| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Νοε 14, 2011 8:41 pm | |
| καλε τι αγαπες ειναι αυτες? θανατηφορες! | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 398 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2010 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Νοε 14, 2011 11:06 pm | |
| Τη Χαραυγή... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Νοε 16, 2011 4:23 am | |
| | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Νοε 17, 2011 7:46 am | |
| Η αληθεια ειναι οτι αυτο το βιβλιο θελει ενα φρεσκαρισματακι αφου η πρεμιερα της ταινιας ειναι αυτη την πεμπτη(σημερα δηλαδη:P) | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Νοε 17, 2011 6:22 pm | |
| Ναι κάνω επανάληψη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 19, 2011 6:05 pm | |
| καλη επαναληψη | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Νοε 20, 2011 5:18 am | |
| Θενκς | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Δεκ 04, 2011 7:26 am | |
| Εκανα ενα break απο τους δεσμωτες ψυχων(το οποιο τελειωνω συντομα)και διαβασα τον Ματωμενο γαμο του Λορκα.Φανταστικο το λατρεψα!Αγορασα επισης και το τριτο βιβλιο απο αγγελους και θα το αρχισω σιγα σιγα μολις τελειωσω VA γιατι εχω αγωνια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Δεκ 04, 2011 7:31 am | |
| τυχερη... και εγω θελω να διαβασψ το τριτο απο τους αγγελους | |
|
| |
Night Princess♥ Dark Elf
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Δεκ 04, 2011 10:05 pm | |
| Εγώ θα το πάρω τα Χριστούγεννα επιτέλους!! | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Δεκ 05, 2011 1:58 am | |
| εγω διαβαζω απο την σειρα ο οικος της νυχτας το τριτο βιβλιο, η εκλεκτη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Δεκ 08, 2011 8:55 pm | |
| ωραιο ειναι... εμενα μου την εσπασε απιστευτα ο λορεν... το ειχα πει εγω απο το δευτερο βιβλιο οτι κατι μου βρομαει με αυτον | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιαν 16, 2012 10:40 pm | |
| Μολις χθες τελειωσα το "Χαμενο Συμβολο" του Dan Brawn (το οποιο ειναι πολυ καλο!) και ξεκινησα το "Σκοτεινος Τοπος" της Τζιλιαν Φλιν ειναι αστυνομικο. Λιγα λογια για την υποθεση
Η Λιμπι Ντει ηταν επτα οταν η μητερα και οι δυο αδερφες της δολοφονηθηκαν στην αποκαλουμενη Σατανιστικη Σφαγη του Κινακι.Εκεινη καταφερε να διαφυγει και να αναγνωρισει στο προσωπο του δεκαεπταχρονου αδερφου της τον δολοφονο. Εικοσι τεσσερα χρονια μετα η Λιμπι προκειμενου να επιβιωσει πουλα την ιστορια της. Ετσι αναγκαζεται να ανατρεξει στο παρελθον και να ξαναζησει τα γεγονοτα απο την αρχη, βημα προς βημα,μονο και μονο για να ανακαλυψει πως τελικα η σωτηρια της απεχει πολυ ακομη. Θα σας πω εντυπωσεις οταν το τελειωσω. Το επομενο που θα διαβασω θα ειναι ο Οικος της Νυχτας γιατι απο αυτα που λετε πρεπει να ειναι φοβερο!!! | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιαν 17, 2012 1:15 am | |
| εγω διαβαζω την Κληρονομια,(Εραγκον-4ο βιβλιο)στα αγγλικα και ειμαι ακομα στην μεση!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Ιαν 18, 2012 4:58 am | |
| Εγω το τριτο απο Αγγελους αλλα λογω εξεταστικης θα το συνεχισω το υπολοιπο μετα απο αυτο το λουκι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 21, 2012 1:03 am | |
| διαβαζεις το εραγκον το 4? καλο ειναι? οπου να'ναι βγαινει και στα ελληνικα... | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 12, 2012 4:22 am | |
| Διαβάζω το "Προδομένη" σχεδόν το τελείωσα!! Αν και δεν έχω διαβάσει το " Η Σημαδεμένη" έχω καταλάβει στο περίπου τι είχε γίνει!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Φεβ 16, 2012 7:56 am | |
| Σοφια το βιβλιο που λες φαινεται πολυ καλο!Δεν ειμαι φαν των αστυνομικων μυθιστορηματων αλλα η ιστορια ακουγεται πολυ καλη! Ρε παιδια η σειρα οικος της νυχτας τοσο καλη ειναι?Θα αρχισω να μπαινω σε σκεψεις για να διαβασω την σειρα και εγω... | |
|
| |
Nephelim Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 164 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 30
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose, Zoey, Selene, Edward Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Φεβ 16, 2012 8:58 pm | |
| - vampire girl έγραψε:
- εγω διαβαζω την Κληρονομια,(Εραγκον-4ο βιβλιο)στα αγγλικα και ειμαι ακομα στην μεση!!
θέλω να το διαβάσω κι εγώ αυτό, αλλά περιμένω να βγει στα ελληνικά, γιατί οκ, καλά τα πάω με τα αγγλικά και έχω διαβάσει πολλά αγγλικά (και γερμανικά-παλιότερα) βιβλία, αλλά πιστεύω ότι με το συγκεκριμένο θα έχω λίγα προβληματάκια! :/ | |
|
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Φεβ 16, 2012 9:00 pm | |
| εγώ έχω ξεκινήσει να διαβάζω πάλι το "marked" γιατί λόγω εξεταστικής το άφησα στην μέση και τώρα που τελείωσα είπα να το ξαναπιάσω από την αρχή! | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Φεβ 17, 2012 5:05 am | |
| Καλά κάνεις πιστεύω! | |
|
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Φεβ 17, 2012 5:10 am | |
| Είναι φοβερό! Τόσο καιρό το έβλεπα στα βιβλιοπωλεία και δεν το αγόραζα η χαζή! Έλεγα "θα το πάρω κάποια άλλη στιγμή" και όλο το άφηνα! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Φεβ 23, 2012 8:01 pm | |
| Το Silence (το τρίτο της Αγγελικής Σιωπής) και το Succubus Revealed (το έκτο βιβλίο της σειράς Georgina Kincaid) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Φεβ 23, 2012 10:04 pm | |
| Εγώ τώρα ξαναέπιασα την Περηφάνεια και Προκατάληψη. Τώρα που το προχοράω είναι πολύ πιο ενδιαφέρον απ' ό,τι ήταν στην αρχή. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Φεβ 23, 2012 10:07 pm | |
| Το Περηφάνια και Προκατάληψη μπορεί να έχει τις περισσότερες και πιο λεπτομερείς περιγραφές που έχω συναντήσει σε βιβλίο, ωστόσο μου αρέσει τόσο η πλοκή όσο και η ψυχογράφιση των χαρακτήρων και γι' αυτό της το συγχωρώ της Ώστεν :P | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|