| Γενική Κουβεντούλα | |
|
+30Elpida100 AngelMoon Danar Envyus Dark Shade Reika Nikos-Winchester DeathView* Ntina Salvatore black widow FoxyTheFox DeepBlue Αιώνια baby vampire Katerina Petrova iVi Albert Archibald Agapw niall horan Favole Vasilis1818 Alexandra scary N.ever give U.p Princess of darkness Amaranth paramu8enia Lillith AЯianЯhod.ЬЩ.22 gerstavros Allison Argent Κρίστεν 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιουν 08, 2015 2:36 am | |
| Να μαι κ εγώω. Δεν μου χε ερθει ιμειλ για νέα μηνύματα απ το φορουμ -_- | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιουν 08, 2015 3:58 am | |
| Ψέματα! Απλά μας αγνόησες εντελώς :Ρ | |
|
| |
Reika Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2012 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιουν 08, 2015 1:20 pm | |
| Χαίρομαι που βλέπω κάπως ανανεωμένο το forum, ωραίο το καινούριο skin, υπάρχει ακόμα λίγη δουλίτσα με όσα banners είναι down, πιστεύω σιγά-σιγά να πάρει το forum ζωή, να ανανεωθούν και οι ανακοινώσεις στο portal! Όρεξη να υπάρχει και χρόνος φυσικά! Ένα μεγάλο μπράβο στην paramu8enia για την προσπάθεια που κατέβαλε, μια νέα εποχή για το forum έχει ξεκινήσει! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιουν 08, 2015 7:36 pm | |
| Σιγά βρε δεν ήταν τίποτα, τα περισσότερα τα είχε :Ρ
Οπότε δε το αξίζω, ωστόσο θέλω να δω που είναι το καθετί που πχ για να βλέπετε ότι κάποιος έχει στείλει μνμ κλπ...! Ακόμα το ψάχνω αλλά μάλλον θα το κάνει ο Dark Knight! :Ρ | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιουν 10, 2015 3:00 am | |
| Βρε βρε τι βλέπω; Έγινε ανακαίνιση του πύργου! Κουκλίστικο έγινε μπράβο paramu8enia! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Τετ Ιουν 10, 2015 6:56 am | |
| Βρε δεν ήταν τίποτα αυτό, δεν έκανα τίποτα.. Απλά θέλει αλλαγή σε κάποια πράγματα ακόμη..:Ρ | |
|
| |
Reika Spirit
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Ιουν 11, 2015 2:06 am | |
| Δεν ξέρω πόσο εκτεταμένες είναι οι προσβάσεις σου paramu8enia και μέχρι που σε αφήνει να επέμβεις το control panel σου. Ελπίζω να σε αφήνει να μπορείς να ανεβάζεις εικόνες ως ranks (όπως έχετε εσείς αντίστοιχα το Vampire Elite, Fallen). Οι εικόνες αυτές εξάλλου είναι από εξωτερικό σύνδεσμο, δεν ανεβάζεις κάτι στο κομμάτι του server που παρέχει η board-directory.net για το nightcastle. Γενικά τα free-forums έχουν που έχουν περιορισμούς, αν δεν έχετε και κάποιο account με εκτεταμένες προσβάσεις είναι ακόμα μικρότερες οι δυνατότητες. Τώρα όσο αφορά τις δύο νέες υποκατηγορίες που άνοιξες στην κατηγορία Spam, δηλαδή τα Διάφορα θέματα συζήτησης και τα Παιχνίδια, θέλουν διόρθωση οι προσβάσεις τους γιατί δεν αφήνει τα απλά μέλη να απαντήσουν. Συγκεκριμένα: - Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Ιουν 11, 2015 5:51 am | |
| Νομίζω ότι το έφτιαξα Ευχαριστώ που μου το είπες Κι συγνώμη αν το έκανα λάθος δεν ήξερα | |
|
| |
Reika Spirit
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Ιουν 11, 2015 1:23 pm | |
| Μη ζητάς συγγνώμη καλέ, γενικά τα δικαιώματα των Δ. Συζητήσεων είναι κάπως περίπλοκα, λογικό να γίνονται μικρολαθάκια, δεν χάλασε ο κόσμος, αυτά διορθώνονται.
Μια χαρά με την ενότητα των Παιχνιδιών, πόσταρα κιόλας σε κάποια threads, αλλά εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα με την ενότητα Διάφορα θέματα συζήτησης, που δεν με αφήνει να δημοσιεύσω επειδή δεν είμαι διαχειριστής.
| |
|
| |
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Helena Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Ιουν 11, 2015 5:15 pm | |
| Congrats για τα νεα πραγματα :3 πλ ωραιο μπραβο Μαρια :3 Γεια σου Γιώργο :3 Τι κανετε παιδια; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Πεμ Ιουν 11, 2015 6:32 pm | |
| Νομίζω ότι το διόρθωσα κι αυτό!
Ελπίζω να είναι εντάξει τώρα! Μπορείτε να δημοσιεύσετε θέματα ε;! | |
|
| |
Reika Spirit
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Ιουν 12, 2015 5:47 am | |
| GG! Όλα μια χαρά, καταspamάραμε το σύμπαν! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Παρ Ιουν 12, 2015 5:59 pm | |
| Χαίρομαι :Ρ
Ελπίζω να βρω τρόπο κι για τα άλλα! | |
|
| |
Nemesis of Love Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 561 Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Sydney
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Arianne Martell, Sansa Stark, Felicity Smoak Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιουν 14, 2015 10:02 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιουν 14, 2015 6:49 pm | |
| Γεια σου γεια σου! Τι κάνεις; | |
|
| |
Nemesis of Love Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 561 Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Sydney
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Arianne Martell, Sansa Stark, Felicity Smoak Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιουν 14, 2015 7:25 pm | |
| Εκανα το μπανακι μου, ξεβαψα νυχακια... τωρα θελω να στεγνωσω μαλλια και να βαψω νυχια. γιου; *awesome* | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιουν 14, 2015 7:31 pm | |
| χαχαχα πρέπει να βάλω αυτές τις φάτσες μου φαίνεται! :Ρ
Εγώ εδώ :Ρ μόλις τελείωσα το φαί, θα πάω να πλύνω τα δόντια μου κι μετά θα ετοιμάσω κι άλλες δουλειές:Ρ | |
|
| |
Nemesis of Love Vampire
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιουν 14, 2015 7:34 pm | |
| Ισχυει, η γλωσσιτσα ειναι απαραιτητο εμοτικον. Θα το βαλεις και θα γινει αναρπαστο *γλωσσιτσα*
τι εφαγες;
εμεις σημερα φαγαμε μπριζολες χοιρινες με (σπιτικες παρακαλω!!) πατατες τηγανητες. τις καθαρισα εγω, τις εκοψε ο αδερφος μου με ενα εργαλειακι που ειχε παραγγειλει πριν καιρο και τις τηγανησε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Κυρ Ιουν 14, 2015 9:27 pm | |
| χαχαχα πόσο καιρό έχεις να φας σπιτικές; :Ρ
Θα γίνει σημαντικό εμοτισιον!!!
Εμμμ κοίτααααααα, έφαγα μοσχαράκι κοκκινιστό με ριζάκι ^^ ήταν νόστιμο! | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιουν 15, 2015 4:36 am | |
| - paramu8enia έγραψε:
- Ψέματα! Απλά μας αγνόησες εντελώς :Ρ
σουτ εσυυ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιουν 15, 2015 5:17 am | |
| Μπαμ, σουτ έσκασα. Δεν μιλάω...
Μπορώ να σας ανακοινώσω με μεγάλη χαρά, ότι προστέθηκαν καινούργια εμοτισιον! | |
|
| |
Nemesis of Love Vampire
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιουν 15, 2015 5:53 am | |
| - paramu8enia έγραψε:
- χαχαχα πόσο καιρό έχεις να φας σπιτικές;
Εμμμ κοίτααααααα, έφαγα μοσχαράκι κοκκινιστό με ριζάκι ^^ ήταν νόστιμο! ΠΟΛΥ!! γιαααμ γλωσσιτσα!!! :P: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιουν 15, 2015 6:36 pm | |
| Βρήκα κι αυτή την γλωσσίτσα Κι άλλα πολλά.. Δεν πεινάωωωωωωωωωωωωω Τι να κάνω | |
|
| |
Nemesis of Love Vampire
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιουν 15, 2015 6:57 pm | |
| Εχω 16 καρτελες ανοιχτες. Εχω χαθει. : | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γενική Κουβεντούλα Δευ Ιουν 15, 2015 7:02 pm | |
| Όπως πάντα κοίτα τι ωραίο που είναι αυτό | |
|
| |
| Γενική Κουβεντούλα | |
|