| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουλ 02, 2012 7:55 pm | |
| εγω δεν το εχω ξανακουσει | |
|
| |
lily modgomery Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : between heaven and hell...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Christian Ozera Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιουλ 03, 2012 6:13 pm | |
| εγω αρχισα παλι το "μια σειρα απο ατυχη γεγονοτα"....τους λατρευω τους μποντλερ.... | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Ιουλ 04, 2012 1:01 am | |
| το ''καλιξ'' εχει να κανει με λυκανθρωπους... ειναι ωραιο... αλλα στην αρχη ειναι λιγο βαρετο.... αλλα εχει ακομα πολλα να δειξει...
να υποθεσω ευα οτι θες να το διαβασεις? :<3: | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουλ 06, 2012 4:16 am | |
| πως με ξερεις... αυτο που σου εφερε η μαμα σου? και ηταν φατσα καρτα πανω στο γραφειο σου? | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιουλ 10, 2012 5:52 pm | |
| Εγώ πήρα το "Προφητεία αδελφών" θα το ξεκινήσω σήμερα ελπίζω να μου αρέσει... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιουλ 10, 2012 5:59 pm | |
| εγω τωρα διαβαζω το true blood.... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιουλ 10, 2012 6:08 pm | |
| Μμμ πολύ ωραία! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιουλ 14, 2012 6:37 pm | |
| - paramu8enia έγραψε:
- Εγώ πήρα το "Προφητεία αδελφών" θα το ξεκινήσω σήμερα ελπίζω να μου αρέσει...
τι υποθεση εχει? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 15, 2012 12:24 am | |
| Η υπόθεση του είναι αυτή..: Χωρίς τα Κλειδιά, κάτι τρομερό θα συμβεί. Κάτι που θα είναι μη αναστρέψιμο. Με τα Κλειδιά, θα μπορέσω να δώσω ένα τέλος στο γρίφο της Προφητείας και στον περίεργο ρόλο μου σε αυτή. Αν η Άλις κι εγώ είμαστε σε αντίπαλες πλευρές της Προφητείας, τα Κλειδιά θα ήταν επικίνδυνα στα χέρια της. Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τα βρω. Και πρέπει να το κάνω πριν από την αδελφή μου. Στην Προφητεία των Αδελφών, η συγγραφέας Michelle Zink συνδυάζει αριστοτεχνικά συναρπαστικούς χαρακτήρες με μια περίτεχνη πλοκή γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό Γοτθικό παραμύθι. Αυτή! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 15, 2012 2:53 am | |
| Ήθελα να το διαβάσω. Μάλλον θα πω σε μια φίλη μου να μου το δανείσει Τώρα διαβάζω (και τελειώνω) την Πόλη των Οστών. Ως εδώ που έχω φτάσει μου αρέσει, έχει κάτι ατάκες που με κάνουν να γελάω μόνη μου σαν να είμαι βλαμμένο και κάτι άλλες σκηνές που με κάνουν να θέλω να βαρέσω τους ήρωες. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιουλ 17, 2012 4:53 am | |
| εμενα χριστινα σε καθε βιβλιο αυτο μου συμβαινει μαρια, ενδιαφερον ακουγεται | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιουλ 17, 2012 6:30 am | |
| Χαχα είναι πολύ ωραίο βιβλίο και τώρα θέλω να πάρω το δεύτερο "Ο φρουρός της πύλης"!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιουλ 17, 2012 6:41 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιουλ 17, 2012 8:58 pm | |
| Δεν το έχω ψάξει να σου πω αλλά θα ψάξω και θα σου πω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Ιουλ 18, 2012 4:28 am | |
| ωραια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Ιουλ 18, 2012 5:56 am | |
| Έχει 3 από ότι φαίνεται είναι τριλογία! και πήρα το δεύτερο βιβλίο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Ιουλ 18, 2012 5:57 am | |
| ωραια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Ιουλ 18, 2012 5:59 am | |
| Τπτ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουλ 20, 2012 1:40 am | |
| την κληρονομια!!!! επιτελους την πηρα... να ειναι καλα ο πατερας μου και οι γνωριμιες του, αλλιως για να μαζεψω τα χρηματα, αιωνες θα εκανα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουλ 23, 2012 9:41 pm | |
| Καλό διάβασμα , Εύα! Εγώ διάβασα (και τέλειωσα) το Selection και τώρα διαβάζω του Άθλους του Ηρακλή Πουαρό. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Ιουλ 25, 2012 4:55 am | |
| εχω διαβασει και εγω ενα βιβλιο που ειχε αυτο τον τιτλο. ''οι αθλοι του ηρακλοι πουαρο''. ευχαριστω παντως... αν και το παω σχετικα πολυ αργα για τα δεδομενα μου και ο πατερας μου νομιζει οτι ειμαι αρρωστη...αστα! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Ιουλ 25, 2012 3:05 pm | |
| Κι εγώ αργά τα πάω τώρα. Μετά τις Πανελλήνιες δεν μπορώ να κάτσω να διαβάσω γρήγορα. Άσε που βγαίνω συνέχεια και έχω χρόνο μόνο το βράδυ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουλ 27, 2012 5:56 pm | |
| και εγω το ιδιο ακριβως παθαινω... αστα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιουλ 29, 2012 6:51 am | |
| Εγώ διαβάζω ο Φρουρός της Πύλης! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουλ 30, 2012 5:55 am | |
| εγω σημερα τελειωσα την κληρονομια. στενοχωρηθηκα που τελειωσε σαν σειρα. μου αρεσε πολυ να την διαβαζω! οπως επισης στενοχωρηθηκα που ολοι οι ''ηρωες'' χωριστηκαν. γαμωτο! πολεμησαν μαζι. γινανε φιλοι. περασαμ τα πανδυνα μαζι και τελικα χωριστηκαν... κριμα! ασχετως που πρεπει να εκλαψα και σε 2-3 σημεια! | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|