| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Φεβ 11, 2011 4:22 am | |
| Διαβάζω Troilus and Cressida. Διάλεξα να το διαβάσω τελείως στην τύχη γιατί άνοιγα το βιβλίο στην τύχη και έτυχα πολλές φορές σε αυτό... Μου άρεσε και ο τίτλος οπότε είπα να δω τι είναι... | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Φεβ 11, 2011 4:23 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Φεβ 11, 2011 4:25 am | |
| Κοίτα, δεν ξέρω ακόμα γιατί είμαι στην αρχή πάντως γίνεται στον τροικό πολέμο και του Troilus του αρέσει η Cressida, της άλλης δεν έχω πολυκαταλάβει πιοος της αρέσει γιατί για όλους καλά λόγια λέει. Επίσης η Cressida είναι η κόρη του Κάλχα. Θα δουμε τι θα γίνει... Πάντως σε τέτοιο setting μάλλον για τραγωδί ατο βλέπω. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Φεβ 11, 2011 5:09 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Φεβ 11, 2011 11:39 pm | |
| Ναι, καλό φαίνεται να είναι τώρα που το διαβάζω. Στο τέλος θα σου πω τι γίνεται και αν ήταν τραγωδία ή όχι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Φεβ 12, 2011 5:27 pm | |
| εχει και μια δοση romance νομιζω, ετσι? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Φεβ 12, 2011 7:58 pm | |
| Έτσι δείχνει το πράγμα... Πάντως όταη πάω να το διαβάσω ενώ νυστάζω σε κάποια σημεία δεν καταλαβαίνω την τύφλα μου. Χτες προσπαθούσα να διαβάσω ένα κομμάτι που μιλάει ο Οδυσσέας και ενώ καταλάβαινα μία μία τις λέξεις δεν μπορούσα να βγάλω νίημα από όλο το κείμρενο. Ευτυχώς που έβγαζε συμπέρασμα στο τέλος και έτσι κατάλαβα τι ήθελε να πει (ο ποιητής)... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 13, 2011 5:25 am | |
| στα αγγλικα το διαβαζεις και αυτο? γιατι οταν λες οτι καταλαβαινες μια μια τις λεξεις, κατι τετοιο συμπεραινω | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 13, 2011 5:42 am | |
| Ναι στα αγγλικα (και μάλιστα στα αρχαία αγγλικά - Shakespeare, κατάλαβες) και ενώ όταν είμαι εντελώς ξύπνια δεν έχω πρόβλημα όταν νυστάζω δεν μπορώ καθόλου... Αυτό πρέπει να είναι και δύσκολο συγκριτικά με τα άλλα που έχω διαβάσει. Δεν είμαι σίγουρη βέβαια, μπορεί να φταίει το ότι κουράζομαι πολύ τελευταία. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 13, 2011 6:18 am | |
| τοτε ξεκουρασου. δεν κανει καλο η πολλη κουραση. αλλα ο shakespeare ευκολα εγραφε | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 13, 2011 7:53 pm | |
| Και πολύ εύκολα δεν τα λες απλά δεν ήταν δύσκολα. Και αυτό δεν ξέρω, ίσως λίγο το ότι μίλαγε σε εκείνο το σημείο που σου έλεγα για στρατηγηκά πράγματα με παρομοιώσεις, λίγο που νύσταζα, λίγο που ήταν και τεράστιο δεν το πολυέπιασα. | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 13, 2011 11:30 pm | |
| Πριν λιγο τελειωσα το πρωτο απο τα 39 στοιχεια....Πιστεψτε με ηταν ΠΟΛΥ ποιο ενδιαφερον απ'οτι δειχνει το εξωφυλλο!!!!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 13, 2011 11:36 pm | |
| Ποια είναι η υπόθεση (και πώς είναι το εξώφυλλο? :Ρ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Φεβ 14, 2011 1:09 am | |
| και πως λεγεται το βιβλιο? τα 39 στοιχεια? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Φεβ 22, 2011 3:05 am | |
| Ghostgirl. Είναι κάπως παιδικό και δεν ξέρω αν φταεί η μετάφραση (μου το έκεναν δώρο και είναι ελληνικά) άλλα είναι λίγο μπερδευτικό... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Φεβ 22, 2011 3:47 am | |
| σπανιο πραγμα να διαβαζεις ελληνικα βιβλια. χεχε παιδικο και μπερδεμενο? πως γινεται αυτο? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Φεβ 22, 2011 4:04 pm | |
| Ναι, πράγματι τώρα τελευταία είναι αρκετά σπάνιο. Παιδικό είναι ως προς την υπόθεση. Μπερδεμένο είναι έτσι όπως έχει μεταφραστεί. Μέχρι τώρα έχω παρατηρήσει 2 φορές λάθος σε όνομα, 2 φορές λάθος (δαλαδή λέξη που δεν έχει νόημα, έλειπαν γράμματα κλπ) και πάρα πολλές φορές εισαγωγικά που ήταν μόνα στους στο άσχετο ενώ γινόταν κάποια περιγραφή και δε μιλούσε κανένας. Αυτά βέβαια είναι τα λάθη που παρατήρησα με την πρώτη ματιά και διαβάζοντάς το πολύ γρήγορα. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν κι άλλα. Επίσης η ματάφραση είναι πολύ χάλια και πολλές φορές οι προτάσεις δε βγάζουν και πολύ νόημα και καταλαβαίνω περίπου τι θέλουν να πουν από τη γενική εικόνα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Φεβ 23, 2011 3:21 am | |
| δεν ειναι ολα τα μετεφρασμενα βιβλια ετσι. ετυχες στην περιπτωση | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Φεβ 23, 2011 3:29 am | |
| Ναι, το ξέρω άλλα και πάλι αυτόδεν αλλάζει το ότι είναι χάλια... Τώρα το τελείωσα αυτό και διαβάζω το irish ghost stories | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Φεβ 23, 2011 3:31 am | |
| αγγλικα να μαντεψω? υποθεση? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Φεβ 23, 2011 3:39 am | |
| Δεν έχει υπόθεση. Είναι διηγήματα. Τώρα διαβάζω ένα που λέγεται the room in le dragon volant. Είναι λοιπόν εκεί ένα ςτύπος που έχει δει μία κόμισσα πολύ μυστήρια και του αρέσει και δεν ξέρει τίποτα για αυτή. Αυτή η κόμισσα ταξιδεύει μαζί με έναν άλλον που δεν ξέρουμε αν είναι ο πατέρας ή ο άντρας της ακόμα. Τώρα είνι όλοι μαζί σε ένα ξενοδοχείο και αυτός κάνει τα πάντα για να μάθει κάτι για αυτήν και να τη δει ξανά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Φεβ 23, 2011 3:41 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Φεβ 23, 2011 3:47 am | |
| Αυτή η συγκεκριμένη έτσι δείχνει άλλα γενικά δεν είναι αγάπης. Είναι φαντασμάτων από παλιούς συγγραφείς όπως bram Stoker, sheridan le fanu και άλλοι σύγχρονοί τους... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Φεβ 23, 2011 3:52 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Φεβ 23, 2011 3:54 am | |
| Ο bram stoker είναι αυτός που έγραψε το δράκουλα. Ο sheridan le fanu έγραψε την καρμιλλα... | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|