am

Α πολύ ωραία ιδέα εγώ είμαι μέσα.Νομίζω μπορείς να ανοίξεις topic ελεύθερα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημαΓενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 611715

Αργυρώ, εννοείται και εγώ θα τρέξω να δω την ταινία αμέσως το είδες το τρέιλερ;;;;;;;;Έμεινα αλλά δεν μ'άρεσε η φωνή της Λίζα :P
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΠαρ Αυγ 16, 2013 10:18 pm

ΟΜG!!! Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 954599 Από την μια δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τις 14, από την άλλη...κάνω τον σταυρό μου και εύχομαι η ταινία να μην είναι μάπα >.<

Υ.Γ. Στο trailer, η Ρόουζ μου αρέσει περισσότερο από την Λίζα. Μα καλά, δεν μπορούσαν να βρούνε καμιά άλλη να την υποδυθεί; Και ο Κρίστιαν ψιλοφλώρος μου φάνηκε (και είναι και οι δυο από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες -.- ) Anywayz. Θα περιμένω να βγει και το official και μετά θα δαγκώνω τα σίδερα μέεχρι να βγει η ταινία στους κινηματογράφους 0_0 :P
Princess of darkness
Fallen
Fallen
Princess of darkness

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 17, 2013 5:54 am

Εμένα σε γενικές γραμμές μ'άρεσε το τρέιλερ αλλά ξενέρωσα με το που είδα και άκουσα την φωνή της Λίζας.Είναι χάλιαααα απο όλες τις απόψεις αλλιώς την φανταζόμουν.Σαν μια Caroline(Candice Accola) ακριβώς.Πλήρης απογοήτευση.Για την Ρόουζ έλεγα ωχ παναγιά μου πολύ γλυκιά και ευαισθητούλα φαίνεται αλλά μόλις είδα το τρέιλερ μάλλον άλλαξα λίγο γνώμη μας κάνει και μας παρακάνει για τον ρόλο!Ο Ντιμίτρι θεωρώ ότι ήταν μια καλή επιλογή ταιριάζει στις περιγραφές του βιβλίου.Ο Άντριαν γιες ήταν λίγο φλούφλης.Η Νάταλι πάλι..απλά τρελό γέλιο στο απόσπασμα που την δείχνει σε πάρτυ-δεξίωση(παίζει να ναι τότε που εμφανίστηκε η βασίλισσα Τατιάνα και έκανε ρόμπα την Ρόουζ).Παρακαλάω να περάσει αυτός ο καιρός που κυλάει αργά και βασανιστικά και να μην είναι άλλη μια κινηματογραφική πατάτα για μια τόσο ωραία σειρά βιβλίων.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Princess of darkness στις Σαβ Αυγ 17, 2013 10:18 pm, 1 φορά
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 17, 2013 8:05 am

Μακάρι. Γιατί, πραγματικά, είναι από τις καλύτερες σειρές της young adult και θα είναι κρίμα να την καταστρέψουν έτσι >.<
Reika
Spirit
Spirit
Reika

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΔευ Αυγ 19, 2013 5:40 am

Βρήκα μία ταινία στο IMDB και θα ήθελα γνώμες.

Η ταινία είναι κάπως παλιά, του 1999 και λέγεται The Blair Witch Project
http://www.imdb.com/title/tt0185937/

Πρέπει να υπάρχει και ένα game στηριγμένο στην ταινία. Έχετε δει την ταινία; Και αν ναι, πώς σας φάνηκε;
baby vampire
Vampire
Vampire
baby vampire

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 263
Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013
Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ......

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤρι Αυγ 20, 2013 2:27 am

Hey, guys!
Τι κάνετε? Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 13873
Princess of darkness
Fallen
Fallen
Princess of darkness

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤρι Αυγ 20, 2013 7:36 am

Χα την είχα δει πριν μερικά χρόνια την ταινία υπάρχει και δεύτερη.Η πρώτη είναι απο ερασιτεχνική κάμερα τραβηγμένη απο μια παρέα που επιχειρεί να κατασκηνώσει σε δάσος για να ζήσουν απο κοντά στο μέρος όπου σύμφωνα με το μύθο ζούσε η μάγισσα.Μπορώ να πω ότι βαρέθηκα πάρα πολύ γιατί έδειχνε οτιδήποτε έκαναν μαζί και πολλά περιττά πράγματα που κρατούσαν αρκετά λεπτά και περίμενες σαν βλάκας πότε θα δείξει το καλό σημείο.Στο τέλος στο κρίσιμο σημείο το έκοψαν φυσικά.-.- Δεν μ'αρεσε καθόλου καλύτερα να δω Rec σε φάση με κάμερα.Η δεύτερη ταινία ''Book of shadows'' είναι σαφώς καλύτερη και σκοτεινή.Την πρώτη φορά που την είδα είχα τρομάξει σε αρκετά σημεία και μ'άρεσε η όλη ιστορία.Την πρώτη δεν την συνιστώ αλλά η δεύτερη θα σου αρέσει.Όσο για το βιντεοπαιχνίδι δεν ήξερα πως υπάρχει.
Reika
Spirit
Spirit
Reika

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤρι Αυγ 20, 2013 2:51 pm

Thanks for the info, προσωπικά δεν μπορώ να συνηθίσω στην ιδέα μιας ταινίας που έχει τραβηχτεί και καλά με ερασιτεχνική κάμερα. Το ίδιο πρόβλημα είναι που με κρατάει από το να δω τα Paranormal Activity. Θα προσπαθήσω φυσικά να δώσω κάποια ευκαιρία στα Paranormal Activity γιατί έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά πάντα θα προτιμώ τις ταινίες που ο σκηνοθέτης χρησιμοποιεί όλα τα τεχνικά οπτικοακουστικά μέσα για να σε βάλει στο κλίμα της ιστορίας.
Princess of darkness
Fallen
Fallen
Princess of darkness

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Αυγ 21, 2013 8:18 am

Έτσι ακριβώς.Την δεύτερη ταινία του blair witch μου άρεσε γιατί ήταν κανονική ταινία με τα εφέ της,την ατμόσφαιρα κλπ και όχι τραβηγμένη απο ερασιτεχνική κάμερα.Βέβαια αν δεις τις ταινίες Rec που οι 2 πρώτες είναι τραβηγμένες κ αυτές επίσης απο κάμερα είναι εντελώς διαφορετικές.Έχει όλα τα σημεία που σε κάνουν να έχεις αγωνία και φόβο χωρίς τα περιττά πράγματα που μπορύν να σε αποσυντονίσουν αμέσως.Ήταν κάτι το διαφορετικό και σου τις προτείνω ανεπιφύλακτα.Τα Paranormal Activity δεν τα είδα ποτέ και μου έχουν πει άτομα που τα είδαν ότι δεν είναι κάτι φοβερό..
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 01, 2013 4:32 am

Καλησπέρα στην παρέα! Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 13873 
Τι κάνετε?Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 611715 
baby vampire
Vampire
Vampire
baby vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 01, 2013 5:11 am

Kαλησπερα! Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 13873 
Τι κανεις;
gerstavros
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
gerstavros

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 621
Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012
Τόπος : στο χάος

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 01, 2013 10:38 pm

paramu8enia έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα! Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 13873 
Τι κάνετε?Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 611715 
Καλώς τη μάνα tongue
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 01, 2013 10:42 pm

Ωπ! Όντως Μαράκι. Welcome back Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 611715
Και εσείς τι κάνετε, φίλτατε monsieur; ^^
iVi
Spirit
Spirit
iVi

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 48
Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2013
Τόπος : εμενα ρωτας?

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Bella Swan,Edward Cullen,Jacob Black,Damon_Stefan,Shrek,Fiona

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 01, 2013 11:31 pm

γεια σας και απο μενα
baby vampire
Vampire
Vampire
baby vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤρι Σεπ 03, 2013 3:52 am

Γειαα!!!
Κρίστεν
Fallen
Fallen
Κρίστεν

Σκορπιός Αριθμός μηνυμάτων : 1719
Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤρι Σεπ 03, 2013 8:08 pm

Γειά σε όλους και από εμένα Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 611715 
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤρι Σεπ 03, 2013 11:06 pm

^Wow Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 955178 Omg bbq. Καλώς την! Πως κι από 'δω; Όλα καλά;
Princess of darkness
Fallen
Fallen
Princess of darkness

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Σεπ 04, 2013 4:27 am

Αρχίζει το σχολείο,οι εξεταστικές,τα φροντιστήρια γι αυτό μαζευτήκαμε όλοι εδώ ξαφνικά χαχα

Γεια σας παίδες!
gerstavros
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
gerstavros

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 621
Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012
Τόπος : στο χάος

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 05, 2013 9:18 pm

Princess of darkness έγραψε:
Αρχίζει το σχολείο,οι εξεταστικές,τα φροντιστήρια γι αυτό μαζευτήκαμε όλοι εδώ ξαφνικά χαχα

Γεια σας παίδες!
πανάθεμα την εξεταστική..Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 959103  tongue
Princess of darkness
Fallen
Fallen
Princess of darkness

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 06, 2013 7:07 am

Ουφ συμφωνώ..Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 76656 
Κρίστεν
Fallen
Fallen
Κρίστεν

Σκορπιός Αριθμός μηνυμάτων : 1719
Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα   Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤρι Σεπ 10, 2013 2:03 am

AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
^Wow Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 955178 Omg bbq. Καλώς την! Πως κι από 'δω; Όλα καλά;
Ναι Αργυρώ μου όλα καλά εσύ;Γενική Κουβεντούλα - Σελίδα 24 611715 

Γενική Κουβεντούλα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 24 από 39Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 39  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Γενική Κουβεντούλα
» Blood+ - Γενική συζήτηση
» Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Γενική Θεματολογία :: Περί Ανέμων και Υδάτων-
Μετάβαση σε: