| Γενική Κουβεντούλα | |
|
+30Elpida100 AngelMoon Danar Envyus Dark Shade Reika Nikos-Winchester DeathView* Ntina Salvatore black widow FoxyTheFox DeepBlue Αιώνια baby vampire Katerina Petrova iVi Albert Archibald Agapw niall horan Favole Vasilis1818 Alexandra scary N.ever give U.p Princess of darkness Amaranth paramu8enia Lillith AЯianЯhod.ЬЩ.22 gerstavros Allison Argent Κρίστεν 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Φεβ 20, 2015 9:59 pm | |
| Γεια χαρά νταν! Τι κάνετε ωρέ;:Ρ | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Μαρ 08, 2015 11:24 pm | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Μαρ 09, 2015 1:29 am | |
| εγώ πεθαίνω κι ανασταίνομαι:Ρ | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Helena Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Μαρ 25, 2015 6:01 pm | |
| αχαχαχαχαχ εγω δν ξερω ακομα :Ρ | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Μαρ 28, 2015 5:45 am | |
| Σταματήστε να μιλατε για θανάτους :p | |
|
| |
Reika Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2012 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Απρ 09, 2015 2:44 am | |
| Γεια σας παιδιά! Καιρό έχουμε να τα πούμε! Να είναι καλά η paramu8enia που με έναν εντελώς παράδοξο τρόπο μου θύμισε να περάσω και από εδώ μια βόλτα να δω τι κάνετε!
Να ρωτήσω βρε παιδιά. Βλέπω πως αρκετές εικόνες στο forum που είναι ανεβασμένες σε imageshack έχουν πρόβλημα και στη θέση τους εμφανίζεται το κλασσικό bannerάκι "Click and discover Imageshack."
Χάθηκε και το ωραίο banner με το κάστρο που θυμόμουν και μου φαίνεται περίεργο να το βλέπω ακόμα και σε κουμπιά του forum. Τι παίχτηκε; | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Απρ 18, 2015 6:18 pm | |
| Έχει ρίξει το imageshack τις εικόνες... προτείνω να ανεβούν στο postimg.org και να διορθωθούν τα links!
Πώς περάσατε το πάσχα; | |
|
| |
Reika Spirit
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Απρ 19, 2015 4:34 am | |
| Ναι τα banner κάποιων ομάδων (εγγεγραμμένα μέλη πχ), κάποια κουμπιά στις δημόσιες συζητήσεις, το κεντρικό banner. Αυτό είναι κάτι που μόνο οι διαχειριστές θα μπορούσαν να διορθώσουν. Απλώς βλέπω μια εικόνα εγκατάλειψης. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα απλά μέλη. Το Πάσχα προσωπικά ήρεμα το πέρασα, σπίτι, οικογενειακά. Καλά ήταν, παράπονο δεν έχω. Το επόμενο Παρασκευο-σαββατοκύριακο έχει Comicdom Con Athens! 24, 25 και 26 Απρίλη! http://www.comicdom.gr/2015/04/17/comicdom-con-athens-2015-daily-schedule/ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Απρ 24, 2015 5:08 am | |
| Έτσι όπως τα λες είναι και μακάρι να ήταν διαφορετικά :/ Εγώ δεν μπορώ να πάωωωωω αν είναι Αθήνα, πέφτει λίγο μακριά! Σταύρο, καλούτσικα περάσαμε! Εσύ; Να πάρουμε εμείς την διαχείριση! | |
|
| |
Reika Spirit
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Απρ 24, 2015 7:45 pm | |
| Αν κάποιος από σας έχει τρόπο να επικοινωνήσει με κάποιον admin, ανεξαρτήτως forum (μέσω skype, FB, email, viber, τηλέφωνο, fax, ταχυδρομικό περιστέρι) καλό θα ήταν απλώς να ενημερωνόμασταν για το αν υπάρχει ενδιαφέρον. Αν όχι, δεν είναι άτοπο να μεταβιβαστούν σε κάποιον άλλο οι διαχειριστικές προσβάσεις. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Απρ 24, 2015 8:06 pm | |
| χαχαχα αυτό σου είπα στο μήνυμα.. Θα στείλω να δω εγώ αν είναι | |
|
| |
Reika Spirit
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Απρ 24, 2015 8:47 pm | |
| Ωραία, καλό θα ήταν βέβαια κάποια στιγμή να έμπαιναν και οι ίδιοι οι διαχειριστές στο φόρουμ ώστε να χειριστούν κάποιες εκκρεμότητες και αν οι ίδιοι το επιθυμούν να δώσουν σε κάποιον άλλον την σκυτάλη, κάνοντας ίσως κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Βέβαια όλα αυτά σε περίπτωση που όντως οι admins δεν ενδιαφέρονται πλέον για την διαχείριση της κοινότητας και είναι σύμφωνοι στη μεταβίβαση.
Προσωπικά, θα ήθελα να προτείνω για την θέση του νέου διαχειριστή την paramu8enia, τα κριτήρια μου είναι η ημερομηνία εγγραφής, από όπου φαίνεται πως είναι αρκετά παλιό μέλος, από το 2011 και επίσης από τα πιο ενεργά με πάνω από 4100 posts. Πιστεύω πως είναι η ιδανική επιλογή. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Σαβ Απρ 25, 2015 12:33 am | |
| Μην λες τέτοια! :Ρ θα γελάσουν ακόμα κι οι πέτρες:Ρ
Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο, κι να αρχίσουν να μπαίνουν κι οι ίδιοι... | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Μάης 01, 2015 5:43 am | |
| Ρεικα καλη η ιδεα σου αλλα θα σε ενημερωσω οτι οι διαχειριστες δεν μπενουν πια στο φορουμ αυτο :/ δυστηχως για ολους μας ισως να μην μπορουν πια να το συντηρησουν και γιαυτο... Επισης προσπαθησα απο καιρο να προσπαθησω να τους πείσω να δωσουν αλλου την.."σκυταλη" αλλα δεν πηρα καποια απαντηση δυστηχως :/ Καλο μηνα παιδια τι κανετε ολοι σας; :3 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Μάης 04, 2015 9:04 am | |
| Εγώ που μίλησα με τον διαχειριστή μου είπε ότι θα το κοιτάξει κι θα μου πει τι θα γίνει εν τέλη. Πάνο επειδή είναι πολύ μεγάλη η εικόνα σου δεν νομίζεις ότι πρέπει να την μικρύνεις λίγο; γιατί δεν ανοίγει πάρα πολύ το φορουμ κι δεν είναι ωραίο επίσης καλό μήνα! | |
|
| |
Reika Spirit
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Μάης 04, 2015 9:23 pm | |
| - Albert Archibald έγραψε:
- Ρεικα καλη η ιδεα σου αλλα θα σε ενημερωσω οτι οι διαχειριστες δεν μπενουν πια στο φορουμ αυτο :/ δυστηχως για ολους μας ισως να μην μπορουν πια να το συντηρησουν και γιαυτο...
Επισης προσπαθησα απο καιρο να προσπαθησω να τους πείσω να δωσουν αλλου την.."σκυταλη" αλλα δεν πηρα καποια απαντηση δυστηχως :/ Βλέποντας το subdomain, υποθέτω πως πρόκειται για free forum, οπότε λογικά δεν υπάρχει κάποιο κόστος συντήρησης. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους διαχειριστές και οι ίδιοι δεν ορίζουν κάποιον αντικαταστάτη στη θέση τους, αυτό υποδηλώνει έλλειψη υπευθυνότητας από πλευράς τους. Είναι πέντε λεπτά υπόθεση να δώσουν δικαιώματα διαχειριστή σε κάποιον άλλο. Ακόμα και αν δεν θέλουν ούτε αυτό να κάνουν, θα μπορούσαν απλώς να παραχωρήσουν το διαχειριστικό account, δίνοντας απλώς το pass. Αυτό θα ήταν υπόθεση ενός λεπτού. Ελπίζω κάποια στιγμή να απαντήσουν στην paramu8enia, είναι κρίμα να πεθάνει η κοινότητα από την ώρα που υπάρχουν ακόμα κάποια μέλη που ενδιαφέρονται και συμμετέχουν σε αυτήν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τρι Μάης 12, 2015 2:20 am | |
| Καλησπέρα! Τι κάνετε;
Ρεικα πάντως ακόμα να απαντήσουν! | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Μάης 14, 2015 4:38 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Μάης 14, 2015 7:40 am | |
| Γειαα! όντως χρόνια έχεις να μπεις:Ρ
Τι κάνεις; ^^ | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Μάης 14, 2015 3:01 pm | |
| Μια χαρα, εσυ? Απλα εχω πορωθει με το wattpad.com και σπανια κανω κατι αλλο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Μάης 15, 2015 5:47 am | |
| ^ ούτε που ξέρω τι είναι:Ρ
καλά έχω μπουχτήσει με κάτι εργασίες από την σχολή:Ρ | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Μάης 20, 2015 5:43 pm | |
| Χαχαχα ουτε εγω εχω ιδεα Εχεις δικιο για την εικόνα απλα το ξεχασα Οταν μπω απο pc θα το φτιάξω :/ Ρεικα εχεις δικιο αλλα οταν τους το ειχα πει εγω κοντεψαμε να τσακωθουμε με την διαχειρίστρια :/ Ειχα σκευτει βεβαια μηπως θελατε να δημιουργησουμε ενα αλλο φορουμ που θα εχει ενεργούς διαχείριστες :/ Μια ιδεα ειναι βεβαια αλλα αν θελετε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Μάης 20, 2015 7:36 pm | |
| Το θέμα είναι αυτό που είπε η Ρεικα, είναι τόσο ωραίο φορουμ (το συγκεκριμένο) κρίμα είναι να χαθεί! Δεν θα αλλάξει κάτι φτιάχνοντας καινούργιο. Γιατί κι εγώ είμαι σε πολλά φορουμ αλλά δεν θα ήθελα να εξαφανιστεί αυτό! Αν θες φτιάξε εσύ. Απλά ξαναλέω κρίμα είναι το φορουμ αυτό! Απλά κρίμα.
| |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Μάης 31, 2015 3:35 pm | |
| Καλημέρα και από μένα. Ξέρω πως έχω καιρό να μπω "ενεργα" στο φόρουμ, γιατί έχω πολλά που τρέχουν και δεν υπάρχει καθόλου χρόνος. Παρόλα αυτά μπαίνω συχνά λόγω των μηνυμάτων μιας και με ένα μέλος από εδώ, είναι ο μόνος τρόπος προς το παρόν που μιλάμε και αν δε μπούμε εδώ δεν έχουμε επικοινωνία. Τώρα βρήκα λίγο χρόνο και διάβασα τις συζητήσεις σας. Το θέμα "διαχειριστές" είναι αποκλειστικότητα της κοπέλας που έφτιαξε το φόρουμ. Ακόμα και εγώ που είμαι συνδιαχειριστης δε ξέρω αν έχω το δικαίωμα να δώσω το δικό μου μέρος διαχείρισης σε κάποιον χωρίς να το εγκρίνει. Παρόλα αυτά σας υπόσχομαι πως όταν βρω λίγο χρόνο μέσα στη βδομάδα, ίσως αύριο το πρωί ίσως λίγο αργότερα, θα κοιτάξω με τις οποιες (λίγες) γνώσεις που έχω να φτιάξω κάποια από τα πράγματα που λέτε. Θα εκτιμούσα λοιπόν ένα μήνυμα εδώ με τα "προβληματα" ώστε να δω τι να κάνω . Καλημέρα λοιπόν και να περνάτε καλά! Και χαιρετίσματα σε "παλιούς" φίλους εδώ μέσα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Μάης 31, 2015 10:05 pm | |
| Θα σου στείλω ένα πμ, μιας κι είμαι η μόνη που μπαίνει συνέχεια | |
|
| |
| Γενική Κουβεντούλα | |
|