| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουλ 04, 2011 1:26 am | |
| - Σπόιλερ:
Εγώ να πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ φαν του να αλλάζουν έτσι τα βιβλία και προτιμώ τα κλασικά όπως είναι. Αλλά μου το πήραν δώρο και είπα αφού το έχω να το διαβάσω. Το ίδιο είχε γίνει πέρσι και με το Little Vampire Women που ήταν παρωδία στις Μικρές Κυρίες. Το βρήκα εντελώς ηλίθιο! Και δεν το είχα ξανασκεφτεί αλλά όντως το να αλλάζουν τα βιβλία είναι μια μορφή εκμετάλλευσης. Και δεν ξέρω πια τι να πω. Όλα τα υπερφυσικά τώρα έχουν γίνει μόδα και η κουτσή Μαρία έχει γράψει για βρικόλακες (όχι δηλαδή ότι εγώ που γράφω εξαιρούμαι από αυτή την κατηγορία) ή έχει αλλάξει κάποιο κλασικό.
Περιμένουμε εντυπώσεις λοιπόν μόλις τελειώσεις! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουλ 04, 2011 2:11 am | |
| - Σπόιλερ:
Ούτε και εγώ και στα συγκεκριμένα βιβλία το να τα αλλάζεις με αυτό τον τρόπο, συνήθως είναι χειρότερα (εφόσον και οι Μικρές Κυρίες και η Τζέιν Έιρ και το Περηφάνια και προκατάληψη είναι φοβερά βιβλία) Η παραλλαγή μιας ιστορίας θα μπορούσε να γίνει, ας πούμε, σε περίπτωση που η ιστορία είναι μέτρια ή και κάτω του μετρίου...Ειδάλλως καλό είναι να μην το προσπαθούν καν γιατί είναι εγγυημένη αποτυχία. Όσο για αυτό που λες, ναι, πολλοί γράφουν υπερφυσικά και, μιας και μου αρέσει το υπερφυσικό μου αρέσει να ψάχνω και να διαβάζω, αλλά τα περισσότερα (δεν λέω, φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις) μου φαίνονται πανομοιότυπα και, να σου πω την αλήθεια, δεν μου αρέσουν κιόλας. Και δεν μου αρέσει το πως παρουσιάζουν τους βρικόλακες συνήθως (και, για να ξέρεις, η ιστορία σου είναι μέσα στις εξαιρέσεις Α, και μιας και εγώ γράφω κάτι αντίστοιχο, έχω μπει και εγώ στο club της κουτσής Μαριώς
Χαχαχα...Οκ...Όταν το τελειώσω, θα σας πω... | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουλ 04, 2011 8:31 pm | |
| - Σπόιλερ:
παιδια συμφωνω απολυτα με οτι λετε. μπορει να προκληθουν μεγαλες αντιδρασεις απο τους φαν, αν παραποιησεις ενα βιβλιο γνωστο, που εκανε μεγαλη επιτυχια
εγω που εχω διαβασει την αγγελικη σιωπη, μπορω να πω οτι ειναι τελειο! | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιουλ 05, 2011 5:11 am | |
| - Σπόιλερ:
φυσικα και θα προκληθουν μεγαλες αντιδρασεις ειδικα οι λατρεις της κλασσικης λογοτεχνιας..σκοτωσαν και τις Μικρες Κυριες???wtf!ενταξει τωρα τα ειδα ολα..και αυτο αγαπημενο μου βιβλιο.ειναι τοσο κριμα αλλα καλα ειπε η Argy εφοσον αυτα τα βιβλια,οι παραλλαγες εχουν φανατικους υποστηρικτες θα υπαρξουν ολο και περισσοτερα τετοια αν και το βρισκω λαθος..και δεν εννοουσα οτι οι εφηβοι ειναι τοσο ηλιθιοι ωστε να μην ξερουν ποιο ειναι το πρωτοτυπο βιβλιο κ ποια ειναι παραλλαγη του..αλλα με την τρελα και την μοδα που ειναι αυτα τα χρονια ενα παιδακι ποιο θα διαβασει πρωτο??μαλλον αυτο με τα ζομπι..και μην ξεχναμε οτι η σημερινη γενια δεν εχει γενικες γνωσεις πρεπει να υπαρχει κ καποια καθοδηγηση..ξεφυγα λιγο τωρα προσπαθησα να απαντισω γι αυτο που λεγαμε στην προηγουμενη σελιδα
ειμαι σιγουρη οτι το αγγελικη σιωπη ειναι τελειο εχω ακουσει πολυ καλα λογια ανυπομονω να το διαβασω κ εγω! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιουλ 05, 2011 7:52 pm | |
| - Σπόιλερ:
βασικα πρεπει σιγουρα να εχει μια καποια Α καθοδηγηση απο τους γονεις του, για να ξερει ποιο ειναι το πρωτοτυπο και ποιο οχι
ειναι τελειο!!! | |
|
| |
haroyla Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 26 Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Andrian, Christian Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουλ 08, 2011 6:34 pm | |
| Μόλις τελείωσα το Mortal Instruments: City of Bones και θα συνεχίσω με το Mortal Instruments: City of Ashes. Πολύ καλή σειρά με αρκετό ενδιαφέρον για τη συνέχεια όχι μόνο απλά από περιέργεια. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιουλ 09, 2011 9:11 pm | |
| Στέλλα: - Σπόιλερ:
Πως να μην προκληθούν, εφόσον τα βιβλία αυτά είναι the best; Δεν υπάρχουν καλύτερα (για μένα προσωπικά) Και εγώ το βρίσκω λάθος γιατί συνήθως οι παραλλαγές είναι κατώτερες από τα κανονικά βιβλία (αν ήταν ισάξιες, δεν νομίζω να είχε και κανένας πρόβλημα, έτσι; Ναι, ακόμα όμως και αν διαβάσει τα ζόμπι, πιστεύεις ειλικρινά ότι θα του αρέσει; Ναι, δεν διαφωνώ ότι χρειάζεται καθοδήγηση και ότι, για να μπορέσει να συγκρίνει, δεν θα πρέπει πρώτα να διαβάσει το αυθεντικό; Όλοι ξέρουν, άλλωστε, ότι συνήθως οι παραλλαγές οδηγούν σε κατώτερης ποιότητας βιβλία...
Χαρούλα, καλή η σειρά βιβλίων; Εγώ τώρα συνέχισα την ''Προδοσία των Αδερφών''...Εφόσον τελείωσα την Αγγελική Σιωπή. Το review μέσα στο spoiler... - Σπόιλερ:
Μου άρεσε πολύ η ιστορία...Βέβαια, βρήκα ενοχλητική την συνήθεια της πρωταγωνίστριας, κάθε φορά που κάτι πήγαινε στραβά, να καλεί την αστυνομία και την φίλη της, την Βι (παίζει να είναι ο πιο ρηχός, αγενής και επιπόλαιος χαρακτήρας που έχει τύχει να διαβάσω μέχρι τώρα -.- ) Τον Πατς τον λάτρεψα, αχ, δεν με νοιάζει αν είναι έκπτωτος ή όχι, εμένα μου αρέσει :P Η γραφή της συγγραφέως είναι καλή, η ιστορία είναι έτσι γραμμένη ώστε να μην κουράζει και να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον...Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα
| |
|
| |
haroyla Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιουλ 09, 2011 9:23 pm | |
| Αρκετά καλή σειρά βιβλίων αν θες τη γνώμη μου αύριο θα μου δώσει μια φίλη μου τη συνέχεια και μπορώ να επανέλθω να σου πω αν αξίζει σαν συνέχεια... πάντως η φίλη μου που έχει διαβάσει μέχρι και το τρίτο της αρέσει πολύ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιουλ 09, 2011 9:27 pm | |
| Τι υπόθεση έχει; (ξέρω, είμαι περίεργη και ζητάω πολλά :P) | |
|
| |
haroyla Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιουλ 09, 2011 11:16 pm | |
| Δεν θα σου κάνω copy paste αυτό που γράφει στο οπισθόφυλλο... θα στο πω με δικά μου λόγια - Σπόιλερ:
Είναι μια κοπέλα που από τη μια στιγμή στην άλλη μαθαίνει υπερβολικά πολλές πληροφορίες για το παρελθόν της και για το τι είναι η μαμά της. Υποτίθεται ήταν μια απλή θνητή αλλά τελικά έχει σχέση με τον κόσμο του σκότους (άγγελοι, φύλακες, λυκάνθρωποι κ.α.). Περισσότερο μιλάει για τους φύλακες. Είναι ανατρεπτικό και έχει αρκετή δόση περιπέτειας.
άντε καλά δες και το επίσημο - Σπόιλερ:
Όταν η Κλέρι Φρέι πηγαίνει στο κλαμπ Πανδαιμόνιο στη Νέα Υόρκη, δεν περιμένει να βρεθεί μάρτυρας σε ένα φόνο. Πολύ λιγότερο μάλιστα ένα φόνο που διαπράττουν τρεις έφηβοι, καλυμμένοι με παράξενα σημάδια. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Κλέρι με τους Κυνηγούς των Σκιών, πολεμιστές ταγμένους στο ξεκλήρισμα των δαιμόνων που βρίσκονται στη γη -και τη διατήρηση της τάξης μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων. Είναι επίσης η πρώτη της συνάντηση με τον πανέμορφο πολεμιστή Τζέις. Μέσα σε 24 ώρες, η Κλέρι θα βρεθεί βαθιά μέσα στον κόσμο του Τζέις, όταν η μητέρα της εξαφανίζεται και η ίδια δέχεται επίθεση από ένα δαίμονα. Γιατί όμως να ενδιαφερθούν οι δαίμονες για μια συνηθισμένη θνητή όπως η Κλέρι; Και πώς απέκτησε ξαφνικά την Ενόραση; Οι Κυνηγοί των Σκιών είναι αποφασισμένοι να το μάθουν...
| |
|
| |
| |
| |
haroyla Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιουλ 09, 2011 11:59 pm | |
| Είναι πολύ καλό δεν ξέρω βέβαια αν έχουμε τα ίδια γούστα. Το προηγούμενο που είχα κολλήσει ήταν το vampire academy... και μάλλον σήμερα αύριο θα ξεκινήσω το vampire & succubus γιατί θα αργήσει να μου φέρει η φίλη μου τη συνέχεια από το mortal instruments. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 10, 2011 7:23 am | |
| Να το διαβάσεις...Είναι πολύ καλό βιβλίο (και εμένα μου αρέσει και το Vampire Academy και το Vampires&Succubus) Σου τα προτείνω, είναι ωραία βιβλία και αξίζουν | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουλ 22, 2011 3:35 am | |
| εγω τελειωσα εδω και κατι μερες το torment οφειλω να ομολογησω οτι το πρωτο βιβλιο ηταν πολυ καλυτερο αλλα στο δευτερο ειχε πολυ αγωνια στο τελος που τελειωνει και εκεινο με την μαχη..μου την εσπαγαν λιγο οι καυγαδες Λους-Ντανιελ και ναι ναι το ομολογω και αυτο, συμπαθησα πολυ τον Μαιλς!!η συγγραφεας παραμενει τοπ για μενα ειχε τελεια περιγραφη οπως και στο πρωτο για ολα τα πραγματα..την ατμοσφαιρα τα προσωπα τα συναισθηματα.και αφησε μια γευση αγωνιας στο τελος..τωρα αρχισα τα ''Ομορφα πλασματα'' το εχει διαβασει καποια-καποιος?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουλ 22, 2011 3:40 am | |
| Όχι, αλλά θα ήθελα να το διαβάσω! - Σπόιλερ:
Συμφωνώ με όσα είπες και έχω να προσθέσω ότι, εμένα προσωπικά, μου την δίνει που δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο... Αμάν πια, τα νεύρα μας!
Εγώ διαβάζω το Κρεσέντο και Raven's Gate του Antony Horowitz στα αγγλικά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιουλ 23, 2011 4:47 pm | |
| και εμενα το μαρτυριο με αφησε με πολλες αποριες οι οποιες ελπιζω να λυθουν στο τελος. και εγω φυσικα συμπαθησα πολυ τον μαιλς. και αυτο το αγορι της φιλης της (δεν θυμαμαι ονομα ) απο την αρχη ειχα καταλαβει οτι κανει δεν παει καλα και μαλλον ειναι αποκληρος. τελικα επιβεβαιωθηκα. αλλα με την καμια δεν περιμενα οι αποκληροι να θελουν την λους για να τους ελευθερωσει και να επιστρεψουν ως αγγελοι πισω! αυτο ηταν σοκ! και ελπιζω η ανακωχη μεταξυ καμ και μτανιελ να ανανεωθει ξανα. αυτοι ειναι φοβερη ομαδα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Αυγ 04, 2011 9:42 pm | |
| εγω τωρα διαβασα τα τρια πρωτα απο το vampire diaries στα ελληνικα και αλλα 2 βιβλια που εχουν πολυ μαθηματικα μεσα. αν και η υποθεση ηταν πολυ ωραια, ειχε ολη την ιστορια των μαθηματικων μεσα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Αυγ 05, 2011 12:27 am | |
| Τι εννοείς βρε Εύα; (γιατί εγώ δεν τα έχω διαβάσει ) Αυτό με τα μαθηματικά πάντως με τρόμαξε :P | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Αυγ 06, 2011 2:09 am | |
| αθανατοι - γαλαζια σεληνη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Αυγ 08, 2011 1:22 pm | |
| εννοω οτι ενω ειναι κατα καποιον τροπο αστυνομικα, δηλαδη και στα 2 εχουν γινει φονοι που πρεπει να διαλευκανθουν, μεσα περιεχεται εντονα το μαθηματικο στοιχειο. ιστορικα γεγονοτα και ονοματα που αφορουν την εξελιξη των μαθηματικων, και που στο ενα απο τα 2 ειναι το κλειδι για να λυθει η υποθεση. εμενα που μου αρεσουν και τα μαθηματικα, δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα η αναγνωση τους! ελπιζω να το εξηγησα καλα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Αυγ 09, 2011 3:21 am | |
| Εύα-Δεν νομίζω ότι χρειάζεται μαθηματικά σε αυτά τα έργα, όσο παρατηρητικότητα, λογική και ίσως και λίγο φαντασία (π.χ. να μπεις στην θέση του δολοφόνου, το τι νιώθει, τι αισθάνεται κτλ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Αυγ 09, 2011 3:34 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Αυγ 09, 2011 3:39 am | |
| Δεν είπες ότι μοιάζει με τα αστυνομικά μυθιστορήματα; Εγώ δεν μιλάω για τα ''μοτίβα'', που ασφαλώς είναι δεδομένα με βάση τα μαθηματικά (πρώτα ο φόνος, μετά τα στοιχεία και στο τέλος η ανακάλυψη του δράστη, π.χ.), αλλά το πως θα καταλάβεις εσύ ο ίδιος τον δολοφόνο ή θα ''διαλευκάνεις,'' αν θες, την υπόθεση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Αυγ 09, 2011 3:45 am | |
| δεν εννοουσα οτι υα μαθηματικα χρησιμοποιουνταν μς βαση αυτο το μοτιβο. αλλα οτι μεσα σε βιβλια και σε ιστοριες και εργα γνωστων μαθηματικων, ανα τους αιωνες, βρισκεται η λυση. δεν το εχω τελειωσει ακομα. στο τελος θα δειξει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Αυγ 09, 2011 3:50 am | |
| Αυτή η ιδέα φαίνεται ενδιαφέρουσα Όταν το τελειώσεις, κάνε και ένα review για μας | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|