| Ο Καθρεύτης του Night Castle | |
|
+32skailer Favole lily modgomery Selene Nephelim paramu8enia Rose_ELen@.Ever Broken Angel Amaranth Μικρό νταμπίρ Princess of darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Selena Night Sensitive Vampire Catnipe Dark Princess. Roza di queen of damned Nathaniel Raven dark princess Katerina Petrova Somnium Pandora Dracula's Daughter White Lady sweety Christian Ozera Pearl Nightmare eilin Ophelia 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Δεκ 19, 2010 3:37 am | |
| Λες? Λες να θέλει να με μετατρέψει σε άβουλο υποχείρειό, χωρίς κριτική σκάψη και ικανότητα επιλογής? (είχα έκθεση πριν...) | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Δεκ 19, 2010 3:38 am | |
| ισως. ποτε δεν ξερεις. αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Δεκ 19, 2010 6:24 pm | |
| Κοριτσια σας ευχαριστω.....αν καποια στιγμη τα κοψω θα σας τα δωσω να τα κανετε εξτενσιον!!! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Δεκ 19, 2010 6:47 pm | |
| Δε νομίζω ότι θα πολυταιριάζει το χρώμα σου με το δικό μου, άλλα σε ευχαριστώ πολύ! | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Δεκ 19, 2010 7:12 pm | |
| Xaxaxa τα βαφετε το πολυ πολυ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Δεκ 19, 2010 7:19 pm | |
| εγω εχω καφε μαλλια. ταιριαζει? | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Δεκ 19, 2010 8:24 pm | |
| ΚΟιτα τα δικα μου ειναι καστανα...και στον ηλιο εχει και μερικες ποιο κοκκινες τριχες...τωρα μωρε και να μην κανει τα βαφετε στο χρωμα των μαλλιων σας... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Δεκ 19, 2010 11:32 pm | |
| Εγώ έχω καλύτερη ιδέα: τα βάφουμε όλα μαύρα (και τα δικά μας και τα δικά σου) και τελειώνουμε. Έτσι θα ταιριάζει... | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Δεκ 20, 2010 1:08 am | |
| ΧΑΧΑ ΧΧΑΧΑΧΑΧ ακομα καλυτερα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Δεκ 20, 2010 2:26 am | |
| εμενα για να πω την αληθεια, μου αρεσει πολυ το μαλλι μου. λιγο πιο ισιο να ηταν και θα ηταν τελειο. αρα αφηνω τα μαλλια της dark princess σε ολους τους αλλους!!! ειμαι πολυ καλη, το ξερω! δεν χρειαζεται να μου το λετε. (το ψωνιο απο εδω) | |
|
| |
Selena Night Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 72 Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2011 Ηλικία : 30 Τόπος : House of Night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Zoey Redbird Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Σαβ Μαρ 05, 2011 8:16 pm | |
| να μαι και γω.... είναι απο χτες από το αποκριατικο παρτυ του σχολειου... ^_^ - Σπόιλερ:
| |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Σαβ Μαρ 05, 2011 8:32 pm | |
| Άχου! Τι γλυκούλα! Και η στολή σου πολύ ωραία, μου αρέσει πάρα πολύ! | |
|
| |
Selena Night Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 72 Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2011 Ηλικία : 30 Τόπος : House of Night
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Σαβ Μαρ 05, 2011 8:38 pm | |
| ευχαριστω πολυ ^_^ και για την στολή δεν μπορείς να φανταστεις τι τραβιξα... γυρισα σπιτι εντελως ματιασμενη... χαχα | |
|
| |
Somnium Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 1039 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 1014 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Hiou Shizuka Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Σαβ Μαρ 05, 2011 10:16 pm | |
| Είσαι πολύ όμορφη! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| |
| |
| |
| |
Selena Night Spirit
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Μαρ 06, 2011 7:30 am | |
| σας ευχαριστώ πολύ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Μαρ 07, 2011 12:47 am | |
| τιποτα | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Σαβ Μαρ 12, 2011 9:59 pm | |
| Τζενη φανταστικη φωτο εισαι μια κουκλιτσα!!!κ οσες κοπελες ειδα ολες ειστε πολυ ομορφες και γλυκιες!!παιδια και εγω το σκεφτηκα εκανα την καρδια μου πετρα και λεω να βαλω και εγω καμια φωτο μπορειτε να πεταξετε ελευθερα ντοματες!!και στις δυο ειμαι σαν βλαμμενο αλλα δεν εχω αλλες δεν ειναι πολυ καινουριες ειναι μηνες πριν αλλα ετσι ειμαι παλι δεν εχω αλλαξει οχ τωρα που τις βλεπω σαν ψωναριστικες ειναι..μπλιαχ!!! ειναι και λιγο μεγαλες σορρυ δεν ηξερα πως αλλιως να τις βαλω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Princess of darkness στις Δευ Ιουν 17, 2013 1:30 am, 1 φορά | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Σαβ Μαρ 12, 2011 10:26 pm | |
| Πολύ ωραίες φώτο... Και δεν νομίζω να σου πετάξει κανένας ντομάτες! Μάλλον σωρηδόν θα πέφτουν τα λουλούδια... Είσαι κουκλίτσα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Μαρ 13, 2011 3:06 am | |
| εισαι πολυ ωραια | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Μαρ 13, 2011 3:35 am | |
| Παιδια στο αβαταρ μου ειμαι εγω απο την αποκριατικη χοροεσπεριδα του σχολειου!!!!!! | |
|
| |
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Μαρ 13, 2011 5:15 pm | |
| @ Princess of darkness: Σιγά μη σου πετάξουν ντομάτες! Είσαι κούκλα! Ειδικά στην ασπρόμαυρη! (Αν με την πρώτη ματιά ως καλή ξανθιά αναρωτιόμουν ποια από τις δύο είσαι άλλα αυτό δεν το λέμε δυνατά...) | |
|
| |
| Ο Καθρεύτης του Night Castle | |
|