| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιαν 28, 2011 5:51 am | |
| Last sacrifice, at last!!!! Περίμενα πάρα πολύ.... | |
|
| |
Vampire of Fidelity Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 137 Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2011 Ηλικία : 30 Τόπος : Seattle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Alice Cullen Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιαν 28, 2011 5:53 am | |
| λοιπον εγω μολις χθες τελειωσα το "παγωμενα χειλη" κ ηταν σαγηνευτικο...
και μολις αρχισα ενα παμπαλαιο βιβλιο της Αγκαθα Κριστι.
αν και περιμενω και απο την Ευα το τριτο μερος της σειρας Vampire Academy | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιαν 28, 2011 6:08 am | |
| Ποιο της Αγκάθα Κρίστι? Είχα διαβάσει δύο σε κάποια φάση και μου είχαν αρέσει πολύ. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 137 Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2011 Ηλικία : 30 Τόπος : Seattle
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιαν 28, 2011 6:10 am | |
| το σημαδι στο κρανιο | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιαν 28, 2011 10:28 pm | |
| | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 29, 2011 2:22 am | |
| τωρα πηνελοπη το εχεις το παγωμενα χειλη. και εγω θελω να διαβασω αγκαθα κριστι. ευτυχως που εχει μπολικα ο μπαμπας μπου και ειπε οτι θα μου δωσει. το σημαδι στο κρανιο ειναι ωραιο? χριστινα ωραιο το last sacrifice? πιια βιβλια της αγκαθα κριστι εχεις διαβασει? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 29, 2011 2:40 am | |
| Το last sacrifice είναι πολύ ωραίο και γίνεται ψιλοχαμός. Να το διαβάσεις οποσδήποτε! Της Αγκάθα Κρίστι έχω διαβάσει το 10 μικροί νέγροι και ήταν απλά τέλειο! Μετά διάβασα το έγκλημα κάτω από τον ήλιο που ήταν κι αυτό καλό γιατί δεν ήξερες ποιος έκανε το έγκλημα έχρι την τελευταία στιγμή. Σου συνιστώ να διαβάσεις κάποιο από αυτά τα δύο που είναι σίγουρα καλά και αν στο μεταξύ διαβάσω κι άλλα θα σου πω. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 29, 2011 6:01 pm | |
| εχει ο μπαμπας μου 5 - 6 και θα δω πια ειναι για να τα διαβασω | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 398 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 29, 2011 8:45 pm | |
| Τελειώσα το vampire academy (για πρώτη φορά) και ξεκίνησα το xari potter και το κύπελλο της φωτιάς (ξανά) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 29, 2011 9:54 pm | |
| ποσες φορες το εχεις διαβασει το harry potter? | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 29, 2011 11:26 pm | |
| Δεν ξέρω! Πάντως που έχεις δει να ποστάρω χάρι πότερ είναι διαφορετικό βιβλίο κάθε φορά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 29, 2011 11:31 pm | |
| εγω παλι μια φορα το καθενα. νομιζω μονο το 1 εχω διαβασει 2 φορες | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 29, 2011 11:49 pm | |
| Α μάλιστα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιαν 30, 2011 12:23 am | |
| και τωρα πρεπει να διαβασω ενα για το σχολειο αλλα βαριεμαι | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιαν 30, 2011 5:14 am | |
| το εκκρεμες του φουκο...
παρακαλω να μενετε μεσα στο θεμα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιαν 30, 2011 5:44 am | |
| το ξεκινησες? το καταλαβαινεις?
μεσα στο θεμα ειμαστε | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιαν 30, 2011 6:43 am | |
| μια υπενθυμιση κανω για να μην επαναληφθουν τα χθεσινα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιαν 30, 2011 10:46 pm | |
| δεν ηταν απαραιτητο | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Φεβ 05, 2011 7:32 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 06, 2011 12:06 am | |
| αχεμ αχεμ! Ειρηνη και Ευα τρωγεστε σαν τα κοκκορια! λοιπον εγω αυτην την περιοδο διαβαζω τον καλο στρατιωτη Σβεικ.Εχει πολυ γελιο.Ενα γελιο που κρυβει μια αντεκδικηση ελευθεριας τοσο εκδηλη και τοσο δυνατη,που ισχυει για ολους τους ανθρωπους ολων των χωρων και των καιρων!το λατρευω αυτο το βιβλιο! μου το συστησε ο πατερας μου(το διαβαζε οταν ηταν μικρος) και το συστηνω και γω τωρα πια ανεπιφυλακτα! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 06, 2011 12:15 am | |
| Μπράβο, ωραία παρουσίση! Με κάνεις να σκέφτομαι μήπως να το διβάσω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 06, 2011 12:54 am | |
| χαχα γιατι οχι; ελπιζω να κολλησεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 06, 2011 4:59 am | |
| και εμενα μου κινησε το ενδιαφερον | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 06, 2011 5:34 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 06, 2011 7:10 pm | |
| ποια ειναι? | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|