| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Maria Taekwondo Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Ημερομηνία εγγραφής : 23/08/2013 Ηλικία : 27 Τόπος : Dreamland
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Tris Prior Atittude:
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Αυγ 23, 2013 2:41 pm | |
| Ο Οίκος της Νύχτας βιβλίο 1 και είναι φοβερό! | |
|
| |
Reika Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2012 Τόπος : Πάτρα
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Αυγ 23, 2013 3:07 pm | |
| - Maria Taekwondo έγραψε:
- Ο Οίκος της Νύχτας βιβλίο 1 και είναι φοβερό!
Yup, και όσο προχωράει η ιστορία θα κολλάς πολύ περισσότερο. Το 2ο και το 3ο βιβλίο της σειράς τα διάβασα μονορούφι. Ύστερα είπα να κάνω ένα διάλειμμα με κάποια άλλα βιβλία, γιατί έτσι όπως πήγαινα θα έφτανα πολύ γρήγορα στο ongoing. Σκέφτομαι να κάνω ένα re-reading στον Οίκο της Νύχτας, να θυμηθώ τις λεπτομέρειες και να συνεχίσω την σειρά. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Σεπ 01, 2013 7:37 am | |
| ^Ει guuurlz! Πως την είδατε τώρα; Να αρχίσω κι εγώ το fangirling για το Bloodlines και να σκίσω τα πτυχία μου; (ακόμα δεν τα πήρα :P) Σεμνάααα! -.-' :P Επειδή είμαι καλός άνθρωπος και δεν θα σας πω πόσο αγωνιώ να μάθω την συνέχεια στο ''Fiery heart'' θα σας πω μόνο ότι διαβάζω την ''Πειθώ'' της Τζέιν Ώστιν - Σπόιλερ:
Μέχρις ότου βγει το Fiery Heart. Δικαιούμαι κι εγώ ένα μουσικό διάλειμμα :P | |
|
| |
gerstavros Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 621 Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2012 Ηλικία : 31 Τόπος : στο χάος
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Σεπ 01, 2013 10:40 pm | |
| Το καλοκαίρι (αντι για την εξεταστική :Ρ) διάβασα την «Απαγωγή» της Λούσι Κρίστοφερ, πάρα πολύ ωραίο κατά τη γνώμη μου | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Σεπ 01, 2013 11:43 pm | |
| χαχαχα χαίρομαι που αξιοποιείς τον χρόνο σου σωστά :P Argy τι έχεις να πεις για την Πειθώ; Εντελώς ντροπιασμένη έχω να εξομολογηθώ ότι δεν την έχω τελειώσει όλη έφτασα στα μισά γιατί μια βλέπω σειρές,μια διαβάζω για την εξεταστική.. :P | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Σεπ 02, 2013 5:04 am | |
| Το βιβλίο που λέει ο Σταύρος το έχει διαβάσει (νομίζω) και μια φίλη μου. Ψιλοκουλό μου φάνηκε (σόρρυ κιόλας :/)
Έχω φτάσει στα μισά πλέον (επειδή βαριέμαι να διαβάζω τα μαθήματα της σχολής, το ''ρίχνω έξω'', όπως καταλαβαίνεις :P) Μέχρι στιγμής, μου αρέσει. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο απ' το ''Περηφάνια και προκατάληψη'' όσον αφορά τις περιγραφές και η πλοκή έχει μεγαλύτερη ''ροή'' και ''ευλυγισία'' (για τα δεδομένα, πάντα, της Ώστεν) Αυτό που μου την δίνει, ωστόσο, είναι η βαρύτητα που δίνει η Άννα στην γνώμη της φίλης της. Δεν είναι ότι την δέχεται εντελώς άκριτα, ορισμένες φορές, ωστόσο, φαίνεται να επηρεάζεται κατάφωρα από αυτήν. Λες και δεν έχει δική της γνώμη και βούληση -.-' | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Σεπ 04, 2013 4:51 am | |
| Ναι όντως και μένα δεν μου φαίνεται να κρέμεται εντελώς απο την γνώμη της Λαίδης Ράσελ αλλά ναι, η γνώμη της παίζει μεγάλο ρόλο απο παλιά αφού μεσολάβησε η κάργια να χωρίσει την Anna απο τον Wentworth.Ευτυχώς που όλες οι ηρωίδες της Austen έχουν δυνατό χαρακτήρα και έχουμε αίσιο τέλος με happy ending.Βασικά η Πειθώ ως ένα απ τα τελευταία της έργα φαίνεται πιο ώριμο στην γραφή και μ'αρέσει η ροή του λόγου,περιγραφές(απο περιγραφές άλλο τίποτα :P ),διάλογοι αλλά όχι δεν θα συμφωνίσω το ''Περηφάνια και προκατάληψη'' είναι μακράν καλύτερο σαν story:P Αλλά αν λες για χαρακτηριστικά γραφής φυσικά και η Πειθώ είναι ολοφάνερα καλύτερη. Μπορώ να σου πω ότι η Πειθώ είναι απο τα λιγότερο αγαπημένα μου της Austen αλλά δεν γίνεται να μην το τελειώσω είναι Austen :P Τι να κάνουμε εξεταστική είναι κάπως θα περάσει..με βιβλία, με οτιδήποτε τελοσπάντων συνομωτεί στο να μην διαβάσουμε για τις εξετάσεις :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 05, 2013 5:45 am | |
| Ασφαλώς αναφέρομαι στην γραφή της, όχι στην ιστορία αυτή καθ' αυτή. Το ''Υπερηφάνεια και προκατάληψη'' είναι μακράν το αγαπημένο μου και η ιστορία είναι αξεπέραστη (μιας και κανένας συγγραφέας δεν μπόρεσε να γράψει κάτι αντίστοιχο ) Και, παρόλο που δεν έχω διαβάσει (ακόμα) όλα της τα βιβλία, η ''Πειθώ'' μου αρέσει ακριβώς γιατί, παρά το λάθος που έκανε όταν ήταν νέα, η ζωή της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να είναι τελικά με τον άνθρωπο που αγαπάει. Και ναι, μπορεί να είναι ένας έρωτας που τον βλέπεις από ένα πιο ώριμο ''πρίσμα'', παρόλα αυτά, δεν χάνει καθόλου την γοητεία του (Αν μπορούσα, βέβαια, να σπάσω την λαίδη Ράσελ στο ξύλο θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένη, αλλά εν πάση περιπτώσει :P) | |
|
| |
Dark Shade Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2013 Ηλικία : 29 Τόπος : Χαμενος καπου στις σκεψεις μου
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 12, 2013 8:44 pm | |
| Διάβασα το "Όλα Είναι Δυνατά" του Στίβεν Κίνγκ. Βασικά πρόκειται για συλλογή διηγημάτων , αλλά τέλος πάντων , δεν τρελάθηκα κιόλας , αλλά μερικές ιστορίες ήτανε αρκετά καλές! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 12, 2013 8:50 pm | |
| Το έχω διαβάσει κι εγώ. Από τις 14 ιστορίες που έχει μέσα ζήτημα είναι να αξίζουν οι 4 :P Ελπίζω οι ''Ιστορίες του Λυκόφωτος'' να μην με απογοητεύσουν στον ίδιο βαθμό -.-' | |
|
| |
Dark Shade Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2013 Ηλικία : 29 Τόπος : Χαμενος καπου στις σκεψεις μου
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 12, 2013 8:58 pm | |
| Χεχε κάπως έτσι , δυστυχώς. Μια με το deja vu ήταν ενδιαφέρουσα αλλά βαρετή , αυτή με το δωμάτιο λίγο too much , όπως κι αυτή με τον πίνακα... Μόνο αυτή με το οτοστόπ μου άρεσε πραγματικά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 12, 2013 9:02 pm | |
| Σ' αυτή με το deja vu βαρέθηκα κι εγώ λίγο, μέχρι που έδωσε την εξήγηση στο τέλος και φρίκαρα, χάρη στο ''Δωμάτιο 4'' χέζομαι επάνω μου και δεν θέλω ποτέ να κάνω επέμβαση στη ζωή μου :P και τις άλλες δυο που ανέφερες τις θυμάμαι, αλλά όχι με λεπτομέρειες. Πάντως, αυτές είναι όλες κι όλες οι ιστορίες στο βιβλίο που αξίζουν. Και είναι κρίμα | |
|
| |
Dark Shade Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 12, 2013 9:14 pm | |
| ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνεις ποτέ σου επέμβαση τότε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 13, 2013 7:59 am | |
| Το θέμα δεν είναι να μην κάνω επέμβαση ποτέ μου. Το θέμα είναι να μην κάνω χωρίς να χρειάζομαι. Ή παρά την θέλησή μου. Γιατί ο τύπος στην εν λόγω ιστορία δεν φαινόταν να χρίζει πραγματικά ιατρικής βοήθειας 0_0 | |
|
| |
Dark Shade Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 13, 2013 1:12 pm | |
| Ααααα αυτό εννοείς? Γιατί υπάρχει και η ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΠΑΝΙΑ περίπτωση , στην ολική αναισθησία ο εγκέφαλος να παραμείνει ξύπνιος , οπότε καταλαβαίνεις.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 13, 2013 6:36 pm | |
| Δεν νομίζω ότι ήταν ολική αναισθησία από τη στιγμή που ο εγκέφαλος λειτουργούσε ακόμα. Πρέπει να ήταν σαν αυτά τα ''παραλυτικά'' σπρέι (που χρησιμοποιούν οι ληστές κυρίως στις διαρρήξεις) Εμένα, τουλάχιστον, αυτή την αίσθηση μου άφησε. | |
|
| |
Dark Shade Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 13, 2013 7:34 pm | |
| Καλά δεν κατάλαβες τι λέω , δε μιλούσα για την ιστορία αλλά γενικά , μπορεί να συμβεί από λάθος στην αναισθησία να μείνει ξύπνιος ο εγκέφαλος και να τα αντιλαμβάνεται όλα , και τον πόνο , ο οποίος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ικανός να σε σκοτώσει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Σεπ 14, 2013 5:47 pm | |
| Αλήθεια; 0_0 Αυτό δεν το ήξερα. Τώρα πλέον το ξέρω. Και θα πορεύομαι στην ζωή μου έχοντας συνεχώς στο νου μου αυτή την γνώση. - Σπόιλερ:
Και μένοντας όσο το δυνατόν πιο μακριά απ' τα χειρουργεία >.<
| |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Νοε 04, 2013 4:18 am | |
| Εγώ διάβασα το Σάσενκα! Σας το προτείνω.. τα πιο πολλά γεγονότα είναι αληθινά εκτός από την πρωταγωνίστρια:Ρ | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|