Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;

Πήγαινε κάτω 
+51
DeepBlue
Rebecca.
baby vampire
Allison Argent
Κρίστεν
Reika
N.ever give U.p
skailer
Pearl
Favole
KingOfDarkness
lily modgomery
Maraki Death
Interview_With_A_Vampire
Nephelim
Lillith
marina forever
paramu8enia
haroyla
Broken Angel
blood darkness
Rose_ELen@.Ever
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Amaranth
Μικρό νταμπίρ
blackcatgirl
Selena Night
Princess of darkness
Vampire of Fidelity
Night Princess♥
Sensitive Vampire
Nightmare
ClaireReno
Celestyn
Dark Princess.
Katerina Petrova
Roza di
Raven
Christian Ozera
Pandora
Cathy Ames
Somnium
Dracula's Daughter
~Nightfairy~
rockfreak
Nathaniel
Winter Shade
Queen maeve
eilin
Natalia
Ophelia
55 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof
Atittude: Kind

Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤρι Αυγ 09, 2011 3:51 am

θα κανω! Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 935979
στην μεση ειμαι. ειναι λιγο μεγαλο το ατιμο
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤρι Αυγ 09, 2011 3:55 am

Πόσες σελίδες περίπου; Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 948708
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤρι Αυγ 09, 2011 3:57 am

630 νομιζω. η καπου εκει. δεν ειναι πολλες γενικα, αλλα τωρα με τα διαβασματα που χρονος?
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤρι Αυγ 09, 2011 3:59 am

Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 430499 Σε νιώθω! Δεν φτάνει που έχω τα μαθήματα που θα δώσω το Σεπτέμβρη, αλλά έχω και αυτά που διαβάζω (που μόνο μικρά δεν τα λες) Μάλλον είμαι μαζόχα και μου αρέσει να βασανίζομαι Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 860197 :P
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤρι Αυγ 09, 2011 4:02 am

κι εμενα το ιδιο Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 935979
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤρι Αυγ 09, 2011 4:07 am

Εγώ τώρα διαβάζω Pride and Prejudice. Καλούτσικο είναι, αλλά σε καμία περίπτωση κάτι συγκλονιστκό.
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤρι Αυγ 09, 2011 4:12 am

περηφανεια και προκαταληψη????
Princess of darkness
Fallen
Fallen
Princess of darkness

Παρθένος Αριθμός μηνυμάτων : 2094
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Lestat
Atittude: Noble

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤρι Αυγ 09, 2011 8:04 pm

δεν σου αρεσε???ειναι απο τα ωραιοτερα κλασσικα βιβλια που εχω διαβασει
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤρι Αυγ 09, 2011 9:16 pm

και εμενα μου αρεσει πλ αλλα δυστηχως εχω δει μονο την ταινια... Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 959103

εγω προσωπικα διαβαζω: ΑΓΓΕΛΟΙ, το μαρτυριο. το δευτερο βιβλιο...!! Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 13873
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 12:15 am

εγω δυστυχως ουτε το βιβλιο εχω διαβασει, ουτε την ταινια εχω δει. αλλα θα το ηθελα Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 13873

παντως μαρια ττο αγγελοι που διαβαζεις ειναι απιθανο! Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 13873
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 12:41 am

το ξερω... εχω τρελαθειιι.... τι λες θα βγει και 3??? :Ο tongue Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 935979

εγω ειδα την ταινια και τρελαθηκαα.... συγκινηθηκα πλ...!!! Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 973899
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 1:02 am

φυσικα και θα βγει και τρια. προς το παρον εχω ακουσει για 5. μετα βλεπουμε Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 13873
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 1:25 am

πλακα κανεις;;;ωω τελειααααα...!!! Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 13873 Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 13873 Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 935979
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 1:44 am

Το τρίτο του Άγγελοι έχει βγει Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 220813 Το πήρα σήμερα από τα Public Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 220813 Έχει βγει και ταινία; Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 954599 Θα την δω σ-ί-γ-ο-υ-ρ-α!!! Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 13873

Όσο για το Περηφάνια και Προκατάληψη, την μαύρη μου αλήθεια θα την πω, παρόλο ότι μου αρέσει τρελά σαν ιστορία: οι περιγραφές είναι λιγάαακι βαρετές -.-
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 1:55 am

αα ναι...;;; και εγω το ιδιοοο!!! ποτε βγηκε η ταινια????? :ΟΟ πωπω την ταινια απο το περηφανια και προκαταληψη να δεις ειναι πλ ωραια...Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 611715
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 2:03 am

Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 955178 Αααα, το Περηφάνια και Προκατάληψη έχεις δει σε ταινία; Εγώ νόμιζα ότι έλεγες για το Άγγελοι Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 860197 (γιατί είχα ακούσει ότι και αυτό θα γίνει ταινία inlove ) Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 784437
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 2:07 am

Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 935979 δν πειραζει βρε!! πανω απο ολα να χουμε υγεια! να το ψαξουμεε!! α τρ που μιλαμε για βιβλια εσυ ποτε θα συνεχισεις την ιστοριααα σου;; Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 860197 Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 935979
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 2:09 am

Εννοείται πως θα το ψάξουμε Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 220813 Αν βγει ταινία από το Άγγελοι, θα θέλω να την δω σίγουρα πάντως Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 13873 Για πες, πως σου φαίνεται το Μαρτύριο; (για να μην σπαμάρουμε, αν είναι θα τα πούμε σε pm αυτά Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 220813 :P)
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 2:14 am

χμ το ξεκινησα χθες και ειμαι στην σελ 211 μεχρι τρ μου φαινεται υπεροχοο... κατα τα αλλα καλουλης ειναι ο Καμ... ή οχι;;; αυτο θα το κρινουμε στην συνεχεια! Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 611715 Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 935979

Σπόιλερ:
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 2:17 am

Για κάποιο λόγο, μου άρεσε περισσότερο το πρώτο, δεν ξέρω γιατί (όχι ότι το δεύτερο με χάλασε ιδιαίτερα, αλλά να...λιγάκι με το τέλος έχω ένα θέμα Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 76656 ) Ο Καμ ήθελα να έχει περισσότερη συμμετοχήηηη!!! What a waaaste Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 959103
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 2:22 am

και εγω εχω ενα θεμα με το τελος... γτ σε παρεκινει αμα σου αρεσει να παρεις το επομενο...

χμ απο οτι ειδα μεχρι τρ εχεις δικιο ο Καμ εμφανιζετε ελαχιστες φορες....!! κριμα και αρχισα να τον ξανασυμπαθω.tongue Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 935979
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 2:24 am

Ένα πράγμα έχω να πω για τον Καμ: η Λους απλά δεν ξέρει να διαλέγει -.- :P
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 2:26 am

χαχα αυτο ειναι μια αληθειααα...!! πω πω!! ο καημενος ο Καμ...tongue Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 2:30 am

Μετά από αυτό το τέλος, καημένος Ντάνιελ να λες καλύτερα! Από μια ηλιθιότητα της Λους εκείνος να αναγκάζεται να...(μπιιιιιιπ, spoileeer Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 860197 )
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤετ Αυγ 10, 2011 2:31 am

βλεπω ανοιξατε ενδιαφερουσα συζητηση. αληθεια βγηκε το τρια? τελεια!
παντως μαρια, το τελος του δυο σιγουρα σε παρακινει να παρεις το τρια. ειναι κατι που δεν το περιμενεις! Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 17 13873

Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 17 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Με τι έχετε κολλήσει αυτόν τον καιρό;
» Ποιο βιβλιο περιμενετε να βγει?
» Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε;
» Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση)
» Ένα βιβλίο για τον απο πάνω

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Γενική Θεματολογία :: Γενική Λογοτεχνία-
Μετάβαση σε: