| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Απρ 22, 2012 10:47 pm | |
| Ωχ! Μην μου λες τέτοια! Μια φίλη μου έκανε δώρο και τα δυο βιβλία της σειράς >.< (τα 2 πρώτα, εννοώ) Καλό είναι το βιβλίο της Rice; | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Απρ 22, 2012 11:07 pm | |
| Αφού στα έκανεδώρο, τότε εντάξει. Δεν τα πλήρωσες τουλάχιστον :Ρ (Εγώ είχα δανειστεί το πρώτο και το δεύτερο ήταν δώρο)
Είμαι στην αρχή, αλλά καλό φαίνεται. Έχω την εντύπωση όμως πως είναι δεύτερο βιβλίο σειράς. | |
|
| |
Maraki Death Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 322 Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : At my dreams..
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: roose,christian.edward,alice,bella,esmi, Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Απρ 28, 2012 9:06 pm | |
| Περιφάνεια και προκατάλειψη | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Απρ 28, 2012 9:10 pm | |
| Χριστίνα: Πάλι καλά που δεν το πλήρωσα 0.0 Αν είναι βιβλίο σειράς, καλό θα ήταν να το ψάξεις Μαράκι: Καλό κουράγιο :P | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Απρ 28, 2012 10:17 pm | |
| Αrgy το Ομορφα πλασματα ηταν καλουλη αλλα ειναι τεραστιο και εχει ολο λεπτομεριες σε κουραζει πολυ μεχρι να φτασει στο ζουμι!Εγω δεν θα συνεχισω αυτη την σειρα!Τυφλα να χει η Τζειν Ωστεν δηλαδη:P:P:P:P Αλλα διαβασε το να παρεις μια γευση.Μαρια το πιο τελειο βιβλιο διαβαζει καλη υπομονη με τις χιλιαδες περιγραφες!χαχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Απρ 29, 2012 5:31 am | |
| Όμορφα πλάσματα-Τζέιν Ώστεν σημειώσατε Χ, με άλλα λόγια Ο Θεός μαζί μας Να δω πως στο καλό θα αντέξω να το τελειώσω το βιβλίο 0.0 | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| |
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Απρ 29, 2012 6:25 pm | |
| Εμενα απο την αρχη μου ερχοταν να το παρατησω αλλα λεω το πληρωσα ας μην το αφησω ετσι ας το τελειωσω -.- | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Μάης 10, 2012 3:09 am | |
| Μόλις τελειώσα το Thief of Always του Clive Barker (ήταν λίγο παιδικό, αλλά μου άρεσε) και άρχισα το The Two Gentlemen of Verona του Σαίξπηρ που μου έχουν πει πως έχει πλάκα. | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Μάης 23, 2012 1:13 am | |
| Σαν να μην έφταναν οι εξετάσεις! Εγώ διαβάζω και ένα βιβλίο του Ξενόπουλου! Έχει διάφορα διηγήματα! Και το εγώ είμαι σε ένα διήγημα που λέει για τον ιστορικό μας ποιητή τον Διονύσιο Σολωμό! Είναι την εποχή που έγραψε τον εθνικό ύμνο, αλλά εκτός για τον ελληνισμό τότε, λέει και για μια κοπέλα που πολύ αγάπησε στην Ζάκυνθο! Περίπου στην ηλικία των 23... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Μάης 23, 2012 2:17 am | |
| Εγώ έπιασα (πάλι) το Secret Garden και το τελειώνω τώρα. Είναι ένα από τα αγαπήμενα μου και με χαλαρώνει, οπότε τώρα το χρειάζομαι...
Καλό αυτό του Ξενόπουλου, Μαρία; Δε σε ακούω και πολύ ενθουσιασμένη... :Ρ | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Μάης 23, 2012 2:25 am | |
| Όχι είμαι! Πάρα πολύ το λατρεύωωω: Είναι ένα από τα κλασσικά που μου αρέσουν! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Μάης 23, 2012 3:08 am | |
| εγω διαβαζω ΞΥΠΝΑ τα ονειρα δεν ειναι δικα σου....της Lisa McMann | |
|
| |
lily modgomery Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : between heaven and hell...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Christian Ozera Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Μάης 23, 2012 5:42 pm | |
| εγώ διαβάζω τον κώδικα da vinci του Dan Brown | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουν 01, 2012 3:52 am | |
| Θέλω να το διαβασω αυτό... Εγώ ξαναξεκίνησα το πρώτο της Σάλι Λόκχαρτ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 4:51 am | |
| Πολύ ωραίο βιβλίο. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου ^^
Εγώ άρχισα να διαβάζω το ''Όμορφα πλάσματα'' Το βιβλίο μιλάμε δεν παίζεται! Καλά-καλά δεν έχω φτάσει στην μέση του βιβλίου και θέλω να κόψω τις φλέβες μου >.< | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 5:01 am | |
| Κι εμένα Στο είπα, δε στο είπα; Ξεκίνησα να διαβάζω το Phantom. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 5:05 am | |
| Πόσο δίκιο είχες! xD
Για πεεες. Καλό, καλό;;; ^^ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 5:07 am | |
| Είμαι περίπου στη μέση και μου φαίνεται καλό. Το προτιμώ πολύ περισσότερο από το Phantom of the opera. Εγώ εκεί έκοψε φλέβες μέχρι να τελειώσει. :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 5:12 am | |
| Τι υπόθεση έχει; Any hints? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 5:13 am | |
| Είναι τα "νεανικά χρόνια" του Φαντάσματος της Όπερας (πριν πάει στην όπερα δηλαδή). | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 5:25 am | |
| Αχά! Ενδιαφέρον ακούγεται ^^ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 5:26 am | |
| Είναι πολύ ενδιαφέρον. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 5:30 am | |
| Α να χαθείς! Εσύ διαβάζεις κάτι σούπερ και εγώ θέλω να κάψω τα Όμορφα πλάσματα. Όλα τους. Η ζωή είναι άδικη >.< :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουν 24, 2012 5:32 am | |
| Παράτα τα. Δε θα χάσεις και τίποτα. Αν θες σου λέω εγώ τι θυμάμαι ότι έγινε στο τέλος ή το ψάχνεις στο ιντερνετ και βλέπεις τι γίνεται και στα άλλα βιβλία (αυτό το έκανα με ένα του Dickens που μου είχε δώσει για πολύ καλό η καθηγήτρια των αγγλικών) | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|