| Ο Καθρεύτης του Night Castle | |
|
+32skailer Favole lily modgomery Selene Nephelim paramu8enia Rose_ELen@.Ever Broken Angel Amaranth Μικρό νταμπίρ Princess of darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Selena Night Sensitive Vampire Catnipe Dark Princess. Roza di queen of damned Nathaniel Raven dark princess Katerina Petrova Somnium Pandora Dracula's Daughter White Lady sweety Christian Ozera Pearl Nightmare eilin Ophelia 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουν 25, 2012 5:17 am | |
| ειμαι πιο γρηγορη και εχω ηδη προετοιμαστει... θα ειμαι η πρωτη που θα κανει την επιθεση... δεν μιλησα μεμονομενα για του ποε, αλλα για οσα παρουσιαζονται στα θριλλερ γενικοτερα... η μανια εχει δικιο, οι δικοι μου ειναι γλυκυτατοι φονοι | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουν 25, 2012 5:20 am | |
| χαχα παντα οι δικοι μας φονοι ειναι γλυκοι σαν μελι....αλλα εγω θα ειμαι γρηγοροτερη κι θα σας ξεσκισω στα 2 | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουν 25, 2012 5:22 am | |
| μην ορκιζεσαι αλλα νομιζω πως ξεγυγαμε | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουν 25, 2012 5:26 am | |
| | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Ψαξε και θα με βρεις ;)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Barnabas Collins ( Johnny Depp ) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουλ 30, 2012 3:26 am | |
| Και αυτη ειμαι εγω με ισιο μαλλι!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την skailer στις Πεμ Αυγ 02, 2012 5:07 pm, 1 φορά | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουλ 30, 2012 3:27 am | |
| αχουυυυ εισαι κουκλιτσα.....^^ λατρευω το μαλλι σου....^^ και μπροστα εχεις κανει τοστιερα? | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Ψαξε και θα με βρεις ;)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Barnabas Collins ( Johnny Depp ) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουλ 30, 2012 3:31 am | |
| - BreakingDawn έγραψε:
- αχουυυυ εισαι κουκλιτσα.....^^ λατρευω το μαλλι σου....^^ και μπροστα εχεις κανει τοστιερα?
ευχαριστω! οχι δεν τα εχω κανει τοστιερα απλα εχω φτιαξει κοτσιδακι | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουλ 30, 2012 3:32 am | |
| αα τιποα την αληθεια..... εμ δεν το ειδα το κουρλακι (κοτσιδακι) | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουλ 30, 2012 3:39 am | |
| - BreakingDawn έγραψε:
- αα τιποα την αληθεια.....
εμ δεν το ειδα το κουρλακι (κοτσιδακι) ευχαριστω! δεν πειραζει ας μην το ειδες | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουλ 30, 2012 3:42 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουλ 30, 2012 6:05 am | |
| ομορφουλα εισαι... και πολυ ωραιο το μαλλι σου. ποιο ειναι το φυσικο σου? | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουλ 30, 2012 3:56 pm | |
| - Sensitive Vampire έγραψε:
- ομορφουλα εισαι...
και πολυ ωραιο το μαλλι σου. ποιο ειναι το φυσικο σου? Ευχαριστω!!!Το φυσικο μου ειναι μπουκλα αν και για καποια χρονια το φυσικο μου ηταν ισιο... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουλ 30, 2012 6:06 pm | |
| καλυτερα ισιο....κι εμενα ειναι σπαστο με μπουκλιτσες απο δω κι απο κει,....κι με εκνευριζει...-.- | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουλ 30, 2012 6:13 pm | |
| ναι οντως καλυτερα ειναι ισιο...παντως οταν τα ειχα ισια τα ηθελα μπουκλες και τωρα που τα εχω μπουκλες τα θελω ισια... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουλ 30, 2012 6:14 pm | |
| μια απο τα ιδια κι εγω....^^ Παντα ομως θελουμε αυτο που δεν εχουμε.... | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουλ 30, 2012 6:47 pm | |
| Σωστές! Αλλά πάντως συμφωνώ με τα κορίτσια ομορφούλα είσαι! | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουλ 30, 2012 8:09 pm | |
| Σε ευχαριστω !!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουλ 30, 2012 8:40 pm | |
| οντως. παντα θελουμε αυτο που δεν εχουμε. εμενα ειναι σπαστο. αναλογα με τον καιρο και διαφορες αλλες συνθηκες σγουραινει, ισιωνει, αλλα οχι σε απολυτο βαθμο. ειναι λες και καθε μερα αλλαζει φορμα | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Ιουλ 30, 2012 9:07 pm | |
| | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Αυγ 06, 2012 9:12 am | |
| Ωραια φωτο Μαρια τι γλυκο προσωπακι!Μου θυμιζεις μια φιλη μου λιγο | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Αυγ 06, 2012 2:37 pm | |
| | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Σαβ Δεκ 15, 2012 9:14 pm | |
| JESUS!!!!!Μα που τις ξέθαψες αυτές!!!:P:P:P Εεε είμαι πιο μικρή εκεί τελείωνα το λύκειο είναι άθλιες απλά βρήκα το θάρρος να βάλω:P:P Βρήκα σωσία μου δηλαδή???wow!!! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Σαβ Δεκ 15, 2012 9:50 pm | |
| Πρέπει να είναι παλιό τόπικ απο ότι κατάλαβα χαχα αλλά επειδή είμαι πιο καινουργια απο σένα τώρα το είδα πιο καλά.Αλήθεια;Εκεί που είσαι στην δεύτερη φωτογραφία είμαι σχεδόν ίδια λίγη διαφορά στην μύτη.Καλέ ναί αφού και ο αδερφός μου με μπέρδεψε μόλις το είδε και μου κάνει''Ειρήνη πότε είχες βγάλει αυτή την φωτογραφία;;''χαχα γειά σου Σωσία :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Σαβ Δεκ 15, 2012 10:08 pm | |
| Ναι το τόπικ είναι πολύ παλιό είμαι μέλος περίπου δυο χρόνια εδώ και το θυμάμαι..Μάλιστα!Είμαστε και Θεσσαλονίκη και μοιάζουμε!Βρήκα και εγώ σωσία όπως και η Argy!:P:P:P | |
|
| |
| Ο Καθρεύτης του Night Castle | |
|