| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Φεβ 23, 2011 3:55 am | |
| ααα.... οκ | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Μαρ 02, 2011 11:53 pm | |
| εγω διαβαζω ακομα το Blood promise απο Vampire academy σειρα γιατι με την σχολη δεν προλαβα να το τελειωσω μετα θελω να διαβασω το Hush Hush που βγηκε στα ελληνικα και λεγεται αγγελικη σιωπη συν και τα αλλα που περιμενω να βγουν στα ελληνικα που τα εγραψα στο αλλο topic αλλα αυτο του bram stoker to dracula και εγω θελω να το διαβασω!!!!!ακουσα υποθεση και μου αρεσε! | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 398 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Μαρ 03, 2011 2:40 am | |
| The twilight saga graphic novel! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Μαρ 03, 2011 3:20 am | |
| Ωραίο πρέπει να είναι... Είχα δει κάποια στιγμή λίγα από τα σκίτσα και μου είχε φανεί αρκετά καλό. Εσένα πώς σου φαίνεται? | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Μαρ 03, 2011 9:37 pm | |
| Πολύ ωραίο και πολύ ευχάριστο! Αλλά το κακό είναι πως δεν ξέρουμε πότε θα βγει ο δεύτερος τόμος! Τον θέλω! =Ρ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Μαρ 03, 2011 11:13 pm | |
| Καποια στιγμή θα βγει, υπομονή... Εγώ τώρα διαβάζω hamlet. Ενδιαφέρον φαίνεται και δε δείχνει δύσκολο άλλα είναι ακόμα στην αρχή... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Μαρ 04, 2011 12:47 am | |
| τι ειναι αυτο? το κομικς? | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Μαρ 04, 2011 12:50 am | |
| Αυτό που διαβάζω εγώ ναι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Μαρ 04, 2011 2:24 am | |
| ααα... το εχω δει αλλα δεν με ενδιεφερε να το διαβασω. καλο ειναι? σαν το βιβλιο? | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Μαρ 04, 2011 2:31 am | |
| Ε καλά δεν είναι σαν το βιβλίο αλλά είναι αρκετά ωραίο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Μαρ 04, 2011 2:56 am | |
| | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μαρ 05, 2011 6:03 pm | |
| Εγω διαβαζω το City of Glass. Aπλα ΘΕΙΚΟ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μαρ 05, 2011 6:33 pm | |
| | |
|
| |
Selena Night Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 72 Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2011 Ηλικία : 30 Τόπος : House of Night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Zoey Redbird Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μαρ 05, 2011 7:44 pm | |
| εγώ μόλις τελείωσα τη Σημαδεμενη και τώρα προχωράω στην προδομένη.... | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μαρ 05, 2011 9:07 pm | |
| - Sensitive Vampire έγραψε:
- υποθεση?
Ειναι το τριτο βιβλιο της σειρας The Mortal Instruments (Πολη των Οσρων,Πολη της Σταχης,Γυαλινη πολη) Σου λενε κατι τα ονοματα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μαρ 06, 2011 5:45 am | |
| μπα... οχι. την σημαδεμενη στα αγγλικα την διαβασες? | |
|
| |
Selena Night Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 72 Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2011 Ηλικία : 30 Τόπος : House of Night
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μαρ 06, 2011 7:31 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Μαρ 07, 2011 12:20 am | |
| αρα μονο τα δυο πρωτα μπορεις να διαβασεις. εμενα μου την εσπασε που την προηγουμενη βδομαδα που πηγα παρισι, ειχαν στο δρομο διαφημισεις με τα τεσσερα πρωτα βιβλια του οικου της νυχτας | |
|
| |
Selena Night Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Μαρ 07, 2011 2:25 am | |
| παρισι?!!?!? ααααχχχχ τυχερη!!! | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Μαρ 07, 2011 2:59 am | |
| Selena Night πως σου φάνηκε η προδωμένη? Γιατί έχω σκοπό να το πάρω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Μαρ 07, 2011 3:51 am | |
| και εγω. αληθεια πως σου φανηκε? εγω ειμαι στο τριτο κεφαλαιο της σημαδεμενης. αλλα το διαβαζω στα αγγλικα και δεν ξερω ποτε θα το συνεχισω | |
|
| |
Selena Night Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Μαρ 07, 2011 4:09 am | |
| δεν το εχω διαβάσει ακόμα... θα το παρω την αλλη βδομάδα.... | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Μαρ 07, 2011 4:24 am | |
| Ε μπερδεύτηκα! Η σημαδεμένη ήθελα να πω! | |
|
| |
Selena Night Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Μαρ 07, 2011 5:05 am | |
| λοιπον.... μου αρεσε πολυ!! θα μπορουσα να το εχω διαβασει σε μια μερα αλλα το καθυστερησα οσο μπορουσα και το εκανα 2 μηνες σχεδον.... παντως σου προτεινω να το παρεισ αλλα παρε για καλο και για κακο και την προδομενη σε περιπτωση που το τελειωσεις πολυ γρηγορα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Μαρ 07, 2011 5:14 am | |
| ναι αλλα αν τα διαβασουμε απο τωρα μετα θα περιμενουμε εναν αιωνα ωσπου να βγουν και τα υπολοιπα | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|