| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Φεβ 24, 2012 3:01 am | |
| Ναι, δε λέω, καλά τα λέει. Απλά έχει πολλή λίγη δράση και γι αυτό δθσκολεύομαι να το διαβάσω. Έχω συνηθίσει σε άλλα που πάνε πιο γρήγορα και τώρα αυτό μου φαίνεται περίεργο. | |
|
| |
Nephelim Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 164 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 30
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose, Zoey, Selene, Edward Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Φεβ 24, 2012 4:24 am | |
| Το είχα ξεκινήσει κι εγώ, αλλά το παράτησα γιατί βαρέθηκα πολύ τις περιγραφές! Είναι τεράστιες! | |
|
| |
Interview_With_A_Vampire Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 149 Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2012 Ηλικία : 36 Τόπος : Sweden-Uppsala
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Johen Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Φεβ 24, 2012 5:07 am | |
| Καλησπερα..! Μπορειτε να μου προτεινεται 3 Βιβλια περιπετειωδες με βαμπιρ η με λυκανθρωπους το οποιο να εχει μεσα Μυστηριο..? και να αξιζει κιολας να τα διαβασεις ..! | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μαρ 10, 2012 6:36 am | |
| διαβαζω το "ο Νεκροσκοπος" του Brian Lumley και ειναι πολυ ενδιαφερον!!! I.W.A.V θα σου προτεινα το Twillight!!!!! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Μαρ 10, 2012 11:26 pm | |
| ^Βαγγέλη, μην την ακούς -.- Αν είναι να διαβάσεις κάτι της young adult, διάβασε τουλάχιστον το Vampire Academy, το True Blood ή το Vampire Diaries, ξέρω κι εγώ -.- | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μαρ 11, 2012 12:58 am | |
| Θα ελεγα και εγω αυτα που ειπε η Argy.Μην επιχειρησεις να διαβασεις το Λυκοφως...τα υπολοιπα ειναι καλα για αρχη | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μαρ 11, 2012 1:20 am | |
| εγω τελειωσα το τριτο βιβλιο απο τους Αγωνες Πεινας. Λεγεται "Κοτσυφοκισσα" | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μαρ 11, 2012 1:40 am | |
| Πώς σου φάνηκε;
Εγώ μόλις τελείωσα το Ημέρωμα της Στρίγκλας | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μαρ 11, 2012 1:49 am | |
| πολυ ωραιο...κριμα για την Πριμ βεβαια... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μαρ 11, 2012 1:55 am | |
| Ναι... Κι εγώ λυπήθηκα! | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μαρ 11, 2012 2:11 am | |
| και ο τροπος που περιγραφει το....της...(μην κανουμε και σποιλερ!) | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μαρ 11, 2012 4:36 am | |
| αααααααααααα και εγω θελω να διαβασω αυτη τη σειρααααααα!!!!!!! δεν ξερω τι θα πρωτοδιαβασωωωωωω!!!!!!!!! λεω ομως να ξεκινησω με τον "Οικο της Νυχτας". | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μαρ 11, 2012 5:35 am | |
| Αξίζει πολύ αυτή η σειρά, να τη διαβάσεις.
Εγώ έχω διαβάζει τον Οίκο της Νύχτας μέχρι το 7 νομίζω αλλά μετά βαρέθηκα. | |
|
| |
Christian Ozera Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 397 Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Mystic Falls
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μαρ 11, 2012 7:39 am | |
| Καταντάει βαρετό; | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μαρ 11, 2012 11:34 pm | |
| Μετά από τόσα βιβλία, ναι. Είναι κιόλας ότι όταν σταμάτησα να τα διαβάζω δεν είχαν βγει όλα (ούτε και τώρα είμαι σίγουρη αν έχουν βγει) και επειδή δεν έχω και πάρα πολύ χρόνο σταμάτησα να τα διαβάζω. Μόλις ξεκίνησα να διαβάζω το Vampire and succubus. Είναι τέλειο!!! Είμαι βέβαια μόνο στην αρχή ακόμα, αλλά μου φαίνεται πως θα πάει καλά μέχρι το τέλος. | |
|
| |
Maraki Death Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 322 Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : At my dreams..
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: roose,christian.edward,alice,bella,esmi, Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Μαρ 25, 2012 4:00 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Απρ 12, 2012 2:01 am | |
| Pale horse της Agatha Christie | |
|
| |
lily modgomery Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : between heaven and hell...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Christian Ozera Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Απρ 12, 2012 2:48 am | |
| και εγώ της Αγκάθα Κρίστι το "Έγκλημα στο Νείλο" | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Απρ 12, 2012 2:49 am | |
| Εγώ δυστυχώς είχα δει την ταινία οπότε δεν έχει νόημα να διαβάσω το βιβλίο. Αυτό είναι το κακό με τα αστυνομικά... | |
|
| |
Maraki Death Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 322 Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : At my dreams..
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: roose,christian.edward,alice,bella,esmi, Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Απρ 12, 2012 8:34 pm | |
| Πουλημένες!Πολύ καλό βιβλίιο | |
|
| |
KingOfDarkness Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 489 Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Απρ 21, 2012 8:59 pm | |
| - Dracula's Daughter έγραψε:
- Σπόιλερ:
Το μικρο Νικολα σε νεες παριπετειες Νο 2 χαχαχ καλό έχει και πολύ αίμα χαχαχ | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Απρ 22, 2012 8:41 pm | |
| Λεώ να ξεκινήσω το '''Ομορφα Πλάσματα'' | |
|
| |
Maraki Death Witch
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Απρ 22, 2012 8:46 pm | |
| Ανεμοδαρμένα ύψη...ξανά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Απρ 22, 2012 8:54 pm | |
| Και γιατί όχι; Είναι και γ@μώ τα βιβλία ^.^ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Απρ 22, 2012 10:34 pm | |
| Είναι πολύ πιθανό να τα βαρεθείς τα Όμορφα Πλάσματα. Εγώ το είχα βαρεθεί το πρώτο γιατί στην αρχή δεν γινόταν τίποτα (βέβαια μετά πήρα το δεύτερο γιατί ήμουν περίεργη να μάθω τι θα γίνει αλλά δεν νομίζω να συνεχίσω τη σειρά). Τώρα διαβάζω το Of love and evil της Anne Rice. | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|