| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 01, 2012 3:29 am | |
| Α, και κάτι άλλο: εκεί που γράφεις στο προφίλ σου στις αγαπημένες σειρές βιβλίων ''Twilight Saga'' δεν χρειάζεται να γράψεις τα άλλα 3 βιβλία. Twilight Saga λέγεται ολόκληρη η σειρά xD Είναι πλεονασμός Άλλες σειρές βιβλίων δεν έχεις διαβάσει; Ναι αμέ. Για πεεε ^^ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 01, 2012 3:33 am | |
| Nα πάρει! Νόμιζα ότι θα έλεγες να μη σου πω! :Ρ - Σπόιλερ:
Αυτά που είχε προφητεύσει η Άντζελα στο πρώτο βιβλίο εκπληρώνονται. Ο πράσινος δράκος θα ανήκει σε γνωστό ήρωα. Ο Έραγκον ξαναπάει στο δάσος των ξωτικών στο τέλος και φωνάξει εκείνες τις κοπέλες με το τατουάζ δράκου που χόρευαν για να του κάνουν μια χάρη (δεν είμαι σίγουρη αν αυτό γίνεται έτσι ακριβώς, ό,τι θυμάμαι σου λέω.
| |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 01, 2012 3:33 am | |
| ναι το ξερω οτι ετσι λεγεται ολη η σειρα.....ναι εχω διαβασει το true Blood, το Monster High, τη Διψα ερωτας βαμπιρ το 1 και το 2, ξυπνα ζησε φυγε - τα ονειρα δεν ειναι δικα σου, vampire and succubus και αλλα...... | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 01, 2012 3:39 am | |
| Χριστίνα, νομίζω ότι αυτά είναι αρκετά ^^ ...Ποιον κοροϊδεύω; Ποτέ δεν είναι :P Αλλά θα τα διαβάσω και θα τα ανακαλύψω στην πορεία | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 01, 2012 3:42 am | |
| Β.D: Το Monster High και όλα τα υπόλοιπα μετά εκτός από το Vampire&Succubus δεν τα ξέρω. Είναι καλά;
Argy: Αν στα πω όλα τι ενδιαφέρον θα έχει μετά; | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 01, 2012 3:46 am | |
| Χριστινα οιπον βασικα το Monster high ειναι ενα γυμνασιο για τερατα γενικως λυκανθρωπους γοργονες φαντασματα βαμπιρ κτλπααα....ειναι κωμικο αλλα ειναι ωραιο.....το ξυπνα φυγε ζησε- τα ονειρα δεν ειναι δικα σου.....ειναι (διαφορετικες ιστοριες εγω τις εγραψα ετσι για συντομια) ειναι και καλα ενα κοριτσι που χωρις να το θελει μπαινει στα ονειρα των ανθρωπων που κοιμονται διπλα της η κοντα της και προσπαθει να τους βοηθησει δλδ να βοηθηση την συνηδειση τους........το Διψα τωρα μιλαει για ενα βαμπριρ που τριγιρναει αιωνες τωρα και στην σημερινη εποχη βρισκει τον ερωτα της ζωης της κτλπααα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 01, 2012 3:48 am | |
| To Monster High μου θυμίζει λίγο το Vampire&Rozario που είναι manga. Αυτό με το κορίτσι φαίνεται ενδιαφέρον, θα το ψάξω. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 01, 2012 3:49 am | |
| πιο απο τα 2 κοριτσια αυτο με τα ονειρα η τον ερωτα? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 01, 2012 3:51 am | |
| Αυτό με τα όνειρα. Πόσα βιβλία είναι η σειρά; | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 01, 2012 3:57 am | |
| | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 01, 2012 5:12 am | |
| την ξερω αυτη την σειρα... και θελω να την διαβασω... καλη ειναι? εμας ειχε εκθεση βιβλιων ως την κυριακη στον πειραια και εκει ειδα πρωτη φορα την κληρονομια, πριν μια βδομαδα ακριβως... πιστευω πως απο βδομαδα θα το εχω και εγω στα χερια μου... τρια χρονια σχεδον περιμενω να βγει.... επιτελους... παντως, αρκετα ηταν τα spoiler χριστινα... τα αλλα θα τα ανακαλυψουμε εμεις,.... ειδες παντως? επρεπε να εκολαφθει η σαφιρα για να παρουν και τα αλλα 2 αυγα την σειρα τους... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 01, 2012 5:13 am | |
| νναιιιι η σειρα ειναι καταπλικτικη ^^ | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 01, 2012 5:15 am | |
| αχ... ωραια... παντως να παρεις το vampire academy... αξιζει με χιλια... και τωρα βγηκε και το τελευταιο βιβλιο | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 01, 2012 7:35 pm | |
| μπα... εγω δεν την ηξερα την σειρα μεχρι που το καλοκαιρι απο τριτη γυμνασιου σε πρωτη λυκειου, ημουν κρητη και μου το ανεφερε ο μπαμπας μου. δεν εκδηλωσα ενδιαφερον. αλλα με το που γυρισα πειραια ειχα και τα τρια πανω στο γραφειο μου. διαβασα το πρωτο αλλα μετα βγηκε η χαραυγη, αρα διαβασα αυτη που με εκαιγε περισσοτερο μιας και την περιμενα πολυ καιρο, και μετα διαβασα το δευτερο και τριτο... και απο τοτε περιμενω το τεταρτο και καθομαι σε αναμενα καρβουνα, γιατι οπου κι αν εψαξα βλακειες διαβαζα... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 01, 2012 8:08 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουλ 02, 2012 4:01 am | |
| ηταν πριν καιρο... πανω απο χρονο... δεν θυμαμαι τωρα. βεβαια μπορει και να ισχυαν, αλλα τοτε που τα διαβασα ουτε τον τιτλο του βιβλιου δεν ηξεραν. οχι την υποθεση | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουλ 02, 2012 5:14 am | |
| Είχα ακούσει σε κάποια φάση ότι τα είχε παρατήσει και δε θα έγραφε τη συνέχεια... αλλά ευτυχώς έκαναν λάθος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουλ 02, 2012 5:16 am | |
| πολλα ακουγονται... ασε γιατι αν τα παραταγε θα πηγαινα εκει που εμενε και θα τον επειθα παση θυσια να συνεχισει. με εχει φαει η αγωνια τρια χρονια. εχω διαβασει ξανα και ξανα τα τρια πρωτα. και ειδικα καποιες αγαπημενες σκηνες. παλι καλα που τελικα βγηκε | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουλ 02, 2012 5:21 am | |
| Κι εγώ τα διάβαζα και τα ξαναδιάβαζα! Αν δεν έγραφε θα έπρεπε να πάμε να τον περιλάβουμε, εμείς οι ομάδα βασανιστηρίων! :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουλ 02, 2012 5:25 am | |
| ελα μου ντε... μα αν ειναι δυνατον. πως και πως το περιμενα να δω τι θα γινει. | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουλ 02, 2012 5:33 am | |
| Ναι, κι εγώ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουλ 02, 2012 5:36 am | |
| παλι καλα που το εγραψε τελικα. και ειναι και τεραστιο. τι το καλυτερο | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουλ 02, 2012 7:13 am | |
| εγω διαβαζω ''ΚΑΛΙΞ'' το ξερετε? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουλ 02, 2012 2:18 pm | |
| Το ξέρω αλλά δεν το έχω διαβάσει. Είναι καλό; | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|