| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Οκτ 05, 2011 6:50 pm | |
| Εγώ να πω την αλήθεια δεν διαβάζω ποτέ κριτικές. Τις βαριέμαι Μόλις ξεκίνησα τη Δωδέκατη Νύχτα, του Σαίξπηρ. Πρέπει να είναι από τα πολύ καλά αυτό. | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Οκτ 06, 2011 3:40 am | |
| εγω μαλλον τωρα θα διαβασω την εκλεκτη και μετα τα ομορφα πλασματα | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Οκτ 08, 2011 11:24 pm | |
| Ωστε θα διαβασεις τα ομορφα πλασματα!Μπραβο δεν θα χασεις!Εγω διαβαζω τωρα τους δεσμωτες ψυχων.. το last sacrifice ποτε θα βγει στα ελληνικα? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Οκτ 09, 2011 12:39 am | |
| Έχω ακούσει ότι βγαίνει σε δυο μήνες, αλλά δεν παίρνω όρκο... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Οκτ 09, 2011 4:33 am | |
| σε δυο μηνες?????? τελεια!!! βρηκα τι δωρο γενεθλιων θελω!!! ναι. θα το διαβασω. οταν μου το φερει μια φιλη μου... ανυπομονω παντως | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Οκτ 10, 2011 6:15 am | |
| ευτυχως δεν θα περιμενουμε πολυ καιρο!Και τελειωνει η σειρα κριμα που ολες οι καλες σειρες τελειωνουν!Διαβασε τα πλασματα οταν το παρεις στα χερια σου και ρωτα αν εχεις καποια απορια αφου εγω το τελειωσα.. και φυσικα πες εντυπωσεις! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Οκτ 14, 2011 6:38 pm | |
| Μόλις ξεκίνησα το Warbreaker. Είχα πολύ καιρό να διαβάσω κανονικό fantasy σε διαφορετικό κόσμο Και μου έχουν πει ότι είναι πολύ ωραίο (και από το λίγο που έχω διαβάσει έτχι μου φαίνεται κι εμένα)! | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 398 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Οκτ 16, 2011 4:23 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Οκτ 19, 2011 3:43 am | |
| εμενα τελικα μια φιλη μου, μου εδωσε τα ομορφα πλασματα σημερα και θα το αρχισω επιτελους!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Οκτ 19, 2011 6:42 am | |
| ωραια!περιμενουμε εντυπωσεις! | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Οκτ 19, 2011 11:10 pm | |
| Θα ξεκινήσω τη Νέα Σελήνη σε λίγο. | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Οκτ 20, 2011 12:49 am | |
| Δεν την έχεις διαβάσει ακόμα; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Οκτ 20, 2011 2:52 am | |
| εγω νομιζα πως την ειχες διαβασει, δεδομενου πως ειχε και σχολια... μηπως θα την ξαναδιαβασεις?????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Οκτ 20, 2011 3:57 am | |
| τα βιβλια του Twilight saga ουτε και εγω ξερω ποσες φορες τα διαβασα!:P:P μηπως κανεις αυτο που εκανα και εγω και το ξαναδιαβαζεις? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Οκτ 20, 2011 4:06 am | |
| και εγω τα ειχα διαβασει απειρες φορες. βλεπεις ηταν η αρχη την μανιας. αν και γενικα πολλα βιβλια τα εχω διαβασει πανω απο μια φορες | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Οκτ 20, 2011 4:21 am | |
| Εγώ τα περισσότερα βιβλία που έχω τα έχω διαβάσει από δύο φορές (κάποια και τρεις ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Οκτ 20, 2011 5:46 am | |
| και εγω. μπορει και τεσσερις... οταν μου αρεσει κατι το διαβαζω ξανα και ξανα | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Οκτ 20, 2011 4:45 pm | |
| Την ξαναδιαβάζω φυσικά! Και εγώ τα βιβλία που έχω τα ξαναδιαβάζω πάντα αλλιώς τι τα πέρνω? Και τελικά άρχισα το λυκόφως, όχι τη Νέα Σελήνη... | |
|
| |
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Οκτ 20, 2011 5:20 pm | |
| Η Φάρμα των Ζώων. George Orwell. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Οκτ 20, 2011 7:11 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Οκτ 21, 2011 5:15 am | |
| εγω δεν λεω ποσες φορες διαβασα αυτα τα βιβλια γιατι παραειναι καψιμο!:P:P παντως ναι συμφωνω αυτος ειναι ο σκοπος!να παιρνεις ενα βιβλιο και να το διαβαζεις και να το ξαναδιαβαζεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Οκτ 21, 2011 7:27 pm | |
| μα αυτη ειναι η χαρα του διαβασματος. να διαβαζεις κατι οποτε το θελησεις | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Οκτ 21, 2011 7:58 pm | |
| Ετσι ακριβώς κορίτσια! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Οκτ 21, 2011 9:28 pm | |
| Και να έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις γι' αυτό | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Οκτ 21, 2011 9:48 pm | |
| Και αυτό είναι πάαρα πολύ σημαντικό! Ευτυχώς που υπάρχουν τα φόρουμ αλλιώς δεν θα ήξερα τι να έκανα...όταν ενθουσιάζομαι με ένα βιβλίο θέλω να το μοιραστώ με κάποιον... | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|