| Ο Καθρεύτης του Night Castle | |
|
+32skailer Favole lily modgomery Selene Nephelim paramu8enia Rose_ELen@.Ever Broken Angel Amaranth Μικρό νταμπίρ Princess of darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Selena Night Sensitive Vampire Catnipe Dark Princess. Roza di queen of damned Nathaniel Raven dark princess Katerina Petrova Somnium Pandora Dracula's Daughter White Lady sweety Christian Ozera Pearl Nightmare eilin Ophelia 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
queen of damned Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 24 Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Αυγ 16, 2010 7:17 pm | |
| ευχαριστωω παραα πολυ για τα καλα σας λογια katherine ευχαριστω πολυ ειμαι καινουργια εδω και δεν ξερω και πολλα | |
|
| |
dark princess Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 219 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 27 Τόπος : νέα ιωνία, αθήνα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Alice Cullen Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Αυγ 16, 2010 9:11 pm | |
| εμένα μου αρέσουνε τα σοκολατί σου μάτια. Μου θυμίζουνε της μπέλας | |
|
| |
Roza di Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 1051 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Εdward Cullen!!! Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Τρι Αυγ 17, 2010 3:42 am | |
| | |
|
| |
queen of damned Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 24 Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Τρι Αυγ 17, 2010 4:33 am | |
| μου εχουνε πει πολλες φορες οτι μοιαζω γενικα με την μπελα εγω ενταξει στα ματια ισως αλλα γενικα καμια σχεση :P ευχαριστωωω παρα πολυ και παλι ναι ειστε καλα | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Πεμ Αυγ 19, 2010 3:15 am | |
| Γι αυτό είμαστε και μείς εδώ για να βοηθάμε... | |
|
| |
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Οκτ 03, 2010 5:06 am | |
| - dark princess έγραψε:
- Σιχαμένη σε περνάω κάτι πόντους...κεφάλι....
ΠΕΣ ΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΗΗΗΗΗ!!!!!!! Να κι εγώ μια με τον σκουλαρίκι μου! Βέβαια ένας (άγνωστος να φανταστείς) μου έιπε: "πώς κυκλοφορείς έτσι με τέτοια φάτσα;" Και συμφωνώ! Uploaded with ImageShack.usΚαι να η αδερφή μου! Uploaded with ImageShack.us | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Οκτ 03, 2010 2:46 pm | |
| Καλα εσενα δεν σε σχολιαζω....εισαι ενα τερας!!!!Αλλα η αδερφη σου.....τι καλωνι!!!!!!!!Πω πω πω......απορω πως βγηκες τοσο ασχημος ενω αυτη ειναι τοσο ομορφη!!!!!!!!!ΛΟλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κουκλακι μου....!!!!!!Φτου να μην σε ματιασω!!!! | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Οκτ 03, 2010 6:36 pm | |
| Μμμ η αδερφή σου κάτι μου θυμιζει αλλα... δε θυμάμαι τι... | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Κυρ Οκτ 03, 2010 10:42 pm | |
| Ναι ρε'συ τωρα που το λες και εμενα κατι μου θυμιζει!!!!!! | |
|
| |
Catnipe Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 100 Ημερομηνία εγγραφής : 22/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : on the floating shapless ocean
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Jane, Volturi (Twilight Saga) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Οκτ 04, 2010 12:16 am | |
| https://2img.net/r/ihimizer/img521/1543/thisismep.jpgκάτασπρη έτσι; Μου λάνε ότι μοιάζω με vampire με τόσο ανοιχτόχρωμα μάτια!! Το τρελό είναι ότι όσο πιο πολύ θα μεγαλώνω τόσο πιο γκρίζα θα γίνονται.. ΥΓ: διόρθωσα το κείμενο για να μην είμαι κόντρα στους κανόνες!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Catnipe στις Παρ Οκτ 08, 2010 3:11 am, 1 φορά | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Οκτ 04, 2010 12:44 am | |
| Πραματικα αν βαφτεις καταληλλα θα μοιαζεις στα αληθεια με βαμπιρ!!!!! Η μηπως εισαι και μα το κρυβεις????? | |
|
| |
Catnipe Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 100 Ημερομηνία εγγραφής : 22/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : on the floating shapless ocean
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Οκτ 04, 2010 1:03 am | |
| χαχαχα!! ευτυχώς που μαύρισα φέτος το καλοκαίρι!! | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Οκτ 04, 2010 3:16 am | |
| Μ αρέσει απίστευτα το λευκό δέρμα... Φατσούλα είσαι Αν θες μόνο απέφυγε τα greeklish. Όχι οτι παίρνουμε και κεφάλια- μόνο δαγκώνουμε λαιμούλιδες- απλά είναι λίγο κουραστικά στο μάτι | |
|
| |
Catnipe Spirit
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Οκτ 04, 2010 4:01 am | |
| ααχ τόσο συγγνώμη.. απλά ήμουν και στο msn παράλληλα και ξεχάστηκα.. | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Δευ Οκτ 04, 2010 4:26 am | |
| Ντάξει δεν τρέχει τίποτα ρε συ. Σιγά Είπαμε κεφάλια δεν παίρνουμε. Επιστροφή στο θέμα τώρα | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Τρι Οκτ 26, 2010 12:23 am | |
| Επειδη ειμαι κακος ανθρωπος και θελω να χασετε τον υπνο σας απο την τρομαρα.......οριστε η φωτο μουυυυυυυυυυ μουαχαχαχαχαχχα - Σπόιλερ:
Παρακαλω με το μαλακο! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Τρι Οκτ 26, 2010 2:56 am | |
| Δε βάζεις και καμία πιο έγχρωμη να καταλάβουμε πώς είσαι ακριβώς? Γενικά πάντως μια χαρά και μου θυμίζεις λίγο μια κοπέλα που δεν πολυσυμπαθιόμαστε (μην ανησυχείς δεν είσαι εσύ...)! Ωραία είναι κτά τα άλλα!!!!! | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Τρι Οκτ 26, 2010 3:06 am | |
| Χαχαχαχαχ....σου θυμιζω και κοπελα που δεν πολυ συμπαθιοσαστε......??/καταλαβα......τωρα δεν μπορω αλλα η σημερα ποιο μετα η αυριο θα βαλωωω!!! | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Τρι Οκτ 26, 2010 3:13 am | |
| Ωραίο το βλέμμα σου μ αρέσει! Πρέπει να βάλω και γω κάποια στιγμή φωτό ε; :P Καλά αμα το θυμηθώ να το κάνω :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Τρι Οκτ 26, 2010 3:19 am | |
| Αχ κι εγω αααν το θυμηθώ... | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Τρι Οκτ 26, 2010 3:21 am | |
| Απλά η βλακεία είναι οτι Α) Δεν βγάζω σοβαρές φωτογραφίες Β) Σπάνια είμαι μόνη μου... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Τρι Οκτ 26, 2010 3:22 am | |
| Βγαίνω σχεδόν πάντα σαν ηλίθιο ή πολύ σοβαρή :Ρ | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Τρι Οκτ 26, 2010 3:24 am | |
| Αμ μπράβο. Και γω το ίδιο.
Υφάκι: " Θα σας σφάξω" ενώ είμαι πολύ πολύ πολύ γλυκό παιδάκι χαχαχα :P
Πάντως θα με δείτε Live σε λίγο καιρό ορισμένοι υπερτυχεροί ...Οπότε οκ :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Τρι Οκτ 26, 2010 3:31 am | |
| Α, δεν το συζητώ, κι εμένα! Απλά υποσχεθείτε ότι όταν με δείτε δε θα φύγετε ουρλιάζοντας για τη μαμά σας :Ρ!!!! | |
|
| |
Ophelia Fallen
| Θέμα: Απ: Ο Καθρεύτης του Night Castle Τρι Οκτ 26, 2010 4:03 am | |
| Ελα μην ακούω βλακείες. Όλες τα ίδια λέτε και όταν σας βλέπουμε είστε κουκλάρες. | |
|
| |
| Ο Καθρεύτης του Night Castle | |
|