| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Σεπ 12, 2011 9:12 am | |
| χμμ φαινεται πολυ καλο αυτο το One day!οταν το διαβασεις ολο πες μας εντιπωσεις και αν ηταν ωραιο και αξιζει να το παρουμε και εμεις! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Σεπ 12, 2011 3:10 pm | |
| Εννοείται πως θα σας πω | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Σεπ 12, 2011 8:59 pm | |
| Καλό ακούγεται πράγματι! Πες μας αν είναι καλό για να δω αν θα ψάξωνα το βρω. | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Σεπ 13, 2011 3:32 am | |
| και εμενα μου ακουγετα πολυ καλο...
εγω διαβαζω το γαλαζοαιματοι | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Σεπ 13, 2011 3:33 am | |
| Ωχ...Το έχω διαβάσει. Πως σου φαίνεται; | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Σεπ 13, 2011 3:33 am | |
| ειμαι στο πρωτο κεφαλαιο ακομα. οταν το διαβασω θα σας πω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Σεπ 13, 2011 3:35 am | |
| Κουράγιο, μόνο αυτό σου λέω -.- | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Σεπ 13, 2011 4:12 am | |
| γιατι καλε? δεν ειναι καλο? η φιλη μου που μου το εδωσε ειπε οτι την πειραξε που αυτος εμεινε με την αδερφη του? ή κατι τετοιο τελοσπαντων | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Σεπ 13, 2011 4:13 am | |
| Εμένα με πείραξαν όλα, λίγο πολύ -.- Δεν μου άρεσε καθόλου. Όταν το τελειώσεις, θα σου πω το γιατί | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Σεπ 13, 2011 4:14 am | |
| | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Σεπ 13, 2011 6:55 am | |
| αυτο το ''Γαλαζοαιματοι'' το ειχα βαλει στο ματι και αυτο(οπως και πολλα που δεν εχω διαβασει ακομα:P:P) δεν ειναι καθολου καλο?μη μου πειτε οτι εχει αργη πλοκη κ αυτο!!θα σκασω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Σεπ 13, 2011 6:54 pm | |
| εγω δεν ξερω ακομα. δεν εχω προλαβει να το συνεχισω. μαλλον θα διαβασω σημερα το βραδυ λιγακι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Σεπ 21, 2011 2:35 am | |
| το διαβασα το γαλαζοαιματη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Σεπ 21, 2011 2:36 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Σεπ 21, 2011 2:40 am | |
| μου αρεσε αρκετα. απλα δεν καταλαβα τι δεν αρεσε σε εσενα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Σεπ 21, 2011 3:23 am | |
| Από που να αρχίσω και που να τελειώσω;
Η πολλαπλή εστίαση που είχε ως αποτέλεσμα να λειτουργούν οι χαρακτήρες περισσότερο σαν αφηγητές και λιγότερο σαν πρωταγωνιστικά πρόσωπα;
Το ότι το ''θέμα'' των βρικολάκων (και δη καθαρόαιμων) ήταν από ελάχιστο έως ανύπαρκτο; Άσε δε οι συνεχείς αναφορές στην μόδα.
Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ απ' όλα ήταν το εξής: Οι πρωταγωνιστές που ήταν με έφηβοι, αλλά αντί να φοράνε All Star, πχ, φοράνε Prada γιατί το φυσάνε πολύ το χρήμα, πίνουν μοχίτο και Cosmopolitan; Δεν μπορούν να φοράνε απλά ρούχα, πρέπει να φοράνε τα πιο μοδάτα ρούχα ever αλλιώς δεν δικαιούνται να υπάρξουν, κάτι που βρήκα πολύ δήθεν (και διαβάζω ότι η συγγραφέας έχει πάρει πτυχίο στην μόδα, ναι, bite me -.- ) Δεν λέω ότι δεν μου αρέσει η περιγραφή των ρούχων, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω ΣΕ ΚΆΘΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: ''Φορούσε ένα Gucci φόρεμα, παπούτσια Escada, άρωμα Shannel No5 κλπ''
Σκασίλα μου στο κάτω-κάτω της γραφής για την μάρκα των ρούχων! Εγώ για τους βρικόλακες θέλω να μάθω -.-
Αρχικά, είχα στο νου μου ότι θα είναι σαν το Vampire Knight όσων αφορά τους καθαρόαιμους βρικόλακες, αλλά απογοητεύτηκα οικτρά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 22, 2011 2:13 am | |
| ααα... αυτο! εγω νομιζα οτι δεν σου αρεσε η υποθεση.
για να πω την αληθεια μου, το θεμα με τα πλουτη και τις μαρκες μου εσπασε αφανταστα τα νευρα. ειχα φτασει σε σημειο να λεω ''αμαν πια''. ασε που ο καθενας με το που εβλεπε το ρουχο καποιου, αναγνωριζε την μαρκα. ελεος!!!
αλλα το θεμα της δημιουργιας των βρικολακων ηταν καπως πρωτοτυπο. ενας συνδυασμος βρικολακων και εκπτωτων αγγελων. στην αρχη μου ξινησε, αλλα μετα το πηρα σαν μια αλλαγη απο τα συνηθισμενα...
αν και για να πω την αληθεια, εκανα μεγαλες προσπαθειες να καταλαβω την ιστορια που τους περιβαλλει. και ακομα εχω αμφιβολιες. πολλα γεγονοτα και σε μπερδευουν. ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως ακριβως γεννιουνται. βαζουν στην μητερα το αιμα του παιδιου που θα γεννησει??? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 22, 2011 2:42 am | |
| Εγώ διάβασα το Passion και θέλω ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ τη συνέχεια! Αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς ένα πράγμα: - Σπόιλερ:
Η Luce είναι/ήταν κι αυτή άγγελος τελικά?
Διάβασα και το Ημερολόγιο Ενός Ερωτευμένου Βρικόλακα που είχε πλάκα. (Είναι ένας βρικόλακας που είναι τελειώς κακομοίρης) Τώρα διαβάζω το Ένα Άλλοθι Για Τρία Εγκλήματα της Agatha Christie. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 22, 2011 4:31 pm | |
| Εύα: Αυτό κυρίως δεν μου άρεσε. Δεν ξέρω αν οι πλούσιοι συνηθίζουν να το κάνουν αυτό ή αυτοί που ασχολούνται με την μόδα, αν το κάνουν όμως, θεωρώ ότι είναι κάτι ρηχό και ανούσιο. Να κρίνεις έναν άνθρωπο από την μάρκα ρούχων που φοράει Αν είναι, δεν μας άφησε να το ''χαρούμε'' καθόλου, λες και το πήγε σε fast forward. Το είπε με τέτοιο τρόπο που φαινόταν πιο σημαντικό τα ΡΟΎΧΑ των πρωταγωνιστών παρά η ίδια η ΠΛΟΚΉ Η ιστορία, με αυτή την πολλαπλή εστίαση, λογικό είναι να σε μπέρδεψε. Αυτό το σημείο για την γέννηση, ας πούμε, δεν το θυμάμαι καλά (και έχω δώσει και το βιβλίο και δεν μπορώ να το ξαναδιαβάσω, πάνω στα νεύρα μου για τον χρόνο που έχασα διαβάζοντας το -.- ) Έτσι όπως το περιέγραψε, μάλλον ήθελε να δείξει ότι οι καθαρόαιμοι βρικόλακες γεννιούνται, δεν γίνονται, αλλά το έδειξε με τέτοιο τρόπο που ούτε η ίδια θα κατάλαβε τι ακριβώς έγραφε εκείνη την ώρα που το έγραφε Χριστίνα: Και εγώ - Σπόιλερ:
Αν και, σε σύγκριση με τα προηγούμενα βιβλία, αυτό ήταν το λιγότερο πρωτότυπο, κατά την γνώμη μου. Οι αναδρομικές αφηγήσεις ήταν κάτι σαν ένα μεγάλο copy-paste. Από το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι στην Μαρία Αντουανέτα, την Έμμα, την Μουλάν, το Apocalypto, τον Ερωτευμένο Σαίξπηρ and so on Αυτό δεν ήταν αναδρομική αφήγηση, ήταν Φεστιβάλ Κινηματογράφου! Δεν νομίζω ότι είναι άγγελος, απ' ό, τι κατάλαβα. Απλά υπάρχει ως ένα μέρος της ''τιμωρίας'' του Ντάνιελ, κατά κάποιο τρόπο.
Και εγώ όπου να' ναι τελειώνω το One Day και θα αρχίσω μάλλον το Blood and Ice (Αίμα και Πάγος) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 22, 2011 7:02 pm | |
| εγω παντως θελω να διαβασω την συνεχεια μπας και καταλαβω καλυτερα τι γινεται. νομιζω οτι τωρα που εχουν να αντιμετωπισουν τους ασημοαιματους, θα σταματησουν να ασχολουνται με μαρκες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 22, 2011 7:05 pm | |
| Το ελπίζω. Άμα το διαβάσεις, ενημέρωσε με κι εμένα γιατί το πρώτο βιβλίο με ξενέρωσε τόσο πολύ που δεν το σκέφτομαι καν να συνεχίσω την σειρά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 22, 2011 7:08 pm | |
| θα σου πω αν γινεται καλυτερο στο δευτερο. αλλα αργω ακομα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 22, 2011 7:11 pm | |
| Ναι καλέ, με το πάσο σου Όποτε τύχει να το διαβάσεις, εγώ εδώ θα είμαι | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 22, 2011 7:20 pm | |
| - AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
Χριστίνα: Και εγώ
- Σπόιλερ:
Αν και, σε σύγκριση με τα προηγούμενα βιβλία, αυτό ήταν το λιγότερο πρωτότυπο, κατά την γνώμη μου. Οι αναδρομικές αφηγήσεις ήταν κάτι σαν ένα μεγάλο copy-paste. Από το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι στην Μαρία Αντουανέτα, την Έμμα, την Μουλάν, το Apocalypto, τον Ερωτευμένο Σαίξπηρ and so on Αυτό δεν ήταν αναδρομική αφήγηση, ήταν Φεστιβάλ Κινηματογράφου! Δεν νομίζω ότι είναι άγγελος, απ' ό, τι κατάλαβα. Απλά υπάρχει ως ένα μέρος της ''τιμωρίας'' του Ντάνιελ, κατά κάποιο τρόπο.
Και εγώ όπου να' ναι τελειώνω το One Day και θα αρχίσω μάλλον το Blood and Ice (Αίμα και Πάγος) Εμένα να σου πω την αλήθεια μου άρεσε η αναδρομική αφήγηση Δε λέω, δεν ήταν και ό,τι πιο πρωτότυπο, αλλά και πάλι, εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρον. - Σπόιλερ:
Πάντως αυτό που λέει για την τιμωρία δε μου φάνηκε πολύ ξεκάθαρο. Και επειδή έλεγε ότι έβλεπε την ψυχή της στον παράδεισο, και η ίδια είχε πει ότι τον είχε δει και κάπου αλλού να λάμπει και να είναι με την κανονική του μορφή ως άγγελος, φαντάστηκα ότι θα μπορούσε να είναι κι αυτή κάτι τέτοιο.
Το Blood and Ice τι υπόθεση έχει? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 22, 2011 7:32 pm | |
| Και εμένα μου άρεσε...Πριν αρχίσει να αντιγράφει τον Ερωτευμένο Σαίξπηρ (σοβαρά, όποιος έχει δει την ταινία, είναι, αν όχι ίδια η ''σκηνή'' σχεδόν ίδια (μιλάω για την αναδρομική αφήγηση στην Αγγλία, γύρω στο 1600 περίπου) - Σπόιλερ:
Ούτε εμένα μου φάνηκε πολύ ξεκάθαρρο Εγώ νόμιζα ότι εννοούσε πριν από την γέννησή της ή κάτι τέτοιο ή σε εκείνη την αναδρομική αφήγηση με τους Ίνκας. Αυτό που με εκνεύρισε πιο πολύ απ' όλα ήταν που εκείνοι ήταν χαμένοι στην δική τους, προσωπική γυάλα και ο Σατανάς άρπαξε τον Ντάνιελ. Δηλαδή έλεος πια με την αφέλειά τους http://platypusbooks.blogspot.com/2011/05/robert-masello-24511.html για να δεις περί τίνος πρόκειται | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|