| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Selena Night Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 72 Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2011 Ηλικία : 30 Τόπος : House of Night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Zoey Redbird Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Αυγ 13, 2011 3:27 am | |
| λοιποοοον αγόρασα ένα βιβλίο που το είδα τυχαία σε ένα ψιλικατζίδικο και είπα να το μοιραστώ με σας... λέγεται " οι εραστές του λυκόφωτος" είναι με βαμπίρ και είναι πολύ ερωτικό. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Αυγ 13, 2011 3:34 am | |
| Και το βρήκες στο ψιλικατζίδικο; Ήμαρτον καλέ! Και τι υπόθεση έχει; | |
|
| |
Selena Night Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 72 Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2011 Ηλικία : 30 Τόπος : House of Night
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Αυγ 13, 2011 3:47 am | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Αυγ 13, 2011 3:59 am | |
| Και πόσο το έδινε ο ψιλικατζής; Βρε λες να το βρω και στο δικό μου ψιλικατζίδικο; Να το ψάξω! | |
|
| |
Selena Night Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Αυγ 13, 2011 4:00 am | |
| χαχαχαχα δεν ξέρω...:P εγώ το πήρα 6 κάτι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Αυγ 13, 2011 4:01 am | |
| Μια χαρά! Αύριο θα εξαγοράσω τον ψιλικατζή της γειτονιάς μου για να μου το βρει (αν δεν το έχει ήδη, δηλαδή) | |
|
| |
Selena Night Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Αυγ 13, 2011 4:05 am | |
| | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Αυγ 13, 2011 6:36 am | |
| και εμενα μου φανηκε τελειο! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Αυγ 19, 2011 2:57 pm | |
| Πρέπει να είναι πολύ ωραίο! Κι εγώ το θέλω!!!! Εγώ τώρα ξεκίνησα το Die For Me. Είναι λίγο σαν τους Αθάνατους σε συνδυασμό με Άγγελους, αλλά μου φαίνεται καλό και νομίζω ότι έχει και το θετικό να είναι μόνο ένα βιβλίο. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Αυγ 20, 2011 6:01 pm | |
| εγω παλι τωρα δεν διαβαζω κατι. ααα... argy, το τελειωσα πριν μια βδομαδα αυτο που διαβαζα, που σου ειχα πει πιο πανω. ηταν πολυ ωραιο τελικα. και δεν περιμενες το τελος | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Αυγ 29, 2011 6:57 pm | |
| εγω εχω τελειωσει εδω και καιρο το Αγγελοι το 2! καμια προτιμηση τι να παρω μετα??? :Ρ | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Αυγ 30, 2011 7:26 am | |
| εγω θα σου ελεγα το ''αγγελικη σιωπη'' και μετα το ''κρεσεντο'' το δευτερο βιβλιο δεν ξερω αν τα εχεις διαβασει αλλα ειναι πολυ καλα απ οτι ακουω..εγω αυτο τον καιρο διαβαζω τα ''ομορφα πλασματα'' μεχρι το σημειο που εχω φτασει τωρα ειναι απαισιο πιστευα οτι ηταν ωραιο αλλα εχω φτασει σχεδον στην μεση και δεν με εξεπληξε καθολου αλλα θα το διαβασω ολο γιατι λυπαμαι που το αγορασα κιολας:P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Αυγ 30, 2011 5:06 pm | |
| εγω ειχα ακουσει οτι τα ομορφα πλασματα ειναι πολυ ωραιο βιβλιο.
και ανυπομονω να βγει το δευτεο απο την αγγελικα σιωπη | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Αυγ 30, 2011 6:42 pm | |
| χμμμ ωραιααα!!! ωραια πλασματα;;; με τι σχεση εχει;;; με πλασματα??:ΡΡ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Αυγ 30, 2011 8:53 pm | |
| Είναι με μάγους. Εγώ που το είχα διαβάσει μου είχε φανεί αρκετά καλό αλλά πήγαινε πολύ αργά νομίζω και γι αυτό δε μου άρεσε τόσο τελικά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Αυγ 30, 2011 10:07 pm | |
| χμμ καταλαβα κανενα αλλο εχετε κατα νου σας...! :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 01, 2011 3:07 am | |
| το αγγελικη σιωπη που σου προτεινε το εχεις διαβασει? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 01, 2011 3:55 am | |
| οχι ειναι καλο? απλα ρωταω να παιρνω και αλλες γνωμες! :Ρ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 01, 2011 4:00 am | |
| Εγώ από όλους έχω ακούσει ότι είναι καλό. Επίσης άλλο καλό είναι το Άρωμα αν το βρεις ελληνικά. Είναι αυτό που είχε γίνει και ταινία με το δολοφόνο. Δύο φίλες μου (που το είχαν πάρει αγγλικά όμως) μου είπαν πως ήταν πολύ καλό. Οπότε αν το βρεις να το πάρεις. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 01, 2011 4:06 am | |
| χαχα το εχω δει σε ταινια! και ητανε ωραιοο πλ ωραιοο!! :Ρ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 01, 2011 4:08 am | |
| Εγώ δεν το έχω δει και θέλω και θέλω να διαβάσω και το βιβλίο αλλά έχω άλλα τώρα και δεν προλαβαίνω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 01, 2011 4:14 am | |
| χμμμ ενα σαββατοκυριακο σου προτεινω να το παρεις σε ταινια να το δεις αμα φυσικα εχεις λιγο χρονο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 01, 2011 8:04 pm | |
| το αγγελικη σιωπη το εχω διαβασει και ηταν απιθανο.
οσο για το αρωμα, δεν εχω δει την ταινια. αλλα ενα καλοκαιρι πριν περιπου 2 χρονια νομιζω, ειχε κολλησει και ηθελα να το διαβασω. και ο μπαμπας μου το ειχε στην βιβλιοθηκη. αρα τελικα το διαβασα. και ηταν πολυ καλο. αλλα θελω να δω και την ταινια. | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Σεπ 01, 2011 8:09 pm | |
| δεν μου αρεσουν τα σκληρα thriller. τα σιχαινομαι. αλλα οταν εχω διαβασει κατι σε βιβλιο, εχω προετοιμαστει. και η μεταφορα του σε ταινια ειτε ειναι thriller ειτε οχι, δεν θα με πειραξει. | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|