| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| |
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Οκτ 22, 2011 12:03 am | |
| Και γνωστό να μην είναι, πάλι μπορείς να συζητήσεις γι' αυτό, να πεις την άποψή σου και, αν είναι καλό, να το προτείνεις και σε κάποιον άλλο | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Οκτ 22, 2011 12:07 am | |
| Και μετά ο άλλος, θα έχε φτάσει στη σελίδα 10 και θα σου πει: "Βαριέεεεμαι αυτό που μου έδωσες. Δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα! Και τέλος πάντων, γιατί να διαβάσεις ένα πράγμα που γίνεται σε μια μαγική χώρα και όχι ένα ωραίο ιστορικό με το βυζάντιο" ή "Μη διάβαζεις τέτοια βιβλία με βρικόλακες! Θα καταστραφεί η ψυχή σου! Να σου δώσω ένα ωραίο κοινωνικό με έναν τύπο που καταστράφηκε η ζωή του επειδή έπεσε στο μποτιλιάρισμα;" :Ρ (Ναι, μου έχουν τύχει αυτά και γι αυτό στο λέω!) | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Οκτ 22, 2011 12:14 am | |
| Κοίτα, πάντα λαμβάνεις ως γνώμονα και το γούστο του άλλου και του προτείνεις βιβλία που πιθανότατα να του αρέσουν, έτσι; Άλλωστε, το προτείνεις, δεν το ''επιβάλεις'' Αν δεν του αρέσει, τι να κάνουμε; Συμβαίνουν κι αυτά :P Όσο για το δεύτερο, η πιθανότερη απάντηση που θα έπαιρνε κάποιος αν μου το έλεγε αυτό θα ήταν: ''Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος! Η ψυχή μου είναι ήδη κατεστραμμένη! Ήρθε η ώρα να πάρουν σειρά κι άλλοι'' - Σπόιλερ:
(Ε μα, δεν φταίω εγώ, αυτός με προκάλεσε )
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Οκτ 22, 2011 2:09 am | |
| Εντάξει, αλλά αν λάβεις ως γνώμνωνα τις δικές μου προτιμήσεις, σίγουρα δε θα προτείνω στον άλλον ένα ιστορικό ή ένα κοινωνικό. Καλόοοο!!! - Σπόιλερ:
Δε φταις! Σίγουρα δε φταις!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Οκτ 22, 2011 2:22 am | |
| Τι να σου πω; Εγώ μπορεί να πρότεινα (γιατί έχω διαβάσει κάνα-δυο, όχι τίποτα άλλο ) αρκεί να ήξερα ότι αρέσει σίγουρα στον άλλον αυτό το είδος και μου άρεσε και εμένα πάρα πολύ Ε μα, άκου εκεί να καταστρέψουν την ψυχή σου τα βρικολακίστικα; Αν είναι δυνατόν! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Οκτ 22, 2011 3:48 am | |
| Αυτό με την ψυχή μου και τα βρικολακίστικα μου το έχουν πει Μια φίλη μου πίστευε ότι τα πίστευα αυτά που διάβαζα! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Οκτ 22, 2011 7:37 pm | |
| πολλοι πιστευουν πως αυτα που διαβαζουμε στα βιβλια, τα θεωρουμε πραγματικοτητα... αφου εμενα μια καθηγητρια μου ελεγε: ''τι τους βρισκεις και τα διαβαζεις?'' αφου παιζει αν οχι ολοι, οι περισσοτεροι καθηγητες να γνωριζουν την αγαπη μου για βιβλια με βρικολακες... και εγω ειχε διαβασει βιβλια πολλων ειδων. και ιστορικα και κοινωνικα και ολα δεν ειναι κατι που με απωθει... παντως εχετε δικιο. καλυτερα να προτεινεις στον αλλο ιβλια που ξερεις πως θα του αρεσουν... αλλιως θα στα φερει στο κεφαλι | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Οκτ 24, 2011 2:11 am | |
| ακριβως!συμφωνω Ευα καλυτερα να ξερεις τα γουστα του αλλου διοτι αν κανεις το αντιθετο το μονο που θα καταφερεις ειναι να τον εκνευρισεις και να αρχισετε εναν ωραιοτατο καβγα για το ολο θεμα!Μα τι στενομυαλοι ανθρωποι!Τα βιβλια με βρικολακες πως μπορουν να καταστρεψουν την ψυχη?Συγνωμη, δεν εχουμε την ωριμοτητα να καταλαβουμε οτι δεν ειναι αληθινα ολα αυτα και οτι ειναι βιβλια φαντασιας?Φυσικα και την εχουμε αρα ποιο το προβλημα??τι να πω καπως ετσι κανει και η μανα μου σας καταλαβαινω!:P:P:P εχουμε βγει και λιγο off νομιζω.. | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 398 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Οκτ 24, 2011 10:11 pm | |
| Ελπίζω να μην έχουμε βγει off topic αφου μιλάμε για βιβλία...τεσπα οι αντμινς ξέρουν καλύτερα.. Πάντως πάνω σε αυτό που είπες που σου λέει η μάνα σου και μένα κάτι τέτοια μου κάνει αλλά εντάξει δε νομίζει ότι τα πιστεύω ή ότι μου κάνουν πλύση εγκεφάλου... Και χθες πετάγετε το χαζό ο αδερφός μου ο μικρός και λέει στη γιαγιά μου ότι το βιβλίο που διαβάζω είναι με βρικόλακες. Μου ρθε να το στραγγαλίσω! Και εν τω μεταξύ εγώ είχα γίνει κατακόκκινη απο τη ντροπή μου αλλά η γιαγιά μου ευτυχώς δεν είπε τίποτα κακό, είπε αφού εγώ δεν έχω πρόβλημα δεν πειράζει. Ευτυχώς! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Οκτ 26, 2011 3:38 am | |
| για να σας πω την αληθεια, ισως να ειμαστε και λιγακι off topic... εμενα δεν μου λενε τιποτα οι γονεις μου. ισα ισα. ο μπαμπας μου μου εχει αγορασει ολα τα βιβλια με βρικολακες που εχω. και επειδη μου εχουν δανεισει και κατι φιλες μου αρκετα, με εβλεπαν το καλοκαιρι που τα διαβαζα και δεν ελεγαν τιποτα. απλα πως υπαρχουν και αλλα βιβλια και ταινιες με πιο τρομακτικους βρικολακες. ο μπαμπας μου δηλαδη τα ελεγα αυτα. γιατι η μαμα μου δεν ασχολειτε με βιβλια φαντασιας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Οκτ 29, 2011 5:59 pm | |
| Τι τυχερή που είσαι Ζηλεύω Εγώ όλα τα αγοράζω μόνη μου > (και μετά προσπαθώ να ''διαφθείρω'' και όλες τις υπόλοιπες φίλες μου, να μάθουν ) Έκανα μια παύση στο βιβλίο που διάβαζα για να διαβάσω το Succubus on Top (την συνέχεια από το Vampires& Succubus, στα αγγλικά πάντα :P) Μέχρι στιγμής, μου αρέσει πολύ Μάλλον θα το τελειώσω σχετικά γρήγορα και θα σας κάνω και ένα review | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Οκτ 29, 2011 6:02 pm | |
| υπαρχει και αντιστοιχο τοπικ για το Vampires& Succubus αν θες να το σχολιασεις πιο ανετα
εγω μολις τελειωσα τα ομορφα πλασματα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Οκτ 29, 2011 6:04 pm | |
| Για πεεες, πως σου φάνηκε; (πάντως, και εσύ και η Στέλλα με βάζετε σε πειρασμό να το ξεκινήσω κι εγώ :P) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Οκτ 29, 2011 6:09 pm | |
| εφτιαξα αντιστοιχη ενοτητα
παμε να το συζητησουμε εκει?
αξιζει τον κοπο να το ξεκινησεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Οκτ 29, 2011 6:24 pm | |
| Οκ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Νοε 09, 2011 4:13 am | |
| Εγώ όλες αυτές τις μέρες που με είχαν στην απομόνωση και δεν είχα τι να κάνω (λέμε τώρα) τελείωσα αυτό που διάβαζα και τώρα διαβάζω (και σύντομα τελειώνω) το Άρωμα! Αν και στην αρχή το είχα βρει λίγο βαρετό γιατί ώρες ώρες έλεγε για άσχετα, τώρα που αρέσει και τελικά είναι ΠΟΛΥ ενδιαφέρον! Αλλά καμιά φορά με δυσκολεύουν λίγο αυτές οι ορολογίες που έχει για τις μυρωδιές γιατί το διαβάζω Αγγλικά και δεν ξέρω τι σημαίνουν (βαριέμαι να ψάχνω σε λεξικά κιόλας) - Σπόιλερ:
Καλά τι ανώμαλος που είναι αυτός ο τύπος! Ο διάβολος προσωποποιημένος!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Νοε 09, 2011 5:07 am | |
| το ειχα διαβασει πριν 3 χρονια το αρωμα...
εγω ειχα φαγωθει να το διαβασω και ο μπαμπας μου μου ελεγε οτι δεν ηταν για την ηλικια μου... μετα απι λιγη πιεση τον επεισα και το ιδιο καλοκαιρι το ειχα στα χερια μου και το διαβαζα... εμενα προσωπικα μου αρεσε... αυτος ειχε την δυναμη μα τις μυρωδιες να επηρεαζει τους παντες... να τους ελεγχει... αλλα ειχε φριχτο τελος... θα δεις και θα μου πεις | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Νοε 09, 2011 5:15 am | |
| Σου άρεσε αυτός;;;; Τελικά είσαι πολύ τρελή! Πάντως με τις μυρωδιές μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Εγώ είμαι και που ήταν να τον εκτελέσουν, αλλά τελικά κατέληξε σε όργιο η κατάσταση Νομίζω ξέρω τι γίνεται στο τέλος... Μου είχε πει μια φίλη μου. - Σπόιλερ:
Δεν είναι που λούζεται το άρωμα και πέφτει πάνω του όλος ο κόσμος να τον φάει;
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Νοε 09, 2011 5:19 am | |
| δεν ειπα οτι μου αρεσε αυτος καλε... ειπα οτι το βιβλιο και η υποθεση μου αρεσαν... αυτος ψυχακιας ηταν! - Σπόιλερ:
αυτο ειναι... εγω οταν πηγα να το διαβασω, ειχα μαθει ηδη και την σκηνη με το οργιο, και την τελικη σκηνη.
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Νοε 09, 2011 5:26 am | |
| Αααα, είπα κι εγώ! Εγώ με το όργιο δεν την ήξερα τη σκηνή. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Νοε 09, 2011 5:27 am | |
| την συζητουσαν μια συμμαθητρια μου και η καθηγητρια των γαλλικων στο φροντ, οταν ημουν γυμνασιο, και απο εκει μου κολλησε να το διαβασω μιας και ειχα δει οτι το ειχαμε σπιτι... τριτη γυμνασιου ημουν! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Νοε 09, 2011 5:30 am | |
| Ωραίο θέμα είχατε πιάσει με την καθηγήτρια! Εγώ ήθελα να το διαβάσω όταν μου είπε την υπόθεση πριν από κάτι χρόνια αυτή η φίλη μου αλλά μέχρι τώρα δεν το είχα βρει το βιβλίο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Νοε 09, 2011 5:34 am | |
| ναι, ειδες?
εγω ευτυχως εχω πολλα βιβλια που αξιζουν να διαβαστους, περαν του μεταφυσικου, εξαιτιας του πατερα μου | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Νοε 09, 2011 7:14 pm | |
| Εμείς κυριώς μεταφυσικού έχουμε στο σπίτι μου. Και τώρ απου το λέω, πρέπει να βρω κάτι να διαβάσω πάλι, γιατί μας τέλειωσω το Άρωμα χτες το βράδυ Και τώρα δεν έχω τίποτα! | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|