| Γενική Κουβεντούλα | |
|
+30Elpida100 AngelMoon Danar Envyus Dark Shade Reika Nikos-Winchester DeathView* Ntina Salvatore black widow FoxyTheFox DeepBlue Αιώνια baby vampire Katerina Petrova iVi Albert Archibald Agapw niall horan Favole Vasilis1818 Alexandra scary N.ever give U.p Princess of darkness Amaranth paramu8enia Lillith AЯianЯhod.ЬЩ.22 gerstavros Allison Argent Κρίστεν 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 09, 2013 3:33 am | |
| Πώς ήταν πρώτη μέρα της καθημερινότητας; Πο εγώ ακόμα δεν μπορώ να τπ πιστέψω ότι ανοίξαμε. Αλλά εντάξει η αλήθεια είναι ότι το πεθύμισα το σχολείο λιγάκι :P | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 09, 2013 4:20 am | |
| Και εγώ τους φίλους μου...:Ρ Άντε και λίγο τς καθηγητές..:Ρ
Εμένα καλά πήγε πιστεύω...:Ρ
Εσένα; :Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 09, 2013 4:23 am | |
| Μια χαρά Ααα εγώ μερικούς καθηγητές όχι όλους :ρ Αν και σχεδόν όλοι καλοί :ρ | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 09, 2013 6:49 am | |
| μαρία, ούτε στο γυμνασιο δεν μου καναν έτσι:Ρ εγώ γυμνασιο λύκειο έτρωγα μες στη τάξη, γιατί στα διαλείματα δεν καθομουν στιγμη να φάω:Ρ | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 09, 2013 2:29 pm | |
| Πρέπει να είσαι από τους λίγους τυχερούς που δεν τους τα 'πρήζαν οι καθηγητές για το φαΐ μες στην τάξη -.-' | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιαν 09, 2013 8:45 pm | |
| Σταύρο θα συμφωνήσω με την Αργυρώ :ρ Απο τους λίγο τυχερούς :ρ | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Ιαν 10, 2013 12:57 am | |
| Ναι τι τυχερός!Ούτε μπουκαλάκι νερό δεν μας άφηναν να έχουμε πάνω στο θρανίο!Παραμόνο στις πανελλαδικές και τώρα στη σχολή που μέχρι και τα νύχια τους βάφουν μερικές στο έδρανο και χαζεύουν περιοδικά με εσώρουχα.Αυτά!:P
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Ιαν 10, 2013 2:08 am | |
| Χαχαχα Στέλλα καλό...:Ρ
Εμείς, βασικά και στην δικιά μου τάξη κάτι κοριτσόπουλα, βάφουν τα νύχια τους...:Ρ
Αλλά Σταύρο το λέω ήσουν τυχερός!:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Ιαν 10, 2013 2:44 am | |
| Εμάς μπουκάλι νερό μας αφήνουνε να έχουμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Ιαν 10, 2013 3:09 am | |
| Ε εντάξει εμένα δεν με νοιάζει τι λένε! Αλλά το μπουκαλάκι με νερό θα είναι πάντα κοντά μου!:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Ιαν 10, 2013 4:31 am | |
| | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Ιαν 10, 2013 6:27 am | |
| Εγώ χωρίς μπουκάλι νερό δεν πάω πουθενά. Για να μαι ειλικρινης, στο γυμνασιο είχα περίεργους καθηγητες που ούτε τον νερό κάτω απ το θρανιο δεν άφηναν (τα κομπλεξ τους απ την παιδικη τους ηληκία σε μας τα βγαζαν??) αλλά πολύ απλά δεν τους έδινα σημασία, ούτε αντιμιλούσα, αλλά ούτε υπακούσα σε τέτοιες παραλογίες, έκανα κυριολεκτικά ότι γούσταρα, και στο τέλος δεν μου λεγαν κουβέντα:Ρ βέβαια 3 γυμνασιου άλλαξα γυμνασιο,γιατί δεν άντεχα άλλο κει περα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Ιαν 10, 2013 7:10 am | |
| Χαχα ψυχολογικά προβλήματα Σταύρο τι να πεις; Εγώ είχα τσακωθεί με έναν πέρυσι επειδή με κοπανούσε με ένα μπουκαλάκι νερό, και μου έλεγε ότι θα με λούσειι.... Αλλά εγώ πήρα την εκδίκηση μου.... Πάντως το μπουκαλάκι νερό θα είναι αιώνιος έρωτας! Ειρήνη σχετικά με αυτό που είπες ποια διαφήμιση; | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Ιαν 10, 2013 8:45 pm | |
| Όχι απλώς έτσι όπως το είπες θα μπορούσε να είναι διαφήμιση :ρ Εγώ δεν θυμάμαι να έχω τσακωθεί με καθηγητές. Όχι,όχι δεν έχω τσακωθεί απλά ώρες ώρες μου την σπάνε κάποιοι που μου έρχεται να τους πνίξω -.- | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Ιαν 11, 2013 12:38 am | |
| Α εγώ είχα τσακωθεί άγρια με αυτόν, αλλά κατά βάθος με αγαπούσε!:Ρ χαχα
Ωραία θα ανοίξω μια εταιρία με τις δικές μου διαφημίσεις...:Ρ | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Ιαν 11, 2013 12:39 am | |
| αχ θέλω να ξανακάνω σχολειο να κανω καφριλες ^^ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Ιαν 11, 2013 1:10 am | |
| Αχ! Έλειπα, πολλές μέρες, έχω πολυ καιρό να μπώ! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Ιαν 11, 2013 2:11 am | |
| εγώ σε θυμάμαι πριν 2-3 μέρες. Καλώς την :Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Ιαν 11, 2013 2:17 am | |
| Για εμένα, μου φαίνονται πολλές μέρες γιατί γενικά δεν άνοιγα υπολογιστή, και ξέρεις δεν αντέχω και πολύ | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Ιαν 11, 2013 2:28 am | |
| το ριξες στο διαβασμα, ή υπερβολική βαρεμάρα?:Ρ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Ιαν 11, 2013 2:49 am | |
| Σιγά το διάβασμα δηλαδή...απλά έγραφα μαθηματικά και η μητέρα μου δεν με άφηνε να μπαίνω για να διαβάσω αλλά δεν διάβαζα απλά έπαιζα με το κινητό , παραλίγο να με πιάσει και να μου το πάρει και αυτό αλλά και πάλι όλο και κάτι θα έβρισκα να κάνω ΕΚΤΌΣ από διάβασμα! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Ιαν 11, 2013 3:29 am | |
| Λίαααααααααααααααα Επιτέλους Καλώς την :P Εγώ πάντως το μόνο που θυμάμαι είναι μία φορά που είχα αντιμιλήσει σε έναν δάσκαλο στην έκτη δημοτικού.Αυτό θυμάμαι μόνο. Μαρία ναίι :P Φτιάξε εταιρία με διαφημίσεις :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Ιαν 11, 2013 5:22 pm | |
| Θα το κάνω! Εγώ πάντα αντιμιλάω αλλά για πλάκα! Έτσι και αλλιώς επίτηδες το κάνουν και αυτοί... Για να μου σπάσουν τα νεύρα... Λία καλώς ήρθες ξανά! Τιι μας κάνεις; | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Ιαν 11, 2013 8:37 pm | |
| Χαχαχα | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Ιαν 11, 2013 8:40 pm | |
| μαρία είσαι γλωσσού, το χω ξαναπεί:Ρ άκυρο, σκέφτομαι σοβαρα να γράψω βιβλιαράκι-ιστορία με βάση την πρωην σχέση μου :Ρ | |
|
| |
| Γενική Κουβεντούλα | |
|