| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μάης 07, 2011 1:12 am | |
| | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μάης 07, 2011 1:14 am | |
| οκ θα το διαβασω. αλλα αργοτερα γιατι απο βδομαδα θα ειμαι πνιγμενη | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μάης 07, 2011 1:16 am | |
| οκ!!σκεφτομαι τι να διαβασω τωραα...:/
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μάης 07, 2011 1:19 am | |
| εγω εχω στα χερια μ ου το αγγελοι που ειχα φαγωθει να διαβασω, και ακομα θελω, και δεν μπορω να το διαβασω. δεν ειναι ειρωνεια? | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μάης 07, 2011 1:21 am | |
| μεγαλη..και εγω θελω να το διαβασω αυτο το βιβλιο αλλα δεν το εχει κανεις
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μάης 07, 2011 1:25 am | |
| εγω το συζητουσα με την παρεα μου και ετυχε η μια απο τις κολλητες μου να το παρει και επειδη ανταλλαζουμε συνεχεια βιβλια, μου το δανεισε σημερα | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μάης 07, 2011 1:29 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μάης 07, 2011 1:32 am | |
| χαχα. ισως και να ειμαι | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μάης 07, 2011 6:23 am | |
| Άγγελοι-Το Μαρτύριο (Βιβλίο 2) | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μάης 07, 2011 6:57 am | |
| Xaxaxa κουραγιοοο Εγω το Abandon της Meg Cabbot... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μάης 07, 2011 11:03 pm | |
| ειναι ωραιο το αγγελοι το δευτερο? γιατι εγω ειμαι στη μεση σχεδον του πρωτου ακομα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μάης 08, 2011 2:06 am | |
| Ωραίο είναι! Σάντρα τι υπόθεση έχει το abandon? | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μάης 08, 2011 3:30 am | |
| εγω διαβαζω την σκοτεινη φλογα απο τους Αθανατους..το Αγγελοι το μαρτυριο το εχω παρει εδω και πολυ καιρο και δεν προλαβαινω να το διαβασω οποτε δεν εισαι η μονη Sensitive Vampire | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μάης 08, 2011 3:40 am | |
| εγω δεν το εχω παρει. και το πρωτο η κολλητη μου μου το δανεισε | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Μάης 09, 2011 12:06 am | |
| - Princess of darkness έγραψε:
- εγω διαβαζω την σκοτεινη φλογα απο τους Αθανατους..το Αγγελοι το μαρτυριο το εχω παρει εδω και πολυ καιρο και δεν προλαβαινω να το διαβασω οποτε δεν εισαι η μονη Sensitive Vampire
Πώς είναι η σκοτεινή φλόγα? Αξίζει να το πάρω? | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Μάης 09, 2011 5:30 pm | |
| κοιτα ειναι σειρα βιβλιων οπως το Vampire Academy και αλλα..ειναι το τεταρτο βιβλιο της σειρας αν εχεις διαβασει και τα υπολοιπα θα σου αρεσει ειναι διαφορετικη ιστορια..με προηγουμενες ζωες κ αθανατους..ο ερωτας μιας κοπελας με εναν αθανατο που αργοτερα την κανει και αυτην αθανατη αλλα δεν μπορουν να ενωθουν ποτε(δεν μπορουν καν να ολοκληρωσουν τη σχεση τους)..μπλεκεται μαυρη μαγεια, σατανικοι αθανατοι κ οι δυο αθανατοι προσπαθουν να βρουν το ελιξιριο για να να ενωθουν και να ειναι παντα μαζι..6 βιβλια ειναι | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Μάης 09, 2011 7:15 pm | |
| Έχω διαβάσει τα πρώτα τρία. Στο τρίτο είχα βαρεθεί και με είχε απογοητεύσει που δε γινόταν σχεδόν τίποτα. Έτσι τα σταμάτησα. Για αυτό σε ρωτάω αν αξίζει να πάρω το τέταρτο ή να το αφήσω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Μάης 10, 2011 3:40 am | |
| εγω διαβαζω την αγγελικη σιωπη (μαλλον το τελευταιο που διαβαζω μεχρι το τελος των εξετασεων) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Μάης 10, 2011 3:52 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Μάης 11, 2011 2:39 am | |
| ειναι κατι σαν το αγγελοι. ακου περιληψη: «Γνώριζα όλους τους συμμαθητές μου με τα ονόματά τους... εκτός από έναν. Τον καινούργιο... Καθόταν άγαρμπα στο πίσω θρανίο, με τα ψυχρά μάτια του στυλωμένα μπροστά... Τα μαύρα μάτια του με διαπέρασαν κι οι γωνίες των χειλιών του ανασηκώθηκαν. Η καρδιά μου σπαρτάρισε και, σ εκείνη την παύση, μια αίσθηση ζοφερού σκότους φάνηκε να περνά φευγαλέα από πάνω μου, σαν σκιά. Χάθηκε μέσα σε μια στιγμή, μα εγώ συνέχισα να τον κοιτάζω. Το χαμόγελό του δεν ήταν φιλικό. Ήταν χαμόγελο που προμήνυε μπελάδες. Πολλά υποσχόμενους».
αυτο ειναι απλα ενα κομματι του βιβλιου, στην αρχη του.
και αυτη ειναι η περιληψη: Για τη Νόρα Γκρέι, ένα ειδύλλιο ήταν εκτός σχεδίων. Ποτέ δεν της άρεσαν ιδιαίτερα τα αγόρια στο σχολείο της, ανεξάρτητα από το πόσο η κολλητή της, η Βι, τους ωθούσε σ’ εκείνη. Ποτέ – μέχρι που εμφανίστηκε ο Πατς. Με το αβίαστο χαμόγελό του και με τα διαπεραστικά του μάτια, η Νόρα νιώθει έλξη για εκείνον πέρα από κάθε λογική.
Ύστερα, όμως, από μια σειρά τρομακτικών συναντήσεων, η Νόρα δεν είναι σίγουρη ποιον να εμπιστευτεί. Ο Πατς δείχνει να βρίσκεται όπου κι εκείνη, και γνωρίζει περισσότερα για την ίδια απ’ ό,τι οι πιο στενοί της φίλοι. Δεν μπορεί να αποφασίσει αν θα πρέπει να πέσει στην αγκαλιά του ή να το βάλει στα πόδια και να κρυφτεί. Κι όταν προσπαθεί να αναζητήσει ορισμένες απαντήσεις, ανακαλύπτει ότι βρίσκεται κοντά σε μία αλήθεια πολύ πιο ανησυχαστική κάθε συναίσθημά της για τον Πατς.
Γιατί η Νόρα βρίσκεται καταμεσής μίας μάχης που μετρά αιώνες ανάμεσα στους αθάνατους και στους έκπτωτους – και αργά ή γρήγορα, πρέπει να επιλέξει πλευρά… ειναι πολυ ωραιο. δεν ξερεις ποιος κανει τι και ποιος ειναι φιλος και ποιος εχθρος. | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Μάης 11, 2011 3:41 am | |
| Μοίαζε κάπως με το άγγελοι ή ιδέα μου? Εγώ τώρα διαβάζω macbeth. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Μάης 11, 2011 4:03 am | |
| μοιαζει. εξαλλου το ειπα οτι ειναι σαν το αγγελοι, πριν την περιληψη. η πρωτη προταση που εγραψα ειναι | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Μάης 11, 2011 1:55 pm | |
| ναι, δίκοι έχεις... Δεν το πρόσεξα... | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Μάης 12, 2011 12:37 am | |
| Ειναι αρκετα καλυτερο αποτο Αγγελοι!!!!! Το διαβασα προσφατα και μαρεσε πολυ!! Τωρα διαβαζω το Abandon της Μεγκ Καμποτ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Μάης 12, 2011 1:07 am | |
| και εμενα μου αρεσε. βασικα και τα 2 μου αρεσαν. απλα πιστευω οτι στο αγγελικη σιωπη συνεβησαν πολλα γιατι δεν ειναι σειρα βιβλιων, ενω το αγγελοι ειναι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sensitive Vampire στις Σαβ Μάης 14, 2011 2:07 am, 1 φορά | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|