| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 5:41 am | |
| Ναι, πες μου τι έγινε στο τέλος, να μην το συνεχίσω άλλο αν είναι. Θα με σώσεις ^^ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 5:49 am | |
| Ορίστε λοιπόν. Δεν τα θυμάμαι και πολύ καλά όμως όποτε μπορεί να μην είναι και τελείως ακριβή - Σπόιλερ:
Τη μέρα των γενεθλίων της Λένας ήρθε όοολη η οικογένεια (ήρθε και η μάνα της). Ένας ξάδερφός της που έκανε τον καλό τελικά ήταν κακός. Η Λένα έκρυψε το φεγγάρι για να μη διαλέξει και (δε θυμάμαι αν αυτό έγινε πριν ή μετά) η μάνα της σκότωσε τον πρωταγωνιστή, αλλά η Λένα τον ξαναζωντάνεψε και το ένα της μάτι έγινε "κακό χρρώμα" και το άλλο "καλό". Στο δεύτερο δε θυμάμαι καν τι γίνεται. :Ρ
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 5:51 am | |
| Ακούγεται epic, αλλά έτσι όπως το γράφουν αυτές οι δυο, πάω στοίχημα πως η εκτέλεση θα είναι μάπα :/ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 5:53 am | |
| Trust me, μην το προχωράς άλλο. Άστο εκεί που είναι... :Ρ | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 6:04 am | |
| Οταν τα ελεγα και εγω.!Εμενα μου φανηκε λιγο ενδιαφερον απο την μεση και μετα αλλα μου εβγαλε το λαδι μην συνεχισεις την σειρα η καλυτερα σταματα το αν δεν αντεχεις αλλο στο σημειο που εισαι!Εγω FINALLY! Τελειωσα Αγγελους-Το παθος!Μετα απο ζορι και βηματα χελωνας το τελειωσα και δεν τρελαθηκα και τοσο ηταν οκ απλα!Τωρα αρχισα να διαβαζω την τελευταια θυσια...και ακουγεται πολυ ενδιαφερον για το φαντασμα της οπερας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 6:07 am | |
| Για την ''Τελευταία θυσία'' κράτα σημειώσεις και πες λίγα λογάκια και στο αναγνωστικό κοινό που διψάει να μάθει ^^ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 6:14 am | |
| ΟΚ!!!Αλλα ειμαι ακομα στην αρχη που ειναι η Rose στην φυλακη θα το προχωρησω και θα σας πω! - Σπόιλερ:
Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι η δικη της Ροουζ δεν θα καθυστερησει και θα γινει σε 2 εβδομαδες και η Ροουζ ειναι αναστατωμενη και δεν νιωθει ετοιμη να το αντιμετωπισει και ο Ειμπ τι καλοοος!Την βοηθαει σε αυτο ως δικηγορος της![spoiler]
| |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουν 25, 2012 2:01 am | |
| οντως το phantom ακουγεται ενδιαφερον....
| |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιουν 26, 2012 1:38 am | |
| Πήγα σήμερα στο βιβλιοπωλείο για να δω μήπως έχουν φέρει κανένα βιβλίο π έχω ξεκινήσει να διαβάζω την σειρά τους... (με βρικόλακες και έτσι...) αλλά πήρα μια σειρά με ατυχή γεγονότα το 13 είχα διαβάσει το 11 και το 12 και έπρεπε να πάρω και το τέλος..:Ρ | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιουν 26, 2012 7:16 pm | |
| ααα... παλια σειρα ειναι... τα ειχα διαβασει και τα 13 οταν ειχαν βγει... μικρουλα ημουν... και τοτε μου φαινονταν μεγαλα βιβλια, ενω τωρα σε λιγες ωρες θα τα ειχα τελειωσει | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιουν 26, 2012 8:50 pm | |
| ναι σωστή.... Αλλά εγώ προσπαθώ να μην το τελειώσω γιατί μάλλον θα αργήσω να πάρω καινούργιο...:Ρ | |
|
| |
lily modgomery Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : between heaven and hell...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Christian Ozera Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιουν 28, 2012 4:27 am | |
| το μελανοκαρδος της cornelia funke | |
|
| |
Pearl Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 767 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 33 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Vampire Lestat Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιουν 28, 2012 6:53 am | |
| Πήρα σήμερα με 5 ολόκληρα ευρά από τα carefur το βιβλίο pretties. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουν 29, 2012 12:54 am | |
| | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουν 29, 2012 5:51 am | |
| λοιπον εγω αγορασα το πρωτο βιβλιο της σειρας Αγγελοι : ερωτας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουν 29, 2012 6:02 am | |
| Το πιο ωραίο βιβλίο αγόρασες! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουν 29, 2012 6:06 am | |
| λες? δν εχω ξεκινησει ακομα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουν 29, 2012 6:28 am | |
| Δεν είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς. Είναι το τρίτο. Και μάλιστα είναι expansion xD | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουν 29, 2012 8:02 am | |
| Εγω δεν το πηρα ακομα αυτο πειτε μου ειναι καλο???Να την συνεχισω στην σειρα η μπα??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουν 29, 2012 3:51 pm | |
| Έχω ακούσει ότι είναι μέτριο, αλλά, δεδομένης της σειράς, δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση (κακίεεες! ) | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουν 29, 2012 4:06 pm | |
| χμμ μαλιστα το δικο μ βιβλιο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουν 29, 2012 4:10 pm | |
| Σε αυτό αναφέρθηκα και εγώ και απάντησα και σε εσένα και στην Στέλλα. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια, ούτε έχω διαβάσει τα θετικότερα σχόλια στο goodreaders.
Μάνια, η σειρά των Αγγέλων έχει ως εξής: 1. Άγγελοι 2. Το μαρτύριο 3. Πάθος
Το ''Έρωτας'' είναι expansion. Είναι μέσα στην σειρά, μεν, αλλά είναι κάτι σαν ''συμπληρωματική πλοκή'' σαν να λέμε, μια ''παράλληλη ιστορία'' που παρεκκλίνει κάπως από τα γεγονότα. Το τέταρτο βιβλίο στα αγγλικά λέγεται ''Rapture'' αν δεν κάνω λάθος :/ | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουν 29, 2012 4:52 pm | |
| να δικιο εχεις ;'( αλλα δεν ειχε το πρωτο κι δεν ειδαα αριθμο πανω σε αυτο και το πηρα.....αλλα κανεις λαθος ειναι πολυ ωραιο βιβλιοοο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουν 29, 2012 5:00 pm | |
| Τι να σου πω; Δεν είναι του γούστου μου :/ Και γενικά για την σειρά των Αγγέλων (μέχρι το 3 που έχω διαβάσει) δεν έχω και την καλύτερη γνώμη. Όχι ότι σαν ιδέα δεν είναι καλό, απλά ''χάνει'' στην ''εκτέλεση'' σε πολλά πράγματα. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουν 29, 2012 5:04 pm | |
| ε νταξει......οπωως το παρει κανεις | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|