Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;

Πήγαινε κάτω 
+51
DeepBlue
Rebecca.
baby vampire
Allison Argent
Κρίστεν
Reika
N.ever give U.p
skailer
Pearl
Favole
KingOfDarkness
lily modgomery
Maraki Death
Interview_With_A_Vampire
Nephelim
Lillith
marina forever
paramu8enia
haroyla
Broken Angel
blood darkness
Rose_ELen@.Ever
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Amaranth
Μικρό νταμπίρ
blackcatgirl
Selena Night
Princess of darkness
Vampire of Fidelity
Night Princess♥
Sensitive Vampire
Nightmare
ClaireReno
Celestyn
Dark Princess.
Katerina Petrova
Roza di
Raven
Christian Ozera
Pandora
Cathy Ames
Somnium
Dracula's Daughter
~Nightfairy~
rockfreak
Nathaniel
Winter Shade
Queen maeve
eilin
Natalia
Ophelia
55 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 37  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Princess of darkness
Fallen
Fallen
Princess of darkness

Παρθένος Αριθμός μηνυμάτων : 2094
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Lestat
Atittude: Noble

Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 18, 2011 6:46 am

Kαι εγω αρχισα τους Αγγελους το δευτερο βιβλιο ειναι πολυ καλο μεχρι τωρα εχει ενδιαφερον αν και η ομαδα αγγελων Νεφιλιμ που λεει μεσα μου θυμιζει λιγο Λιακοπουλο lol! τους Αθανατους εχω διαβασει μεχρι το 4 βιβλιο ειναι πολυ καλα βιβλια διαβασε τα και δεν θα χασεις ειναι πολυ διαφορετικα απο τα βαμπιροβιβλια που συνηθιζουμε να διαβαζουμε
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Ιουν 20, 2011 7:35 pm

τα διαβασα ολα. ηταν φοβερα. ειδικα το αγγελοι. ηταν απιθανο. ανυπομονω να βγουν τα υπολοιπα. μηπως ξερει κανεις ποτε?

χριστινα, εσυ ελεγες οτι στο αθανατοι η υποθεση δεν προχωραει επειδη σε 2 βιβλια παλευουν να βρουν το αντιδοτο του αντιδοτου?
Broken Angel
Witch
Witch
Broken Angel

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2643
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010
Τόπος : in my world

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: edward cullen

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Ιουν 20, 2011 9:22 pm

εγω αυτον τον καιρο διαβαζω τη φυλη της φωτιας....ειναι πολυ ωραιο βιβλιο....εχει σχεση με μαγεια....
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Ιουν 20, 2011 11:04 pm

σε προλαβα αδερφουλα. Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 417110
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21, 2011 12:11 am

Sensitive Vampire έγραψε:
τα διαβασα ολα. ηταν φοβερα. ειδικα το αγγελοι. ηταν απιθανο. ανυπομονω να βγουν τα υπολοιπα. μηπως ξερει κανεις ποτε?

χριστινα, εσυ ελεγες οτι στο αθανατοι η υποθεση δεν προχωραει επειδη σε 2 βιβλια παλευουν να βρουν το αντιδοτο του αντιδοτου?
Κάτι τέτοιο και βαρέθηκα... Βασικά βαρέθηκα να δίνω λεφτά να τα γοράζω. Αν έβρισκα κάποιον να μου τα δανείσει τότε κανένα πρόβλημα.
Εγώ τώρα διαβάζω (τελειώνω αλλά τέλος πάντω) το Tempted. Είναι το 6ο από τα House of night και είναι καλό. Είναι αρκετά καλύτερο από τα προηγούμενα και επειδή δεν κρατήθηκα και είδα την τελευταία σελίδα πρέπει να έχει πολύ σκοτωμό μέσα. Το μόνο πράγμα που στην αρχή δεν μου φάνηκε καλό ήταν ότι είχε και διάφορους άλλους εκτός από τη Zoey να μιλάνε αλλά τώρα το συνήθισα και είναι εντάξει.
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21, 2011 12:15 am

αντε να δουμε ποτε θα βγουν και στα ελληνικα τα υπολοιπα απο τον οικο της νυχτας.

εμενα παντως το αθανατοι μου αρεσε. βεβαια, αυτο εξαρταται και απο τα γουστα. βεβαια το αγγελοι ηταν πιο ωραιο Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 13873
Princess of darkness
Fallen
Fallen
Princess of darkness

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21, 2011 7:34 am

Για το επομενο βιβλιο αγγελοι που με ρωτησες το ''Passion" ισως αργησει ελλαδα να μεταφραστει και να βγει στα βιβλιοπωλεια μπορεις να το διαβασεις στα αγγλικα ομως αν θες εχει βγει ηδη κ επισης υπαρχει και τεταρτο βιβλιο!και εμενα μου αρεσουν οι αθανατοι το αντιδοτο για να ξερεις το ψαχνουν μεχρι και το 5 βιβλιο ξερω.στο dark flame σκοτωνεται και ο Ρομαν που ειχε το αντιδοτο..χασανε την ευκαιρια μεσα απ τα χερια τους ο Τζουντ φταιει τι παρορμητικος τυπος! το τελευταιο βιβλιο το ''Everlasting'' νομιζω οτι εκει πια εχουμε φτασει στο τελος το παιρνουν επιτελους!εγω ειμαι στο night star ακομα στο 5 βιβλιο εχω δρομο μπροστα..
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21, 2011 3:28 pm

Το Passion έχει βγει αγγλκά?
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21, 2011 7:25 pm

το εχω διαβασει και εγω το τεσσερα. καλα ε, μολις μπηκε μεσα ο τζουντ μου ηρθε να τον σκοτωσω. αμαν δηλαδη. η εβερ μετα απο ολες τις βλακειες που εχει κανει, τελικα αποφασισε να κανει κατι σωστο, και πανω που το καταφερνε... μπουμ! ο τζουντ τα τιναξε ολα στο αερα. αμαν δηλαδη. και εγω περιμενα με ανυπομονησια τον θανατο του ρομαν, αλλα οταν ηρθε δεν χαρηκα. γιατι ειχα αρχισει να τον συμπαθω λιγακι στο τελος, αφου αποκαλυφθηκε το παρελθον του.
αλλα μου φανηκε καπως που στο 5 η εβερ σκοτωσε την χειβεν. αλλα τι να κανουμε. η χειβεν ειχε παρεκτραπει. ειχε γινει θανασινη εχθρος και πολυ επικυνδυνη. αυτη η κοπελα με οσους δεν πρεπει παει και μπλεκει.

αλλα θα περιμενω και το αγγελοι και το αθανατοι να βγουν στα ελληνικα. γιατι στα αγγλικα θα κανω λιγο καιρο να το διαβασω και δεν εχω ορεξη. Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 71070 παντως
Princess of darkness
Fallen
Fallen
Princess of darkness

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 26, 2011 3:34 am

Τον Τζουντ τον συμπαθω γενικα πολυ αλλα εκεινη τη στιγμη ειχε λαθος συμπεριφορα η εβερ εφτασε στην πηγη και δεν ηπιε νερο που λενε αλλα και η σταση που ειχαν κ οι δυο εκεινη την ωρα που ηταν τοσο κοντα ο ενας στον αλλον εδωσε λαθος εντυπωση στον Τζουντ..καλα της εκανε της Χειβεν ποτε δεν την χωνεψα ηταν ηλιθια ολο ζηλευε και δεν ενιωθε μιλαμε!ο,τι της ελεγε η εβερ εκανε το αντιθετο αυτη ασε που απο την αγαπη της για τον ρομαν την ειχε τυφλωσει εβλεπε την εβερ εχθρικα αλλα την ζηλευε θανασιμα ομως, ειδικα την στιγμη που της εκλεψε η εβερ τον Ντειμεν στο πρωτο βιβλιο αν θυμασαι(συνεχεια το χτυπουσε αυτο στην εβερ) οσο για τον ρομαν δεν τον συμπαθησα καθολου και ποτε.. απλα κατανοησα λιγο τη θεση του μαθαινοντας πως ηταν στο παρελθον που μεγαλωσε χωρις αγαπη κ δεν ειχε ποτε την Ντρινα δικια του νευριασα κ που πεθανε περνωντας το μυστικο μαζι του να δουμε τωρα πως θα βρουν το αντιδοτο..και εγω στα ελληνικα τα περιμενω βαριεμαι να τα διαβαζω στα αγγλικα
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 26, 2011 5:39 pm

και εγω τον τζουντ τον συμπαθω πολυ αλλα εκει μου την εσπασε.

οσο για την χειβεν, εχεις δικιο. ηταν σκυλα. ο,τι της ελεγε η εβερ εκανε το αντιθετο. λες και η φιλη της θελει το κακο της και ολοι οι αλλοι θελουν το καλο της. αμαν δηλαδη. αλλα στην συμπεριφορα της εφταιγαν και οι γονεις της που δεν της εδιναν καθολου σημασια και την εκαναν ανασφαλη. και ετσι αυτη στρεφοταν σε οποιον της εδειχνε εστω και λιγη προσοχη. και εκτος απo την ζηλια που ενιωθε συνεχεια προς την εβερ (ειδικα αφου εβγαλε την κουκουλα και τα i-pod), και απο το οτι της κοπανουσε συνεχεια οτι της εκλεψε τον ντειμεν, λες και μπορεις να κλεισεις καποιον (ακομα και εφοσον εμαθε για το παρελθον τους), μετα της κοπανουσε οτι ηταν αδυναμη που δεν την αφησε να πεθανει, αλλα την μεταμορφωσε. τι αχαριστη!!! αντι να την ευχαριστει... αυτη την φθονουσε

οσο για τον ρομαν... δεν ηθελα να πεθανει εφοσον θα τους εδινε το αντιδοτο. αλλα νομιζω οτι τωρα που θα ειναι μαζι με την ντρινα στην χωρα των σκιων, θα ειναι χαρουμενος.
Princess of darkness
Fallen
Fallen
Princess of darkness

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 28, 2011 3:38 am

Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 430499 για τα σχολια σου για την χειβεν ειναι απλα ηλι8ια δεν την χωνεψα ποτε μου ειναι πραγματικα αχαριστη η εβερ εκανε θυσιες για αυτην κανονιικα επρεπε να την αφησει να πεθανει κ οχι να την μεταμορφωσει και να της σωσει τη ζωη..κ εγω δεν μ'αρεσε που πεθανε ο ρομαν ηταν πολυ κοντα στο να παρει το αντιδοτο..ισως να ειναι ευτυχισμενος παντως η ντρινα δεν το ηθελε ποτε ο ρομαν δεν πηρε ποτε του αγαπη οποτε μονος του θα χαιρεται
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 28, 2011 3:40 am

οντως. τι χαζη αυτη η χειβεν. τουλαχιστον τελικα πεθανε. η εβερ τελικα πηρε την σωστη αποφαση. οσο για τον ρομαν, ακομα και αν η ντρινα δεν τον θελει, τωρα που θα ειναι μαζι, αυτος θα νιωσει επιτελους χαρα και αγαλλιαση
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 28, 2011 3:57 am

Σήμερα μόλις ξεκίνησα τη Jane Slayre, που είναι η Jane Eyre αλλά με βρικόλακες, λυκάνθρωπους κλπ. Επειδή θυμάμαι τι λέει το κανονικό έχει πλάκα σε κάποια σημεία που έχει αλλάξει. Όμως γενικά τα κλασικά που τα αλλάζουν και τα κάνουν με υπερφυσικά πλάσματα δεν τα έχω για πολύ καλά, αλλά αυτό μου το έκαναν δώρο και αφού το είχα είπα να το αρχίσω...
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 28, 2011 3:58 am

τωρα τελευταια πολλα κλασικα παραμυθια τα αλλαζουν (πχ. κοκκινοσκουφιτσα, ραπουνζελ)
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 28, 2011 4:05 am

Δεν έλεγα γι αυτά... Έλεγα τα κλασικά όπως περηφάνεια και προκατάληψη που έχει γίνει περιφάνεια και προκατάληψη και ζόμπι.
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 28, 2011 4:09 am

ααα... εεε... ενταξει...
ολα κλασικα παραμυθια με τα οποια μεγαλωσαμε ειναι Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 860197
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 28, 2011 4:13 am

Τι είναι? Αυτά που μεγαλώσαμε εμείς κανονικά είναι πολύ μαύρα. Δεν είναι όπως τα ξέρουμε.
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 28, 2011 4:13 am

τι εννοεις?
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 28, 2011 4:22 am

Εννοώ ότι για παράδειγμα στη Σταχτοπούτα τα πουλάκια που τη βοηθούσαν να φιάξει το φόρεμα έβγαλαν τα μάτια των αδερφών στο τέλος και άλλα τέτοια πολύ ευχάριστα.
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 28, 2011 4:22 am

ααα.... καταλαβα
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 03, 2011 7:36 pm

Σπόιλερ:

Εγώ τώρα τελευταία διαβάζω την Αγγελική Σιωπή (η συζήτησή σας εδώ με παρέσυρε και είπα να το αγοράσω) Μέχρι στιγμής, μου αρέσει Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 13873 Επίσης, είχα αρχίσει και το βιβλίο ''Η προδοσία των αδερφών'' Πολύ ενδιαφέρον, αλλά το σταμάτησα λόγω εξεταστικής ρε γ**το Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 959103 Τώρα που θα τελειώσω, θα το ξαναρχίσω Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 220813
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 03, 2011 10:54 pm

Σπόιλερ:

Αγγελική σιωπή ήθελα να διαβάσω κι εγώ αλλά δεν το έχω πάρει. Τώρα το σκέφτομαι... Όταν το τελειώσεις μπορείς να μου πεις αν σου άρεσε τελικά?
Princess of darkness
Fallen
Fallen
Princess of darkness

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 03, 2011 11:15 pm

Σπόιλερ:

αχ και εγω θελω να διαβασω το αγγελικη σιωπη Argy πες μας αμα ηταν ωραιο!
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;   Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 04, 2011 12:29 am

Χριστίνα:
Σπόιλερ:

Princess:
Σπόιλερ:

Εννοείτε βρε ότι θα σας πω...Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 220813 Πάντως, μέχρι στιγμής είναι καλό και μου αρέσει...Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; - Σελίδα 15 220813

Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό;
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 15 από 37Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 37  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Με τι έχετε κολλήσει αυτόν τον καιρό;
» Ποιο βιβλιο περιμενετε να βγει?
» Ποιό βιβλίο που έχει εκδοθεί και δεν το έχετε θέλετε να αγοράσετε;
» Ποιό είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς Λυκόφως; (Γενική Συζήτηση)
» Ένα βιβλίο για τον απο πάνω

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Γενική Θεματολογία :: Γενική Λογοτεχνία-
Μετάβαση σε: