| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 01, 2011 8:22 pm | |
| καλως! θα την δεις και θα μου πεις αν σου αρεσε! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Σεπ 03, 2011 1:15 am | |
| οκ | |
|
| |
marina forever Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 115 Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : mystic falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: eric northman edward cullen stefan salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Σεπ 03, 2011 11:06 pm | |
| τώρα διαβάζω το ''η χώρα των σκιών'' - αλισον νοελ απο τους αθάνατους...μέχρις στιγμής ωραίο έιναι!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| |
| |
marina forever Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 115 Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : mystic falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: eric northman edward cullen stefan salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Σεπ 03, 2011 11:49 pm | |
| oo το δεύτερο ήταν βαρεμάρα λίγο...όπου να ναι τελειώνω το τρίτο και λέω να πάρω το τέταρτο... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Σεπ 03, 2011 11:51 pm | |
| Να μου πεις αν αξίζει μήπως το πάρω κι εγώ γιατί όσο κι αν βαρέθηκα με έχει φάει λίγο η περιέργεια να δω τι θα γίνει στο τέλος! | |
|
| |
marina forever Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Σεπ 03, 2011 11:53 pm | |
| νομίζω 6 βιβλία είναι!!..αλλά έως τώρα έχουν μεταφραστεί τα 4...όπου ναι νομίζω θα μεταφραστεί το 5ο...το 1ο βιβλίο το έιχα διαβάσει σε 2 μέρες..και είχα πάθει στέρηση!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Σεπ 03, 2011 11:57 pm | |
| Κι εμένα μου άρεσε το πρώτο. Μετά στο δεύτερο ψιλοβαρέθηκα και στο τρίτο τα παράτησα. Γι αυτό θέλω να μου πεις αν είναι καλό το τέταρτο μήπως ξαναρχίσω. | |
|
| |
marina forever Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Σεπ 03, 2011 11:59 pm | |
| είμαι 2 κεφάλαια πριν το τελείωσω...και μάλλον θα το πάρω την δευτέρα ή την τρίτη! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Σεπ 04, 2011 12:24 am | |
| Ωραία! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Σεπ 05, 2011 4:12 am | |
| εγω το εχω διαβασει το τεσσερα. το διαβασα μολις εκλεισαν τα σχολεια φετος. εμενα μου αρεσε. και της ειρηνης απο οτι μου ειπε.
τωρα χριστινα... εσενα δεν ξερω αν θα σου αρεσει.
αν και στο τελος και οι δυο μας βριζαμε... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 08, 2011 3:07 am | |
| Εγώ μόλις τελείωσα το Antony and Cleopatra και τώρα ξεκίνησα το Άσπονδες Φίλες. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 08, 2011 5:04 am | |
| εγω διαβασα το συμπλεγμα του καιν της αγκαθα κριστι | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 08, 2011 6:19 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 08, 2011 6:37 pm | |
| ναι. αν και μπορω να πω οτι αυτον που συμπαθησε περισσοτερο εξ'ερχης, αυτο ηταν τελικα ο ψυχακιας της ιστοριας. αμαν πια | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 08, 2011 6:44 pm | |
| Εντάξει! Όλα τα περιμένουμε από σένα! Κι εγώ θα σου πω όταν το διαβάσω! Μπορεί να μου πεις ποιος είναι ο αγγλικός τίτλος? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 08, 2011 6:52 pm | |
| Hickory Dickory Dock αυτος ειναι | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 08, 2011 7:16 pm | |
| Αααα οκ! Θα το πάρω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 08, 2011 7:18 pm | |
| | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Σεπ 10, 2011 3:09 am | |
| Τελικα το ομορφα πλασματα ειναι ωραιο βιαστικα να βγαλω συμπερασματα εχει λιγο αργη πλοκη μεχρι να καταλαβεις τι γινεται αρχιζεις και βαριεσαι, τωρα που υπαρχει και συναισθημα επιτελους φαινεται πολυ καλο το τελειωνω συντομα..θα δειξει αν θα διαβασω και το ομορφο σκοταδι το δευτερο βιβλιο δηλαδη.. και παμε μετα γρηγορα για το 5ο του vampire academy που το παραμελησα το καημενο η αγγελικη σιωπη γιατι φαγωθηκα να δω πως ειναι:P:P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Σεπ 10, 2011 7:12 pm | |
| ειπα και εγω. ειχα ακουσει πως το ομορφα πλασματα ειναι πολυ ωραιο. και απο κατι σχολια και περιγραφες που εχω διαβασει και εμενα μου αρεσε. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Σεπ 10, 2011 9:59 pm | |
| Μετά το Passion, είπα να αρχίσω να διαβάζω το One Day (που έχει βγει και σε ταινία...) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Σεπ 11, 2011 3:58 pm | |
| Εγώ τώρα άρχισα να διαβάζω το Ρassion! Αυτό το One Day τι υπόθεση έχει? Δεν έχω ακούσει καν για την ταινία. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Σεπ 12, 2011 3:50 am | |
| ουτε εγω την εχω ακουσει... | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Σεπ 12, 2011 6:55 am | |
| Είναι για δυο ανθρώπους που γνωρίζονται από το σχολείο. Γίνεται εκεί πέρα μια ''φάση'' μεταξύ τους, αλλά αποφασίζουν να μείνουν φίλοι. Τα χρόνια περνάνε και ο καθένας ζει την ζωή του: η κοπέλα με το να παλεύει να τα βγάλει πέρα με ένα σωρό αδιέξοδα και εκείνος να βρει ένα νόημα στην ζωή του (μιας και προέρχεται από μια εύπορη οικογένεια και τα έχει όλα έτοιμα) Είναι περίεργο γιατί δεν είναι ακριβώς ''φίλοι'' (έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο και ζουν με αυτόν ακριβώς τον διακανονισμό. Κρατάνε επαφή με γράμματα ή από το τηλέφωνο κλπ.) Μέχρι στιγμής, αυτά μπορώ να πω. Όταν το τελειώσω, θα σας πω αν είναι καλό ή όχι (και την σχέση, φυσικά, με την ταινία ) | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|