| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 22, 2011 7:44 pm | |
| Σε αυτό με τον "Ερωτευμένο Σαιξπηρ" έχεις δίκιο. Κι εμένα μου το θύμισε πάααρα πολύ! Ενδιαφέον και το Αίγα και Πάγος. Μπορεί και να το πάρω... | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 22, 2011 7:47 pm | |
| Δεν λέω ότι περίμενα πια το παρελθόν της να είναι και το πιο συνηθισμένο (μόνο την παρουσία του Ντάνιελ σε κάθε ζωή της αποκλείει κάτι τέτοιο :P) αλλά δεν περίμενα να πέσει τόση αντιγραφή. Και εμένα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και γι' αυτό πιθανότατα θα είναι το επόμενο βιβλίο που θα ξεκινήσω | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 22, 2011 11:14 pm | |
| Εγώ τώρα έχω κάτι αστυνομικά και πολλά του Σαίξπηρ, οπότε θα αρκεστώ για λίγο καιρό και θα αργήσω να πάρω το άλλο. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 23, 2011 5:31 am | |
| Και εγώ έχω κάνει μια ''αναβάθμιση'' στην βιβλιοθήκη μου γενικά Νομίζω ότι, για κανένα εξάμηνο τουλάχιστον, μου φτάνουν όσα βιβλία έχω αγοράσει | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 23, 2011 5:51 pm | |
| Εμένα, με την κατάσταση φέτος, μου φτάνουν για πάνω από εξάμηνο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 23, 2011 10:00 pm | |
| - Σπόιλερ:
Κουράγιο μωρέ...Θα περάσει κι αυτό Και μετά θα μπορείς να διαβάσεις όσα βιβλία θέλεις
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 23, 2011 10:14 pm | |
| - Σπόιλερ:
Ναι το ξέρω... Απλά θέλω να πω ότι αν και έχω βάλει πολλά βιβλία στο μάτι δεν μπορώ να τα πάρω (όχι μόνο λόγω διαβάσματος για το σχολεί αλλά και επειδή θέλω να διαβάζω πρώτα ό,τι έχω και μετά).
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 23, 2011 10:16 pm | |
| - Σπόιλερ:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ σε τέτοια φάση ήμουνα Και ξέρεις τι άλλο είχα πάθει; Μετά τις πανελλήνιες, επειδή όλη την χρονιά είχα ρίξει τόσο διάβασμα, δεν ήθελα να πιάσω καν βιβλίο στα χέρια μου
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 23, 2011 10:18 pm | |
| - Σπόιλερ:
Εντάξει, εγώ δεν νομίζω να είμαι έτσι. Πιστεύω ότι τουλάχιστον λογοτεχνικά βιβλία θα μπορώ να διαβάσω :Ρ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 23, 2011 10:21 pm | |
| - Σπόιλερ:
Ναι καλέ, γρήγορα μου πέρασε για τα λογοτεχνικά Αλλά τα βιβλία του σχολείου τα έβλεπα και μου ερχόταν να τα πετάξω από το παράθυρο
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 23, 2011 10:24 pm | |
| - Σπόιλερ:
Από το παράθυρο? Εγώ σκέφτομαι ή να τα πάρω μαζί μου και να τα πετάξω στη θάλασσα την ώρα που θα παίρνω το πλοίο για διακοπές ή να τα κάψω τελετουργικά! Ή απλά να σπάσω το DVD γιατί βιβλία κανονικά δε μας βλέπω να παίρνουμε!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 23, 2011 10:26 pm | |
| - Σπόιλερ:
Αχ, μετάνιωσα που δεν τα έκαψα, ειλικρινά -.-
Τι βλακεία είναι αυτή με τα DVD; Αμάν πια! Όλο φαεινές ιδέες έχει το Υπουργείο Παιδείας -.-
| |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Σεπ 28, 2011 8:09 am | |
| κοριτσια μπηκα πολυ στον πειρασμο με τα σποιλερια σας!αλλα κρατηθηκα μπραβο μου!ανυπομονω να διαβασω και αυτο το βιβλιο..οταν βγει στα ελληνικα επιτελους:P:P εγω τελειωσα τα ομορφα πλασματα finally, και τελικα ηταν πολυ καλο..απλα ηταν αργη η πλοκη και σε κουραζε μεχρι να καταλαβεις σε τι ειδους πλασματα αναφερεται..σε μαγους δηλαδη!σε εκανε να αναρωτιεσαι απο τα χαρακτηριστικα τους αν ειναι βαμπιρ, γιατι ετσι θυμιζε στην αρχη! και αφηστε που χρησιμοποιουσε ολο οικογενειακα δεντρα!anyway λεω να δοκιμασω και το δευτερο βιβλιο.αλλα προς το παρων αγορασα τους δεσμωτες ψυχων και επιτελους ξαναγυρνω στην ομορφη ιστορια του ντιμιτρι και της ροουζ που μου ελειψαν τοσο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Σεπ 28, 2011 7:14 pm | |
| Αχ, θα ήθελα να μάθω κι άλλα για την πλοκή. Αν μπορείς και θέλεις, πες λίγα πράγματα (σε spoiler, φυσικά ) Εγώ πάλι τελείωσα το One Day. Κινούνταν πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα με την ταινία, με το βιβλίο να είναι ελαφρώς καλύτερο. Και ενώ ήταν μια πολύ ωραία ιστορία γενικά, οι χαρακτήρες ήταν λιγάκι μονοδιάστατοι. Για παράδεγμα: Η Έμμα όταν κάτι πάει στραβά: Δεν είμαι καλή για τίποτα, δεν αξίζω τίποτα, η ζωή μου είναι σκ*τά, αλλά δεν κάνω τίποτα για να το διορθώσω αυτό. Ο Ντέξτερ: Ας πιούμε και ας το γλεντήσουμε! Τα προβλήματα δεν υπάρχουν άμα δεν τα σκέφτεσαι -.- Ήθελα κάτι καλύτερο όσον αφορά την ''ψυχογράφιση'' των χαρακτήρων. Να κατανοήσω γιατί η Έμμα, εφόσον είναι τόσο καλή σε όλα, έχει τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση; Ο Ντέξτερ για ποιον λόγο, εφόσον τα έχει όλα, επιλέγει να μεθάει και να μην σκέφτεται; Και τέλος: - Σπόιλερ:
Γιατί στο καλό τους πήρε τόοοσο καιρό να τα φτιάξουνε αυτοί οι δυο; Geez! -.-
Τώρα άρχισα το Αίμα και Πάγος. Για να δούμε τι θα δούμε... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Σεπ 28, 2011 7:27 pm | |
| - Σπόιλερ:
Τώρα, με τέτοιους χαρακτήρες που μου λες, δεν νομίζω να το διαβάσω ποτέ το One Day! Θα δω την ταινία αν είναι... Και πες μου εντυπώσεις από το Αίμα και Πάγος μόλις το τελειώσεις!
Εγώ μόλις τελειώσα το Ρετρό στην Ομίχλη (ναι, πάλι Agatha Christie ) που ήταν φοβερό! Παίζει να είναι και το καλύτερο που έχω διαβάσει μέχρι τώρα! Και αν δεν ήξερα ότι ήταν αστυνομικό, στην αρχή θα έλεγα ότι είναι σίγουρα κάτι υπερφυσικό με προηγούμενες ζωές, φαντάσματα κλπ! Άρχισα τώρα το Dead Reckoning (επιτέλους!!!) που περίμενα να το πάρω από τη μέρα που βγήκε! Όπως και όλα της σειράς, μου αρέσει πάρα πολύ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Σεπ 28, 2011 7:36 pm | |
| Από μια άποψη, μου άρεσε σαν βιβλίο, αλλά σαν πλοκή. Οι χαρακτήρες μου το χάλασαν λίγο. Ναι, καλύτερα να δεις την ταινία από αυτή την άποψη Μην ανησυχείς, θα σας πω. Αγκάθα Κρίστι, λατρείααα...Το έχω αγοράσει και εγώ αυτό, αλλά δεν έχω αξιωθεί να το διαβάσω ακόμα Επίσης, αγόρασα πρόσφατα τον ''Φόνο του Ρότζερ Ακρόιντ'' Άντε να δω ποιο από τα βιβλία που έχω αγοράσει να πρωτοδιαβάσω τώρα Χμ, ενδιαφέρον φαίνεται Μπορεί και να του ρίξω μια ματιά για να δω περί τίνος πρόκειται | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Σεπ 28, 2011 7:47 pm | |
| Ταινία λοιπόν... Φυσικά και είναι λατρεία! Τι λες τώρα! Εγώ σου προτείνω να διαβάσεις αυτό που μου άρεσε. Το άλλο δεν το έχω καν ακουστά και δεν ξέρω την υπόθεση, οποότε σου προτείνω αυτό που ξέρω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Σεπ 28, 2011 7:53 pm | |
| Ok, θα το έχω υπόψη μου | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Σεπ 28, 2011 10:29 pm | |
| εγω παιδια εχω να πω οτι διαβαζω ενα βιβλιο που ειναι μαλλον πραγματικη ιστορια! και λεγεται! "Σώστε την πόλη μας!" της Σταυρούλας Κάτσου-Καντάνη! :Ρ αυτααα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 30, 2011 12:21 am | |
| χριστινα πολυ αγκαθα κριστι βλεπω πορωση ε??αυτο το αιμα και παγος..μου αρεσει ο τιτλος σε τι αναφερεται???ο τιτλος με δελεαζει παντως Argy - Σπόιλερ:
για το βιβλιο ''Ομορφα Πλασματα'' εχω να πω οτι αναφερεται σε μια μικρη πολη του νοτου το Γκατλιν.εχει γραφτει απο δυο συγγραφεις και αναφερεται σε μια ομαδα μαγων τους λεγομενους ''Καστερ''.Την ιστορια αφηγειται ενα δεκαεξαχρονο αγορι ο Ιθαν Γουειτ που μενει σε αυτη την πολη.Καθε βραδυ βλεπει στα ονειρα του ενα κοριτσι που δεν εχει δει ποτε.Οταν μετακομιζει στην πολη ενα κοριτσι η Λενα Ντουκειν ο Ιθαν νιωθει μια ανεξηγητη ελξη για εκεινη και ειναι αποφασισμενος να μαθει τι ειναι αυτο που τους ενωνει(ειναι το κοριτσι που βλεπει στα ονειρα του).Υπαρχει μια καταρα στην οικογενεια των Καστερ που προσπαθουν να σπασουν αυτα τα δυο παιδια μαζι πριν ερθει η μερα της διεκδικησεις στα δεκατα εκτα γενεθλια του κοριτσιου και ολα τελειωσουν.Εχει αρκετα γοτθικη ατμοσφαιρα,εχει την πινελια της περιπετειας μεσα λιγακι και εχει αναφορα σε οικογενειακα δεντρα αυτων των δυο οικογενιων(πραγμα που με εκνευρισε λιγο) και αναδρομες στο παρελθον.Η πλοκη ειναι λιγο αργη αλλα οσο περνανε η σελιδες αρχιζει να γινεται ενδιαφερον!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 30, 2011 12:26 am | |
| Χμ...Φαίνεται...''νοστιμότατος'' συνδυασμός (αν εξαιρέσεις την αργή πλοκή στην αρχή) Με βάζεις σε πειρασμό Για το Αίμα και Πάγος, μιας και τώρα το άρχισα, δεν μπορώ να κάνω κριτική ακόμα, αλλά ορίστε τι λέει το οπισθόφυλλο: - Σπόιλερ:
Ο δημοσιογράφος Μάικλ Γουάιλντ –ο κόσμος του οποίου καταρρέει από μια πρόσφατη προσωπική τραγωδία– ελπίζει πως μια αποστολή στο Νότιο Πόλο για ένα μήνα θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τη θλίψη του. Εδώ, στο πιο αφιλόξενο μέρος στη γη, αναζητά την παρηγοριά… μέχρι που, σε μια βουτιά ρουτίνας στην πολική θάλασσα, ανακαλύπτει απροσδόκητα κάτι εντελώς διαφορετικό: ένα νεαρό ζευγάρι, αλυσοδεμένο και σφραγισμένο για πάντα σε ένα κομμάτι πάγου. Δίπλα τους βρίσκεται ένα σεντούκι γεμάτο με ένα παράξενο, και δυσοίωνο φορτίο.
Τώρα, στο ζοφερό αλλά πανέμορφο τοπίο παγόβουνων που τρεμοφέγγουν και ακατάπαυστου ήλιου, ο Μάικλ πρέπει να ξετυλίξει το μυστήριο του καταδικασμένου ζευγαριού. Υπήρξαν τα αθώα θύματα του φόβου και της προκατάληψης –ή κάτι πολύ πιο σκοτεινό; Η αναζήτησή του θα τον οδηγήσει στους στρατώνες του Πολέμου της Κριμαίας και στα ανεξερεύνητα βάθη του Ανταρκτικού Ωκεανού, στη μοιραία επέλαση της Ελαφράς Ταξιαρχίας και στην πανάρχαια κατάρα που επιζεί ως σήμερα.
Καθώς ο πάγος γύρω από το δολοφονημένο ζευγάρι αρχίζει να λιώνει, ο Μάικλ βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα θαύμα –ή έναν εφιάλτη. Γιατί αυτό που πέθανε μπορεί, όπως φαίνεται, να μην έχει φύγει…
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 30, 2011 1:06 am | |
| χμμμ καλουτσικο φαινεται..αλλα το βλεπω οτι εχει πολυ περιπετεια μεσα και δεν ειμαι πολυ φιλος αυτου του ειδους:P:P βεβαια αν το διαβασεις και αργοτερα μας πεις καποια πραγματα μπορει και να αλλαξω γνωμη..Τα λες ωραια και μας δελεαζεις οποτε μπορει και να αλλαξω γνωμη ναι για τα Πλασματα το μονο κακο ειναι η αργη πλοκη και οτι πλατιαζει λιγο σε κουραζει μεχρι να σε φερει στο ζουμι της υποθεσης..αλλα μετα μου αρεσε πολυ! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Σεπ 30, 2011 3:43 am | |
| εγω ειχα ψαξει στο internet και ειχα βρει οχι μονο πληροφοριες και για τα δυο βιβλια (ομορφα πλασματα, ομορφο σκοταδι), αλλα και καποια μικρα αποσπασματα και μου αρεσε πολυ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Οκτ 01, 2011 6:55 am | |
| ναι ειναι παρα πολυ ωραια βιβλια τελικα θα δοκιμασω και το δευτερο βιβλιο..οσο προχωρα η ιστορια εχει ενδιαφερον απλα ηταν λιγο αργη πλοκη και με κουραζε αλλα μετα εξελισεται ωραια.Ειχαν και καλες κριτικες νομιζω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Princess of darkness στις Σαβ Οκτ 01, 2011 6:59 pm, 1 φορά | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Οκτ 01, 2011 5:04 pm | |
| απο οτι εχω δει, πολυ καλες κριτικες | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|