| Ο Καθρεύτης του Night Castle | |
|
+32skailer Favole lily modgomery Selene Nephelim paramu8enia Rose_ELen@.Ever Broken Angel Amaranth Μικρό νταμπίρ Princess of darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Selena Night Sensitive Vampire Catnipe Dark Princess. Roza di queen of damned Nathaniel Raven dark princess Katerina Petrova Somnium Pandora Dracula's Daughter White Lady sweety Christian Ozera Pearl Nightmare eilin Ophelia 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Σαβ Δεκ 15, 2012 10:29 pm | |
| Χαχαχ ναίι | |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Αυγ 26, 2013 8:15 pm | |
| Ολες ειστε πανεμορφες! (Τα καλληστια του Night Castle! :p) | |
|
| |
Reika Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2012 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Αυγ 26, 2013 10:21 pm | |
| Yay! Nice thread, arigato baby vampire που το έφερες στην επιφάνεια, δεν το είχα προσέξει. Όλες είστε πολύ γλυκούλες και μικρούλες! Τελικά παίζει να είμαι η μεγαλύτερη σ' όλο το forum xD Θα παραθέσω και εγώ λοιπόν μερικές πρόσφατες photo μου, για να πάρετε μια ιδέα: | |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Αυγ 26, 2013 10:27 pm | |
| Εισαι πολυ ομορφη! Λατρευω τα ρουχα σου | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Τρι Αυγ 27, 2013 8:31 am | |
| Εντάξει απλά αγαπώ το style σου!Τι να πρωτοσχολιάσω κοσμήματα,κορσέδες,φούστες..τέλεια όλα!Υπέροχη. | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Παρ Αυγ 30, 2013 2:25 am | |
| | |
|
| |
Reika Spirit
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Σαβ Αυγ 31, 2013 9:17 am | |
| Thanks κορίτσια, ό,τι μπορούμε κάνουμε, είναι και τα οικονομικά μου κάπως περιορισμένα και το παλεύω όσο μπορώ. Να είναι καλά το ebay και το Naya Piu στη Ναυαρίνου. xD | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Σεπ 01, 2013 7:24 am | |
| Reika, πέραν της πλάκας: αν σε μια από τις φωτογραφίες που παρέθεσες είσαι στο φεστιβάλ του Comicon, παίζει να σε είχα δει κι από κοντά 0_0 (χωρίς να ξέρω ότι είσαι εσύ, φυσικά) Απλώς θυμάμαι ότι μου έκανε τρομερή εντύπωση το στιλ σου ^^ | |
|
| |
Reika Spirit
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Σεπ 01, 2013 1:44 pm | |
| OMG! Ναι από την Comicdom Con Athens είναι! Πηγαίνω κάθε χρόνο! Damn, φέτος να κανονίσουμε να βρεθούμε αν πας! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Σεπ 01, 2013 10:05 pm | |
| Εννοείται ότι θα πάω, βρε 'συ. Αυτή την φορά, θα πάω από την πρώτη μέρα γιατί, τότε που πήγα, είχαν πάρει όλα τα καλούδια. Οι φαταούλες! Αν έρθεις τότε, κανονίζουμε | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Σεπ 02, 2013 1:11 am | |
| Εσυ Αργυρω, ποτε θα μας τιμησεις με την φωτογραφια σου; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Σεπ 02, 2013 4:56 am | |
| Ποτέ. Μουχαχα Πέραν της πλάκας τώρα: Δεν έχω πρόβλημα στο να δείχνω φωτογραφίες μου. Αλλά μόνο αν μου το ζητήσει ο άλλος και μόνο μέσω προσωπικού μηνύματος. Είμαι πολύ επιφυλακτική όσον αφορά το διαδίκτυο. Καραδοκούν πολλοί κίνδυνοι και γι' αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Σεπ 02, 2013 2:19 pm | |
| Το διαδικτυο μπορει να γινει πολυ επικινδυνο.... Θα μου στειλεις μια με πμ, να σου στειλω κι εγω;; | |
|
| |
Albert Archibald Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 455 Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2012 Ηλικία : 235 Τόπος : The Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Helena Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Σεπ 02, 2013 3:21 pm | |
| Χαχαχαχαχαχαχα Vampire Αργυρω.εγω σε έχω δει και εσύ εμενα Τι φοβάσε καλε?Πας από τι σπίτι του άλλου και με ενα δαγκοματακι ολα λύνονται | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Σεπ 02, 2013 3:37 pm | |
| | |
|
| |
Reika Spirit
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Τρι Σεπ 03, 2013 4:48 am | |
| Με τόσες φάτσες που είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο, ειδικά με την διάδοση του FaceBook, δεν νομίζω ότι θα κάτσει να ασχοληθεί κανείς με κακόβουλο τρόπο να εκμεταλλευτεί υλικό από ένα ήσυχο underground forum.
Επίσης τι χειρότερο μπορεί να συμβεί; Να πάρουν μια φωτογραφία σου, να την μοντάρουν και να την ανεβάσουν γενικά άλλου; So? Σιγά τα αβγά. Δεν πα να με βγάλουν όπως θέλουν, δεκάρα τσακιστή δεν δίνω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Τρι Σεπ 03, 2013 11:04 pm | |
| Ωχ ναι. Ξέχασα. Με έχεις δει. Θα πρέπει να πεθάνεις μέσα σε 7 μέρες. Λυπάμαι. Οι πιθανότητες είναι όντως μικρότερες, Reika. Αλλά όχι και ανύπαρκτες. Προσέχουμε για να έχουμε (την ησυχία μας, κυρίως) | |
|
| |
| Ο Καθρεύτης του Night Castle | |
|